Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-11, 15:07   #2251
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Współczuję ale przynajmniej widzę że imprezka była mega udana

Piwo + wódka = zgon tego się nie powinno mieszać!

Dobrze bylo ale od dzisiaj nie pije do odwolania
Przynajmniej na diecie sobie odpuszcze

Zgona nie bylo wczoraj predzej dzisiaj rano
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 15:50   #2252
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Czekoladko hehe to widzę też pobalowałaś wczoraj mnie też cola ratuje, ale nie mam light tylko Tż piję normalną w przed chwilą spałam ponad godzinę.

U mnie też już się zrobiła ładna pogoda i słoneczko świeci.
Stary 2012-03-11, 17:22   #2253
Dorisek16
Raczkowanie

hejka dziewczynki i jak tam dietka? ja zbieram sily i co chwila probuje
Monia sliczne zdj
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 18:52   #2254
monika01011986
Zakorzenienie

widzę, że spokojnie dzisiaj u nas na wątku ale co się dziwić, kilka kobitek ma tu kaca, inne są chore a jeszcze inne ze swoimi TŻtami
A ja dziś cały dzień w domu siedzę chodze i kombinuję co by to podjeść ale póki co jest dobrze i nie przesadzam
W ogóle to pół dnia dzisiaj uczę się.... Angielskiego!!!! Tzn. powtarzam sobie kurs podstawowy wiele słówek pozapominałam i musze sobie pamięć odświeżyć Jak pojadę do tych niemiec to angielski będzie jedynym językiem którym będe się mogła porozumieć bo Niemca kompletnie nie pamietam ze szkoły. W sumie to może przez te 3 miesiące nauczyłabym się troche Niemieckiego? ale szczerze w to wątpie. Sama juz nie wiem którego języka mam się uczyć.
Synuś dziś cały dzień się ładnie bawi i na uszko nie narzeka Może juz mu przeszło??? oby!!
Idę kąpać dzieciaków zaraz

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

Dobrze bylo ale od dzisiaj nie pije do odwolania
Przynajmniej na diecie sobie odpuszcze

Zgona nie bylo wczoraj predzej dzisiaj rano
hehehehe Ty to dobra jesteś

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorisek16 Pokaż wiadomość
Monia sliczne zdj
Dziękuję
U mnie z dietą ok. Od jutra będę się jeszcze bardziej starać
A Ty próbuj , za którymś razem się na pewno uda

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-03-11 o 19:56
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 18:54   #2255
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorisek16 Pokaż wiadomość
Monia sliczne zdj
Hej

To tak jak ja... upadam, ale wstaję i walczę dalej

Cytat:
widzę, że spokojnie dzisiaj u nas na wątku ale co się dziwić, kilka kobitek ma tu kaca, inne są chore a jeszcze inne ze swoimi TŻtami
A ja dziś cały dzień w domu siedzę chodze i kombinuję co by to podjeść ale póki jest dobrze i nie przesadzam
W ogóle to pół dnia dzisiaj uczę się.... Angielskiego!!!! Tzn. powtarzam sobie kurs podstawowy wiele słówek pozapominałam i musze sobie pamięć odświeżyć Jak pojadę do tych niemiec to angielski będzie jedynym językiem którym będe się mogła porozumieć bo Niemca kompletnie nie pamietam ze szkoły. W sumie to może przez te 3 miesiące nauczyłabym się troche Niemieckiego? ale szczerze w to wątpie. Sama juz nie wiem którego języka mam się uczyć.
Synuś dziś cały dzień się ładnie bawi i na uszko nie narzeka Może juz mu przeszło??? oby!!
Idę kąpać dzieciaków zaraz
No cisza tu dziś ja siedzę i seriale oglądam bo TŻ pisze artykuł i też myślę o podjadaniu staram się trzymać brzuch mi dokucza.... wzięłam tabletkę, ale jakoś mało pomogła

Monia, mój TŻ właśnie kupił kurs języka niemieckiego zamierza się trochę podszkolić i zdawać ezgamin a ja z nim najlepsze jest to, że ja ni w ząb po niemiecku nie umiem nigdy się nie uczyłam no dobra, umiem: kocham Cię, dzień dobry, do widzenia, jak się masz wymiatam

super, że z synkiem lepiej niech już wyzdrowieje
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 20:17   #2256
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
W kuchni??????!!!! jeszcze lepiej pogięło ich? Ja bym zabiła! tam się je! a Twoim rodzicom to nie przeszkadza? no ludzie, niech se wychodzą na zewnątrz palić!
Ojciec sam pali w kuchni, zresztą gdzie tylko się da, a mama nic nie mówi. A mnie to już w ogóle wszyscy w dupie mają

Cytat:
Noo dziś malutko do nadrobienia no bo weekend każdy gdzies baluje
JA bym zabiła za papierosy!!!!! Zrobiłabym im taki dym, że na dwór by chodzili jarać!
Taa ja sobie mogę dym porobić, dostanę opierdziel żebym się zamknęła i tyle z mojego dymu Więc cierpię sobie w samotności

Cytat:
No oby oby
Pewnie u Ciebie zaraz też będzie ładnie bo u mnie słoneczko przepięknie świeci od rana
Ja też się bałam że wyrzucę kase w błoto jak kupię depilator ale na prawde można ten ból przeżyć no i jaka to jest wygoda!!!!
A może w zbyt wysokiej temperaturze bieliznę pierzesz i sie skurczyły
A wiesz że później faktycznie się ładna pogoda zrobiła?
Pomyślę nad tym depilatorem, pewnie na lato się zdecyduję bo nie będzie mi się chciało tak często golić
Hm.. zapytam mamy może ona coś cuduje z tą pralką

Cytat:
Super że się uczysz Ja myślę że lepiej się ucz dalej angielskiego, żeby się lepiej było dogadać bo już przecież trochę go umiesz, a tam się zaczniesz niemca uczyć

No i po weekendzie Już bym chciała kolejny bo idę do koleżanki na 18 i już bym sobie wypiła coś haha
A w ogóle to jutro idę do ginekologa, tzn do babki. Z .. uwaga uwaga.. mamą i bratową! Wypad rodzinny normalnie Mam nadzieję że mnie nie zbyje gadką 'po porodzie przejdzie'.

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-03-11 o 20:20
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 20:30   #2257
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No nie spałam poszłam spać po 3...
Humor nie lepszy, bo dostałam @ i wszystko mnie denerwuje

No zostaję dzisiaj w domu, bo mi łeb urwie

No nie wiem... teraz czuję się jak turbo pasztet
muszę gdzieś dorwać te baterie!
ooooo a ja czekałam tyle na Ciebie i Cie nie było
Ojj ja w okres to tez mam zawsze nerwa, ale spoko za pare dni Ci przejdzie
U mnie dziś strasznie wiało! Pogoda piękna była ale strach z domu wyjść było!
Turbo pasztet ale teraz dałaś czadu! Weź Ty kup w końcu te baterie bo moja cierpliwość pomału się kończy

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
No cisza tu dziś ja siedzę i seriale oglądam bo TŻ pisze artykuł i też myślę o podjadaniu staram się trzymać brzuch mi dokucza.... wzięłam tabletkę, ale jakoś mało pomogła
straszna cisza wszystkie chudziny gdzieś wywiało !
Ja dzisiaj całyd zień przed kompem prawie ale nic nie obejrzałam :/ a musze znowu Julię nadrobić tylko nie mam kiedy
Współczuję okresu życzę aby szybko przestało boleć

Cytat:
Monia, mój TŻ właśnie kupił kurs języka niemieckiego zamierza się trochę podszkolić i zdawać ezgamin a ja z nim najlepsze jest to, że ja ni w ząb po niemiecku nie umiem nigdy się nie uczyłam no dobra, umiem: kocham Cię, dzień dobry, do widzenia, jak się masz wymiatam
JA sobie kursik z chomika.pl ściągnęłam tylko że angielski fajny jest, są różne zadania, ćwiczenia, testy, podręcznik i lektor.
Niemiecki chyba też sobie ściągne i zacznę powtarzać - gorzej będzie jak mi sie wszystko pomiesza i będe gadać po polsko-angielsko-niemiecku
JA się uczyłam 8 lat niemca ale umiem tyle co TY także możemy razem zacząc się uczyć od podstaw

Cytat:
super, że z synkiem lepiej niech już wyzdrowieje
Dzięki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-11, 20:38   #2258
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A ja miałam dzisiaj dzień paszteta cały dzień przesiedziałam w piżamie w łóżku
A właśnie nei zastanawiam czy mogłam zjeść sałatkę z kurczaka i brokuła w sosie czosnkowym (oczywiście z jogurtem) do tego kromka chleba z serkiem czosnkowym i pomidorem. Z mojego menu chyba widać, że uwielbiam wszystko czosnkowe W sumie dzisiaj jadlam na obiad tylko zupę pomidorową wiec nie jakoś kalorycznie

Heroine ty poszukaj tych baterii bo jak nie znajdziesz to mogę Ci wysłać

Murka wiem coś na temat fajek w domu. Mój tato palił przez 18 lat mojego życia także też się nawąchałam. Zawsze sobie przysięgałam, że nie będę nigdy palić no cóż nie udało się obietnicy dotrzymać Ale żeby nie było nie pale nałogowo raczej okazyjnie
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 20:42   #2259
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Taa ja sobie mogę dym porobić, dostanę opierdziel żebym się zamknęła i tyle z mojego dymu Więc cierpię sobie w samotności
Jeju Ty to na prawde biedna jestes w tym domu ja bym zwariowała chyba!!!!

Cytat:
A wiesz że później faktycznie się ładna pogoda zrobiła?
Pomyślę nad tym depilatorem, pewnie na lato się zdecyduję bo nie będzie mi się chciało tak często golić
Hm.. zapytam mamy może ona coś cuduje z tą pralką
ooo no widzisz wiedziałam że tak będzie u nas pogoda zawsze taka sama
depilator dobra rzecz poproś TŻ żeby Ci kupił na święta albo dzień dziecka hahaha każda okazja jest dobra
Mama pewnie gotuje bieliznę - kiedys tak robiło się. Teraz w 40 stopniach wystarczy bo pralki i proszki są nowoczesniejsze i dobrze piorą.

Cytat:
Super że się uczysz Ja myślę że lepiej się ucz dalej angielskiego, żeby się lepiej było dogadać bo już przecież trochę go umiesz, a tam się zaczniesz niemca uczyć
No własnie już sama nie wiem :/ tam nikt nie będzie gadał po Angielsku przeciez tylko po niemiecku :/ nic nie będę kumać.

Cytat:
No i po weekendzie Już bym chciała kolejny bo idę do koleżanki na 18 i już bym sobie wypiła coś haha
A w ogóle to jutro idę do ginekologa, tzn do babki. Z .. uwaga uwaga.. mamą i bratową! Wypad rodzinny normalnie Mam nadzieję że mnie nie zbyje gadką 'po porodzie przejdzie'.
oooo osiemnastka noo to się upijesz pewnie
Super, że do ginekologa idziesz w końcu!!!!! No i faktycznie wypad rodzinny widzę hahahaha z obstawą idziesz
Nie powinna Ci tak powiedzieć bo po porodzie to przeciez nie wiadomo jak będzie. Każdy organizm inaczej reaguje na ciąże. Zresztą zanim Ty zajdziesz w ciąże to jeszcze pare ładnych lat więc do tej pory nie będziesz się męczyła przecież! A jak Ci tak powie to powiedz jej że nie planujesz dzieci i co masz zrobić w takim razie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-11, 20:52   #2260
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A właśnie nei zastanawiam czy mogłam zjeść sałatkę z kurczaka i brokuła w sosie czosnkowym (oczywiście z jogurtem) do tego kromka chleba z serkiem czosnkowym i pomidorem. Z mojego menu chyba widać, że uwielbiam wszystko czosnkowe W sumie dzisiaj jadlam na obiad tylko zupę pomidorową wiec nie jakoś kalorycznie

Murka wiem coś na temat fajek w domu. Mój tato palił przez 18 lat mojego życia także też się nawąchałam. Zawsze sobie przysięgałam, że nie będę nigdy palić no cóż nie udało się obietnicy dotrzymać Ale żeby nie było nie pale nałogowo raczej okazyjnie
Dzień paszteta Dobre! Też uwielbiam sosy czosnkowe, jakieś twarogi z czosnkiem
Oj jak możesz palić jak wiesz jaki to smród Blee! Ja nie dotknę, raz próbowałam dawno temu i mało się nie udusiłam

Cytat:
Jeju Ty to na prawde biedna jestes w tym domu ja bym zwariowała chyba!!!!

ooo no widzisz wiedziałam że tak będzie u nas pogoda zawsze taka sama
depilator dobra rzecz poproś TŻ żeby Ci kupił na święta albo dzień dziecka hahaha każda okazja jest dobra
Mama pewnie gotuje bieliznę - kiedys tak robiło się. Teraz w 40 stopniach wystarczy bo pralki i proszki są nowoczesniejsze i dobrze piorą.

No własnie już sama nie wiem :/ tam nikt nie będzie gadał po Angielsku przeciez tylko po niemiecku :/ nic nie będę kumać.

oooo osiemnastka noo to się upijesz pewnie
Super, że do ginekologa idziesz w końcu!!!!! No i faktycznie wypad rodzinny widzę hahahaha z obstawą idziesz
Nie powinna Ci tak powiedzieć bo po porodzie to przeciez nie wiadomo jak będzie. Każdy organizm inaczej reaguje na ciąże. Zresztą zanim Ty zajdziesz w ciąże to jeszcze pare ładnych lat więc do tej pory nie będziesz się męczyła przecież! A jak Ci tak powie to powiedz jej że nie planujesz dzieci i co masz zrobić w takim razie
Chyba poproszę Tż to się ucieszy że jeden prezent będzie miał z głowy Ale boję się że będzie bardzo bolało i będzie mu przykro że nie używam prezentu. Chociaż to będzie jakiś taki przymus wtedy
No coś czuję że się narąbie równo A co, raz można!
A wiesz słyszałam że wielu ginekologów daje takie cudowne rady i można się usrać z nimi Ale ja nie wyjdę z gabinetu póki mi nie przepisze czegoś! I koniec

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 20:53   #2261
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
dzień paszteta dobre heheheh
ja mam codziennie prawie dzień paszteta w takim razie bo ciągle w domu siedzę :/
Moim zdaniem możesz zjeść tą sałatkę tylko z sosem nie przesadź i serkiem czosnkowym
JA też uwielbiam sos czosnkowy ale taki delikatny bo jak jest zbyt mocny to potem żołądek mnie boli

Cytat:
Mój tato palił przez 18 lat mojego życia także też się nawąchałam. Zawsze sobie przysięgałam, że nie będę nigdy palić no cóż nie udało się obietnicy dotrzymać Ale żeby nie było nie pale nałogowo raczej okazyjnie
mój tata też palił całe swoje zycie i dopiero teraz na starość rzucił. Tez mnie to wkurzało ale byłam do tego przyzwyczajona. Zawsze drzwi miałam zamknięte od swojego pokoju to tak nie czuć było tego dymu.
Mnie nigdy do fajek nie ciągnęło i nigdy nie paliłam. Owszem - próbowałam ale nie "jarało" mnie to hehehe Szkoda mi zdrowia i pieniędzy by było

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-11, 21:02   #2262
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

hehehehe Ty to dobra jesteś
hahaha to jeszcze nic wlasnie sie dowiedzialam ze wkrecalam taksowkarzowi ze jest moim ojcem
matko swieta
ale ja to zawsze takie akcje mam, kiedys to mnie nawet taksowkarz holowal do domu az pod same drzwi
ale oszczedze Wam szczegolow hahahaha

Ogolnie mam dzien do doopy przez to wszytsko, nic nie zrobilam palcem nie kiwnelam i z dieta tez dzisiaj poszalalam takze bijcie i patrzcie czy rowno puchnie
Juz tylek nadstawiam
Stary 2012-03-11, 21:04   #2263
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
dzień paszteta dobre heheheh
ja mam codziennie prawie dzień paszteta w takim razie bo ciągle w domu siedzę :/
Moim zdaniem możesz zjeść tą sałatkę tylko z sosem nie przesadź i serkiem czosnkowym
JA też uwielbiam sos czosnkowy ale taki delikatny bo jak jest zbyt mocny to potem żołądek mnie boli

mój tata też palił całe swoje zycie i dopiero teraz na starość rzucił. Tez mnie to wkurzało ale byłam do tego przyzwyczajona. Zawsze drzwi miałam zamknięte od swojego pokoju to tak nie czuć było tego dymu.
Mnie nigdy do fajek nie ciągnęło i nigdy nie paliłam. Owszem - próbowałam ale nie "jarało" mnie to hehehe Szkoda mi zdrowia i pieniędzy by było
Już zjadłam i się zastanawiałam czy mogłam Ja uwielbiam sosy z taką dawką czosnku, że łoo

No mój tato też rzucił fajki jak leżał w szpitalu i widział ludzi chorych na raka płuc to przejrzał na oczy.

Musze Was opuścić do wtorku Jade jutro na zakupy do Wrocka potem do koleżanki także będę we wtorek nie naskrobcie za dużo

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-03-11 o 21:06
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:28   #2264
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ojciec sam pali w kuchni, zresztą gdzie tylko się da, a mama nic nie mówi. A mnie to już w ogóle wszyscy w dupie mają
O ludzie no to masz nie za ciekawie w domu biednaś

Cytat:
Wszystko co dobre, szybko się kończy też bym poszła na jaką imprezę

ooo, widzę, że będziesz mieć towarzystwo trzymam za Ciebie

Cytat:
ooooo a ja czekałam tyle na Ciebie i Cie nie było
Ojj ja w okres to tez mam zawsze nerwa, ale spoko za pare dni Ci przejdzie
U mnie dziś strasznie wiało! Pogoda piękna była ale strach z domu wyjść było!
Turbo pasztet ale teraz dałaś czadu! Weź Ty kup w końcu te baterie bo moja cierpliwość pomału się kończy
No nie miałam jakoś wczoraj humoru... popłakałam sobie trochę, TŻ mnie pocieszał, no i tak zeszło... a potem mi się spać nie chciało...

no TŻ już się modli o koniec okresu od rana tylko wrzeszczę na Niego rano opier.doliłam Go, że mi ręcznik położył na grzejniku (bo był mokry ) potem, że mi zrobił kawę "bo sama sobie chciałam zrobić a potem, że mi przyniósł kapcie, "ale ja przecież dzisiaj chcę chodzić w samych skarpetkach!" taaak, niedobra dziewczynka jestem nie pójdę do nieba koniec końców poszedł do Lidla i kupił mi Alwaysy ale dziękuję powiedziałam

obiecuję jeszcze poszukać tych baterii bo już mnie samą to denerwuje
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-11, 21:29   #2265
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
straszna cisza wszystkie chudziny gdzieś wywiało !
Ja dzisiaj całyd zień przed kompem prawie ale nic nie obejrzałam :/ a musze znowu Julię nadrobić tylko nie mam kiedy
Współczuję okresu życzę aby szybko przestało boleć
Ja dziś cały dzień zamulam TŻ siedzi w pokoju i nie wchodzi mi w drogę ja z Julią jestem na bieżąco.
dziękuję

Cytat:
JA się uczyłam 8 lat niemca ale umiem tyle co TY także możemy razem zacząc się uczyć od podstaw
ja całe życie uciekałam od tego języka a koniec taki, że zacznę się uczyć możemy razem

Cytat:
Heroine ty poszukaj tych baterii bo jak nie znajdziesz to mogę Ci wysłać
okej

Oglądałam "Must be the music" się uśmiałam "Ciechocinek, Ciechocinek! Romantyczny wolny rynek!"
Stary 2012-03-11, 21:35   #2266
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha to jeszcze nic wlasnie sie dowiedzialam ze wkrecalam taksowkarzowi ze jest moim ojcem
matko swieta
ale ja to zawsze takie akcje mam, kiedys to mnie nawet taksowkarz holowal do domu az pod same drzwi

Ogolnie mam dzien do doopy przez to wszytsko, nic nie zrobilam palcem nie kiwnelam i z dieta tez dzisiaj poszalalam takze bijcie i patrzcie czy rowno puchnie
Juz tylek nadstawiam
co zrobiłaś? o ludzie, nie wytrzymam ja jestem ciekawa szczegółów

witaj w klubie nic nie robiących co żeś zjadła?

a przepraszam, ja dzisiaj poprasowałam mężowi 5 koszul i 2 fartuchy myślałam, że ducha wyzionę

Cytat:
Już zjadłam i się zastanawiałam czy mogłam Ja uwielbiam sosy z taką dawką czosnku, że łoo

Musze Was opuścić do wtorku Jade jutro na zakupy do Wrocka potem do koleżanki także będę we wtorek nie naskrobcie za dużo
Też uwielbiam czosnek duuużo czosnku do wszystkiego

Już nas opuszczasz? będziemy tęsknić
Stary 2012-03-11, 22:10   #2267
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba poproszę Tż to się ucieszy że jeden prezent będzie miał z głowy Ale boję się że będzie bardzo bolało i będzie mu przykro że nie używam prezentu. Chociaż to będzie jakiś taki przymus wtedy
No coś czuję że się narąbie równo A co, raz można!
A wiesz słyszałam że wielu ginekologów daje takie cudowne rady i można się usrać z nimi Ale ja nie wyjdę z gabinetu póki mi nie przepisze czegoś! I koniec
No jak on Ci kupi to już będziesz musiała przeżyć ten ból i używać tego depilatora także to może i lepiej

Pewnie że można!!! tylko, żebyś potem nie umierała cały kolejny dzień więc ostrożnie

Też słyszałam że ginekolog tak potrafi "pocieszyć" ale leki zawsze i tak daje także spokojnie na pewno coś Ci da

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-11, 22:14   #2268
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
co zrobiłaś? o ludzie, nie wytrzymam ja jestem ciekawa szczegółów

witaj w klubie nic nie robiących co żeś zjadła?

a przepraszam, ja dzisiaj poprasowałam mężowi 5 koszul i 2 fartuchy myślałam, że ducha wyzionę
Daj spokoj ze mna po % jest tragedia. Jeden wielki wstyd pozniej musze pol roku w kapturze chodzic po takich ekscesach zeby mnie ludzie na ulicy nie poznali

A zjadlam dzisiaj:
S: owsianke
2 S:2 garsci slonecznika luskanego
O: mala piers z kurczaka gotowana i 5 ogromnych lyzek surowki z pora kapusty, zodkiewki i jogurtu
P: serek wiejski i ogromne jabłko
K: 8 pierogow z serem i kasza gryczana i tutaj dowalilam po calosci, ledwo siedze
ale od jutra juz wzorowo!!!

Kochana z tymi koszulami to i tak wyczyn
Moja mama dzisiaj sie mnie pytala czy mnie tylek nie boli od siedzenia, mam takiego mułaa ze tylko podejsc i palnac na odmulenie

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2012-03-11 o 22:15
Stary 2012-03-11, 22:22   #2269
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
matko swieta

Juz tylek nadstawiam

Matko Świeta!!! Ty to wariat jesteś
Ja bym sie bała z Toba napić bo byś mi wkręcać zaczęła że Twoją mamą jestem hahahhaahha
Ja z dieta też dziś odpuściłam troszkę (dlatego lać Cie nie będę) ale od jutra biEre się za siebie!!!

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:

No mój tato też rzucił fajki jak leżał w szpitalu i widział ludzi chorych na raka płuc to przejrzał na oczy.

Ja lubię pizze z sosem czosnkowym - najbardziej mi smakuje

No często tak jest że jak się widzi na żywo skutki palenia,picia czy np. otyłości to człowiek przejrzewa na oczy. Dobrze, że rzucił te fajki.

No to będziemy tęsknić ale oczywiście będziemy czekały tu na Ciebie także miłych zakupów życzę
Postaramy się napisać sporo nooo żebyś miała co czytać nie?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-11, 22:27   #2270
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Daj spokoj ze mna po % jest tragedia. Jeden wielki wstyd pozniej musze pol roku w kapturze chodzic po takich ekscesach zeby mnie ludzie na ulicy nie poznali

A zjadlam dzisiaj:
S: owsianke
2 S:2 garsci slonecznika luskanego
O: mala piers z kurczaka gotowana i 5 ogromnych lyzek surowki z pora kapusty, zodkiewki i jogurtu
P: serek wiejski i ogromne jabłko
K: 8 pierogow z serem i kasza gryczana i tutaj dowalilam po calosci, ledwo siedze
ale od jutra juz wzorowo!!!

Kochana z tymi koszulami to i tak wyczyn
Moja mama dzisiaj sie mnie pytala czy mnie tylek nie boli od siedzenia, mam takiego mułaa ze tylko podejsc i palnac na odmulenie
Ty widzę krejzi tak jak ja lubię takich zakręconych ludzi "kuram Cię" (to tak apropo występu w MBTM , nie wiem czy widziałaś )

No kolacją zaszlałaś ale słodkiego nie było, więc źle nie jest jutro będzie lepiej

No, mam spokój na kilka dni ale zapuściłam sobie podczas prasowania "dżamp muzę" i dałam radę

buhahaha Twoja mama to dobra jest
Stary 2012-03-11, 22:28   #2271
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Matko Świeta!!! Ty to wariat jesteś
Ja bym sie bała z Toba napić bo byś mi wkręcać zaczęła że Twoją mamą jestem hahahhaahha
Ja z dieta też dziś odpuściłam troszkę (dlatego lać Cie nie będę) ale od jutra biEre się za siebie!!!
A tam to jeszcze nic
Ale normalna to ja nigdy nie bylam

Ja tez dzisiaj przesadzilam, az mam wyrzuty sumienia! Dobrze ze ciasta nie tknelam bo mam jeszcze w domu
Ale juz oznajmilam Wszytskim domownikom ze jak cos bedzie stalo na widoku to wezme i wyrzuce Wiec chowaja sie jak moga
Od jutra tez juz ide wzoro nie ma sie do cackac
Stary 2012-03-11, 22:29   #2272
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No nie miałam jakoś wczoraj humoru... popłakałam sobie trochę, TŻ mnie pocieszał, no i tak zeszło... a potem mi się spać nie chciało...

no TŻ już się modli o koniec okresu od rana tylko wrzeszczę na Niego rano opier.doliłam Go, że mi ręcznik położył na grzejniku (bo był mokry ) potem, że mi zrobił kawę "bo sama sobie chciałam zrobić a potem, że mi przyniósł kapcie, "ale ja przecież dzisiaj chcę chodzić w samych skarpetkach!" taaak, niedobra dziewczynka jestem nie pójdę do nieba koniec końców poszedł do Lidla i kupił mi Alwaysy ale dziękuję powiedziałam

obiecuję jeszcze poszukać tych baterii bo już mnie samą to denerwuje
No to nieźle Cie wzieło biedny ten twój mąż z Tobą gdy masz okres, dobrze, że to lekarz więc rozumie wszystko
Jak tak dalej będzie to faktycznie do nieba możesz nie pójść także w czasie okresu jakies uspokajacze proponuję może z jakąś flaszkę czy cuś?

Trzymam Cie za słowo!!! Jutro widze baterię!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-11, 22:36   #2273
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No to nieźle Cie wzieło biedny ten twój mąż z Tobą gdy masz okres, dobrze, że to lekarz więc rozumie wszystko
Jak tak dalej będzie to faktycznie do nieba możesz nie pójść także w czasie okresu jakies uspokajacze proponuję może z jakąś flaszkę czy cuś?

Trzymam Cie za słowo!!! Jutro widze baterię!!!
No rozumie, chociaż ma mnie już czasem serdecznie dość wcale mu się nie dziwię, bo podczas okresu jestem wredną jędzą i zołzą on wtedy stara mi się nadskakiwać i być mega łagodny, a to mnie wkurza jeszcze bardziej dziwny człowiek ze mnie

flaszka by się przydała

Bonyyyyyy, strach się bać
Stary 2012-03-11, 22:37   #2274
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Ty widzę krejzi tak jak ja lubię takich zakręconych ludzi "kuram Cię" (to tak apropo występu w MBTM , nie wiem czy widziałaś )

No kolacją zaszlałaś ale słodkiego nie było, więc źle nie jest jutro będzie lepiej

No, mam spokój na kilka dni ale zapuściłam sobie podczas prasowania "dżamp muzę" i dałam radę

buhahaha Twoja mama to dobra jest
No wkoncu cale zycie z wariatami

No slodkiego nie bylo ale wegli sie najadlam jak glupia na noc To przez mamite zachcialo sie jej lepic
Stary 2012-03-11, 22:45   #2275
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś cały dzień zamulam TŻ siedzi w pokoju i nie wchodzi mi w drogę ja z Julią jestem na bieżąco.
dziękuję
ja też dziś cały dzien w domu... ani (ani sie pisze razem czy oddzielnie?) nie uczesana ani nie umalowana :/ TŻ się Ciebie boi więc nie dziwię się że siedzi cicho w innym pokoju hehe. Nooo Ty to ja wiem, że z każdym serialem na bieżąco jestes a ja jak zwykle do tyłu! :/

Co do tego ani czy a ni to pamiętam( normalnie jakby to wczoraj było) jak babka na polskim nam tłumaczyła że piszemy to oddzielnie czyli
a ni. Ale często widzę w necie że ludzie piszą to razem i teraz już sama nie wiem. A w necie nic nie znalazłam na ten temat.

Cytat:
ja całe życie uciekałam od tego języka a koniec taki, że zacznę się uczyć możemy razem

No to tak jak ja nigdy się go nie uczyłam bo go nie lubiłam a teraz przyjdzie mi mieszkać w Niemczech i gadać tym ich dziwnym językiem :/

Cytat:
Oglądałam "Must be the music" się uśmiałam "Ciechocinek, Ciechocinek! Romantyczny wolny rynek!"
No ja kawałek tylko widziałam bo akurat z męzem na skypie gadaliśmy Ale tego akurat kawałka nie widziałam tylko ta typiarę to chciała pić i dawali jej na scenie szklankę wody

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Czas edycji: 2012-03-11 o 22:50
Stary 2012-03-11, 22:51   #2276
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ja też dziś cały dzien w domu... ani (ani sie pisze razem czy oddzielnie?) nie uczesana ani nie umalowana :/ TŻ się Ciebie boi więc nie dziwię się że siedzi cicho w innym pokoju hehe. Nooo Ty to ja wiem, że z każdym serialem na bieżąco jestes a ja jak zwykle do tyłu! :/

Co do tego ani czy a ni to pamiętam( normalnie jakby to wczoraj było) jak babka na polskim nam tłumaczyła że piszemy to oddzielnie czyli
a ni. Ale często widzę w necie że ludzie piszą to razem i teraz już sama nie wiem. A w necie nic nie znalazłam na ten temat.
'Ani' piszemy razem

Też siedzę w domu cały dzień i w dresie, kucyku i bez mejkapa wyglądam jak postrach
TŻ już smacznie śpi, jest spokojny, że już nie nakrzyczę na niego

Cytat:
No to tak jak ja nigdy się go nie uczyłam bo go nie lubiłam a teraz przyjdzie mi mieszkać w Niemczech i gadać po tym ich dziwnym języku :/
Będziemy obie seplenić w tym ich języku strasznie mi się ten język nie podoba! Uczyłam się francuskiego i fajnie wspominam a moim marzeniem jest kurs z hiszpańskiego i włoskiego

Cytat:
No ja kawałek tylko widziałam bo akurat z męzem na skypie gadaliśmy Ale tego akurat kawałka nie widziałam tylko ta typiarę to chciała pić i dawali jej na scenie szklankę wody
Aaaa, ta co tak piszczała trochę ten facet z tym Ciechocinkiem był dobry a w zeszłym tygodniu ten Murzyn ludzie, ale się uśmiałam zawsze się znajdzie jakiś przypał
Stary 2012-03-11, 22:52   #2277
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

jak to oddzielnie? nigdy o czyś tkaim nie słyszałam, zeby to odzdzielnie pisać ale kurcze, mozę keidyś tak uczyli (??) no nie wiem, wątpię... chociaż niektórzy nauczyciele takie rzeczy mówia że mam ochotę zapytać skąd oni się wgl wzięli w szkole

pisze się razem, a gdy ten spónik się powtarza to przed kolejnym stawiamy przecinek zawsze np. ani nie posprzątałam,ani nie poszłam na spacer albo np kupiłam i pas, i rybki
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 23:02   #2278
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No rozumie, chociaż ma mnie już czasem serdecznie dość wcale mu się nie dziwię, bo podczas okresu jestem wredną jędzą i zołzą on wtedy stara mi się nadskakiwać i być mega łagodny, a to mnie wkurza jeszcze bardziej dziwny człowiek ze mnie

flaszka by się przydała

Bonyyyyyy, strach się bać
no facet tak sie stara a Ty taka niedobra!! Musisz powaznie pomyśleć coś o tej flaszce albo jakaś meliska czy tabsy uspokajające.
Nooo bój się bój! Baterie mają być i koniec! starczy tego pobłażania Ci!

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
jak to oddzielnie? nigdy o czyś tkaim nie słyszałam, zeby to odzdzielnie pisać ale kurcze, mozę keidyś tak uczyli (??) no nie wiem, wątpię... chociaż niektórzy nauczyciele takie rzeczy mówia że mam ochotę zapytać skąd oni się wgl wzięli w szkole

pisze się razem, a gdy ten spónik się powtarza to przed kolejnym stawiamy przecinek zawsze np. ani nie posprzątałam,ani nie poszłam na spacer albo np kupiłam i pas, i rybki
No powaznie Ci mówię że tak mnie w szkole babka od polaka uczyła! I dlatego zakodowałam sobie w głowie, że piszemy to oddzielnie bo ona to tak nam powtarzała, że największy ułom by zapamiętał. Pamietam to jak dziś gdy napisała to na tablicy i krzyczała, że piszemy to osobno!
Dlatego zwątpiłam bo widziałam, że ludzie piszą to razem. Dziękuję za wytłumaczenie Było mi to na prawdę potrzebne

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
A tam to jeszcze nic
Ale normalna to ja nigdy nie bylam

Ja tez dzisiaj przesadzilam, az mam wyrzuty sumienia! Dobrze ze ciasta nie tknelam bo mam jeszcze w domu
Ale juz oznajmilam Wszytskim domownikom ze jak cos bedzie stalo na widoku to wezme i wyrzuce Wiec chowaja sie jak moga
Od jutra tez juz ide wzoro nie ma sie do cackac
Ty to normalnie postrach w domu siejesz
No to od jutra bierzemy się za siebie porządnie!!!! i nie ma że boli!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-11, 23:09   #2279
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
'Ani' piszemy razem

Też siedzę w domu cały dzień i w dresie, kucyku i bez mejkapa wyglądam jak postrach
TŻ już smacznie śpi, jest spokojny, że już nie nakrzyczę na niego
No to teraz jestem już o jedno słówko mądrzejsza bo w końcu wiem jak na prawde pisze się ANI
To tak jak ja wyglądam jak czarownica idę się kąpać za chwilę bo musze głowę umyć
Biedny TŻ - poszedł spać ze strachu przed żoną

Cytat:
Będziemy obie seplenić w tym ich języku strasznie mi się ten język nie podoba! Uczyłam się francuskiego i fajnie wspominam a moim marzeniem jest kurs z hiszpańskiego i włoskiego
ooo hiszpanski jest fajny si si seniora
Mi się niemiecki też nie podoba :/
Włoski ponoć bardzo łatwy jest, mój kuzyn mieszkał kupe lat we włoszech i włoski zna biegle, kiedy mnie uczył kilka słów ale zapomniałam już

Cytat:
Aaaa, ta co tak piszczała trochę ten facet z tym Ciechocinkiem był dobry a w zeszłym tygodniu ten Murzyn ludzie, ale się uśmiałam zawsze się znajdzie jakiś przypał
tych przypałów to tam od groma! Jak nie w MBTM to w X-factor

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Czas edycji: 2012-03-11 o 23:18
Stary 2012-03-11, 23:20   #2280
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no facet tak sie stara a Ty taka niedobra!! Musisz powaznie pomyśleć coś o tej flaszce albo jakaś meliska czy tabsy uspokajające.
Nooo bój się bój! Baterie mają być i koniec! starczy tego pobłażania Ci!
jutro już będę dobra TŻ będzie w pracy gorzej z paniami w Urzędzie, bo się tam wybieram

dobzzziieee, mamo

Cytat:
ooo hiszpanski jest fajny si si seniora
Mi się niemiecki też nie podoba :/
Włoski ponoć bardzo łatwy jest, mój kuzyn mieszkał kupe lat we włoszech i włoski zna biegle, kiedy mnie uczył kilka słów ale zapomniałam już
Oglądało się telenowele brazylijskie, co?

A włoski szybko wpada w ucho taki wesoły język się wydaje ja mam koleżankę we Włoszech
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości