kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-30, 11:32   #2251
Sunday Rose
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

nikt nie pochwalił moich spadków ;(
Stary 2012-08-30, 11:33   #2252
agniesikk
Zakorzenienie

Ja jestem zazdrosna, dlatego nic nie powiem Brakuje mi takiej determinacji Zawsze tak ładnie chudniesz.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 12:47   #2253
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
a jaka jest specyfika nowej płyty Ewy? Są tam jakieś siłowe?:P

Ja wczoraj po 2 levelu shreda zrobiłam wieczorem killera, nie powiem, żebym nie miała dziś zakwasów :P ale przynajmniej wiem, że nie taki straszny ten killer, jak o nim czytałam

Robiłam wczoraj po raz pierwszy drugi level Shreda i pomiary po pierwszym drugi level jest trudniejszy od pierwszego, ale czułam się przyjemnie zmęczona a pomiary wypadły świetnie po 10 dniach ćwiczeń pospadało po 2-3 cm w każdym mierzonym miejscu (no dobra, w udach po 1,5 cm ), więc w zasadzie już prawie wróciłam do wymiarów sprzed przytycia tych dwóch kg i nie mogę doczekać się pomiarów po kolejnych 10 dniach i kolejnych.. Jillianlove
Ja już się pogubiłam w tych killerach i innych :P Ale gratuluję

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem. Ja będę w Katowicach, On jest w Krakowie. To ten sam rocznik, uczy się w technikum. Ja jednak od października będę miała trochę inny tryb życia.
No, ale dobrze nam się ze sobą rozmawia. Dzisiaj do 3 siedzielismy na skype.
Laura, daj spokój, facet równolatek to jeszcze dzieeecko :P Pamiętaj, mężczyźni sa opóźnieni z rozwojem

Mnie zawsze przerażała wizja faceta rówieśnika, który do kina zaprosi mnie za kasę rodziców albo w razie problemu sobie nie poradzi tylko będzie kierunek-rodzice.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 12:52   #2254
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ja jestem zazdrosna, dlatego nic nie powiem Brakuje mi takiej determinacji Zawsze tak ładnie chudniesz.
no wlasnie, tez takmysle że u Sandej to zawsze sa super efekty i mega motywacja ktorej nie mam w ogole

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
A dzisiaj tak wstrętna pogoda, że aż mi się nie chce wychodzić z domu. Pojutrze nad morze... przydałby się chociaż jeden dzień słonka...
u mnie piekne slonce, goraco jest. Ale morza zazdroszcze Wakacje bez morza to jak nie wakacje
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dziwny byl dzień bez wizażu,taka pustka
nooo. strasznie nudno dobrze ze jest fb
Cytat:
Robiłam wczoraj po raz pierwszy drugi level Shreda i pomiary po pierwszym drugi level jest trudniejszy od pierwszego, ale czułam się przyjemnie zmęczona a pomiary wypadły świetnie po 10 dniach ćwiczeń pospadało po 2-3 cm w każdym mierzonym miejscu (no dobra, w udach po 1,5 cm ), więc w zasadzie już prawie wróciłam do wymiarów sprzed przytycia tych dwóch kg i nie mogę doczekać się pomiarów po kolejnych 10 dniach i kolejnych.. Jillianlove
jestes moja najwieksza motywacja gratuluje, 2-3 cm to spora roznica, super codziennie cwiczysz shreda?
Cytat:
Sandej, ja musze poprawic chemie i biologie Dzisiaj dostalam list z Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu, ze mnie nie przyjeli. Juz sie z tym pogodzilam, a oni jeszcze czlowieka dobijaja Najgorsze, ze musze poprawic gdzies na ok. 80% Zalamac sie mozna. Wszyscy znajomi ida na studia, maja jeszcze miesiac wakacji, a ja juz we wrzesniu zaczynam nauke. Niby z jednej strony wiem, ze lepiej przez ten rok isc do studium, niz isc na byle jakie studia i potem szukac 5 lat pracy, ale z drugiej strony troche mi przykro. Trudno sie mowi
napewno Ci sie uda poprawic. A taka jestes pewna ze po swoim kierunku znajdziesz prace? jak to jest na rynku po farmacji? kurde powiem Ci ze u mnie masa znajomych szuka pracy, i nawet po studiach, ktore byly dla nich pasja, zaczepiaja sie byle gdzie.
Stary 2012-08-30, 13:03   #2255
psyhe666
Zakorzenienie

Sandej dzisiaj zaczynam 1 level Shreda Z tego co widzę to są 3 części Czyli 10 dni każdy level?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 13:29   #2256
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:
przynajmniej jesteś szczera a determinację musisz znaleźć sama w sobie, na to nie ma innej rady
Cytat:
Ja już się pogubiłam w tych killerach i innych :P Ale gratuluję

Mnie zawsze przerażała wizja faceta rówieśnika, który do kina zaprosi mnie za kasę rodziców albo w razie problemu sobie nie poradzi tylko będzie kierunek-rodzice.
Dziękuję Kurcze, wiem, że Ewa ma wiele miłośniczek, ale jakoś jej nie lubię denerwuje mnie jej styl bycia, słodkopierdzący ton i to, że w ogóle nie tłumaczy techniki wykonywania ćwiczeń. Jillian to jest to - krzyczy, biega, motywuje - nie pozwala się poddać, uwielbiam ją za to

Mój tz jest moim równolatkiem (nawet młodszym o 5 m-cy ) i powiem Wam, że jest niesamowicie zaradny, w żaden sposób nie jest zalezny od rodziców, bardzo mi się to w nim podoba
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
no wlasnie, tez takmysle że u Sandej to zawsze sa super efekty i mega motywacja ktorej nie mam w ogole

u mnie piekne slonce, goraco jest. Ale morza zazdroszcze Wakacje bez morza to jak nie wakacje

jestes moja najwieksza motywacja gratuluje, 2-3 cm to spora roznica, super codziennie cwiczysz shreda?
Ewelka ogromnie miło jest słyszec coś takiego, az się zawstydziłam
nie byłam w tym roku nad morzem, nawet na jeden dzień
Tak, ćwiczę codziennie dziś mam 2 dzień 2 levelu, najbardziej dumna jestem z tego, że w końcu umiem robić męskie pompki w ilości większej niż liczba jednocyfrowa po shredzie będę robić Ripped in 30, a potem na zmianę 6weeks 6pack i killer buns ad thighs , nie moge się doczekć :P a na potem mam No more trouble zones i Banish Fat Boost Metabolism nie wiem, kiedy to wszystko zdążę wyćwiczyć, ale jak już to zrobię, to zaopatrzę się w Body Revolution na 90 dni

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Sandej dzisiaj zaczynam 1 level Shreda Z tego co widzę to są 3 części Czyli 10 dni każdy level?
Tak jest, 30 dni ćwiczeń, każdy level ćwiczymy po 10 dni
Stary 2012-08-30, 14:02   #2257
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie nie wiem. Ja będę w Katowicach, On jest w Krakowie. To ten sam rocznik, uczy się w technikum. Ja jednak od października będę miała trochę inny tryb życia.
No, ale dobrze nam się ze sobą rozmawia. Dzisiaj do 3 siedzielismy na skype.

No milutki.. A jaki ambitny. Właśnie robi projekt dla Statoil
nooo to całkiem ambitny....
I cos czuje ze podświadomie jesteś zainteresowana
Cytat:
ja tez z zazdrosci nic nie pisze
I w ramach rozładowania sie właśnie żrę naleśniki z marmoladą z jabłek...

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-30, 14:06   #2258
psyhe666
Zakorzenienie

Pierwszy dzień za mną!!!!! Okazało się, że jednak mam mega słabe łapki
so trójka maybe.

Stary 2012-08-30, 14:11   #2259
agniesikk
Zakorzenienie

Ewelka, jestem pewna, że pracę na pewno gdzieś dostanę Większość magistrów farmacji zostaje w dużych miastach. Rynek jest zalany przez techników. Jak mi ktoś kiedyś powiedział "Magister zawsze się znajdzie, ale niektórzy chcą dostawać pensję za tytuł, nie za pracę". Wystarczy wpisać w neta na byle jakiej stronie i wyskakuje kilka stron ofert,że szukają magistra farmacji, kierownika apteki itp. W sumie to jedyny rozsądny kierunek zgodny z moimi zainteresowaniami i po którym mam szansę na w miarę pewną pracę. Bo po chemii czy biologii to nawet się nie łudzę, a w szkole nie chcę uczyć Zawsze mogę wyjechać za granicę, jak mi w Polsce się nie ułoży Nie no, tak na serio, to myślę, że po tych studiach i tak jest lepiej z pracą niż po kierunkach typowo chemicznych, biologicznych.

Monia, o nie, ja też bym nie chciała mieć równolatka :P No chyba, że powiedzmy jakbym miała 25 lat, to już oboje po studiach, trochę inaczej, ale w liceum nie Takie chłopaki to tylko o cyckach myślą

Sandej, ja nawet lubię Chodakowską, ale też się nią nie podniecam jakoś :P W sumie to ćwiczę jej program, bo już zaczynam dostrzegać efekty i tak szkoda mi to teraz rzucić, muszę poeksperymentować. Ale Jillian też mnie kusi Nie chcę jednak trzymać dwóch srok za ogon, najpierw Chodakowska, potem Jillian Wiecie, że Chodakowska ma zrobione cycki?

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-08-30 o 14:15
Stary 2012-08-30, 14:13   #2260
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
I tak gratuluję wytrwałości!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-08-30, 14:20   #2261
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
ja tez z zazdrosci nic nie pisze
I w ramach rozładowania sie właśnie żrę naleśniki z marmoladą z jabłek...
Ej, ale ja nie ważę 55 jak Ty :P staram się wrócić do moich 57 i zazdroszczę naleśników, chyba muszę poprosić babcię, robi najpyszniejsze

Cytat:
Gratulacje i jak Ci się podobało? Noo, dla mnie druga seria pompek była najgorszym ćwiczeniem i jeszcze side lunges z ostatniego obwodu, pamiętam, że pierwszego dnia nie mogłam wytrzymać do końca, a Jillian ciągle 'few more'

Cytat:

Sandej, ja nawet lubię Chodakowską, ale też się nią nie podniecam jakoś :P W sumie to ćwiczę jej program, bo już zaczynam dostrzegać efekty i tak szkoda mi to teraz rzucić, muszę poeksperymentować. Ale Jillian też mnie kusi Nie chcę jednak trzymać dwóch srok za ogon, najpierw Chodakowska, potem Jillian Wiecie, że Chodakowska ma zrobione cycki?
Ja lubię ćwiczenia z obciążeniem, wtedy wiem, że coś robię, więc jak ćwiczyłam skalpel to miałam poczucie zmarnowania czasu na machanie rękami i nogami Jillian to konkret, chociaż jak sobie przypominam moje podejścia do Insanity, to to dopiero była masakra Od razu zauważyłam, że ma robione cycki, mam jakiś detektor sztuczności w głowie Większość tych instruktorek ma zrobione, one mają tak niski poziom bf%, że z czego miałyby te cycuchy być?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-30, 14:30   #2262
psyhe666
Zakorzenienie

Sandej podobało!!!
Właśnie! Zaraz się pomierzę, żeby sprawdzić za 10 dni
so trójka maybe.

Stary 2012-08-30, 14:31   #2263
moooniaaaa
Zakorzenienie

Eee to jak instruktorka ma zrobione cycki to grom wie co jeszcze :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 14:39   #2264
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Ej, ale ja nie ważę 55 jak Ty :P staram się wrócić do moich 57 i zazdroszczę naleśników, chyba muszę poprosić babcię, robi najpyszniejsze
Dziś juz 56,5, od rana @
Teraz to musze walczyć nad ujarzmieniem tego cielska

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-08-30, 15:21   #2265
Sunday Rose
Zakorzenienie

Jillian nie ma zrobionych, można jej zaufać

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

MP, a ile Ty masz wzrostu?;>

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-30, 15:58   #2266
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Jillian nie ma zrobionych, można jej zaufać

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

MP, a ile Ty masz wzrostu?;>
170cm, dla upewnienia właśnie się zmierzyłam moja waga to ponoc niedowaga

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-08-30, 16:21   #2267
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Eee to jak instruktorka ma zrobione cycki to grom wie co jeszcze :P
Ponoć twierdzi Chodakowska, że sztuczne ma tylko cycki :P Może i tak, w sumie takie ciało można osiągnąć ciężką pracą, a twarz ma nieciekawą, także pewnie też nie robiła No ale cycuchy to ma, wstawiła na fb zdjęcie w bikini.
Stary 2012-08-30, 18:02   #2268
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej ho

wybaczcie,że tak zniknęłam, ale miałam trochę zawaloną głowę.
a zmiany takie,że się znowu przeprowadzamy, chcę zrobić prawko, instruktora, szukam dzielnie pracy i dodatkowo myślimy nad przeprowadzką do Poznania
ale to na spokojnie. 1 paź. się przeprowadzamy do pięęęęęęęęknego mieszkania, także już się nie mogę doczekać.
czas wyjść z domu i zacząć działać. o!

u mnie wagowo bez zmian - 48k. tłuszczyk znika, zaczyna wychodzić moją ciężka praca - brak cellulitu i jędrne ciało warto było tak ciężko pracować... teraz kocham swoje ciało na nowo i jestem z niego cholernie dumna.

Poza tym Oli już coraz więcej potrafi... chodzi przy meblach, podnosi się przy wszystkim co możliwe, ma 8 zębolów i ma jakąś mega faze na mnie. ciągle za mną chodzi i gada mama, mama mamaaaa
jak jej gdzieś znikam, to jest tragedia!
z domu jak wyjdę to nie płacze, ale jak wracam i mnie widzi, to wyciąga rączki i krzyczy z radości
coś pięknego!

postaram się Wam jutro pokazać w moich nowych czekoladowych włosach ahh...

posty wszystkie przeczytałam, ale nie mam dzisiaj sił już nic pisać.
wpadłam tylko na szybko napisać co i jak.

3majcie się

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 18:10   #2269
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej ho

a zmiany takie,że się znowu przeprowadzamy, chcę zrobić prawko, instruktora, szukam dzielnie pracy i dodatkowo myślimy nad przeprowadzką do Poznania
ale to na spokojnie. 1 paź. się przeprowadzamy do pięęęęęęęęknego mieszkania, także już się nie mogę doczekać.

u mnie wagowo bez zmian - 48k. tłuszczyk znika, zaczyna wychodzić moją ciężka praca - brak cellulitu i jędrne ciało warto było tak ciężko pracować... teraz kocham swoje ciało na nowo i jestem z niego cholernie dumna.

Poza tym Oli już coraz więcej potrafi... chodzi przy meblach, podnosi się przy wszystkim co możliwe, ma 8 zębolów i ma jakąś mega faze na mnie. ciągle za mną chodzi i gada mama, mama mamaaaa
z domu jak wyjdę to nie płacze, ale jak wracam i mnie widzi, to wyciąga rączki i krzyczy z radości
coś pięknego!

3majcie się
i taki post to cos pięknego! Prawdziwa, szczęśliwa, spełniająca się kobieta, mama!
Ciesze się Twoim szczęściem

Laminowałam włosy

A ja znów czuje że moje życie zrobiło się jakieś szare i ponure. I skrót MP znów przechodzi chyba etap MatkaPolka...

MOJA WYMIANKA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-30, 21:10   #2270
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
nooo to całkiem ambitny....
I cos czuje ze podświadomie jesteś zainteresowana
Nie, nie.. Póki co nie chcę być nikim zainteresowana, bo muszę się skupić na sobie. 3 lata byłam kimś zainteresowana i zgubiłam w tym siebie.
Najgorsze jest to, że dostałam teraz takiego sms'a na ponad 500 znaków, że omal nie spadłam z krzesła - a moje kolano by tego nie wytrzymało. Nie wiem, gdzie popełniłam błąd, że pozwoliłam temu chłopakowi na to, żeby miał mnie w głowie.

Monia, wiesz.. Ex był starszy o 3 lata i ciągną kasę od rodziców. Ten mimo tego, że jest w moim wieku to zarabia sam na siebie. Tak samo fotograf - starszy o dwa lata, a zarabia więcej niż moja mama co jest dla mnie przykre, bo pielęgniarki powinny zarabiać więcej.
Ale tak jak pisałam - póki co - w nic się nie pakuję. Trochę się pobawię

Aga, nawet nie wiesz jak się cieszę Twoim szczęściem

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-30, 21:13   #2271
psyhe666
Zakorzenienie

Agaaaaaaaaa uwielbiam Cię i Twojego posta!!!!!!!

MP co jest?

Psyhol rzyga najtęczowiejszą tęczą ze wszystkich tęcz!
nieeeee nie jestem w ciąży, nie zakochałam się, seks był
so trójka maybe.

Stary 2012-08-30, 21:35   #2272
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

MP co jest?

nie chce Wam na razie smecic

jeeeee

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-08-30, 21:44   #2273
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Sandejjj!!!!! Przyznaję bez bicia, że przeoczyłam ten post!!! Gratuluję każdego jednego grama !

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Dokładnie, nie było chyba takiego roku, żebym nie pojechała nad morze! Musi być.

Nic nie mów 15 minut przed wyjściem ściana deszczu, a jak doszłam na przystanek (przezornie odziana w sweterek i kurtkę) to się zrobiło 26 stopni. Zdychałam dzisiaj cały dzień, jak taki głupek :P

Cytat:
Dziękuję Kurcze, wiem, że Ewa ma wiele miłośniczek, ale jakoś jej nie lubię denerwuje mnie jej styl bycia, słodkopierdzący ton i to, że w ogóle nie tłumaczy techniki wykonywania ćwiczeń. Jillian to jest to - krzyczy, biega, motywuje - nie pozwala się poddać, uwielbiam ją za to
Jestem w stanie zrozumieć to podejście Ja na początku jakoś miałam ten pierwszy zachwyt, potem mi przeszło, potem poznałam ją osobiście i jakoś tak mi zostawiła ślad na serduchu. To jej ciepło ale jednocześnie zdecydowanie i upór w dążeniu do celu mnie u niej urzekło. Teraz ćwiczę, bo po prostu podoba mi się program (udaje mi się cały zrobić). Ale tą Jillian kusisz, może sobie zrobię jakoś zimą albo na wiosnę... nie wszystko na raz

Ale super że znalazłaś coś, w czym dobrze się czujesz i masz takie świetne efektyOby każdej z nas się tak udało.

Cytat:

3majcie się
Nie będę cytować fragmentami bo tak jak Psychol - kocham Cię za cały Twój post Super że jesteś taka szczęśliwa, najbardziej Ci chyba zazdroszczę tej miłości Oliwki... to musi być najwspanialsze uczucie na świecie, nikt innego się nie liczy.

Zapraszam do Poznania

Cytat:
a, to na zdrowie!

Nie potrafię sobie powiedzieć stop. Miałam zrobić dzień przerwy, dzisiaj jakoś mnie wszystko wkurzało i wyżyłam się na Ewkowym turbo. I zrobiłam fotę zaraz po. I wrzuciłam do albumu. I jestem mega szczęśliwa, bo pierwszy raz w życiu naprawdę sama widzę efekty.

Failure is only an option if you make it one.

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-08-30 o 21:52
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-08-30, 21:59   #2274
agniesikk
Zakorzenienie

Aga, to cudnie, że u Ciebie wszystko tak dobrze się układa
Stary 2012-08-30, 22:03   #2275
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:

jeeeee
Aj tam, przestań! Wygadaj się dziewczyno, po to tu jesteśmy!

Stary 2012-08-31, 07:22   #2276
karola_plm
Rozeznanie

KLUB

Stary 2012-08-31, 07:48   #2277
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Byłam na badaniach, wstałam przed 7 Zapomniałam już, jak to jesxt wstawać o takiej godzinie Ale za to jaki długi dzień przede mną!
Cytat:
170cm, dla upewnienia właśnie się zmierzyłam moja waga to ponoc niedowaga
A tam, ja nie wierzę w te wszystkie BMI, każdy ma inną budowę Ja przy 54/173 cm wyglądałam megaszczupło, wręcz za chudo, a moja kumpela o takich samych 'parametrach' wyglądała tak 'zdrowo' Najważniejsze to dobrze czuć się w swoim ciele, a nie patrzeć na cyferki Poza tym centymetr jest dużo bardziej miarodajny

Cytat:
Ponoć twierdzi Chodakowska, że sztuczne ma tylko cycki :P Może i tak, w sumie takie ciało można osiągnąć ciężką pracą, a twarz ma nieciekawą, także pewnie też nie robiła No ale cycuchy to ma, wstawiła na fb zdjęcie w bikini.
Doobra, jakbym miała tak idealne ciało, to chyba chciałabym, żeby cycki równały do poziomu

Cytat:
hej ho

coś pięknego!

3majcie się
Wiesz co, Aga? Takie posty, jak ten, powinny być wklejone do wątków podwieszonych i opisane, jako zachęta do walki o siebie samą Ogromnie cieszę się, że tak Ci dobrze I nie powiem - aż chce się mieć takiego maluszka, żeby przeżywać takie piękne chwile

Cytat:
Laminowałam włosy

A ja znów czuje że moje życie zrobiło się jakieś szare i ponure. I skrót MP znów przechodzi chyba etap MatkaPolka...
O, ijak efekty? Ja ciągle zapominam kupić żelatynę

Ej, co jest? Mów nam tu szybciutko albo w klubie

Cytat:
Nie, nie.. Póki co nie chcę być nikim zainteresowana, bo muszę się skupić na sobie. 3 lata byłam kimś zainteresowana i zgubiłam w tym siebie.

Cytat:

;> zadziwiasz mnie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Sandejjj!!!!! Przyznaję bez bicia, że przeoczyłam ten post!!! Gratuluję każdego jednego grama !

Jestem w stanie zrozumieć to podejście Ja na początku jakoś miałam ten pierwszy zachwyt, potem mi przeszło, potem poznałam ją osobiście i jakoś tak mi zostawiła ślad na serduchu. To jej ciepło ale jednocześnie zdecydowanie i upór w dążeniu do celu mnie u niej urzekło. Teraz ćwiczę, bo po prostu podoba mi się program (udaje mi się cały zrobić). Ale tą Jillian kusisz, może sobie zrobię jakoś zimą albo na wiosnę... nie wszystko na raz

Ale super że znalazłaś coś, w czym dobrze się czujesz i masz takie świetne efektyOby każdej z nas się tak udało.

Nie potrafię sobie powiedzieć stop. Miałam zrobić dzień przerwy, dzisiaj jakoś mnie wszystko wkurzało i wyżyłam się na Ewkowym turbo. I zrobiłam fotę zaraz po. I wrzuciłam do albumu. I jestem mega szczęśliwa, bo pierwszy raz w życiu naprawdę sama widzę efekty.
Dziękuję A co do Ewy, nie mogę zaprzeczyć, na pewno jest bardzo sympatyczną osobą (bo taka się właśnie wydaje), ale nie motywuje mnie odpowiednio jako trenerka, a sam trening ma dla mnie za mało elementów siłowych, żeby chciało mi się w niego bawić. Teraz planuję przygotować się trochę w warunkach domowych, właśnie po to, żeby po powrocie na siłownię móc zacząć walkę z wolnymi ciężarami,naczytałam się, naoglądałam zdjęć i efektów i to, co robi dobry siłowy, porządna dieta i odpowiednia ilość aerobów No ale na razie jestem za słaba, ćwiczę z ciężarkami po 2 kg w każdej ręce i pod koniec treningu odczuwam naprawdę duże zmęczenie. Ale widzę tez progres w stosunku do 1 levelu, jestem po prostu silniejsza I znikają mi 'mięśnie hello'

A zdjęcie super, widać różnicę, oby tak dalej

Ej, zjadłam drożdżówkę na śniadanie Niezwykle dietetycznie

REKLAMA
Stary 2012-08-31, 08:37   #2278
MalaPikanteria
Zadomowienie

Co do laminowania: Może być Dziwnie sie czułam jak "galaretka" robiła mi się we włosach :P przy zmywaniu myślałam że się załamię bo moje włosy były dosłownie jak chrust ale po nałożeniu odżywki i wysuszeniu szczotką włosy są całkiem całkiem miękkie, w miare gładkie i mniej puszace

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-08-31, 08:55   #2279
psyhe666
Zakorzenienie

Sandej czym?

Dzisiaj za mną 2 dzień Shreda Czuję się taka przepełniona energią i szczęściem!
Wieczorem zrobię jeszcze six pack abs workout level 3

Zaraz szybki prysznic, 2 śniadanie i spadam do nauki
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-08-31 o 08:56
Stary 2012-08-31, 09:05   #2280
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Sandej czym?

Dzisiaj za mną 2 dzień Shreda Czuję się taka przepełniona energią i szczęściem!
Wieczorem zrobię jeszcze six pack abs workout level 3

Zaraz szybki prysznic, 2 śniadanie i spadam do nauki

do nauki?

MOJA WYMIANKA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości