Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-30, 08:47   #2251
E87
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Nie ponadrabiam Was niestety, ale Wszystkim Pm-ka zycze coraz to wiekszej milosci, cudownych malzenskich chwil i dziaciatka w niedalekiej przyszlosci! I czekam na relacje, zwlaszcza Ewusi-Marchew, bo w koncu poznalam ja osobiscie i mniej wiecej pamietam opowiesci z planami na ten dzien
Solenizantkom - 100 latek i usmiechu na twarzy
Wszystkim, ktore cos zalatwily i za DDŚ
Jagodzia sliczne dekoracja, Kindzia gratki za mieszkanko, Nena super fotki, Audrey sliczna suknia ale wloski po 2 godzinach to wygladaly jak moje po probnej... Sloneczko gratuluje sukni, nie widzialam chyba fotek?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 08:48   #2252
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
jutro zaczyna się maj a ja zaczynam robić pod siebie - zaczynam się stresować że to już, za kilka dni, za kilkadziesiąt godzin
Mam podobnie zostało już bardzo niedużo czasu.

moniq wszystkiego najlepszego
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 08:49   #2253
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Witam z pracy

ale mam niusa kupiliśmy wczoraj mieszkanie i co Wy na to
Cytat:
dzięki

a teraz najlepsze 54m2 kupiliśmy za 40 000 ale do remontu co jest dla mnie na plus bo urządzimy je sobie tak jak chcemy w między czasie będziemy szukać mieszkania w stolicy a to wynajmiemy i kasa będzie sama napływać - taki mam chytry plan
Oj Kindziulina.. Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Śliczna dekoracja

Super fotki

Nie uwierzycie co się wczoraj stało...
Najpierw zepsuł się Tż rower to wczoraj pod wieczór mieliśmy stłuczkę naszym autem. Jechaliśmy ze znajomymi i babka wymusiła pierwszeństwo spychając nas na wysokie krawężniki. Auto poleciało w górę, ale na szczęście nic się nam nie stało. Resztkami sił autka dojechaliśmy do babki, bo ta nawet nie poczuła że w nas stuknęła, bo myślała, że to krawężnik był Na szczęście przyznała się do winy bez problemu. Autko powyginane, 2 koła zmasakrowane i jeszcze dużo by tu szkód wymieniać. Jesteśmy zmuszeni kupić już teraz nowe autko, a nie po ślubie jak było to w planach, bo nie opłaca się tego naprawiać. Trzymajcie kciuki by rzeczoznawca solidnie wycenił szkody, bo to różnie z nimi bywa. Mam nadzieję, że szybko się zjawi, bo zostaliśmy bez autka a za 2 tygodnie mamy jeździć z zaproszeniami.
dobrze, że nic więcej się nie stało. No to trzymam

Kolejny piękny dzień
Tżcik przyjechał z pracy na śniadanko i pojechał do kolejnej pracy..
Stary 2012-04-30, 08:54   #2254
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki

a teraz najlepsze 54m2 kupiliśmy za 40 000 ale do remontu co jest dla mnie na plus bo urządzimy je sobie tak jak chcemy w między czasie będziemy szukać mieszkania w stolicy a to wynajmiemy i kasa będzie sama napływać - taki mam chytry plan
Kindziu, gratulacje!! I co za piekna cena !!! Jak to mozliwe?

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość

A dzisiaj mam coś dla Was:
Wszystkiego najlepszego!!!!

kocham truskawki

Marylko nie wiem czy pisalam wczoraj - cudowna fotoksiazka

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 08:56   #2255
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Kindziu, gratulacje!! I co za piekna cena !!! Jak to mozliwe?
bo to mieszkanie jest na mojej wichurze a tu nawet wrony nie zawracają tak czy siak mam nadzieję, że szybko znajdziemy coś w stolicy w rozsądnej cenie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 08:56   #2256
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzień dobry u mnie dziś dzień mycia okien

Nattiv za rzeczoznawcę
Kindzia gratuluję mieszkania cena bardzo atrakcyjna
moniq wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
O i widzę Nika się pojawiła czekamy na relacje

