|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2
dobrze ze jej nogi sie nie pocą,bo w pokoju byłby nie miły zapach buty w pokoju a gacie w ramkach łi tam..Reklamowałam kiedys Zarę,stylistka ubrała mnie kretynka w czerwone spodnie srebrny sweterek i...fioletową chustkę na szyję..tą chustkę wbiła gwóżdz w naszą wspolpracę..myslałam ze ja uduszę Ogolnie nie mam spadu na Zarę..i firmowe..owszem jesli cos mi w oko wpadnie chętnie kupię jesli leży ładnie..a u mnie ładnie..ma wysoka poprzeczkę wiec lumpów mam mało.. |
|
|
|
#2252 |
|
Zadomowienie
|
hej
no i po weekendzie ...i dobrze ![]() Lapi ja z Wami ja z Wami ....sama w 3 osobowym apartamencie ...moze wreszcie odpoczne ..... ostatnio nam sie jakis apartament w Hiszpani na wybrzezu zamarzyl no i tak od slowa do slowa a tu nasz bliski kolega zaposiada wlasnie jeden i chetnie nam wynajmie zebysmy sobie obejrzeli to i owo i ew. zdecydowali czy nam sie podoba..... zara jest fajna ale bez przesady....no i cenia sie straszliwie a jak obejrzycie sobie ich hiszpanska strone to az nie do uwierzenia..wyglada na to ze w PL same odpady sprzedaja ...szkoda tylko ze za wygorowana cene |
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
poniedziałkowo nic mi sie nie chce, totalnie nic...I to nie mowie juz o pracy, ale o rzeczach typu rachunki, telefony, sprawozdania...Mysl o jakimkolwiek wysiłku mnie odrzuca
![]() Kolezanka opisuje własnie wrazenia z wakacji - chalkidiki, werona, wenecja...Swietnie brzmi...Coz, my preferujemy zorganizowane wczasy, ale cos takiego tez ma swoj urok...Ale tz nie namowie, wiec odpada...Moj brat tak czasem jezdzi z zona...ale znowu 1-2 tygodnie wspolne - czy dam rade...? zreszta sposob prowadzenia samochodu przez mego brata kojarzy mi sie zle I koło sie zamyka...
|
|
|
|
#2254 |
|
Zadomowienie
|
haaaaaaaaaaaaaaaj
a co tu taka cisza zapadla??? hej ho wstawac zapraszam na ploteczki przy bobie i arbuzie |
|
|
|
#2255 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam arbuza ani bobu
Przeczytałam wspomnienia Wałęsowej. Pozytywne zaskoczenie w sumie. Bałam się ją zaczynać, bo z tego, co przeczytałam o książce, wywnioskowałam, że to będzie takie gorzkie, mocno rozrachunkowe i "przywalające" mężowi. A nie jest taka. Po prostu wspomnienia kobiety, która , może trochę późno, ale zawsze, uznała, że nie może do końca życia być tą, która jest pół kroku za mężem, tylko jest niezależna i samorządna Oczywiście, nie dziwi mnie, że Wałęsa ze swym rozbuchanym ego się obraził... I żałuję, że nie miała możliwości i czasu, żeby na bieżąco wszystko spisywać,byłyby ciekawsze.... |
|
|
|
#2256 |
|
Konto usunięte
|
Nie mogę sobie odmówić...
To dla wszystkich jęczących, ze wyglądają nie tak i takie tam...
|
|
|
|
#2257 |
|
Konto usunięte
|
Nobody's perfect...
Cindy Crawford też nie. |
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
złosliwa bestia z tej Beti, prawda ...?
Kosztem biednej Cindy poprawia nam wszystkim humory...Badzmy szczerze - zadna kobieta ani zaden facet, sfotografowanie znienacka, bez przygotowania, make upu, swiatła, bronzera itp - nie wyglada super Zdjecia z plazy sa zazwyczaj bezlitosne - tak dla nas, jak dla gwiazd. wystarczy sie zgarbic, by miec brzuch, obwisłe cycki i zmarszczki w roznych miejscach...
|
|
|
|
#2259 |
|
Konto usunięte
|
Nieistotne, Kama.
Przyznasz, poprawia humor. ![]() Moim nogom od razu lepiej
|
|
|
|
#2260 |
|
Konto usunięte
|
taaa...znowu sama
![]() ![]() ![]() Lekturę na lato polecam. Ale tylko,jeśli lubicie absurdalne historie. Mnie ujął tytuł Stulatek, który wyskoczył przez okno i zniknął. Szwed, oczywiście, coś o tak złożonym tytule mógł napisać. Jonas Jonasson. Popłakiwalam ze śmiechu przy tej książce, także w komunikacji miejskiej, gdzie ją czytałam.... |
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, Beti, jestem
Tylko zapracowana - dzis przerabialismy czeresnie...Drylowałam i mrozilam, bo serce mnie boi, ze tyle dobra mogłoby sie zmarnowac...Ale czasu mi to sporo zezarło...na czytanie ostatnio nie mam czasu, choc 3 zaczete tomy czekaja ( o reszcie na 2 połkach nie wspomne ). poki co - w wolnych chwilach ogladam seriale, jestem juz przy 4 sezonie herosów. akurat nadaja , wiec ide leb w leb Podobnie Borgiowie...No i na nic innego nie starcza czasu...
|
|
|
|
#2262 |
|
Konto usunięte
|
Borgiów kończę drugi sezon...
W sumie, nie podoba mi się tak, jak pierwszy mnie nie zachwycił. Ale oglądam siłą rozpędu, żeby domknąć |
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze Xnika sie tym chwali, to teraz ja - krem vichy idealia wygrałam
To znaczy - na stronie wziełam udział w ankiecie i dostałam do testow
|
|
|
|
#2264 |
|
Konto usunięte
|
Gratulacje, Kama
![]() Ja to tylko probkę tego Vichy dostałam, z przesylką od Superpharm ![]() Ale ja przecież nie biorę udziału w konkursach czy testach to jak niby mam coś wygrać?!? A, nie brałam kiedyś w Vichy , ale nie wygrałam I lOreal, ale tez nie dostałam kremu, pewnie dlatego, że napisałam, ze mam przebarwienia, a on ma je ponoć zwalczać
Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2012-07-10 o 21:38 |
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
hej,gosci miałam
..alez brzydkie kolanka fe ..Kama gratuluję!!! t asmowo jakos fatum złe nad Miszką zawisło.. ale moja natura zawsze ma w zanadrzu usmiech ,chocby ten przez łzy...na pocieszenie kupiłam sobie czyz ja nie jestem słodka![]() ![]() ORGANIQUE ETERNAL GOLD tonik ze złotem i Murad zel do demakijazu ![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 |
|
Konto usunięte
|
Znowu puchy...
Ino ja Spadam więc ![]() poczytać coś, bo stos urósł za bardzo... Mam nadzieję, że na porannej kawie frekwencja będzie wyższa! |
|
|
|
#2267 |
|
Rozeznanie
|
Kama gratuluję
ja wczoraj wygrałam w konkursie Lancaster'a zestaw kosmetyków do opalania o wartości 350zł a tydzień temu zakwalifikowałam się do testu Physiogel i również dostałam do testowania krem BB Maybelline a jutro odbieram nagrodę Giliette Venus zestaw maszynka, żel i zestaw jednorazowych a i tydzień temu też pędzle z rossmanna wygrałam.... coś szczęście ostatnio mi dopisuje.A co do Vichy, jakoś te ich kremy są dla mnie za tłuste. Nie mam internetu, dzisiaj znowu przyjechało TP, tzn teraz Orange i naprawiają, wchodzę albo z tel przejrzeć wiadomości albo z bezprzewodowego, z tym że dostęp ograniczony. |
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Xsinka gdzie Ty te konkursy wyczajasz?z gazet?z netu?jej masz szczęscie faktycznie
Beti musiałam popracowac..o ..dla odmiany...a teraz ide na drzemkę popołudniową,zasłuzoną
|
|
|
|
#2269 |
|
Rozeznanie
|
Miszka, o konkursie Lancastera dowiedziałam się z douglasa, bo na ich stronie był konkurs, a że akurat kupiłam ich żel po opalaniu Lancastera to mogłam się zarejestrować w konkursie, reszta konkursów to głównie tutaj na wizazu i na rossnecie, z gazet jak są to też wyślę maila (tak było w przypadku nagrody Kerastase).
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Xnika szczesciara
No, ale tylko ten, kto sie zgłasza - ma szanse ![]() malo mnie ostatnio, bo jakas zabiegana jestem, ciagle cos do roboty...teraz tez dopiero usiadłam... Wiecie, co zauwazyłam u siebie...? skłonnosc do filmowych "bad boys" - na przykładzie ogladanych ostatnio seriali - podobaja mi sie tylko ci zli Zgodnie z logika - to absolutnie nie sa faceci na zwiazek...a jednak wydaja mi sie o wiele bardziej interesujacy, niz typy pozytywne Spike z Buffy, Eryk z czystej krwi, damien z Pamietników wampirów, wiezien z ocalonych czy wreszcie Sylar z herosow - co jeden to gorszy , az do psychopaty włacznie...W realu nigdy nie miałam takich skłonnosci , a tu prosze - cicha woda...
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
e no Kama niegrzeczni chłopcy ida z nami do nieba nie
..na stopach ,przegrzanych po Budapeszcie..pod duzym palcem ten obszar stopy= mam wielkie odciski czy ja wiem co. .stwardniałe bolące cos..nie wyglada to jak bąbel..taki co mozna przekłuc tylko ech boli mnie okrutnie..kupiłam masc nic nie dała,teraz nakleiłam plastry i ...szukam sposobu sprawdzonego..podeszwa stop to moja podstawa jakby..na niej sie opiera moje 174 i pół wiec jak ja mam chodzic a jak stane to mi wytrzeszcz sie robi z bólu Ma byc chłodniej jezu nareszcie..bo mam juz serdecznie dosc słonca.. patrze na nie czasami z taką nienawiścią..za plamy.za obawy czy ja czasem juz klimakterium nie przechodze hi hi bo mnie 7 poty zalewaja w tych tropikach lubię je spokojne ,nie przegrzane..o
|
|
|
|
#2272 |
|
Konto usunięte
|
Tego spróbuj..
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p2678-ABE_...na_odciski_8_g Co za pogoda, słońce, duchota, burze, ulewa. I tak od rana. Teraz znowu leje i grzmi...I trochę slońce swieci, zeby nudy nie było ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Eeee, się nie linkuje. Czemu?!? ![]() ABE, płyn na odciski, 8 g o to mi chodziło |
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
na połnoc trzeba przyjechac, Miszka
temperatury, jak na teneryfie - ok 23 Słonce, chmury, deszcz, wiatr i burza - to wszystko było dzisiaj...Zero upałow...jakos mi sie dluzy ten tydzien , jeszcze jutro robota, w piatek do szczecina...Niezbyt przyjemny, ale pozyteczny, czyli zabieg pod oczy oraz przyjemny i pozyteczny, czyli relaksujace zabiegi hauschki
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
jak mam lat tyle co mam..
nigdy mnie nogi z racji odciskow czy nagniotów czy co to tam jest taaaaaaaaaaak nie bolały..masakra jakaś Kama mozesz sie cieszyc z rejonu zamieszkania..dolnoślaski e to jak żar -epicentrum jakies,cholera..po co komu egipt jak tu sie po dupie leje Chodz teraz sie ochłodziło...i dobrze...Marudzę ale słoneczko w nadmiarze jak wampir energetyczny wysysa ze mnie funkcje normalnego egzystowania...---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Beti sprobuje jak tylko te plastry zdejmę..Dzięki zaczyna mnie adhd rozpierac a powinno byc sennie
|
|
|
|
#2275 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chłodek Miłego dnia.Sama się tu kawuję?!? Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2012-07-12 o 08:49 |
||
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa
Cos mało wszystkich..gdzie reszta dziewczyn???????????????? ??A nie poszalałam nie ....grzecznie oglądałam tylko hi hi..Kama ten tusz Gurlain efekt bambi warto kupic?czytałam Twoją recenzję i innych które pieja z zachwytu...warto?jak sie sprawuje po dluzszym uzywaniu?musze sobie kupic jakąs maskarę..
|
|
|
|
#2277 |
|
Rozeznanie
|
Miszka, wypróbuj tusz Pupa Vamp, ja go nakładam na bazę Lancome (mam tą tanią z internetowego douglasa) i efekt jest bardzo fajny, tzn rzęsy sięgają brwi i są pogrubione, nie posklejane.
Kama, mam do Ciebie pytanie odnośnie jednego leku. Cierpię na przewlekły katar połączony z alergią. Na alergię wystarczy że wezmę raz na dwa/trzy dni jedną tabletkę Zyrtec, ale na katar nic mi nie pomagało. Ostatnio laryngolog przepisał mi krople Buderhin, jest to steryd, boję się żebym nie zaczęła po nim tyć, w ulotce nie ma nic napisane o tego typu skutkach ubocznych, ale jednak się tego obawiam. Jest możliwe aby krople sterydowe powodowały tycie? Sam lek, pomaga mi i to bardzo, katar całkowicie zniknął, oddycham bez trudności przez nos, całkiem inne życie bez chusteczek higienicznych. Krople mam jednak używać przez cały rok (ewentualnie na zmianę z kroplami Avamys). |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Xsinka po zyrtexie tez sie tyje,ponoc lepsza claritina..Zyrtex powoduje sztuczny głód..Sprobuj claritiny moze???
|
|
|
|
#2279 |
|
Rozeznanie
|
Miszka, Zyrtec spoko, nie tyję po nim, Claritine, Loratadyna, biorę zamiennie
od 8 lat cały czas, jednak jak zaczęłam pracować w szkole, katar zaczął mi dokuczać praktycznie przez cały rok.Pytam, bo jak wiadomo sterydy mogą różnie działać, ale mam nadzieję, że nie przytyję po tych kroplach, bo po pierwsze są naprawdę skuteczne a po drugie bardzo tanie (15zł). |
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Miszus, po odzywce revitalash KAZDY tusz daje mi efekt sztucznych rzes, po 1 warstwie
Czy to guerlain, czy oriflame czy zjechany na wizazu revlon ![]() Xnika, po sterydach mozna tyc, ale nie kazdy i nie po takich ilosciach sterydow, jakie sa w kroplach tabletki, duze ilosci - tak. Poza tym - wchlanianie pozajelitowe, wiec szans na tycie raczej nie ma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

dobrze ze jej nogi sie nie pocą,bo w pokoju byłby nie miły zapach
buty w pokoju
a gacie w ramkach
srebrny sweterek i...fioletową chustkę na szyję..tą chustkę wbiła gwóżdz w naszą wspolpracę..myslałam ze ja uduszę
Ogolnie nie mam spadu na Zarę..i firmowe..owszem jesli cos mi w oko wpadnie chętnie kupię jesli leży ładnie..a u mnie ładnie..ma wysoka poprzeczkę wiec lumpów mam mało..
I koło sie zamyka...

Zdjecia z plazy sa zazwyczaj bezlitosne - tak dla nas, jak dla gwiazd. wystarczy sie zgarbic, by miec brzuch, obwisłe cycki i zmarszczki w roznych miejscach...

To znaczy - na stronie wziełam udział w ankiecie i dostałam do testow 

..alez brzydkie kolanka fe