Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :) - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-17, 17:46   #2251
myszka 1234567
Zakorzenienie

Dot.: Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Pisać baby pisać TŻ mi zasnął przed nocką, obudzi się pewnie ok.2o. Porobiłam rzeczy na uczelnię i się obijam. No dobra, poćwiczyłam trochę, a od jutra już mega diatowanie

Napisałam prośbę o zgodę na przeprowadzenie badań w ramach pracy

Muszę się za ćwiczenia zabrać....ch.olera
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 17:50   #2252
Antilia
Uzależnienie

Ja własnie wróciłam z uczelni, wysmarkałam sobie mózg ;/ już choruje 1,5 tyg. ale nie mogę wyleżeć, bo nawet jak mam wolne to muszę wychodzić z psem i po każdym wyjściu mi choroba wraca

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:03   #2253
myszonka88
Zakorzenienie

Dzień dobry
Melduję się, że jeszcze żyję i juz uciekam do łóżka

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 18:34   #2254
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
ale on chyba jeszcze nie do konca zdaje sobie sprawę, że w takiej sytuacji jakiekolwiek plany nie mają sensu i że tak ślubu nie weźmiemy W sumie nie wiem jak on to widzi
poza tym zostało rok i 3 m-ce a my nie mamy nic, więc wesela i tak nie będzie, bo ja w ostatniej chwili najgorszej sali czy orkiestry zamawiać nie będę
kurcze nieciekawie mam nadzieje że pogadacie i że sę ułoży wszystko
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Akurat prezent w postacie wibratora mże okazać się fajny Nie dostałam takowego na panieński, ale mam i broń Boże do zabaw sam na sam,
czemu?
Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Ja własnie wróciłam z uczelni, wysmarkałam sobie mózg ;/ już choruje 1,5 tyg. ale nie mogę wyleżeć, bo nawet jak mam wolne to muszę wychodzić z psem i po każdym wyjściu mi choroba wraca
biedna kuruj się
Stary 2012-04-17, 18:47   #2255
myszka 1234567
Zakorzenienie

Wiecznie znalazłam kilka piosenek u siebie na dysku...moze któraś Ci pzrypadnie do gustu

Yiruma - drem a little dream of me
Wet wet wet - Love is all around
Temptation - stand by me
seal - this could be heaven i kiss from the rose
robbie wiliams - eternity
moody blues - nights in white satin
bittersweet symphony
Mandy Moore - Only Hope
01 - U2 - Beautiful Day

Edytowane przez myszka 1234567
Czas edycji: 2012-04-17 o 18:54
Stary 2012-04-17, 20:34   #2256
capriola_87
Zakorzenienie

co tu taka cisza?
Stary 2012-04-17, 20:58   #2257
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Ej no w sumie to nie wiem podziwiam go TYLKO za to, że jest tak pewny swoich przekonań, nie ma żadnych wątpliwości, ani nic... noi niestety, ale ogromnej inteligencji mu odmówić nie można i fascynuje mnie, że skoro on jest "zdrowy" psychicznie to co mu się dzieje w głowie EDIT: no bo obczaj, facet jest zdrowy psychicznie (!!!) a zamordował z zimną krwią tyle ludzi, no jasna cholera co on w tym łbie! ja to bym się chciała dowiedzieć
Nio zapomniałam o Twoich praktykach, a cały dzień nie było Cię nawet w podglądujących

Znów zaczynam otwierać dzień chociaż i tak musiałam budzić TŻ, bo dzwonił budzik i dzwonił, a on chrapał dalej no, ale dziś i jutro olewam zajęcia - tak mam ich mało, a jeszcze olewam i mam ważny plan do wykonania, a mianowicie muszę dokończyć kolejny rozdział magisterki
A ten gościu dostał w końcu ten wyrok?Bo chyba wczoraj coś w tv pokazywali ale ja nie w temacie
Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
A ja garderobę
ja też chcę taką garderobę
Cytat:
o ty, niegrzeczna

tez się na tym złapałam, ale siedziałam cicho

Hej, witam się kompletnie bez humoru na dzień dzisiejszy nie ma ślubu...

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
o takie

David Gray - This Year's Love
David Cook - The Time of my life
White Dress - Ben Rector
Tę sobie teraz zapisałam a Bena Rectora miałam już zapisanęWkleję jakie ja mam zapisane, może coś się przyda

http://www.youtube.com/watch?v=vpCvnylrsio
http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk
http://www.youtube.com/watch?v=TlFCfkyuQM0
http://www.youtube.com/watch?v=G29Cz5oxA3A
http://www.youtube.com/watch?v=OMr9zCvtOfY
http://www.youtube.com/watch?v=JnBXqUg4YLA
http://www.youtube.com/watch?v=NdYWuo9OFAw
http://www.youtube.com/watch?v=ca9ub9rpNK4
http://www.youtube.com/watch?v=Aihu16RyYp8&ob=av 2n

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę Was dziś o kciuki w pewnej sprawie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
witam sie i ja w ta brzydka pogode

nadroilam grzecznie wszystko, ale nie cytuje bo sil nie mam

prosze tylko dzis i jutro o kciuki mocne

jak sie cos wyjasni to powiem o co chozilo

Cytat:
właśnie sobie uświadomiłam że w sobotę ma być mój panieński - całkowicie mi to wypadło z głowy

wczoraj nie, ale kiedyś oglądałam
ja już bym Ci urzadziła panieński

Dobry wieczór

Te praktyki dezorganizują mi cały dzieńWpadam do Was tylko na wieczór bo jakoś w dzień nie mam czasuMiałam jutro mieć wolne a okazało się, że muszę iśc na 9.30Matko jak mi się nie chce chodzić na te praktyki!
Ale jest jeden mały pluz dzisiejszego dniaDostałam pracę od mojej promotorki i nic mi nie poprawiła, napisała, że dobrze i czeka na rozdział III także spokojnie mogę zacząć robić ostatni rozdział
A tak w ogóle to dzwoniłam dzisiaj do mojej ginekolog bo dzwoniłam już tydzień temu ale była na urlopie i mówiła, żebym zadzwoniła dzisiaj. To co wtedy Wam pisałam, że mówiła, że mam jakieś zapalenie, że mam II grupę a dzisiaj dzwonię i mówi, że nie ma jeszcze mojego wyniku coś kręci ta baba!Zaczyna mnie wku.rwiać... kazała mi zadzwonić w czwartek i jak nic mi konkretnego nie powie to zmieniam gina

No... trochę wywodów na dobranoc

Aaaa a żeby jeszcze trochę pomarudzić to napiszę, że znowu zaczyna mnie gardło boleć

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

aaaa i jeszcze muszę się pochwalić, że kupiłam sobie czarne baletki za 40 zł, ten lakier ale niestety trzeba malować 3 razy ale kolor śliczny i ten szampon w przecenie z 27 zł na 16 zł

kurde coś link nie chce się wkleić...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg xi384_17.jpg (28,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg thumb31_8933983.jpg (34,0 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez dastin
Czas edycji: 2012-04-17 o 21:04
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 21:12   #2258
dziubdziubek88
Wtajemniczenie

Napisałam dzis 6 stron pracy w 3h no jestem po prostu zachwycona bo osiagnełam już wymagany pułap minimalny pracy a jeszcze z 10 stron dopisze

lecę poćwiczyć póki mam powera do tego
dziubdziubek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 21:48   #2259
mia8544
Zakorzenienie

bardzo ogólnie rozmawialiśmy z TŻ... Dał się przekonać do małego przyjęcia i jak mówi nie ma przekładania, on bardzo chce tego ślubu. Kilka razy to dziś powiedział - więc to na plus.
Ja jestem głupia i sie nic nie odezwałam że jeśli nic nie załatwimy JUŻ to i tak ślubu nie będzie
Bo ja go namawiam żeby wrócił na studia, ja swoje odpuszczam póki co, bo kompletnie nie wiem co robić a on ma pomysł. Ale ciężko będzie połączyć studiowanie z opłacaniem rachunków A po tych studiach miałby pracę i to na lata, dobrą i za dobrą kasę
Ogólnie mówiąc oboje nie wiemy co teraz robić z naszym życiem
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 22:06   #2260
tajeczka
Zadomowienie

witam sie wieczorem
nadrobiłam ale pobieżnie, bo nie mam siły... byłam z koleżanką mecz obejrzeć śmiesznie to wyglądało jak było 30 chłopa nas 2 i może jeszcze ze 3 dziewczyny
dzisiaj mój promotor z licencjatu powiedział mi jak mnie spotkał na korytarzu, że słyszał, że bierzemy ślub (był też promotorem Tżta) i powiedział, że na ślub przyjdzie czy go zaprosimy czy nie, i że o tym powie innym profesorom itd. iże wszyscy przyjdą do Kościoła... nie dziwi mnie to w sumie.. bo mam z tymi samymi wykładowcami od kilku lat i przez to, że jest nas mało na kierunku w ogóle to na korytarzu jest zawsze dzień dobry Panie Profesorze/Doktorze a oni na to dzień dobry Pani N. czy tam imię kogoś innego... w sumie już słyszałam jak 2 lata temu od nas z wydziału para brała ślub to przyszli prawie wszyscy nauczyciele... z jednej strony tak dziwnie ale z 2 miło w sumie... zwłaszcza, że mamy z nimi spoko kontakt...
dodatkowo nie wiem czy nie będziemy zmieniać sali, ale to się chyba bardziej okaże w wakacje jakoś... w razie zamiany sali nie powinnam mieć raczej problemu, bo wesela w kwietniu nie mają jakiegoś takiego wielkiego wzięcia więc powinniśmy dać radę w razie czego...
trochę się rozpisałam
Dobranoc
P.S dostałam dzisiaj dwie 5 za referaty
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-17, 22:07   #2261
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Z powodu mojego odwiecznego problemu, który spędza mi sen z powiek. Mam trądzik okropny, a jak nie trądzik, to dziury po nim, albo okropne plamy, a dermatolodzy rozkładają ręce.

Kwasami robi się peeling...
Ale że dermatolog nic nie chce na to poradzić? To jest dziwne

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
w sumie też racja, ale mi jakoś głupio byłoby dać do koperty 100 zł, a za tą cenę można fajny prezent wymyślić już no ale to moje zdanie
oczywiście kasa jest super, ale chciałabym też dostać jakieś takie ślubne prezenty, typu nie wiem, ręczniki z naszymi inicjałami, czy pościel no tak mam i już
Mamy coś wspólnego

Cytat:
My też takie mamy i tak samo zasypiamy i się budzimy, chociaż często z nocy jak się "zgubimy" to się szukamy

A mój TŻ ma taki problem,że zawsze ja się w niego wtulam,a wręcz wciskam,więc jemu biedaczyskowi pupka za łózko wystaje,ja wciśnięta a przede mną jeszcze 3/4 wolnego łóżka i dwie osoby by się zmieściły więc często mnie w nocy siłą przepycha
Mój TŻ albo zwisa z łóżka, albo śpi na ścianie..nie ma na mnie mocnych..też mnie "przepycha: oczywiście, ale nie zawsze mu się to udaje

Cytat:
Kawalersko-panieński

Mnie się podoba koncepcja babskiej imprezki w domu Sama też tak chcę Na luzie przynajmniej Jak się opiję, to w domu przynajmniej Swoją drogą... Jeszcze nigdy pijana nie byłam
Ja byłam raz i podziękuję za tą wątpliwą przyjemność Wstawiona - ok, ale pijana - nigdy więcej

Cytat:
bardzo ogólnie rozmawialiśmy z TŻ... Dał się przekonać do małego przyjęcia i jak mówi nie ma przekładania, on bardzo chce tego ślubu. Kilka razy to dziś powiedział - więc to na plus.
Ja jestem głupia i sie nic nie odezwałam że jeśli nic nie załatwimy JUŻ to i tak ślubu nie będzie
Bo ja go namawiam żeby wrócił na studia, ja swoje odpuszczam póki co, bo kompletnie nie wiem co robić a on ma pomysł. Ale ciężko będzie połączyć studiowanie z opłacaniem rachunków A po tych studiach miałby pracę i to na lata, dobrą i za dobrą kasę
Mia, bez rozmowy nic nie zdziałacie. Tym bardziej, że jak mówisz, to jest problem na troszkę większą skalę niż ślub i wesele. A to jest zbyt poważna sprawa, żeby ja odkłądać.
Na pewno się jakoś dogadacie

Witam się nocą I żeganm się od razu, bo jutro będzie cięężki poranek. Dobrze, że tym razem tylko do 15.30 siedzę
Tak więc miłych snów dla Was

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-18, 06:03   #2262
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Hej . Wpadłam z rana nadrobić wczorajszy wieczór, ale zbyt dużo to nie popisałyście .

Wczoraj byłam w tej drugiej kwiaciarni. Babka była bardzo miła. Sporo czasu z nią gadałam na temat bukietu. Co pasuje, co nie, z ilu tulipanów zrobić itp itd. I wzięłam takie różowo-fioletowe, bo z tego tupu tulipanów tylko taki kolor był i biały . Ale oczywiście dziś z rana mi się odwidziało i chce jednak białe (bo początkowo koncepcja była pudrowe - ale nie ma, albo białe). I będę musiała dziś zadzwonić do kwiaciarni

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Wiecznie znalazłam kilka piosenek u siebie na dysku...moze któraś Ci pzrypadnie do gustu

Yiruma - drem a little dream of me
Wet wet wet - Love is all around
Temptation - stand by me
seal - this could be heaven i kiss from the rose
robbie wiliams - eternity
moody blues - nights in white satin
bittersweet symphony
Mandy Moore - Only Hope
01 - U2 - Beautiful Day
dzięki, przesłucham po pracy

dzięki za linki

zdolniacha z Ciebie, że nic Ci nie popoprawiała Twoja promotorka
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 07:30   #2263
mia8544
Zakorzenienie

Witam się rano dziś będzie nudny dzień w pracy właściwie to będzie nudno do końca miesiąca już, do następnego raportu

Dziś przeglądnę oferty kont bankowych i zakładamy z TŻ konto i zaczynamy naprawdę oszczędzać i to nawet pomysł TŻ był a kiedyś rozmawialiśmy o tym i on mi tłumaczył czemu faceci nie chcą mieć wspólnego konta ale widać jemu się odmieniło
i mówi że ja jestem bardziej rozsądna

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Hej . Wpadłam z rana nadrobić wczorajszy wieczór, ale zbyt dużo to nie popisałyście .

Wczoraj byłam w tej drugiej kwiaciarni. Babka była bardzo miła. Sporo czasu z nią gadałam na temat bukietu. Co pasuje, co nie, z ilu tulipanów zrobić itp itd. I wzięłam takie różowo-fioletowe, bo z tego tupu tulipanów tylko taki kolor był i biały . Ale oczywiście dziś z rana mi się odwidziało i chce jednak białe (bo początkowo koncepcja była pudrowe - ale nie ma, albo białe). I będę musiała dziś zadzwonić do kwiaciarni
poczekaj do popołudnia, może znowu Ci się odwidzi
Ale białe będą ładnie wyglądać
Stary 2012-04-18, 07:34   #2264
melleczka
Zakorzenienie

Witam się z rana

Dziękuję Wam za kciuki Niestety nie pomogły Ale w sumie wiedziałam, że tak będzie
Stary 2012-04-18, 07:43   #2265
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się z rana

Dziękuję Wam za kciuki Niestety nie pomogły Ale w sumie wiedziałam, że tak będzie
co się stało?
Stary 2012-04-18, 07:44   #2266
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Ale że dermatolog nic nie chce na to poradzić? To jest dziwne
Przepisuje mi jakieś maści, aktualnie robione, ale na mnie maści za bardzo nie działają, bo szybko się przyzwyczajam i z powrotem wraca do stanu wyjściowego. Wszystkie możliwe antybiotyki już podobno brałam, zresztą większość maści też, dlatego przerzuciła mnie na robione.
Może jakimś wyjściem byłby izoteki, ale ja ich nie mogę brać. Najbardziej mnie to rozwala, że jak wchodze do nowego dermatologa to od razu propozycja izoteków, a potem wymiana nazw innych tabletek i lekarz załamuje ręce.
Zresztą podejrzewam, że dopóki nie uporam się z moimi zawirowaniami hormonalnymi, to nie uporam się z trądzikiem. A co do tego, to będzie ciężko

Cytat:
Witam się rano dziś będzie nudny dzień w pracy właściwie to będzie nudno do końca miesiąca już, do następnego raportu

Dziś przeglądnę oferty kont bankowych i zakładamy z TŻ konto i zaczynamy naprawdę oszczędzać i to nawet pomysł TŻ był a kiedyś rozmawialiśmy o tym i on mi tłumaczył czemu faceci nie chcą mieć wspólnego konta ale widać jemu się odmieniło
i mówi że ja jestem bardziej rozsądna

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

poczekaj do popołudnia, może znowu Ci się odwidzi
Ale białe będą ładnie wyglądać
Czyli powoli wychodzicie na prostą. Powoli się dogadacie. Teraz kolej na rozmowę o umowach itp. rzeczach związanych ze ślubem. Wszystko powoli, bo faceci mają problem z przyswajaniem informacji.

Witam się i ja. Siedzę w pracy. Dziś do 12. Nie mogę się doczekać, bo przyjeżdża moja siostra z dziewczynkami.

Zapomniałam powioedzieć, że moja druga siostra leży już tydzień w szpitalu na badaniach. Zrobili jej USG trójwymiarowe i przysłała zdjęcie, to takie wyraźne jest, że w szoku jestem. Moja mama myślała, że siostra już urodziła.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 07:49   #2267
melleczka
Zakorzenienie

Wymyśliliśmy prezent na komunię
http://allegro.pl/netbook-laptop-7-w...255847008.html
Ostatnio mama tej małej mówiła, że może by coś takiego kupili jej na Komunię Muszę z nią pogadać, że my chcemy jej to kupić Podobno mała marzy o tym
Stary 2012-04-18, 08:00   #2268
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Przepisuje mi jakieś maści, aktualnie robione, ale na mnie maści za bardzo nie działają, bo szybko się przyzwyczajam i z powrotem wraca do stanu wyjściowego. Wszystkie możliwe antybiotyki już podobno brałam, zresztą większość maści też, dlatego przerzuciła mnie na robione.
Może jakimś wyjściem byłby izoteki, ale ja ich nie mogę brać. Najbardziej mnie to rozwala, że jak wchodze do nowego dermatologa to od razu propozycja izoteków, a potem wymiana nazw innych tabletek i lekarz załamuje ręce.
Zresztą podejrzewam, że dopóki nie uporam się z moimi zawirowaniami hormonalnymi, to nie uporam się z trądzikiem. A co do tego, to będzie ciężko

Czyli powoli wychodzicie na prostą. Powoli się dogadacie. Teraz kolej na rozmowę o umowach itp. rzeczach związanych ze ślubem. Wszystko powoli, bo faceci mają problem z przyswajaniem informacji.

Witam się i ja. Siedzę w pracy. Dziś do 12. Nie mogę się doczekać, bo przyjeżdża moja siostra z dziewczynkami.

Zapomniałam powioedzieć, że moja druga siostra leży już tydzień w szpitalu na badaniach. Zrobili jej USG trójwymiarowe i przysłała zdjęcie, to takie wyraźne jest, że w szoku jestem. Moja mama myślała, że siostra już urodziła.
hmm kiepska sprawa... takie robiona maści powinny być dobre... no a te leki od endo pomagają czy pogarszają sprawe?

Bardzo powoli. Coś więcej będzie wiadomo dopiero na jesień

a to czemu siostra leży w szpitalu, coś nie tak?
Stary 2012-04-18, 08:03   #2269
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
co się stało?
W klubie napisałam o co chodziło
mia Najważniejsze, że w końcu doszliście do jakiegoś kompromisu A planujecie obiad w restauracji czy po prostu małe wesele
Stary 2012-04-18, 08:07   #2270
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
W klubie napisałam o co chodziło
mia Najważniejsze, że w końcu doszliście do jakiegoś kompromisu A planujecie obiad w restauracji czy po prostu małe wesele
tego jeszcze do końca nie ustaliliśmy... TŻ najpierw musi zdecydować co z jego studiami. Jeśli na nie pójdzie, to na pewno obiad tylko
Stary 2012-04-18, 08:08   #2271
motylek1
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Wpadłam się przywitać i zaraz zmykam, bo idę do dermatologa dzisiaj.

Miłego dnia życzę

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-18, 08:16   #2272
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
tego jeszcze do końca nie ustaliliśmy... TŻ najpierw musi zdecydować co z jego studiami. Jeśli na nie pójdzie, to na pewno obiad tylko
Ale wszystko jest na dobrej drodze Oby tak dalej Trzymam kciuki, żebyście znaleźli rozwiązanie satysfakcjonujące dla Was obojga

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Przez tą moją manię ślubną zjadłam tż cały transfer 8GB Zostało mi 1,8GB do 25 kwietnia A jak chciałam u siebie mobilny, to mi facet w Orange proponował 2GB bo "na zwyczajne przeglądanie stron wystarczy" - jasne! Ja bym te 2GB miała przez 3dni
Stary 2012-04-18, 08:21   #2273
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wszystko jest na dobrej drodze Oby tak dalej Trzymam kciuki, żebyście znaleźli rozwiązanie satysfakcjonujące dla Was obojga

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Przez tą moją manię ślubną zjadłam tż cały transfer 8GB Zostało mi 1,8GB do 25 kwietnia A jak chciałam u siebie mobilny, to mi facet w Orange proponował 2GB bo "na zwyczajne przeglądanie stron wystarczy" - jasne! Ja bym te 2GB miała przez 3dni
aaaa widzisz! to specjalnie tak, żebyś całkiem na punkcie ślubu nie zwariowała
Stary 2012-04-18, 08:27   #2274
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa widzisz! to specjalnie tak, żebyś całkiem na punkcie ślubu nie zwariowała
Mam aprobatę tż na dekorację, kolor przewodni i całą resztę Powiedział, że się na wszystko godzi, byleby nie było za dużo różu Ale jak na początku pytałam go o kolor przewodni, to z jego ust padła propozycja: "nieb... niebieski????":br zydal: Także wiecie Trochę się bronił przed różowymi kwiatami, jak mu mówiłam, że butonierka będzie z dodatkiem różu Ale się nie zrozumieliśmy, jak mu wytłumaczyłam, że to taki jeden różowy kwiatek tylko będzie, to się zgodził
A w avatarku mam mój wymarzony bukiet Jeszcze chcę dodać trochę kremowych róż do niego i powbijać w nie kryształki
Stary 2012-04-18, 08:43   #2275
malinka9191
Zakorzenienie

witam
Stary 2012-04-18, 08:44   #2276
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Mam aprobatę tż na dekorację, kolor przewodni i całą resztę Powiedział, że się na wszystko godzi, byleby nie było za dużo różu Ale jak na początku pytałam go o kolor przewodni, to z jego ust padła propozycja: "nieb... niebieski????":br zydal: Także wiecie Trochę się bronił przed różowymi kwiatami, jak mu mówiłam, że butonierka będzie z dodatkiem różu Ale się nie zrozumieliśmy, jak mu wytłumaczyłam, że to taki jeden różowy kwiatek tylko będzie, to się zgodził
A w avatarku mam mój wymarzony bukiet Jeszcze chcę dodać trochę kremowych róż do niego i powbijać w nie kryształki
to peonie? chciałbym je strasznie ale koncem lipca za późno
Stary 2012-04-18, 09:05   #2277
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:

I widzisz jakoś do porozumienia doszliście Super

Co do wizji dalszego zycia.......zobaczysz ze samo sie jakoś wszystko pookłada. my na arzie też nie wiemy co będzie dalej, na razie jest tylko wizja skończenia studiów, czyli na najbliższy rok.

Witam się z rańca jestem niewyspana kompletnie, ziewa mi się tak ze zaraz sobie coś urwę w szczęcę

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez dziubdziubek88 Pokaż wiadomość
Napisałam dzis 6 stron pracy w 3h no jestem po prostu zachwycona bo osiagnełam już wymagany pułap minimalny pracy a jeszcze z 10 stron dopisze

lecę poćwiczyć póki mam powera do tego

Cytat:

dzięki, przesłucham po pracy

dzięki za linki

zdolniacha z Ciebie, że nic Ci nie popoprawiała Twoja promotorka

Ja jestem za białym bukietem, ślicznie bedzie wyglądał

Cytat:
Witam się z rana

Stary 2012-04-18, 09:08   #2278
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
to peonie? chciałbym je strasznie ale koncem lipca za późno
Można dostać importowane, co się oczywiście wiąże z ceną... Ale do bukietów nie będzie mi ich aż tak wiele potrzeba, więc sobie pozwolę. Ewentualnie róże i eustomy, ale to już nie to samo... Marzy mi się cała dekoracja kwiatowa z peonii, ale zbankrutowałabym. Więc do dekoracji poszukam czegoś tańszego.
Stary 2012-04-18, 09:16   #2279
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Można dostać importowane, co się oczywiście wiąże z ceną... Ale do bukietów nie będzie mi ich aż tak wiele potrzeba, więc sobie pozwolę. Ewentualnie róże i eustomy, ale to już nie to samo... Marzy mi się cała dekoracja kwiatowa z peonii, ale zbankrutowałabym. Więc do dekoracji poszukam czegoś tańszego.
będę musiała zapytac i to przemyśleć. Bo jednak goździki o których myślałam byłyby o niebo tańsze a też łądne, zwłaszcza z kilku odcieni goździków
Stary 2012-04-18, 09:22   #2280
acidka
Zakorzenienie

Cześć wszystkim
Cytat:
Pragnąc przełamać tradycje stare
by nie mieć na przykład żelazek parę
i zaoszczędzić przemiłym gościom
łamania głów nad prezentów mnogością
podpowiadamy: mile widziany i bardzo wygodny
będzie bilecik ze znakiem wodnym
NARZECZENI

Jak wam się widzi ten wierszyk?
mnie w ogóle nie podoba się sugerowanie gościom, co mają dać mi w prezencie

Cytat:
Gdybym dostała taki wierszyk w zaproszeniu to chyba bym nie poszła na wesele
Gdy dostaniesz zaproszenie
przetrzep wszelkie swe kieszenie
schowki, szafy i szuflady
wszak nie jesteś bez ogłady
wiesz na pewno ile trzeba kasy,
by przychylić nieba gościom
na weselu hucznym,
by nasz uśmiech nie był sztucznym
poczuj się zobowiązany,
zastaw meble i firany,
ale gościu nasz kochany
DAJ KOPERTKĘ Z PIENIĄŻKAMI!
a z takiego to faktycznie chyba bym się obraziła

Cytat:
Wymyśliliśmy prezent na komunię
http://allegro.pl/netbook-laptop-7-w...255847008.html
Ostatnio mama tej małej mówiła, że może by coś takiego kupili jej na Komunię Muszę z nią pogadać, że my chcemy jej to kupić Podobno mała marzy o tym
ja stwierdziłam, ze kupię wielką trampolinę do ogrodu, cos w tym stylu:
http://allegro.pl/trampolina-365-cm-...254865269.html
sama zawsze chciałam coś w ten deseń mieć

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości