|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() Super, że się odezwałaś! Myślałam ostatnio o Tobie Dziękuję za życzenia urodzinowe - mam nadzieję że się wszystkie sprawdzą Tobie w Tym nowym roku życzę spełnienia wszystkich marzeń, dużo dużo zdrowia, pociechy z wnuków i całej rodziny, dużo pieniążków, miłości i utraty wszystkich zbędnych kilogramów!!!!! Dziewczyny zapewne też się dołączą do tych zyczeń ![]() W ogóle nam nie przeszkadzasz! Jak w ogóle możesz tak myśleć!? Jesteś super kobietka i cieszymy się że piszesz z nami Nikt tu nawet nie zwraca uwagi na Twój wiek bo nikomu on nie przeszkadza, zresztą dlaczego miałby przeszkadzać!? My też kiedyś będziemy w Twoim wieku przecież Pisz do nas kiedy masz ochotę i czas Dla nas jesteś jedną z nas ![]() ![]() ![]() buziaki A jak tak przeżyłas Sylwestra???? ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- A ja dzisiaj cały dzień bez męża. Nadal robi samochód i wieczorem wróci dopiero. W niedzielę wyjeżdza do Niemiec więc autko musi przejść kilka wymianek częsci i poprawek Posprzatałam trochę mieszkanie, zrobiłam pranie, ROZEBRAŁAM JUŻ CHOINKĘ bo i tak była w szczątkach za sprawką moich dzieci i kota (bez bombek do połowy, lampki nie działały bo kabel urwany, oskubana z igiełek w 50%). Mąż wróci to ją zabierze bo leży na balkonie rozebrana. Byłam w przedszkolu po synka, potem u mojej mamy na żurku i teraz siedzę w domu, czekam na męża i wcinam czekoladki Merci lubie te z kawałkami orzechów dobrze, że jest ich tylko po 3 rodzaje w opakowaniu bo zjadłabym wszystkie pewnie
|
|
#2252 |
|
CORELIPS
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Monika bez męża .. a ja bez energii. Totalnie! Olałam wszystkie zajęcia, w tym jedno kolokwium. Przespałam prawie dwie godziny właśnie i wypaliłam zdecydowanie zbyt wiele papierosów. Jeszcze od sylwestra nie ćwiczyłam, a powinnam zacząć od wczoraj wrrr! Ok, dziś wieczorem postanowione pół godziny cardio domowego, jutro 2 godz wf a w czw gimnastyka sportowa.
CO za męczący dzień, kawa
|
|
|
|
#2253 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o jaaaa ! rewelacyjne zdjeciaaa ! Fajnych masz trzech Przystojniaków ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
i prosimy czasem sie odezwać a jak bez słodyczy ?---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- aaaaa dziś Mój TŻ zdał prawko !! także jestem uradowana jak niewiem co i prze szczęśliwa ! bo wkonću bede mieć kierowce zreszta TŻ też strasznie sie cieszył wyzszedł z Elki i mi mówi ze nie zdał a potem że żartuje |
||
|
|
|
#2254 |
|
Raczkowanie
|
Monisiu bardzo Ci dziękuję za tyle ciepłych słów
.Małe szalały do pierwszej w nocy,oczywiście był szampan ( bez alkoholowy) ,a potem poszliśmy spać , nie było nudno ,bo z nimi się nie da nudzić maluchy wspaniałe , no i mąż ( uważaj ) bo warty grzechu. Mówiłam że wszystko się dobrze ułoży ,Jesteś super dziewczyną i na pewno to docenia |
|
|
|
#2255 |
|
Zadomowienie
|
Moniaa Moniaa miałam Cie pytac ostatnio właśnie jak nazwałaś Swojego Kotka
? czy jeszcze jest bezimienny ? aaa i do zdjeć całej rodzinki brakuje Kocurka heeeh
|
|
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
ZELKA90 Serduszko ,jeśli chodzi o słodycze ,to wielka klęska
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Babciam a miałam własnie pisać co u Ciebie słychać
cieszę się, że napisałaś no i jak Monia pisała przyłączam się do życzeń nie myśl nawet, że nam przeszkadzasz! Pisz jak najczęściej, bo przesympatyczna z Ciebie kobitka Zelka widzisz kochana mówiłam, że zda tez się bardzo cieszę i gratuluję to teraz Tż pojedzie z Tobą? Pewnie się cieszysz, że nie będziesz tam sama A propos prawka, to jutro mam kolejną jazdę do Opola już wyjeździłam 15 godzin
|
|
#2258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Synek czasami woła go Alvin ale już coraz rzadziej, mąz to najczęscie mówi do niego : Kocie , a ja wołam go Chester ale jak mnie wkurzy to i Klakier mi się wymknie hehehe ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
Mój mąż wychodzi na zdjęciach tragicznie..... jest bardzo nie fotogeniczny a te zdjęcia robiliśmy dzień po świętach gdzie miał niezłego kaca i do tego kilka godzin wcześniej dentysta mu zęba ósemkę wyrwał więc troszkę opuchł na twarzy Gratulację dla Twojego ukochanego super!!! To teraz może przeprowadzić się z Tobą do Anglii
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wesoło miałaś super, że się nie nudziłaś a w jakim wieku są wnuczki? Prawdziwe imprezowiczki z nich skoro wytrwały do północy! Pewnie po babci to mają ![]() Dziękuję Ci ślicznie Faktycznie wszystko dobvrze się ułożyło mielismy wcześniej mały kryzys ale był to okres bardzo nerwowy gdyż mąż miał pracę której nie cierpiał i w dodatku brakowało pieniędzy. Ja byłam gruba i wyżywałam się na nim czasami przez co zmienił do mnie nastawienie. Ślub wzięliśmy bardzo młodo i chyba po prostu nie dorośliśmy do poważnego związku ale teraz wszystko się zmieniło. Wyjazd męża bardzo go zmienił, mnie też. Jest fajnie choć nie wykluczam że pewnie nie raz w życiu się jeszcze posprzeczamy ale to przecież normalne w związku Ja też czasami za bardzo wszystko wyolbrzymiam i przesadzam, robie z igły widły i gadam głupoty bez zastanowienia. Czas dorosnąć Mówisz, że mój mąż warty grzechu hehe nie wypada mi napisać że NIE, ale powiem szczerze, że z wyglądu moim ideałem to on nie jest no ale nie można mieć wszystkiego co idealne przecież najważniejsze aby mnie kochał (twierdzi że bardzo kocha) i aby dbał o rodzinę
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-01-03 o 18:36 |
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zadomowienie
|
Moniaa hahahaha czytaj słowo "Klakier" padłam !!
rożsmieszyło mnie strasznie hahahah . Powiem Ci że zle nie wyszedł ale Młodszy Synek świetnie sie prezentuje na zdjęciach ! Starszy teżż fajnie ale Młodszy słodziaak ! Meedzik Kochana ! taaaaak przyjedzie do Mnie w lutym 3 tyg musi czekac na odebranie prawka , a ja za ten czas porozglądam sie za praca dla Niego chce jako informatyk , choć powiedział ze inna też nie pogardzi . A ciesze sie nie samowicie ! zreszta On teeż chodz ja bardziej także wkoncu bedzie normalnie ! ee jak któraś kiedyś byłaz Was w Londynie przenocuje ja nawet 2 miesiące !!---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
przez świeta to i u Mnie klęska ! ciągle sie obrzeram słodyczami ! Postanowiłam ze od stycznia 0 słodyczy ! i chce w tym wytrwac ojj napewno przypilujeemy
|
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życze powodzenia żeby się ułożyło z Tż żeby znalazł prace Medzik a kiedy masz teorie Ja miałam 15h wyjeżdżone a za tydzień miałam praktyke tak mnie zrobili Ostatnia z kursantów zaczęłam jazdy bo miesiąc później(wakacje) a pierwsza miałam egzamin
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
babciam nawzajem wszystkiego dobrego w Nowym roku
![]() i wcale tu nie przeszkadzasz jestes cudowna osoba i udzielaj sie jak najczesciej![]() ![]() zelka9o super ze zdal prawko ![]() gratulacje![]() monika01011986 zgadzam sie z Toba Ja własnie z pracy wrocilam odpoczelam i zabieram sie za sprzatanie i cwiczenia
|
#2263 | |
|
Zadomowienie
|
Cocktail miejmy nadzieje że znajdzie ! Mama popyta znajomych może akurat coś sie znajdzie
a jak nie to poszuka sam pracy jak przyjedzie , najwyżej klika dni bedzie bezrobotny tu i tak jest bezrobotny od miesiąca wiec nic mu nie szkodzii ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
Ja w Jego imieniu dziękuje hehe
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiejsze menu:
12.00 Jogurt just fit z musli(88kal) z dodatkem otrab 14.00 Jabłko,marchew i pomarańcza (taki mix owocowy) ![]() 16.00 Miska warzyw na parze 19.00 Dwa jajka, ogorek konserwowy, pokrojona 1/4 papryki świeżej Czy dzisiaj lepiej niz wczoraj? Witam BabcieM nie mialysmy jeszcze okazji sie poznać ))Żelka gratulacje dla TŻ ja prawko zdawalam od razu jak skonczylam 18 lat od razu tez dostalam auto wiec w sumie w tym roku w czerwcu minie 3 lata jak mam prawko i jak czynnie jezdze... ale ten czas mija. Dlaczego kg tak szybko nie uciekaja jak ten cenny czas ;p Od dzisiaj zaczyna sie moj sprawdzian z silnej woli ;p mama kupila lody straciatella, duzzy sloik nutelli i takie biale wafle. Uwielbialam smarowac je nutella i zajadac. Ehhh. Jak juz wczesniej wspominalam mam siostre mlodsza i ona moze sobie pozwalac na takie jedzonko, jest jeszcze mala. Ja nie ((
Wzrost 160cm 51.5 ![]() 47 kg !!!!!!! ![]() Cel: Czerwiec 2012 Edytowane przez muffinek666 Czas edycji: 2012-01-03 o 19:34 |
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mi w grudniu minęly 3 lata odkąd mam prawko też robiłam zaraz po 18stce. Niestety w sumie jestem początkującym kierowcą, bo wcześniej miałam rower co najwyżej
|
|
|
|
|
#2266 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też w wieku 18 lat zdałam prawko za 1-szym razem i dostałam samochód takkże też 3 lata bedzie jak jeżdze i nabiłam wprawy ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
i ja z Wami hehe
|
||
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze bialka za malo. Do warzyw na parze pasuje filet z piersi kurczaka . Dzis powracam powoli na dobre tory, tyle ze na obiad dojedlismy reszte chili con carne, a to jest tak wsciekle ostre zarcie, ze bez chleba z maslem nie da rady zjesc. Cwiczylam z agrafka - wewnetrzna i zewnetrzna strona ud, 4 razy po 20 sciskow. Potem pomarancza i porcja serka wiejskiego, a teraz na wieczor popijam zielona herbate. Jutro znow do pracy |
|
|
|
|
#2269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
phiii ale masz juz 3 lata prawko wtedy co i My tylko ja od kwietnia a Ty od grudnia a rocznik 90 jestes ?
|
|
|
|
|
#2270 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja trzymam sie swietnie narazie, czuje sie taka wolna od tego swinstwa, tak mi jakos lekko sie chodzi nie wiem ale fajne uczucie ![]() Mam nadzieje ze uda nam sie bezpowrotnie rzucic to obrzydlistwoooo Cytat:
![]() a waga jest wypasiona, porsze jeden egzemplarz ![]() Cytat:
A co do fajek oby mi tylko apetyt nie wzrastal od tego rzucenia wkoncu palilam ponad 6 lat ![]() Cytat:
A z postanowieniami nie bedzie latwo ale bede walczyc
|
||||
|
|
|
#2271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,zobaczysz wszystko się dotrze i będzie zawsze dobrze ,a jak się nigdy człowiek nie pokłóci to chyba jest chory,a tak zobacz jakie to ma plusy ,ja jeszcze w miarę się czuję młodo ,a już jaki mam dorobek 33 i 37 lat córki i troje rozrabiaków![]() ![]() k laski:, a jeśli chodzi o męża ,to nie grzesz bo jest fajny facet |
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie ukrywam że za Wami tęskniłam |
|
|
|
|
#2274 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
Zelka90,pilnujcie mnie bo coraz gorzej to widzę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po to tu jesteśmyy ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- oOo Agate to chyba jedna tu Mamy Ciebie
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka
miło mi![]() ![]() ![]() bialaczekoladka napewno nam sie uda , podobno początki sa najgorsze i imprezy ale jak patrze na moich kolegów , którzy palili po dwie paczki dziennie i juz ponad rok nie pala to wiem ze mi sie tez uda bałam sie czy nie bede miała napadów głodu, ale jak na razie jest okej i nie mam potrzeby przegryzania czegos w ciagu dnia a jak mam ochote palic to zapijam to woda, albo szukam jakiegos zajecia najgorzej jest w pracy bo prawie wszyscy pala i wyciagaja i kusza "no dawaj na jednego dymka co Ci szkodzi itp"
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.

Dziękuję za życzenia urodzinowe - mam nadzieję że się wszystkie sprawdzą

maluchy wspaniałe , no i mąż ( uważaj ) bo warty grzechu. Mówiłam że wszystko się dobrze ułoży ,Jesteś super dziewczyną i na pewno to docenia
cieszę się, że napisałaś 

no ale nie można mieć wszystkiego co idealne przecież 

jestes cudowna osoba i udzielaj sie jak najczesciej
((

,zobaczysz wszystko się dotrze i będzie zawsze dobrze ,a jak się nigdy człowiek nie pokłóci to chyba jest chory,a tak zobacz jakie to ma plusy ,ja jeszcze w miarę się czuję młodo ,a już jaki mam dorobek 33 i 37 lat córki i troje rozrabiaków