Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-03, 16:28   #2251
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez babciam Pokaż wiadomość
Witam WAS serdecznie w nowym ROKU .Dawno się nie odzywałam,ale o Was pamiętam .Chciałam WAM życzyć dużo zdrowia,radości,miłości,s ukcesów w odchudzaniu,i spełnienia tych małych i dużych marzeń aby ten rok był lepszy od minionego.A tym koleżanką które mają już swoje dzieciątka ,życzę aby się dobrze chowały i zawsze były zdrowe .Moniko Tobie chciałabym złożyć spóznione ,ale szczere życzenia urodzinowe ,życzę Ci dużo miłości,pociechy z chłopców,tych małych i tego dużego,i żebyś zawsze była taka szczęśliwa jak jesteś teraz:r oza:.Jeśli chodzi o dietę to zaczęłam na nowo od wczoraj,jest mi bardzo ciężko ,no ale spróbuję jeszcze raz .Wiem że za bardzo tu nie pasuję ,ze względu na mój wiek ,ale mam nadzieję że Wam za bardzo nie przeszkadzam,tak jak już kiedyś pisałam ,jesteście super dziewczyny,bardzo miłe i życzliwe.Przesyłam WAM dużo buziaków:cmok : .
Babciu dziękujemy za życzonka Super, że się odezwałaś! Myślałam ostatnio o Tobie Dziękuję za życzenia urodzinowe - mam nadzieję że się wszystkie sprawdzą Tobie w Tym nowym roku życzę spełnienia wszystkich marzeń, dużo dużo zdrowia, pociechy z wnuków i całej rodziny, dużo pieniążków, miłości i utraty wszystkich zbędnych kilogramów!!!!! Dziewczyny zapewne też się dołączą do tych zyczeń
W ogóle nam nie przeszkadzasz! Jak w ogóle możesz tak myśleć!? Jesteś super kobietka i cieszymy się że piszesz z nami Nikt tu nawet nie zwraca uwagi na Twój wiek bo nikomu on nie przeszkadza, zresztą dlaczego miałby przeszkadzać!? My też kiedyś będziemy w Twoim wieku przecież Pisz do nas kiedy masz ochotę i czas Dla nas jesteś jedną z nas buziaki A jak tak przeżyłas Sylwestra????

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

A ja dzisiaj cały dzień bez męża. Nadal robi samochód i wieczorem wróci dopiero. W niedzielę wyjeżdza do Niemiec więc autko musi przejść kilka wymianek częsci i poprawek
Posprzatałam trochę mieszkanie, zrobiłam pranie, ROZEBRAŁAM JUŻ CHOINKĘ bo i tak była w szczątkach za sprawką moich dzieci i kota (bez bombek do połowy, lampki nie działały bo kabel urwany, oskubana z igiełek w 50%). Mąż wróci to ją zabierze bo leży na balkonie rozebrana.
Byłam w przedszkolu po synka, potem u mojej mamy na żurku i teraz siedzę w domu, czekam na męża i wcinam czekoladki Merci lubie te z kawałkami orzechów dobrze, że jest ich tylko po 3 rodzaje w opakowaniu bo zjadłabym wszystkie pewnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 16:34   #2252
sylvia_doll
CORELIPS

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Monika bez męża .. a ja bez energii. Totalnie! Olałam wszystkie zajęcia, w tym jedno kolokwium. Przespałam prawie dwie godziny właśnie i wypaliłam zdecydowanie zbyt wiele papierosów. Jeszcze od sylwestra nie ćwiczyłam, a powinnam zacząć od wczoraj wrrr! Ok, dziś wieczorem postanowione pół godziny cardio domowego, jutro 2 godz wf a w czw gimnastyka sportowa.
CO za męczący dzień, kawa
sylvia_doll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 16:44   #2253
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Dziękuję Madziu
No właśnie miałam wkleić zdjęcia tu na forum i zapomniałam :p To są te co siostra nam pstryknęła tak na szybkiego

Załącznik 4418892

Załącznik 4418893

Załącznik 4418894

Załącznik 4418895

o jaaaa ! rewelacyjne zdjeciaaa ! Fajnych masz trzech Przystojniaków

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Witam WAS serdecznie w nowym ROKU .Dawno się nie odzywałam,ale o Was pamiętam .Chciałam WAM życzyć dużo zdrowia,radości,miłości,s ukcesów w odchudzaniu,i spełnienia tych małych i dużych marzeń aby ten rok był lepszy od minionego.A tym koleżanką które mają już swoje dzieciątka ,życzę aby się dobrze chowały i zawsze były zdrowe .Moniko Tobie chciałabym złożyć spóznione ,ale szczere życzenia urodzinowe ,życzę Ci dużo miłości,pociechy z chłopców,tych małych i tego dużego,i żebyś zawsze była taka szczęśliwa jak jesteś teraz:r oza:.Jeśli chodzi o dietę to zaczęłam na nowo od wczoraj,jest mi bardzo ciężko ,no ale spróbuję jeszcze raz .Wiem że za bardzo tu nie pasuję ,ze względu na mój wiek ,ale mam nadzieję że Wam za bardzo nie przeszkadzam,tak jak już kiedyś pisałam ,jesteście super dziewczyny,bardzo miłe i życzliwe.Przesyłam WAM dużo buziaków:cmok : .
Dzięękujemy za życzenia ! i prosimy czasem sie odezwać a jak bez słodyczy ?

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

aaaaa dziś Mój TŻ zdał prawko !! także jestem uradowana jak niewiem co i prze szczęśliwa ! bo wkonću bede mieć kierowce zreszta TŻ też strasznie sie cieszył wyzszedł z Elki i mi mówi ze nie zdał a potem że żartuje
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 16:46   #2254
babciam
Raczkowanie

Monisiu bardzo Ci dziękuję za tyle ciepłych słów ,jeśli chodzi o sylwestra to spędziliśmy w domu z mężem i moimi 2 wnusiami .Córka z zięciem wybyła na sylwestra ,a wnuczek był w domu z rodzicami ,bo trochę są przeziębieni .Małe szalały do pierwszej w nocy,oczywiście był szampan ( bez alkoholowy) ,a potem poszliśmy spać , nie było nudno ,bo z nimi się nie da nudzić. Chciałam Ci powiedzieć że masz super rodzinkę maluchy wspaniałe , no i mąż ( uważaj ) bo warty grzechu. Mówiłam że wszystko się dobrze ułoży ,Jesteś super dziewczyną i na pewno to docenia .
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 16:46   #2255
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa Moniaa miałam Cie pytac ostatnio właśnie jak nazwałaś Swojego Kotka ? czy jeszcze jest bezimienny ? aaa i do zdjeć całej rodzinki brakuje Kocurka heeeh
Stary 2012-01-03, 16:52   #2256
babciam
Raczkowanie

ZELKA90 Serduszko ,jeśli chodzi o słodycze ,to wielka klęska ,ale się poprawie,już weszłam na dobre tory i od wczoraj się pilnuje ,będę częściej pisać ,to mnie trochę przypilnujecie,:cmo k:
Stary 2012-01-03, 16:53   #2257
meeedzik
Zakorzenienie

Babciam a miałam własnie pisać co u Ciebie słychać cieszę się, że napisałaś no i jak Monia pisała przyłączam się do życzeń nie myśl nawet, że nam przeszkadzasz! Pisz jak najczęściej, bo przesympatyczna z Ciebie kobitka

Zelka widzisz kochana mówiłam, że zda tez się bardzo cieszę i gratuluję to teraz Tż pojedzie z Tobą? Pewnie się cieszysz, że nie będziesz tam sama
A propos prawka, to jutro mam kolejną jazdę do Opola już wyjeździłam 15 godzin

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-03, 17:14   #2258
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Moniaa Moniaa miałam Cie pytac ostatnio właśnie jak nazwałaś Swojego Kotka ? czy jeszcze jest bezimienny ? aaa i do zdjeć całej rodzinki brakuje Kocurka heeeh
Kociak ma na imię Chester ale tak naprawdę różnie wołamy na niego Synek czasami woła go Alvin ale już coraz rzadziej, mąz to najczęscie mówi do niego : Kocie , a ja wołam go Chester ale jak mnie wkurzy to i Klakier mi się wymknie hehehe

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
Monika bez męża .. a ja bez energii. Totalnie! Olałam wszystkie zajęcia, w tym jedno kolokwium. Przespałam prawie dwie godziny właśnie i wypaliłam zdecydowanie zbyt wiele papierosów. Jeszcze od sylwestra nie ćwiczyłam, a powinnam zacząć od wczoraj wrrr! Ok, dziś wieczorem postanowione pół godziny cardio domowego, jutro 2 godz wf a w czw gimnastyka sportowa.
CO za męczący dzień, kawa
takie dni się zdarzają każdemu chyba. Czasami na prawdę dzień jest do dupy i najchętniej z łóżka by się nie wychodziło.... Jutro powinno być lepiej

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
o jaaaa ! rewelacyjne zdjeciaaa ! Fajnych masz trzech Przystojniaków

aaaaa dziś Mój TŻ zdał prawko !! także jestem uradowana jak niewiem co i prze szczęśliwa ! bo wkonću bede mieć kierowce zreszta TŻ też strasznie sie cieszył wyzszedł z Elki i mi mówi ze nie zdał a potem że żartuje
Dziękuję Mój mąż wychodzi na zdjęciach tragicznie..... jest bardzo nie fotogeniczny a te zdjęcia robiliśmy dzień po świętach gdzie miał niezłego kaca i do tego kilka godzin wcześniej dentysta mu zęba ósemkę wyrwał więc troszkę opuchł na twarzy

Gratulację dla Twojego ukochanego super!!! To teraz może przeprowadzić się z Tobą do Anglii

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-03, 17:35   #2259
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monisiu bardzo Ci dziękuję za tyle ciepłych słów ,jeśli chodzi o sylwestra to spędziliśmy w domu z mężem i moimi 2 wnusiami .Córka z zięciem wybyła na sylwestra ,a wnuczek był w domu z rodzicami ,bo trochę są przeziębieni .Małe szalały do pierwszej w nocy,oczywiście był szampan ( bez alkoholowy) ,a potem poszliśmy spać , nie było nudno ,bo z nimi się nie da nudzić. Chciałam Ci powiedzieć że masz super rodzinkę maluchy wspaniałe , no i mąż ( uważaj ) bo warty grzechu. Mówiłam że wszystko się dobrze ułoży ,Jesteś super dziewczyną i na pewno to docenia .
No to Sylwester widzę udany w 100% Wesoło miałaś super, że się nie nudziłaś a w jakim wieku są wnuczki? Prawdziwe imprezowiczki z nich skoro wytrwały do północy! Pewnie po babci to mają
Dziękuję Ci ślicznie Faktycznie wszystko dobvrze się ułożyło mielismy wcześniej mały kryzys ale był to okres bardzo nerwowy gdyż mąż miał pracę której nie cierpiał i w dodatku brakowało pieniędzy. Ja byłam gruba i wyżywałam się na nim czasami przez co zmienił do mnie nastawienie. Ślub wzięliśmy bardzo młodo i chyba po prostu nie dorośliśmy do poważnego związku ale teraz wszystko się zmieniło. Wyjazd męża bardzo go zmienił, mnie też. Jest fajnie choć nie wykluczam że pewnie nie raz w życiu się jeszcze posprzeczamy ale to przecież normalne w związku Ja też czasami za bardzo wszystko wyolbrzymiam i przesadzam, robie z igły widły i gadam głupoty bez zastanowienia. Czas dorosnąć
Mówisz, że mój mąż warty grzechu hehe nie wypada mi napisać że NIE, ale powiem szczerze, że z wyglądu moim ideałem to on nie jest no ale nie można mieć wszystkiego co idealne przecież najważniejsze aby mnie kochał (twierdzi że bardzo kocha) i aby dbał o rodzinę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-01-03 o 17:36
Stary 2012-01-03, 17:57   #2260
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa hahahaha czytaj słowo "Klakier" padłam !! rożsmieszyło mnie strasznie hahahah . Powiem Ci że zle nie wyszedł ale Młodszy Synek świetnie sie prezentuje na zdjęciach ! Starszy teżż fajnie ale Młodszy słodziaak !

Meedzik Kochana ! taaaaak przyjedzie do Mnie w lutym 3 tyg musi czekac na odebranie prawka , a ja za ten czas porozglądam sie za praca dla Niego chce jako informatyk , choć powiedział ze inna też nie pogardzi . A ciesze sie nie samowicie ! zreszta On teeż chodz ja bardziej także wkoncu bedzie normalnie !

ee jak któraś kiedyś byłaz Was w Londynie przenocuje ja nawet 2 miesiące !!

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
ZELKA90 Serduszko ,jeśli chodzi o słodycze ,to wielka klęska ,ale się poprawie,już weszłam na dobre tory i od wczoraj się pilnuje ,będę częściej pisać ,to mnie trochę przypilnujecie,:cmo k:

przez świeta to i u Mnie klęska ! ciągle sie obrzeram słodyczami ! Postanowiłam ze od stycznia 0 słodyczy ! i chce w tym wytrwac ojj napewno przypilujeemy
Stary 2012-01-03, 18:01   #2261
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Moniaa hahahaha czytaj słowo "Klakier" padłam !! rożsmieszyło mnie strasznie hahahah . Powiem Ci że zle nie wyszedł ale Młodszy Synek świetnie sie prezentuje na zdjęciach ! Starszy teżż fajnie ale Młodszy słodziaak !

Meedzik Kochana ! taaaaak przyjedzie do Mnie w lutym 3 tyg musi czekac na odebranie prawka , a ja za ten czas porozglądam sie za praca dla Niego chce jako informatyk , choć powiedział ze inna też nie pogardzi . A ciesze sie nie samowicie ! zreszta On teeż chodz ja bardziej także wkoncu bedzie normalnie !

ee jak któraś kiedyś byłaz Was w Londynie przenocuje ja nawet 2 miesiące !!

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

przez świeta to i u Mnie klęska ! ciągle sie obrzeram słodyczami ! Postanowiłam ze od stycznia 0 słodyczy ! i chce w tym wytrwac ojj napewno przypilujeemy
Gratulacje dla Tż Życze powodzenia żeby się ułożyło z Tż żeby znalazł prace

Medzik a kiedy masz teorie Ja miałam 15h wyjeżdżone a za tydzień miałam praktyke tak mnie zrobili Ostatnia z kursantów zaczęłam jazdy bo miesiąc później(wakacje) a pierwsza miałam egzamin
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-03, 18:04   #2262
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

babciam nawzajem wszystkiego dobrego w Nowym roku i wcale tu nie przeszkadzasz jestes cudowna osoba i udzielaj sie jak najczesciej

zelka9o super ze zdal prawko gratulacje

monika01011986 zgadzam sie z Toba najwazniejsze zeby facet kochał i szanowal

Ja własnie z pracy wrocilam odpoczelam i zabieram sie za sprzatanie i cwiczenia

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 18:08   #2263
zelka9o
Zadomowienie

Cocktail miejmy nadzieje że znajdzie ! Mama popyta znajomych może akurat coś sie znajdzie a jak nie to poszuka sam pracy jak przyjedzie , najwyżej klika dni bedzie bezrobotny tu i tak jest bezrobotny od miesiąca wiec nic mu nie szkodzii

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
babciam nawzajem wszystkiego dobrego w Nowym roku i wcale tu nie przeszkadzasz jestes cudowna osoba i udzielaj sie jak najczesciej

zelka9o super ze zdal prawko gratulacje

monika01011986 zgadzam sie z Toba najwazniejsze zeby facet kochał i szanowal

Ja własnie z pracy wrocilam odpoczelam i zabieram sie za sprzatanie i cwiczenia

Ja w Jego imieniu dziękuje hehe
Stary 2012-01-03, 18:24   #2264
muffinek666
Raczkowanie

Dzisiejsze menu:

12.00 Jogurt just fit z musli(88kal) z dodatkem otrab
14.00 Jabłko,marchew i pomarańcza (taki mix owocowy)
16.00 Miska warzyw na parze
19.00 Dwa jajka, ogorek konserwowy, pokrojona 1/4 papryki świeżej

Czy dzisiaj lepiej niz wczoraj?

Witam BabcieM nie mialysmy jeszcze okazji sie poznać ))

Żelka gratulacje dla TŻ ja prawko zdawalam od razu jak skonczylam 18 lat od razu tez dostalam auto wiec w sumie w tym roku w czerwcu minie 3 lata jak mam prawko i jak czynnie jezdze... ale ten czas mija. Dlaczego kg tak szybko nie uciekaja jak ten cenny czas ;p

Od dzisiaj zaczyna sie moj sprawdzian z silnej woli ;p mama kupila lody straciatella, duzzy sloik nutelli i takie biale wafle. Uwielbialam smarowac je nutella i zajadac. Ehhh. Jak juz wczesniej wspominalam mam siostre mlodsza i ona moze sobie pozwalac na takie jedzonko, jest jeszcze mala. Ja nie ((

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012

Edytowane przez muffinek666
Czas edycji: 2012-01-03 o 18:34
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 18:56   #2265
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
Dzisiejsze menu:

Żelka gratulacje dla TŻ ja prawko zdawalam od razu jak skonczylam 18 lat od razu tez dostalam auto wiec w sumie w tym roku w czerwcu minie 3 lata jak mam prawko i jak czynnie jezdze... ale ten czas mija. Dlaczego kg tak szybko nie uciekaja jak ten cenny czas ;p

Od dzisiaj zaczyna sie moj sprawdzian z silnej woli ;p mama kupila lody straciatella, duzzy sloik nutelli i takie biale wafle. Uwielbialam smarowac je nutella i zajadac. Ehhh. Jak juz wczesniej wspominalam mam siostre mlodsza i ona moze sobie pozwalac na takie jedzonko, jest jeszcze mala. Ja nie ((
To my chyba w tym samym wieku jesteśmy Bo mi w grudniu minęly 3 lata odkąd mam prawko też robiłam zaraz po 18stce. Niestety w sumie jestem początkującym kierowcą, bo wcześniej miałam rower co najwyżej
Stary 2012-01-03, 19:00   #2266
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Dzisiejsze menu:

to jesteśmy w tym samym wieku też w wieku 18 lat zdałam prawko za 1-szym razem i dostałam samochód takkże też 3 lata bedzie jak jeżdze i nabiłam wprawy

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
To my chyba w tym samym wieku jesteśmy Bo mi w grudniu minęly 3 lata odkąd mam prawko też robiłam zaraz po 18stce. Niestety w sumie jestem początkującym kierowcą, bo wcześniej miałam rower co najwyżej

i ja z Wami hehe
Stary 2012-01-03, 19:02   #2267
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
to jesteśmy w tym samym wieku też w wieku 18 lat zdałam prawko za 1-szym razem i dostałam samochód takkże też 3 lata bedzie jak jeżdze i nabiłam wprawy

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

i ja z Wami hehe
Mimo, że ja mam 3 lata to jeżdżę dopiero od lipca wiec krótko wcześniej sporadycznie. Więc ja do Waszej wprawy dojdę za 3 lata hehe
Stary 2012-01-03, 19:07   #2268
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiejsze menu:

Ja bym sie przyczepila ze bialka za malo. Do warzyw na parze pasuje filet z piersi kurczaka.
Dzis powracam powoli na dobre tory, tyle ze na obiad dojedlismy reszte chili con carne, a to jest tak wsciekle ostre zarcie, ze bez chleba z maslem nie da rady zjesc. Cwiczylam z agrafka - wewnetrzna i zewnetrzna strona ud, 4 razy po 20 sciskow. Potem pomarancza i porcja serka wiejskiego, a teraz na wieczor popijam zielona herbate.
Jutro znow do pracy.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 19:09   #2269
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Mimo, że ja mam 3 lata to jeżdżę dopiero od lipca wiec krótko wcześniej sporadycznie. Więc ja do Waszej wprawy dojdę za 3 lata hehe
a Taaam ! ja teraz planuje do Anglii jechać samochodem phiii ale masz juz 3 lata prawko wtedy co i My tylko ja od kwietnia a Ty od grudnia a rocznik 90 jestes ?
Stary 2012-01-03, 19:10   #2270
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość

bialaczekoladka
witaj w klubie ja tez 2 dzien bez fajki jak sie trzymasz? mi najgorzej wieczorem jak sama siedze w domu, ale jakos daje rade
O prosze jak milo
Ja trzymam sie swietnie narazie, czuje sie taka wolna od tego swinstwa, tak mi jakos lekko sie chodzi nie wiem ale fajne uczucie

Mam nadzieje ze uda nam sie bezpowrotnie rzucic to obrzydlistwoooo

Cytat:

bialaczekoladka i aguniaaaaa041986 powodzenia w rzucaniu palenia dziewczynki

Swoją drogą powinnyśmy miec wagi
a dziekujemy dziekujemy i mamy nadzieje ze nie zawiedziemy

a waga jest wypasiona, porsze jeden egzemplarz

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Czekoladko super, że Sylwester się udał
No i dziękuję już więcej nie musi spadać, byle tylko spadł 1cm z ud
No i gratuluję 2 dni bez fajki trzymam kciuki, żeby udało Ci się
Kochana ten centymetr Ci szybciej zleci niz myslisz
A co do fajek oby mi tylko apetyt nie wzrastal od tego rzucenia wkoncu palilam ponad 6 lat
Cytat:
a się uśmialam
Super, że Sylwester się udał i się dobrze bawiłaś i wykrzyczałaś

Dziękuję kochana za życzonka
Ja też się strasznie cieszę, że te Święta i Sylwester były takie jak chciałam!!! Chyba najlepsze w moim życiu Wszystko pięknie i tak jak być powinno

Super te postanowienia Trzymam kciuki aby wszystkie się spełniły!!!!!! U mnie za oknem też ciągle padało od kilku dni, dziś jedynie słońce świeci
Dziekujeee
A z postanowieniami nie bedzie latwo ale bede walczyc
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 19:11   #2271
babciam
Raczkowanie

Cytat:
No to Sylwester widzę udany w 100% Wesoło miałaś super, że się nie nudziłaś a w jakim wieku są wnuczki? Prawdziwe imprezowiczki z nich skoro wytrwały do północy! Pewnie po babci to mają
Dziękuję Ci ślicznie Faktycznie wszystko dobvrze się ułożyło mielismy wcześniej mały kryzys ale był to okres bardzo nerwowy gdyż mąż miał pracę której nie cierpiał i w dodatku brakowało pieniędzy. Ja byłam gruba i wyżywałam się na nim czasami przez co zmienił do mnie nastawienie. Ślub wzięliśmy bardzo młodo i chyba po prostu nie dorośliśmy do poważnego związku ale teraz wszystko się zmieniło. Wyjazd męża bardzo go zmienił, mnie też. Jest fajnie choć nie wykluczam że pewnie nie raz w życiu się jeszcze posprzeczamy ale to przecież normalne w związku Ja też czasami za bardzo wszystko wyolbrzymiam i przesadzam, robie z igły widły i gadam głupoty bez zastanowienia. Czas dorosnąć
Mówisz, że mój mąż warty grzechu hehe nie wypada mi napisać że NIE, ale powiem szczerze, że z wyglądu moim ideałem to on nie jest no ale nie można mieć wszystkiego co idealne przecież najważniejsze aby mnie kochał (twierdzi że bardzo kocha) i aby dbał o rodzinę
Serduszko ,moje wnusie mają,4 i 6,5roku,a wnuczek jest pierwszoklasistą ,piszesz że młodo wyszłaś za mąż,ja też jak wyszłam za mąż miałam równo 20 lat a mąż mój 23 lata, jesteśmy już ze sobą 39lat.teraz minęło 30grudnia ,i jeśli Ci ktoś powie że zawsze jest idealnie to w to nie wierz , ja uważam że moje małżeństwo jest ok ,ale to nie znaczy że nigdy nie było spięć ,zobaczysz wszystko się dotrze i będzie zawsze dobrze ,a jak się nigdy człowiek nie pokłóci to chyba jest chory,a tak zobacz jakie to ma plusy ,ja jeszcze w miarę się czuję młodo ,a już jaki mam dorobek 33 i 37 lat córki i troje rozrabiaków ,będziesz zawsze młodą mamąk laski:, a jeśli chodzi o męża ,to nie grzesz bo jest fajny facet
Stary 2012-01-03, 19:13   #2272
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
a Taaam ! ja teraz planuje do Anglii jechać samochodem phiii ale masz juz 3 lata prawko wtedy co i My tylko ja od kwietnia a Ty od grudnia a rocznik 90 jestes ?
No ja rocznik 90
Stary 2012-01-03, 19:15   #2273
babciam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Babciam a miałam własnie pisać co u Ciebie słychać cieszę się, że napisałaś no i jak Monia pisała przyłączam się do życzeń nie myśl nawet, że nam przeszkadzasz! Pisz jak najczęściej, bo przesympatyczna z Ciebie kobitka

Zelka widzisz kochana mówiłam, że zda tez się bardzo cieszę i gratuluję to teraz Tż pojedzie z Tobą? Pewnie się cieszysz, że nie będziesz tam sama
A propos prawka, to jutro mam kolejną jazdę do Opola już wyjeździłam 15 godzin
Dzięki za miłe słowa nie ukrywam że za Wami tęskniłam
Stary 2012-01-03, 19:16   #2274
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
No ja rocznik 90
to czesc bo ja tez 90
Stary 2012-01-03, 19:19   #2275
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
to czesc bo ja tez 90
Widzę widzę po nicku
A mnie tak ciekawi jak Wy wszystkie macie na imię no oprócz Moni i Medzik bo wiem
Stary 2012-01-03, 19:22   #2276
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Widzę widzę po nicku
A mnie tak ciekawi jak Wy wszystkie macie na imię no oprócz Moni i Medzik bo wiem

Hahahaah ja wiem tylko ze Monia to Monia Meedzik to Madzia ja to też Monika i tylo
Stary 2012-01-03, 19:24   #2277
babciam
Raczkowanie

Zelka90,pilnujcie mnie bo coraz gorzej to widzę muffinek666 ,ja też Cię witam serdecznie
Stary 2012-01-03, 19:25   #2278
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahaah ja wiem tylko ze Monia to Monia Meedzik to Madzia ja to też Monika i tylo
O jeszcze jedną Monikę mamy Ja jestem Agata
Stary 2012-01-03, 19:28   #2279
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Zelka90,pilnujcie mnie bo coraz gorzej to widzę muffinek666 ,ja też Cię witam serdecznie
oczywiście po to tu jesteśmyy

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
O jeszcze jedną Monikę mamy Ja jestem Agata
oOo Agate to chyba jedna tu Mamy Ciebie
Stary 2012-01-03, 19:33   #2280
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Agnieszka miło mi

bialaczekoladka napewno nam sie uda , podobno początki sa najgorsze i imprezy ale jak patrze na moich kolegów , którzy palili po dwie paczki dziennie i juz ponad rok nie pala to wiem ze mi sie tez uda bałam sie czy nie bede miała napadów głodu, ale jak na razie jest okej i nie mam potrzeby przegryzania czegos w ciagu dnia a jak mam ochote palic to zapijam to woda, albo szukam jakiegos zajecia najgorzej jest w pracy bo prawie wszyscy pala i wyciagaja i kusza "no dawaj na jednego dymka co Ci szkodzi itp"

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości