|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Cytat:
Irmusia też juz wie, że będzie miała cc, a wiele dziewczyn wręcz by chciało, nie smutaj ![]() Cytat:
Zresztą jak nie to ją myszy zjedzą za oszukanie ciężarówki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do porodu, to cóż, cesarka też ma swoje zalety ![]() Ja nastawiłam dzisiaj pierwsze pranie Luśki. Na pierwszy ogień poszły pieluchy, prześcieradła i ochraniacz. Nas przez weekend nie będzie, wybywamy do teściów, to pranie sobie będzie spokojnie schnąć
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z wizyty
![]() Mocz, krew wszystko w jak najlepszym porządeczku. Ciśnienie 115/65 no i co najważniejsze Natanek leży główką do dołu ![]() ![]() Z wrażenia nie zważyłam sie ![]() Cytat:
![]() ![]() Smacznego ! ![]() jakie wysooookie ![]() ja nigdy nie miałam odwagi w takich chodzic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() Phdwao, śliczne buty, mam kilka takich, jeszcze w poprzedni czwartek w nich byłam w pracy... Teraz to już nie chce mi się stroić. Prince, trza było się upomnieć, ale i tak pewnie niewiele byś wskórała :/ Red, nie martw się brakiem pomiarów, na pewno jeszcze parę razy się maleństwo przekręci i wtedy będzie można je pooglądać. Muminku, super, że już wróciliście cali i zdrowi. Maluch Twój jest już ogromny !!!!! Moja w tym samym wieku waży o 600 g mniej. Ponoć dziewczynki są mniejsze, ale żeby aż o tyle? ![]() Aga, byliśmy na Bagrach, na Kryspinów nie dojechaliśmy. Wrzucę jakieś fotki później, jest pięknie i prawie bezludnie ![]() Niestety mój pies doprowadził mnie dzisiaj do takiej agresji, że postanowiłam ostatni raz puścić go ze smyczy. Wszystko było fajnie, do momentu, gdy mi zwiał, wołałam, i nic. Przyłapałam go na tarzaniu się w padlinie - po smrodzie wnioskuję, że były to zdechłe ryby !!!!! Nie dość, że cały śmierdzący na kilometr, to jeszcze brudny, że się go złapać nie dało, żeby się nie ubrudzić. No a największy problem miałam właśnie, żeby go złapać i wpakować do auta. Uciekał, szczekał, warczał, nie no, dramat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2258 | |
Wtajemniczenie
|
Ika, natee -
![]() Ika wiele z dziewczyn wolałby zapłacić za cesarkę choć Cie rozumem to Twoja sytuacja ma tez wiele plusów, te co miały sobie chwalą i chcą jeszcze raz więc myślę że będzie dobrze Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-05-18 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Wanilka, on rozkoszny jest tylko w domu, jak z niego wychodzi, to jak diabeł, całkiem inny pies, niegrzeczny, nieposłuszny i w ogóle porażka
![]() Jak wpakowałam go do auta, to tak mną szarpało, że myślałam, że zwymiotuję. Jechałam z otwartymi oknami, ale smród taki, nie do opisania :P Oszczędzę wam opisów... Nie boję się jeździć, może dlatego, że brzuch od kierownicy jest bardzo daleko, no a poza tym prawko mam już 10 lat, więc jakoś tak automatycznie wsiadam i nie zastanawiam się, czy jestem w ciąży czy nie, po prostu jadę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Pumcia a to niedobrzelec z Czesia. Mój na szczęście pod względem higieny to jest bardziej jak kot. W smrodkach mowy nie ma, żeby się wytarzał, a kałuże zwykle omija baaardzo szerokim łukiem albo przeskakuje, nie cierpi łapek sobie moczyć. No chyba, że jest upał, wtedy chętnie wejdzie do wody, ale tylko po jajka
![]() ![]()
#2262 |
Zakorzenienie
|
Hej. Jestem po usg. Nie wiem jak szyjka bo nie badał ale jak mnie ręcznie badali to była ok. U igusi ok. Przepływy ładne, serduszko super, leży sobie główką w dół, łożysko stopień 1 no i najważniejsze waży 2316! Mam nadzieję że jutro mnie wypuszcza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do cc - nie bój się Kochana. Ja też będę tak rodzić. Tyle kobiet w ten sposób urodziło swoje dzieci i doszły do siebie, więc i my damy radę ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2266 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej hej hej
![]() Jestem dzisiaj jakaś taka poddenerwowana... Mogę mieć w przyszłym tygodniu urlop więc z chęcią bym gdzieś pojechała, a małż nie chce... Najchętniej to bym wyskoczyła na tydzień do Turcji, ale małż nie chce żebym latała samolotem. Z jednej strony to rozumiem bo wynika to z troski o nas a z drugiej... Zabrania mi czegoś i czuję się jakby ograniczał moją wolność Ehhh Poza tym zjadłam obiad i jestem głodna ![]() Cytat:
![]() ![]() prince_polo za dziś 32 tc ![]() asia665 za 34 t.c. ![]() Cytat:
![]() ![]() anna99302 za 28 tydzień i 7 miesiąc!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak jak dziewczyny pisały, możesz wykręcić się zakazem dotykania brzucha ze względu na skurcze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Wtajemniczenie
|
natee gratki
![]() nadalka jejjjj jak Igusia ślicznie urosła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Leoś ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2012-05-18 o 14:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
dziękuje dziewczyny
![]() Cytat:
![]() a ja zmykam robić sałatke z tuńczykiem, naszła mnie ochota ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
pomysl ze z tego wątku spotka to tez inne dziewczyny, tak bywa, trzeba to zaakceptowac, spojrze na mamusie majowe, tam tez masa cc, nie smutaj sie ![]() Dzięki dziewczyny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
To dużo.
![]() ![]() Dzięki. Te sprzęty są potrzebne, ale już mi mama uświadomiła, że wanienka i ewentualnie wkładka do niej już na początku, a reszta za rok, więc kupowanie teraz nocnika, czy nakładki nie ma sensu. Cytat:
Nicki - widocznie buźkę masz zobaczyć dopiero po porodzie. ![]() *** W czasie kilkudniowej wizyty mamy musiałam wychodzić częściej i na dłużej, niż zwykle, a dzisiaj już leżę i w dodatku zrezygnowałam z wyjazdu na wieś, a właściwie do lasu. ![]() Pewnie będę brała tą Lutkę do końca 37 tc, ale nie chciałabym zaczynać Fenka. ![]() *** Może wykorzystam czas na kompletowanie wyprawki, co oznacza, że będę Was prosiła o opinie. ![]() *** Widziałam, że tż Agunii "zaangażował się" w wybór wózka, ale na szczęście odpuścił. My dostaniemy kasę od mojej mamy i to pewnie dobrze, bo tż wielokrotnie powtarzał, że skrętne koła, czy amortyzatory, to coś zbędnego, zwiększającego koszty i awaryjność. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-05-18 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tz był zjadł obiad i pojechał znowu..... ehhhhh pogadalismy popłakałam sie i teraz zajadam płatki z mlekiem,bo na obiad nie miałam ochoty ![]()
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
odebralam wyniki i w moczu wyszło mi 500 leukocytów, słyszalam ze to licza maszyny i patrzy sie glownie na leukocyty w osadzie to mam ich 8-10 to troche za duzo w poniedziałek mam wizytę to zobacze co ginka powie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() Prawdopodobnie każe Ci coś łykać z tych naturalnych specyfików typu żuravit czy femisept.
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Leoś ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2012-05-18 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Placki z cukrem to jedyne prawidłowe rozwiązanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Piękne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() anna99302, prince_polo gratuluje kolejnych tygodni ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.