|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zadomowienie
|
Dot.: Stepper
Booożeee! Skończyłam! To jest straszne! Na stepperze tak sie nie zmęczyłam!
Teraz brzuch! |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
dzień doberek dziewczyny!!
ja dopiero w domu się pojawiłam a tak to byłam u córci chrzestnej ![]() spróbuję dziś znowu ściągnąć to 8 minut coś tam bo i ja bym poćwiczyła ![]() strasznie dziś śpiąca jestem...ehh... miłego popołudnia!!!
#2253 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=klion78;8148213]No to muszę cofnąc się na stronę gdzie opisywałaś jak się rozciągac i zacząc jakoś konkretnie. Może to da jakiś lepszy efekt. A te siłowe na nogi to jak robisz
![]() ![]() ja akurat zakładam cięzarki,ale takie malutkie 1-2kg i szybko macham nogami,ale możesz bez.Ja bedziesz ćwiczyła z wiekszymi cięzarami i ruchy wykonywała pomału to to będą ćwiczenia na masę. Jeśli będziesz ćwiczyła bez obciążenia,bądz z niewielkim obciażeniem i wykonywała szybkie ruchy to to bedą ćwiczenia na spalenie tłuszczyku inaczej rzeźbę jedne i drugie to cwiczenia siłowe. 4m.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg np.mozna machać nózkami ,to są ćwiczonka na pupcię i tylną część udek,ja dodatkowo nakładam po 1-2kg na nogi klioniku 8min.legs to też są siłowe ćwiczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zadomowienie
|
Skończyłam 8 min na nogi, pupę (chyba) i brzuch.
Ja nie ćwiczyłam siłowo już 2 lata! Wcześniej-jakiś rok temu, codziennie robiłam po ok 300 brzuszków po takiej przerwie, to cała się trzęsę!Na siłownię chodziłam regularnie przez 10 lat - z przerwą na ciążę i poród! Myślałam, że tak mi łatwo pójdą te ćwiczenia, a tu lipa! Bardzo męczące, ale mam nadzieję, że pomogą ![]() Jak leżałam i ćwiczyłam nogi, to widzę, że ten celulit, to mi wcale nie zszedł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zadomowienie
|
Ja też mam celluli jeszcze,ale w porównaniu do tego co było w marcu to jest ok.pomału zejdzie,a tak całkiem to tylko wtedy jak juz będziemy miały sam czysty miesień, bez grama tłuszczu,ale czy to jest mozliwe..
![]() siłowe sa potrzebne,ja cwiczę raczej regularnie,ale czasem tez sie trzese jak owsika i mi słabo,zwłaszcza jak jest gorąco duzy wysiłek ![]() pomału się przyzwyczaisz,najwyzej na początek nie cwicz całego zestawu. Ja dzisiaj też muszę te swoje udziska bardziej poćwiczyć. madzia mam pytanko jak sie pokarzesz,czy nadal sciskasz tą piłkę na wewnetrzną strone ud,są rezultaty???? Bo ja mam taka wielka i obwisła wewnetrzna stronę ud ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zadomowienie
|
Idę na stepperek. Za chwilę Moda na sukces, hihihi, ten film mnie bardzo motywuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Idę już, bo z pierdół, to piękna nie będę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No,ja też zaraz zaczynam swoje zestawy ćwiczeń. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I jakoś trudno mi uwierzyc w tą Twoją ogromną masę wewnętrzną ud. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() ![]() a co do ćwiczeń to masakrycznie nie mam siły.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłego wieczoru!! ![]()
![]() |
#2263 |
Zadomowienie
|
Witam!!! Melduję 40 min steppera i 2 x 8 min legs (i tu mam pytanie do guru - Madziarella napewno wie, że o Nią chodzi - czy wystarczy robic dziennie 1 x 8 min legs czy trzeba wiecej? Dwa razy to jeszcze zrobię ale 3 to już nie dam rady póki co).
W ogóle to postanowiłam cwiczyc dziennie 1-2 x 8 min legs i 35-45 min stepper. Madziarellko myślisz że tak będzie OK? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() klioniczku wystarczy jeden raz.to jest cały zestaw ćwiczeń,no i właśnie cały pic p[olega na tym,ze cwiczysz tylko 8 min. i są oszałamiajace rezultaty ![]() ![]() Zamiast ćwiczyc 2 razy 8min legs to odpuść poćwicz tak jak piszesz 35-45 min stepperek i 8min legs jesdnego dnia,nastepnego dnia stepperek i 8min.arms- na przykład,tak będzie korzystniej,ale to moje zdanie,moze jeszcze ktos się wypowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zadomowienie
|
Madziarellko bardzo, bardzo dziękuję za radę.
A wiecie ... moje koleżanki z pracy cwiczą na stepperze w jakiejś kapsule pod ciśnieniem podobno mega wycisk, ale i super efekty. Ja to się raczej na to nie zdecyduję, bo w pobliżu chyba nie mam czegoś takiego, ale może Wy chciałybyście spróbowac. |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zadomowienie
|
słyszałam o tej kapsule,ciekawe czy faktycznie daje lepsze efekty pewnie chodzi oto,ze się szybko pocisz. To też chyba kosztuje co? czy na siłce to serwuja?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Melduję że dzisiaj zaliczone 45mint stepperka i 8 minut legs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zadomowienie
|
Ja spadam,miłego wieczorku,moze w nocy zajrze,mam siostrzenice na stanie.Buziaki.papapa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam siły dzisiaj ćwiczyć ale obiecuję od jutra poprawę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zadomowienie
|
Mam też ta płytkę,niektóre ćwiczenia robię ale jeszcze za wcześnieżeby cos powiedzieć. W sumie na brzuch ,to wszystkie cwiczenia sprowadzaja sie do brzuszków tyle,ze róznych rodzaji
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny mam pytanie, planuje kupic sobie steper ciekawi mnie czy pomoże mi on również zgubić oponkę na brzuchu? Acha chodzi mi o steper skrętny
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki już o mnie zapomniałyście
![]() ![]() ![]() ![]() Należą mi się duże baciki,nawet bardzo duże bo już chyba tydzień nie ćwiczyłam.Powodów jest wiele,może tylko dwa ![]() ![]() Madziarella ja też chcę Cię zobaczyć na nk i inne laseczki też
![]() |
#2274 |
Zadomowienie
|
a tak wogóle to miło,ze tu jeszcze ktos cos melduje!!!! bo ostatnio to rozwiazujemy same problemy emocjonalne,po postach to to forum wątku stepper nie przypomina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Swoje namiary na NK juz CI wysyłam na priva ,a ty wyslij mi swoje ja tez chcę Cie zobaczyć,a reszte dziewczynek niech wyrazi zgode ,to wtedy pośle Ci ich dane czy na moim profilu zobaczysz, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zadomowienie
|
no
![]() Na wakacje jadę dopiero 22 sierpnia ![]() ![]()
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a i oczywiscie madziarelka- wyrazam zgodę na przekazanie moich danych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Rozeznanie
|
ja dziś melduję obijanko....
![]() od jutra poprawa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.