|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
![]() Ale wiecie co, jak tak jeżdżę tą Lką to mnie krew zalewa - jacy ludzie są głupi! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2252 |
szeryfcio
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
O, w urodziny mojej matuli
![]()
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Nie jestem pewna czy 20 jutro sprawdzę, tzn. dzisiaj rano ![]()
poznaliśmy się 6.08.2005 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2012-01-10 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
szeryfcio
|
Ech, ale przynajmniej masz te cienkie nóżki
![]() ![]()
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Czas odpalić miotłę ![]()
![]() |
![]() |
#2256 |
szeryfcio
|
Pa
![]()
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
witam w ponury i szary ranek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 |
vel Turkusoowa :)
|
Bry
![]() ![]() ![]() No i Bogi żyje bo na FB ją widziałam przed momentem ![]() jakim cudem? jak mamy tyle samo w talii i biodrach? ![]() No dziewczynki,oby dziś był lepszy dzień ![]() oo jest Bogi,witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Czy Wam też się tak dobrze spało?
![]() Niestety ![]() Twoja pamięć - raz jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2261 | |||
Zakorzenienie
|
Hello z rańca!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Matko, ale jestem niewyspana. Spalam w autobusie a dalej mi się oczy zamykaja. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie z rana z kawką
oczki mi też się zamykają ![]() wczoraj totalnie nie miałam czasu, więc jak Sarunieczka napisała, że jestem to już mnei nie było ![]() wpadłam tylko poczytać co u Was i poszłam spać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Hej Luksa ![]() kawka ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski,
ta szarośc za oknem sprawia , że nie wiem co bym chciała napisać... też jestem niewyspana i już w pracy przy kompie pracuję... ale chociaż Was nadrobiłam i jestem na bieżąco |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dokia
ale cisza i na pasku nie widać nikogo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() siuśki oddane na badania, a ja już po pączusiu ![]() ![]() miałam do laboratorium iść na 7 rano, a o 7 wstałam, więc dopiero zlądowałam w pracy ![]()
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Hej! A jesteś jeszcze? To nastawiam wodę
![]() Pół nocy rzygania ![]() Zaraz zjem pierogi ruskie ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Aaa i miałam Wam o kocie napisać. Ale to nie o naszym Lucku ![]() Żebyście to widziały, żal mi jej było ale z powagą też trudno było jej wysłuchać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba nie od diety lepiej przyznaj się coś wszamała pomiędzy ![]() biedna Kaszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
ha, no właśnie tylko to monte na chandrę :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
no to coś do kawy:
Blondynka mówi do męża: - Już trzy miesiące zastanawiasz się jaki kupić samochód, a mnie zaproponowałeś małzeństwo już w trzecim dniu znajomości! - Ależ kochanie. Kupno samochodu to poważna sprawa. ************************* *********************** Facet przechodzący obok wędkarza stojącego z wędką nad jeziorem, pyta: - Złowił pan coś? - Trzy szczupaki. - Od rana? - Nie, od urodzenia. ************************* *********************** Na sali sądowej: - Czy oskarżony dawał świadkowi narkotyki? - Nie dawałem. - A żona oskarżonego dawała? - Nadal mówimy o narkotykach? ************************* *********************** Wczoraj śmialiśmy się z dziadkiem do utraty tchu. Dziadek wygrał. ************************* *********************** Pobożny mężczyzna co niedzielę po mszy świętej rzucał żebrakowi 10 zł. Którejś niedzieli rzucił 5 zł. -Przecież zawsze była dycha! - upomina się żebrak. -A wie pan, posłałem syna na studia. -No i bardzo dobrze, tylko dlaczego na mój koszt? ************************* *********************** Pani pyta Jasia: - Jasiu kiedy odrabiasz lekcje? - Po obiedzie. - A czemu dziś masz nie odrobione? - Bo nie było obiadu. ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- i jeszcze to: Przychodzi do sklepu facet i prosi o dobre wino na 20 rocznicę ślubu. Sprzedawca patrzy na półki, potem na klienta i pyta: - Szanowny pan chce świętować czy zapomnieć? ************************* *********************** Mąż wraca z delegacji, wpada do domu, zagląda pod łóżko, do szafy, na balkon i nic - nikogo nie ma. Podchodzi do żony, czule głaszcze ją po włosach i mówi: - Starzejesz się kochana. ************************* *********************** Dermatolog wyjaśnia przyczyny łysienia: - Jeśli pacjent łysieje od czoła - to od myślenia. Jeśli od czubka głowy - to od seksu. - Jeśli i tu i tu - to od myślenia o seksie.. ************************* *********************** Przychodzi król do rycerza i pyta: - Pokonasz smoka, który niszczy królestwo? Na to rycerz wskakuje na konia, zakłada hełm i rusza. Uradowany król mówi: - Nawet nie zaczekasz i nie zapytasz jaka jest nagroda? Na to rycerz: - Tu nie ma na co czekać, tu trzeba spi****lać. ************************* *********************** Na pustyni wyczerpany turysta pyta Beduina: - Jak dojść do Kairu? - Cały czas prosto, a w czwartek w prawo.... ************************* *********************** - Babciu, kto to jest kochanek? - Rany boskie! - krzyczy babcia biegnąc otworzyć szafę. ************************* *********************** - Mówicie, że nie ma kosmitów? To skąd się wzięły tabliczki - "Obcym wstęp wzbroniony"? ************************* *********************** Kura do kury: - Gdzie Twój mąż? - Jak zwykle grzebie przy aucie. ************************* *********************** - Może mi pan powiedzieć, jaka jest różnica między tymi dwoma telefonami? - Różnica jest niewielka. To, co pani trzyma w prawej ręce to MP3 player,a to w lewej to aparat fotograficzny. ************************* *********************** Do egzaminatora podchodzi jakiś facet i mówi: - Mój syn ma jutro egzamin. Ale na pewno go nie zda. Na to egzaminator: - Mogę się założyć z panem o 1000 złotych, że zda.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Trochę posucha w TV i trafiło na 'Świat wg dziecka'. Ciekawe czy Zawadzka nigdy nie krzyknęła na dziecko? ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Fajne! http://zakreconyswiatwery.blogspot.c...nesemquiz.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
dobry
![]() nie wiem jak Ci to wytłumaczyć ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Talię miałam zawsze, ale teraz obrosła tłuszczem ![]() ![]() O święta makrelo! Dodatek o chirurgii estetycznej w Cosmo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
doberek
![]() głowa mnie lekko pobolewa, wczoraj się umyłam położyłam w ciemności jeszcze jedna tableta i jakoś przeszło...ale masakra była u mnie nie pada, ale chłodek jest Wikusia dopiero niedawno wstała, ona może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam uda do wymiany...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
no na pewno Today dodało swoje 3grosze na razie idzie w odstawkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Oto co ścinam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uff zdążyłam, zamówiłam, jeszcze kuzynka dzwoniła przed chwilką akurat zamówienie klepałam i zdążyłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.