A my dziś jedziemy z kolejnym zaproszeniem. Po dzisiejszym dniu zostaną mam już tylko dwa. A jedna ciotka mnie wkurzyła. Dzwoni w sobotę i mówi że ona to raczej nie przyjedzie bo to daleko ona już starsza jest ale potem zaczęła wypytywac kto będzie to moja mama że no narazie to tylko jedna rodzina odmówiła. I ta ciotka jak usłyszała że oni odmówili to stwierdziła że ona jednak przyjdzie
Ja się spodziewam, że u mnie też może być kilka takich cioteczek cudnych
Dziękuję za życzenia.
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witaj

super

za zestawienie

witaj

śliczna dekoracja

Moniq wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i miłości i oby wszystkie marzenia Ci się spełniły
Buziak

Ależ jesteście kochane! Zastanawiam się co mój Misiek szykuje dla mnie bo jest bardzo tajemniczy... Lubie dostawać niespodzianki, ale nie lubię na nie czekać

Wczoraj przyszli znajomi (bliski przyjaciel mojego TZ, teraz już nasz świadek) i jego narzeczona jest w ciązy i na dniach będzie ich troje. Jak zwykle po tego typu wizycie zaczęliśmy rozmawiać o sowim potomstwie. Jaki ten TZ jest przekorny!! Jak mówię, że chcę bobasa to on wymyśla setki powodów dla których nie (pół zartem oczywiście), a jak ja mówię, że nie chcę teraz to jemu się nagle chce i nie rozumie, że chce się napić choć trochę czy bez stresu pobawić na własnym weselu... Wiem, że niektóre z Was ucieszyły by się będąc w dniu ślubu przy nadziei, ale czy nie boicie się, że będziecie np tę ciążę źle znosić? Wymioty i takie tam...?

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 09:01   #2257
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj przyszli znajomi (bliski przyjaciel mojego TZ, teraz już nasz świadek) i jego narzeczona jest w ciązy i na dniach będzie ich troje. Jak zwykle po tego typu wizycie zaczęliśmy rozmawiać o sowim potomstwie. Jaki ten TZ jest przekorny!! Jak mówię, że chcę bobasa to on wymyśla setki powodów dla których nie (pół zartem oczywiście), a jak ja mówię, że nie chcę teraz to jemu się nagle chce i nie rozumie, że chce się napić choć trochę czy bez stresu pobawić na własnym weselu... Wiem, że niektóre z Was ucieszyły by się będąc w dniu ślubu przy nadziei, ale czy nie boicie się, że będziecie np tę ciążę źle znosić? Wymioty i takie tam...?
wiadomo, że każda z nas ma obawy jak to będzie wyglądać, ale powiem tak, jestem w stanie się poświęcić nawet porannym mdłościom by po 9 miesiącach przytulić swoje dziecko do piersi i całować od stopy po głowę
nie będzie łatwo ale prędzej czy później każda z nas będzie to przychodzić ale będziemy się wspierać i damy radę bo kto inny jak nie MY
19.05.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 09:03   #2258
baskaeta
Zadomowienie

pogoda na czerwiec 2012 z różnych portali:

''Czerwiec – początek lata i UEFA Euro 2012
Czerwiec przyszłego roku zapowiada się gorący, parny i burzowy. Minimalne temperatury nie spadną poniżej 23 st. C, a maksymalne sięgną 34 kresek, tak więc będzie upalnie aż do kalendarzowego lata. Początek lata przyniesie bowiem pogorszenie pogody, temperatura spadnie, w najchłodniejszych dniach będzie tylko 17 st. C. W ciągu całego miesiąca będzie sporo opadów. To dobrze, bo rośliny będą potrzebować wilgoci. Czerwiec jest jednym z lepiej “trafianych” miesięcy przez synoptyków. Biorąc pod uwagę fakt, że budowane na Euro 2012 stadiony mają profesjonalne zadaszenia fani piłki nożnej nie powinni przejmować się nawałnicami. Jednak czekając w kolejce do kasy najlepszym rozwiązaniem będzie zaopatrzenie się w parasol z logo Euro 2012. ''

Pogoda nr 2:

"Już od początku miesiąca temperatury nie będą spadać poniżej 20 C. Jednak znacznie szybciej niż zwykle czerwiec przyniesie wiele gorących i suchych dni -widać to już w maju, gdy wiele dni przyniosło nam temperatury powyżej 20 C. Już w pierwszej połowie czerwca nie zabraknie dni w których temperatura przekraczać będzie 30 stopni w cieniu! Oczywiście – wraz z taką pogodą należy spodziewać się gwałtownych i intensywnych opadów deszczu i burz. W 2011 r. trafiliśmy na 99 % - zaglądajcie do nas częściej pogodę na czerwiec 2012 aktualizujemy na bieżąco. "

Pogoda nr 3:

"
Czerwiec przywita nas pozytywną aurą. Mimo tego, że długoterminowe prognozy nie są optymistyczne i zapowiadają raczej chłodne wakacje, to czerwiec będzie ciepły i słoneczny. Temperatura w tym miesiącu nie spadnie poniżej 23 kreski. Nie powinniśmy narzekać na nadmiar deszczu - opady pojawiać się będą sporadycznie i nie gwałtownie, co cieszy rolników i działkowców.

Pierwsza część miesiąca będzie pełna słońca - to ono będzie przeważać na niebie. Średnia temperatura wyniesie 28 stopni. W drugiej połowie czerwca będzie nieco więcej deszczu, który w lipcu już nie będzie nas opuszczać.

Jak zapowiadają specjaliści, w tym roku aura będzie sprzyjać owadom i znów będziemy zmagać się z plagą komarów i muszek. Decydując się na grilla lub ognisko nie zapominajmy o ochronie przed tymi insektami!"

Pogoda nr 4:

"Czerwiec 2012 – okresami parny, gorący i burzowy. Temperatury na ogół w przedziale 23-30 stopni, jednak czasami wyższe – do około 34 stopni. Uwaga na cyklicznie pojawiające się burze, w takiej masie powietrza mogą być bardzo gwałtowne. Wielkie upały powinny na krótko przerwać swoje panowanie wraz z nadejściem kalendarzowego lata. Ostatnie dni czerwca mogą zainaugurować większe ochłodzenie z temperaturami 17-25 stopni. Opady powyżej normy. "

a tu fajne przysłowia czerwcowe:

http://www.kalbi.pl/kalendarz/przyslowia/Czerwiec_2012
Stary 2012-04-30, 09:09   #2259
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
Pogoda nr 2:

"Już od początku miesiąca temperatury nie będą spadać poniżej 20 C. Jednak znacznie szybciej niż zwykle czerwiec przyniesie wiele gorących i suchych dni -widać to już w maju, gdy wiele dni przyniosło nam temperatury powyżej 20 C. Już w pierwszej połowie czerwca nie zabraknie dni w których temperatura przekraczać będzie 30 stopni w cieniu! Oczywiście – wraz z taką pogodą należy spodziewać się gwałtownych i intensywnych opadów deszczu i burz. W 2011 r. trafiliśmy na 99 % - zaglądajcie do nas częściej pogodę na czerwiec 2012 aktualizujemy na bieżąco. "
to pogoda z zeszłego roku
Stary 2012-04-30, 09:10   #2260
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
dopytaj o to prosze - to dla Waszego bezpieczeństwa i dla waszych gości.

Niestety na tych zdjeciach wyglada to, tak ze są one wystawiane przez całą noc - aby stół ładnie wygladał - bo czym by przystoili zeby był taki efekt (?) w sensie pełnego stołu? Chyba nie chwalili by sie tym jakby było podawane do stolu od razu - więc koniecznie dopytaj

ps kucharz kucharzem a obsługa swoja droga

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

witam w gronie pracujacych
dopytam na pewno, ale włascielka pilnuje wszystkiego na tip top a lokal ma renomę, więc wątpię czy ryzykowaliby zatruciem tylu osób.

Cytat:

Ja z zasady zakładam wszystko raczej optymistycznie. Jesli myślę co by było gdyby... to tylko w dobrą stronę. Więc jesli zakładałabym ciążę przed ślubem, to nastawiałabym się że mdłości bedą mnie męczyć tylko rano albo wcale i będę się czuć dobrze

Spadam na pocztę, posprzedawałam ciuchy na all Teraz się boję czy nie pomieszam wysyłek
Stary 2012-04-30, 09:11   #2261
MARGIDA
Wtajemniczenie

moniq najlepsze życzenia

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 09:12   #2262
iceflower
Przyjaciółka KWC

baskaeta czy to nie Ty przypadkiem zamawiałaś grzebyczek z Dublona i miałaś pochwalić się jak przyjdzie?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-30, 09:13   #2263
201705121336
Konto usunięte

23 czerwca na pewno bedzie ślicznie :P
bo to mój dzien.
u mnie znowu ciepło a nawet parno.po południu czeka mnie praca Marylko śliczna foto-książka
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 09:14   #2264
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
to pogoda z zeszłego roku
tak bo wcześniej napisali że wzoruja sie na poprzednich latach - gdyz w tych miesiacach - maj/czerwiec jest podobnie - wiec niech im bedzie - przecież to oni wymayslają ja tylko skopiowałam mi sie poboba chyba ta tzrecia - nalepiej nam wróży

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
dopytam na pewno, ale włascielka pilnuje wszystkiego na tip top a lokal ma renomę, więc wątpię czy ryzykowaliby zatruciem tylu osób.

Ja z zasady zakładam wszystko raczej optymistycznie. Jesli myślę co by było gdyby... to tylko w dobrą stronę. Więc jesli zakładałabym ciążę przed ślubem, to nastawiałabym się że mdłości bedą mnie męczyć tylko rano albo wcale i będę się czuć dobrze

Spadam na pocztę, posprzedawałam ciuchy na all Teraz się boję czy nie pomieszam wysyłek
nawet najlepszym zdarza sie wpadka wystarczy tak naprawde jedno jajo które popsuje wszytsko - więc to jest ruletka tak naprawde.
Stary 2012-04-30, 09:18   #2265
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
to sobie otwórz któreś z naszych zestawień i na nim się wzoruj
Ale i tak ciężko takie zrobić

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Wiktusiaczku gratuluję zakupu garnituru

Kindziu - gratuluję zakupu mieszkanka

Nattv: dobrze, że nic Wam się nie stało...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 09:19   #2266
201705121336
Konto usunięte

audrey super wyglada ten stół ze smakołykami mniami

czy kóraś z Was podliczała całe koszty wesela?
Stary 2012-04-30, 09:20   #2267
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Moniq_87 wszystkiego co najcudowniejsze z okazji urodzin Samych słonecznych dni, wspaniałych chwil i dużo miłości przez całe życie

kindziulindzia gratuluję mieszkania, a cena marzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:

Z mniej radosnych info: właściciel niestety podniósł cenę o 10 % tak więc za osobę zapłacimy 165 zł a nie 150 zł
Kochana i tak macie świetną cenę!!! A lepiej dopłacić te 15 zł i nie martwić się, że np na jakości potraw ci to zabiorą

Marylka piękna fotoksiążka, z resztą to jest oczywiste przecież

Nika dawaj nam tu relację!!!!!

Jagódko dekoracja śliczna No i kościół ładny nowoczesny, w którym moznabyło pokombinować z dekoracją.

A ja Wam powiem, że jedziemy na plener do MONACHIUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
TŻ się zgodził. Tylko musimy jakiś fajny termin zgrać, wysłać auto na przegląd do mechanika, zabukować noclegi i jedziemy
Normalnie jestem podjarana maksymalnie, bo kto był w tym mieście to wie o czym mówię. I przy okazji może małe okoliczne bawarskie góry i wioski odwiedzimy z aparatem
Mam już milion pomysłów na tą sesję

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 09:20   #2268
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
baskaeta czy to nie Ty przypadkiem zamawiałaś grzebyczek z Dublona i miałaś pochwalić się jak przyjdzie?

tak to ja zamawiałam ale.... jeszcze nie przyszedł

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-04-30 o 11:09
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 09:21   #2269
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość

robię to na bieżąco na dzień dzisiejszy wydaliśmy 13 000 w czwartek jedziemy na salę zapłacić za barmana i gości = 19 000
19.05.2012

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 09:22   #2270
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

ja mam podliczone w mojej cudnej tabeli - ale to jeszcze kwota ruchoma bo do końca nie wiemy ile gości będzie.
Stary 2012-04-30, 09:23   #2271
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Margido w sobotę robiłam tort ajerkoniakowy wg przepisu, który wkleiłaś. Był przepyszny i jaką furorę zrobił Dziękuję ślicznie za inspirację

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2012-04-30, 09:24   #2272
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A ja Wam powiem, że jedziemy na plener do MONACHIUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
TŻ się zgodził. Tylko musimy jakiś fajny termin zgrać, wysłać auto na przegląd do mechanika, zabukować noclegi i jedziemy
Normalnie jestem podjarana maksymalnie, bo kto był w tym mieście to wie o czym mówię. I przy okazji może małe okoliczne bawarskie góry i wioski odwiedzimy z aparatem
Mam już milion pomysłów na tą sesję
kaski: fantastyczny pomysł i zazdroszczę.

Cytat:
tak to ja zamawiałam ale.... jeszcze nie przyszedł bo Pani wmawia mi ze listonosz przyniósł do mnie do domu awizo i ze jest na poczcie ale to nie jest prawdą bo tego samego dnia dostałam prenumeratę i listonosz nic więcej nie miał dla mnie - po za tym jak podala mi nr przesyłki to wygląda tak jakby paczka poszla na zupełnie inna poczte - napisałam Pani z tgo serwisu że jesli nie przyjdzie do mnie do 19.05 grzebyk to prosze o zwrot kasy bo debila nikt ze mnie nie bedzie robił.....

podobno dzwoniła na moja pocztę i tam jest - dlatego na dniach pojadę przekonać sie - choć uwazam że kłamie bo listonosz zna bardzo dobrze mojego tatę - który zawsze dla mnie odbiera takie paczki - i oprócz tej prenumeraty nic nie miał - po za tym po co miałby zostawiac awiazo jak własnoręcznie mój tata dostał prenumeratę (?) to mógłby i wziąć tą przesyłkę..... jak zresztą robi zawsze....

cóż pojadę zobacze podam nr nadania - jesli jest - moze da radę bez awizo - jesli nie ma to tylko będę miała potwierdzenie że baba kłamie....
No to niedobrze, ja bym się bardzo zdenerwowała gdyby ktoś mi tak ściemniał. Mam nadzieję, że się znajdzie a jak nie to koniecznie żądaj zwrotu pieniędzy.
Ale przyznam się po cichu że liczyłam że już go masz.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-30, 09:26   #2273
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Kochana i tak macie świetną cenę!!! A lepiej dopłacić te 15 zł i nie martwić się, że np na jakości potraw ci to zabiorą

Tak wiem, że cena i tak jest super i spodziewałam się tego, że podniesie, przecież wszystko tak podrożało

No to super, że R, się zgodził

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 09:27   #2274
201705121336
Konto usunięte

kindziulindzia
a ile osób i 2 dni wesela czy 1?
nas wyjdzie ok 15 tak mniej wiecej
Stary 2012-04-30, 09:29   #2275
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
kaski: fantastyczny pomysł i zazdroszczę.

No to niedobrze, ja bym się bardzo zdenerwowała gdyby ktoś mi tak ściemniał. Mam nadzieję, że się znajdzie a jak nie to koniecznie żądaj zwrotu pieniędzy.
Ale przyznam się po cichu że liczyłam że już go masz.
a wiesz jak ja na niego czekam.... echh szkoda gadać - nie podoba mi sie ta akcja - ale zobaczymy... moze dziś bedzie? na pewno do końca tygodnia - pewnie w piatek pojadę na pocztę sprawdzić czy ten numer jest rzeczywiście na poczcie.
Stary 2012-04-30, 09:31   #2276
iceflower
Przyjaciółka KWC

My też mamy tabelkę z kosztami wesela, licze że zmieścimy się w 23-24 tysiącach.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-04-30, 09:31   #2277
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
kindziulindzia
wesele jednodniowe i na 110 osób miało być ponad 130 ale nam odmówili
19.05.2012
Stary 2012-04-30, 09:36   #2278
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
My też mamy tabelkę z kosztami wesela, licze że zmieścimy się w 23-24 tysiącach.
ale tak ze wszytskim? alko/sala/kosciół/stroje/zespół/samochód/i inne?
Stary 2012-04-30, 09:38   #2279
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Basketa co za ciu**!!!! Mam nadzieję, że sprawa rozwiąże się dla Ciebie pomyślnie

Cytat:
Tak wiem, że cena i tak jest super i spodziewałam się tego, że podniesie, przecież wszystko tak podrożało

No to super, że R, się zgodził
Nie było łatwo. Bo to są dodatkowe, nie małe koszta. Ale wiem, że i TŻ i pan fotograf będą zadowoleni z tego wyjazdu- nie wspominając już o mnie, bo ja to miasto kocham miłością piękną i czystą i gdybym się kiedyś miała osiedlić w Niemczech na stałe to zdecydowanie byłaby to Bawaria i samo Monachium Mimo tego, że ja nie lubię miast, tym bardziej tak dużych

Cytat:
kindziulindzia
Nas sama sala na 2 dni wyniosła 25700zł- wesele 2dniowe (już z napiwkiem dla kelnerek, bo sobie zasłużyły). Oczywiście to są koszta bez alkoholi przy 111osobach.
Ale warto było!!!!!

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2012-04-30 o 09:44
Stary 2012-04-30, 09:39   #2280
201705121336
Konto usunięte

o kurcze ale kwoty my niestety nie możemy sobie pozwolic na wiecej bo za wiekszosc płacimy sami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości