Wszystko o Avonie - cz. 25 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-01, 14:07   #2251
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Paczkomaty fajna sprawa, ale...kosmetyki zamarzły Olejek z SSS to jest całkowicie jak lód, ale wszystkie opakowania mokre po wniesieniu do domu.
no niestety to typowe dla zmiany temperatur... zaraz Ci opakowania wyschną a olejek powróci do normalnego stanu... on nie zamarzł tylko skoagulował w temp niższej niż pokojowa ... moje paczki leżą natomiast w cieplutkim oddziale InPost od wczoraj... nie moge ich jednak odebrać -dopiero jutro rano, więc w godzinach mojej pracy poleżą w bagażniku mojego auta więc będzie to samo co u Ciebie
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 14:11   #2252
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
no niestety to typowe dla zmiany temperatur... zaraz Ci opakowania wyschną a olejek powróci do normalnego stanu... on nie zamarzł tylko skoagulował w temp niższej niż pokojowa ... moje paczki leżą natomiast w cieplutkim oddziale InPost od wczoraj... nie moge ich jednak odebrać -dopiero jutro rano, więc w godzinach mojej pracy poleżą w bagażniku mojego auta więc będzie to samo co u Ciebie
Niestety stoją już pare godzin i nadal opakowania mokre mimo że je wycieram co jakiś czas, a olejek twardy jak kamień :/
No ja pierwszy raz na paczkomat zamawiałam, bo niedawno go postawili w mieście i pewnie gdyby wczoraj mi się telefon nie rozładował i wcześniej bym odebrała smsa to by nie stały tam w mrozie przez noc. Tak to też zamawiałam na siedzibę InPostu i też dostawałam w soboty smsa, a mogłam odebrać dopiero właśnie w poniedziałek.

W dzień zapowiadają temperaturę na plusie więc może nic im nie będzie w bagażniku Choć z drugiej strony to jak postoją tak pół dnia to pewnie też zmarzną.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 14:52   #2253
melisska
Rozeznanie

Szczęśliwego Nowego Roku dla przemiłych dziewczyn z Wizażu życzy Agnieszka
Dużo radości , zdrowia, spełnienia marzeń i rozwijania swoich pasji

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość

Avon i inpost się postarali mam paczuchę
ale prezent w starym roku
Mnie również Avon i In Post bardzo pozytywnie zaskoczył Paczka miała być 2.01.2012 a tu niespodzianka. Po wyjściu wczoraj od fryzjera dostałam sms-a , że paczka w paczkomacie czeka , więc odebrałam sobie po drodze do domu. Brawo
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 15:11   #2254
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
to fajnie bo rajcuje mnie torebka Melissa ( z falbanką) złotą Caitlyn miałam i jest baardzo mocna
melissa fajna jest polecam
Stary 2012-01-01, 16:02   #2255
amazonka1603
Przyczajenie

A ja bede robila swoje pierwsze zamówienie 5 stycznia Jestem z okolic Łodzi, wiec jakby któras chciałą zostać konsultantką to sie polecam.
amazonka1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 16:37   #2256
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amazonka1603 Pokaż wiadomość
A ja bede robila swoje pierwsze zamówienie 5 stycznia Jestem z okolic Łodzi, wiec jakby któras chciałą zostać konsultantką to sie polecam.
tu wszystkie jestesmy konsultantkami
Stary 2012-01-01, 17:02   #2257
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

I zazwyczaj jeszcze maniaczkami avonu
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-01, 17:02   #2258
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Witajcie w nowym roku! Życzę wieeelkich zamówień i dużo zarobków
Cytat:
Napisane przez wiuniaaa Pokaż wiadomość
Dla siebie brałam:
- konturówkę diamentową Brown Sugar
- krem do stóp Limonka i Mięta
- zestaw wisiorków Solutions
- lakiery do paznokci: Pink Radiance i Splendid Blue (wzięłam 2, bo klientka wzięła 1, czyli ja miałam 2 za 13,10 zł)
- zestaw noworoczny: Aspire, tusz i szminka

A narzeczony zamówił dla mnie naszyjnik Kristine (klucze), taki mały prezencik noworoczny.
ładne zamówienie

Cytat:
Napisane przez Valoissa_ Pokaż wiadomość
Sarunieczka, też uwielbiam FAD Jednak nie zrobiłam zapasów, więc mam nadzieję, że może jeszcze będą w netto.
Ja tylko jeden mam w zapasie,drugi obecnie używam

Cytat:
Paczkomaty fajna sprawa, ale...kosmetyki zamarzły Olejek z SSS to jest całkowicie jak lód, ale wszystkie opakowania mokre po wniesieniu do domu.
niestety taki urok paczkomatów zimą...dziewczyny już tutaj się w zeszłym roku skarżyły na zamarzające kosmetyki

dziewczyny,jaki mi polecicie żel do mycia twarzy? ale warunek-musi się pienić bo mój ulubiony Care 3w1 się nie pieni,z Naturalsa też miałam i słabo z pianą...polećcie coś może z Clearskin lub Solutions?
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 17:25   #2259
Limonatka
Zakorzenienie

Dziewczyny, pytanie!

Kupiłam klientce broszkę w COKu. Okazało się, że przy pierwszej próbie przypięcia broszki, zapięcie odkleiło się od całej reszty. Chcę to reklamować, ale zastanawiam się czy:
1) iść do COKu i wymienią mi to od ręki na nową broszkę
2) wysyłać do Avonu reklamację i czekać na przysyłkę nowej?

Wiadomo, że szybciej i taniej byłoby zamienić broszkę w COKu, ale czy jest to możliwe?

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 17:45   #2260
smerfetka25
Zakorzenienie

Zazdroszczę wam zamówień u mnie nadal brak zainteresowania katalogiem zawzięli się czy co

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pytanie!

Kupiłam klientce broszkę w COKu. Okazało się, że przy pierwszej próbie przypięcia broszki, zapięcie odkleiło się od całej reszty. Chcę to reklamować, ale zastanawiam się czy:

Wiadomo, że szybciej i taniej byłoby zamienić broszkę w COKu, ale czy jest to możliwe?
Myślę że najlepszym wyjściem będzie jeśli pójdziesz do coku i zapytasz czy Ci wymienią

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez amazonka1603 Pokaż wiadomość
A koleżankę powinno sie wypunktować za nieopłaconą reklamę
Stary 2012-01-01, 17:52   #2261
nataszka25
Zakorzenienie

nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 17:56   #2262
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
niestety taki urok paczkomatów zimą...dziewczyny już tutaj się w zeszłym roku skarżyły na zamarzające kosmetyki
No tylko mrozu nie ma od dawna to akurat na tę noc musiał przyjść Ale już większość kosmetyków przestała się "pocić". A olejek nadal ma wielką bryłę w środku. Ale to z programu motywacyjnego więc nie muszę dawać żadnej klientce jutro na szczęście.

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
dziewczyny,jaki mi polecicie żel do mycia twarzy? ale warunek-musi się pienić bo mój ulubiony Care 3w1 się nie pieni,z Naturalsa też miałam i słabo z pianą...polećcie coś może z Clearskin lub Solutions?
A pianka z Solutiun ta zielona?(piany wtedy pod dostatkiem będziesz miała ). Tu często chwalona, u mnie też regularnie zamawiają(ja też używam razem z mamą).
Stary 2012-01-01, 18:06   #2263
malami881222
BAN stały

Cytat:

Ja osobiście polecam piankę do mycia Solutions, wyciskasz i już masz samą piankę. Jest delikatna nie podrażnia skóry (bezalkoholowa) dobrze oczyszcza skórę. U mnie zagości na stałe cała seria Solutions
malami881222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 18:31   #2264
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pytanie!

Nie wymienią tak od ręki. Ja przy odbiorze paczki muszę ją otwierać, bo że tak powiem "po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględniamy" i odeślą Cię na pocztę
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 18:32   #2265
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
No tylko mrozu nie ma od dawna to akurat na tę noc musiał przyjść Ale już większość kosmetyków przestała się "pocić". A olejek nadal ma wielką bryłę w środku. Ale to z programu motywacyjnego więc nie muszę dawać żadnej klientce jutro na szczęście.
on do jutra będzie "normalny" ... spokojnie.. i to nie wpływa na jego jakość... to tak jak z kropelkami tłuszczu na zupie.. zamieniają się w glutki tłuszczu do rana, a masło poza lodówką sie topi...

taką ma temperaturę koagulacji ten olejek ... nic mu nie będzie... na stówę
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 18:51   #2266
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
on do jutra będzie "normalny" ... spokojnie.. i to nie wpływa na jego jakość... to tak jak z kropelkami tłuszczu na zupie.. zamieniają się w glutki tłuszczu do rana, a masło poza lodówką sie topi...

taką ma temperaturę koagulacji ten olejek ... nic mu nie będzie... na stówę
To dobrze Bo mam w planach go kiedyś sprzedać to będę miała czyste sumienie
Dzięki
Stary 2012-01-01, 20:35   #2267
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
A pianka z Solutiun ta zielona?(piany wtedy pod dostatkiem będziesz miała ). Tu często chwalona, u mnie też regularnie zamawiają(ja też używam razem z mamą).
Cytat:
Napisane przez malami881222 Pokaż wiadomość
Ja osobiście polecam piankę do mycia Solutions, wyciskasz i już masz samą piankę. Jest delikatna nie podrażnia skóry (bezalkoholowa) dobrze oczyszcza skórę. U mnie zagości na stałe cała seria Solutions
świetnie,dziękuję dziewczyny za rady,nie miałam jeszcze tej pianki

a ja zmieniłam plany i zamiast dostawy regularnej wezmę tym razem kuriera,i zamiast paczkę 10 będę mieć 5 stycznia tylko czemu się tak cieszę jak jeszcze zamówień nie uzbierałam? narazie mam 30 zł bez moich kosmetyków
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 21:05   #2268
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
a ja zmieniłam plany i zamiast dostawy regularnej wezmę tym razem kuriera,i zamiast paczkę 10 będę mieć 5 stycznia tylko czemu się tak cieszę jak jeszcze zamówień nie uzbierałam? narazie mam 30 zł bez moich kosmetyków
Pewnie na swoje zamówienie się tak cieszysz
Ja o dziwo wzięłam teraz tylko katalogi i puder z CT. No i z motywacyjnego zestaw. Zamówienie małe bo na jakieś 300zł, ale w tym 158zł od jednej klientki(a ona od koleżanek z pracy).
Stary 2012-01-01, 22:52   #2269
Aalicia24
Zakorzenienie

a ja dziś w końcu rozpakowałam wczorajszą paczuszkę i wrażenia takie:
- nowe szminki mini - bardzo neutralne kolory, niestety przypominają szminki z color trend, nie lubię tego woskowego smaku. Polecam mirage i rose light,, bardzo ładne i naturalne, blonde sun też niezły beż ciepły, ale perfect peach metaliczny i to jedyna z tych 4 która mi się kompletnie nie podoba.
- błyszczyki z demo - rewelacja - zapach extralasting, ale przypominają anew konsystencją, ponieważ te z anew uwielbiam to jestem zachwycona. Dość ciężkie i tłuste, ale fajnie się rozprowadzają, wzięłam szampana i klementynkę - oba kolory ładne, ale klementynka nie jest taka pomarańczowa, wpada w róż. Jak się dobrze wymiesza to się okaże jaki kolor
- płyn do mycia ciała z owsem - fajny, bardzo delikatny, nieźle się pieni.
- reese laugh often - piękny herbaciany zapach - ale trwałość słabiutka.
Fotki szminek i błyszczyków wstawię na dniach, dziś nie miałam siły robić
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 23:54   #2270
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malami881222 Pokaż wiadomość
Oj tak i jaka wydajna
Stary 2012-01-02, 09:12   #2271
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Oj tak i jaka wydajna
też ją miałam i zmeczyć jej nie mogłam.... jest bardzo wydajna.... nie podrażnia... no po prostu super bardzo ja polecam...

a powiedzcie mi czy stosujecie maseczkę PS z ryżem tą peel of???
ja jak ją ściągnę to mam czerwoną buzie po niej tak z godzinę a później jest ok też tak macie???
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 09:16   #2272
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
też ją miałam i

ja jak ją ściągnę to mam czerwoną buzie po niej tak z godzinę a później jest ok też tak macie???
nie mam żadnych takich objawów, wręcz przeciwnie, cera jest po niej super.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 09:19   #2273
slodki_lizaczek
BAN stały

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;31356216]nie mam żadnych takich objawów, wręcz przeciwnie, cera jest po niej super.[/QUOTE]

to ja już nie wiem, może moja cera jej nie przyjmuje i musze przestać ją używać.... bo robilam jeszcze tą z białą herbatą też peel of i po niej mi nic nie było.... więc chyba do niej wrócę a tamtą zostawie....
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 09:27   #2274
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Uwielbiam tą maseczkę, wyciąga wszystko, czasem wydaje mi się że wąsik mi wyrywa Zaczerwienień nie zaobserwowałam.

Edytowane przez Luksa
Czas edycji: 2012-01-02 o 09:28
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 09:55   #2275
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:
też ją miałam i zmeczyć jej nie mogłam.... jest bardzo wydajna.... nie podrażnia... no po prostu super bardzo ja polecam...

ja wszystkie peel off używałam z Avonu, żadna mi buźki nie podrażniała moze jesteś na jakiś składnik uczulona?

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 11:00   #2276
Gosienka1707
Raczkowanie

Mam pytanie: na str.8 kat.1 sa konturówki do brwi, jednak nie ma w kolorze BLONDE, dlaczego? I w kat.2 też nie ma, wycofali ten odcień czy co? Wie ktoś? W katalogu 17 jeszcze był...
Gosienka1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 11:14   #2277
malami881222
BAN stały

Cytat:

to tak jak u mnie ale ja po każdej maseczce peelingu taką mam skórę , jest super oczyszczona ale niestety zawsze zaczerwieniona (nawet po umyciu po prostu u mnie wystarczy dotknąć i już czerwona nie podrażniona)
a tą maseczkę również sobie chwale, tak delikatną miękką buźke mam po niej

Edytowane przez malami881222
Czas edycji: 2012-01-02 o 11:22

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-02, 11:21   #2278
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ja używam, cerę mam super po niej, gładką miekką, żadnych podrażnień, może nie nadaję się dla ciebie?
ps. właśnie z nia siedzę na twarzy

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

i jeszcze ma pytanie odnośnie katalogu 2 na początki jest biżu serca i petfel, i napisane, że można zamówić przy zamówieniu za 49,9 z katalogu, czyli jeśli zamówię za 49,9 to mogę wszystkie 4 produkty do tego, tzn. jedne kolczyki, jeden naszyjnik i jeden portfel, czy żeby zamówić np. kolczyki i naszyjnik, to muszę zamówić z katalogu 2 razy 49.9?
Stary 2012-01-02, 11:26   #2279
malami881222
BAN stały

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

[/COLOR]i jeszcze ma pytanie odnośnie katalogu 2 na początki jest biżu serca i petfel, i napisane, że można zamówić przy zamówieniu za 49,9 z katalogu, czyli jeśli zamówię za 49,9 to mogę wszystkie 4 produkty do tego, tzn. jedne kolczyki, jeden naszyjnik i jeden portfel, czy żeby zamówić np. kolczyki i naszyjnik, to muszę zamówić z katalogu 2 razy 49.9?
Niestety 2 razy 49,90
Stary 2012-01-02, 12:17   #2280
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Dziewczyny mam pytanie...chodzi mi o spray intensywnie odbudowujący do włosów matowych, suchych i łamliwych jest teraz w promocji w kat. 1 i tak się zastanawiam czy go nie kupić tylko interesuje mnie....czy on rzeczywiście coś robi?? Czy działa?? I czy nie będzie przetłuszczać i obciążać włosów??Będę wdzięczna za Wasze opinie!!

A tak przy okazji to Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości