|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Cytat:
Tż pewnie zadowolony z takiej pracowitej żony ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Jakie plany na niedzielę? U mnie pogoda kiepska, zanosi się na deszcz...Wczoraj byliśmy z Tż-tem i koleżanką w pizzerii więc wieczór spędziliśmy miło, było zabawnie
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
hejo
![]() monni - jutro idę zarejestrować się do UP Wczoraj miałam poodpisywane na posty i komp mi się wyłączył Awaria była na tyle poważna, że nie mogłam już go ponownie załączyć. TŻ był na meczu, ale na szczęście poratował mnie brat ![]() Wczoraj byłam na panienskim - było super ![]() A dziś kolejny imprezowy dzień weekendu - po południu idziemy na urodziny. W ogóle cały tydzień wstawałam o 5 rano, by zrobić TŻ śniadanie i kanapki do pracy. No i wczoraj się budzę, a Mąż zaprasza mnie do kuchni, w której na stole leży pięknie podane śniadanko Poza tym ugotował wczoraj obiad, a ja mogłam spokojnie zrobić zakupy i wysprzątać mieszkanie ![]() edit. Karo - Emi jest przesłodka a pokoik bardzo mi się podoba! białe meble są super
Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2012-09-02 o 12:46 |
|
|
|
#2253 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Heeeeej! Wróciłam z Kaszub. Strasznie dużo nabazgrałyście, ale mam zamiar wszystko nadrobić
.Cz. I Cytat:
Cytat:
Cytat:
...Cytat:
? Gratuluję .Cytat:
Tusia, cudowna relacja!!!!!!!! Widać, jaka szczęśliwa jesteś- oby tak dalej !
|
|||||
|
|
|
#2254 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
!Cytat:
. Trzymaj się !Cytat:
![]() Wyobrażam sobie .Cytat:
.Wyobraziłam sobie naprawę tej pralki .Karo, Emi słodziak! Pokoik bardzo ładny, szczególnie fioletowa ściana .Tusia, pięknie wyglądałaś!!!!!!! Blue, super relacja! Całe szczęście, że Ci ta grypa przeszła, bidulo .---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Hej kochane, stęskniłam się trochę za Wami .Na Kaszubach było SUPER! Ogólnie to była ciągła impreza i trochę zaburzyła mi obraz jakiegokolwiek romantyzmu podczas wyjazdu z TŻtem, ale cóż . Bardzo mało spałam, mało jadłam, ale było ok :P. Byliśmy na spływie kajakowym- 6-godzinna trasa dla średniozaawansowanych . Powiem Wam, że jak już zaczynało słońce zachodzić, a końca nie było widać, to zaczęłam się bać, że spędzimy noc w lesie . Byłam tak obolała, posiniaczona, zmęczona i przemoknięta (musiałam wyskoczyć z kajaka do rwącej rzeki, bo by mnie prąd pod kłodę wciągnął razem z kajakiem ), że po powrocie wzięłam prysznic i poszłam spać po 21. To była jedyna noc, kiedy nikt specjalnie nie imprezował, wszyscy byli tak padnięci . Byliśmy w Łebie, wykąpałam się w morzu i zjadłam najdroższą rybę w moim życiu (i wcale dobra nie była). W piątek graliśmy w alko-chińczyka z własnymi zadaniami i tak: miałam japonkę na uchu, ścigałam się w samej bieliźnie z jednym chłopakiem od domu do bramy, dostałam po dupie łapką na muchy od 10 osób. Ale to nic, bo przynajmniej ominęła mnie przyjemność trzymania tampona w... nosie, założenia majtek na głowę i rozplaszczenia sobie nutelli na czole (bo zabrakło nam bitej śmietany), czy zamiany się z ciuchami (z kimś, albo miejscami spodni i bluzki ). To była najlepsza GRA PLANSZOWA (loooool) w moim życiu. Mam parę zdjęć, to Wam prześlę, te bardziej kompromitujące są w aparacie kolegi. Najlepsze, że jeszcze gorsze rzeczy robiliśmy już po zakończeniu gry . Kurewsko dzicz, jak nic. Potrzebuję urlopu po tych wakacjach .---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Jak to jest, że jak tylko wracam po długiej nieobecności, to Was nie ma ?!Aktualizacja na blogu :P... http://jedz-czytaj-kochaj.blogspot.com/ Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2012-09-02 o 14:52 |
||||||
|
|
|
#2255 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bardzo fajny pokoik, no i mała przesłodka ![]() Cytat:
![]() ale dalej szukasz czegoś w szkole, tak? Cytat:
czekamy na foty ![]() hej, a my wczoraj pojechaliśmy do siostry TŻ i przed chwilą wróciliśmy fajnie było, posiedzieliśmy, pogadaliśmy, popiliśmy winko, pośmialiśmy się. A jutro szara rzeczywistość i do pracy... a dzisiaj muszę jeszcze jakąś prezentację do pracy robić |
||||
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieźle poszaleliście. Foty z takich imprez są zawsze najlepsze. Zaraz sobie poczytam bloga. ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Karo pokój bardzo ładny. A Emilka jest przesłodka |
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Dzidzia spi, my półdnia kminimy co zrobic z naszym mieszkankiem.. moje narzekania na figurę narastają z każdą chwilą, zwłaszcza, że tż namówił mnie na duże M na kolacje (buziaki dla Agi ) wczoraj wręcz umierałam.. tż chciał mnie wywieźć do szpitala ale się nie dalam... od kilku tyg mega bolą mnie plecy... wczoraj nie dałam rady nawet stać, wręcz wyłam z bólu... tż mi grzał pestki wisni w piekarniku i nawet pomagało... dziś już lepiej... nie wiem co to, ale noszenie mojego dziecka lub wózka z zakupami i dzieckiem w srodku nie sprzyja moim plecom... ![]() Dalenka no wreeeeszcie na foty już się doczekac nie moge, zwlaszcza po tym co przeczytałam na blogu Moni oglądnęłam Cię na fb, ślicznie Ci w tych włoskach!!! |
|
|
|
#2258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja się sobie podobałam w krótkich jak byłam chudsza, a jak przytyłam to już wyglądałam strasznie o matko, to może faktycznie idź z tym do lekarza.. podesłałabym Ci mojego TŻ, to by Ci porządnie wymasował plecki, ale kurde za daleko..
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Rozeznanie
|
Tż prosił, żebym napisała, że ma do sprzedania Wildfire S. Jakby któraś z Was była zainteresowana, to podeślę linka na priv. Mam nadzieję, że mnie nie zbanują za to
|
|
|
|
#2260 |
|
Raczkowanie
|
Dalenka,
super, że wyjazd się udał, aż Ci zazdroszczę . Ja jutro jadę do Warszawy popytać się o parę rzeczy w związku ze studiami i mam nadzieję, że zaakceptują mój temat na licencjat, bo już zaczęłam zbierać wszystkie książki etc, i że nie będę mieć warunków żadnych .Byłam dzisiaj strzelać z łuku, mam na lewym przedramieniu gigantycznego fioletowego siniaka od cięciwy. Niestety .
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
ja pół soboty piekłam ten tort dla mamy w pewnym momencie myślałam że to rzuce w cholere ale udało się ![]() wczoraj siedzieliśmy u rodziców i go wcinaliśmy nawet dobry wyszedł ![]() dalenka to widzę bardzo intensywne wakacje ale za to jakie wspomnienia ![]() aaaaaaa my za 5 dni idziemy na wakacje
|
#2262 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() monni - tak, chciałabym znaleźć pracę w szkolnictwie.... mam nadzieję (może to i głupie), że np. uda mi się załapać od drugiego semestru, albo w ogóle w środku roku szkolnego. Dal - oooszzz, toś poszalała Świetna relacja, nie mogę doczekać się fotek A co do bloga - super ostatni wpis jest genialny! momentami nieźle się uśmiałam Cytat:
faktycznie, ból może być spowodowany przeforsowaniem Cytat:
![]() przypomnij, jaki masz temat? ![]() Niedawno wróciłam z UP. przyznano mi zasiłek ![]() Od dziś Mąż ma 2 tyg urlopu |
||
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
karo śliczny pokoik, teraz czekamy na efekt końcowy a Emilka słodka, będzie śliczna jak mamusia ![]() dal widze wakacje udane ![]() tusia to w tym roku już nie pracujesz w szkole? udao Ci sie zrobic staż?
|
#2264 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widziałam na fb, ładny wyszedł ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą .Mój temat to zwyczaj rytualne starożytnych egipcjan, i już zaczęłam wszystko kompletować, powoli picać etc., a ponoć gościu, który ma być moim promotorem robi jakieś problemy, boję się, że się nie zgodzi na ten temat .Jestem cała mokra po bieganiu, lecę pod prysznic .
Edytowane przez Ahri Czas edycji: 2012-09-03 o 19:15 |
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
a mnie na wieczór naszło na muffinki i właśnie będę wstawiać do piekarnika
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane moje
Sama nie wiem co napisać, mam tak mało czasu a tak dużo w głowie ... Całe dnie spędzam w pracy walcząc ze swoją niewiedzą i brakiem umiejętności, a resztę czasu pochłania mi oczywiście maj low Filipek i spanie, którego wiecznie mi mało (szczególnie jak budzę się po 5-6 razy na noc zlana potem bo śni mi się, że spalam mięso albo dostaję opieprz, chociaż na jawie też mi się to zdarza Wysyłam Wam buziaki, mam nadzieję, że wkrótce wpadnę nadrobić Was na wątku
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
chcecie muffinka?
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wróciliśmy z wizyty, Mały waży 3 kg. U mnie rozwarcie i jutro mam się zgłosic do szpitala na KTG. Mam nadzieję, że mnie tam nie zostawią.
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Aga tęskniem
![]() Kicia wyglądają smakowicie ale nie dam sie skusić Almariel kochana trzymam żeby wszystko bylo ok!Pogięło mnie... własnie skończyłam 60min kręcenia HH
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia częstuję się
Almariel spokojnie, spokojnie nie stresuj się, 36 tc już skończony, a miałam Ci właśnie pisać, że coś nisko masz już zawieszony brzuszek ...Agula potwierdzam, pogięło Cię gratuluję wytrwałości ja za to zjadłam całą paczkę chipsów z biedronki SAMA
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Aga chipsy
jedyna rzecz jaka mnie powstrzymuje, żeby sie do nich nie dobrać to zapalenie jamy ustnej podniebienie mnie boli jak cholera, ale niech tylko wydobrzeje ![]() Chipsów i pizzy nigdy dośc p.s. czekam ![]() Almik zgadzam się z Agą, zreszta jak Tymus chce wyleźć to nic go nie powstrzyma
|
|
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2277 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja się z chęcią poczęstuję ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Almik w ogóle weszłam na Twój wątek i zobaczyłam co się stało u Muminka... łzy mi lecą same, tak strasznie szkoda
Napewno wiesz, że ostatnie tygodnie dziecko dużo przybiera na wadze, więc nie łam się, bo chyba nie chcesz rodzić 4,5 kg klocka??? ![]() Agula ja się wczoraj przygryzłam w język tak bezczelnie, że dziś ledwo mówię, ale miałam taką ochotę jestem potworna!!
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miejmy nadzieję, że druga dziewczynka będzie silna i da radę. No mój mąż 4 kg ważył. Dobra, zmykam spac. Buziole
|
|
|
|
|
#2280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Jaaaaa chcę!!!!!!!! Cytat:
? Swoją drogą, jak urodzisz, to tylko Hania będzie w ciąży, słabo coś nam zaciążanie idzie :P.Cytat:
.Ale mnie brzuch napierdziela |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

Taka ze mnie dobra pani domu.
Tż pewnie zadowolony z takiej pracowitej żony 

Awaria była na tyle poważna, że nie mogłam już go ponownie załączyć. TŻ był na meczu, ale na szczęście poratował mnie brat
...
.
). Albo obiecałam mu, że jak będzie grzeczny to pójdziemy do piaskownicy i będziemy robić baby, więc miał fazę i ciągle mówił "baba", a ona, że tylko jedno słowo umie mówić, słabo z nim mama ćwiczy
. Powiem Wam, że jak już zaczynało słońce zachodzić, a końca nie było widać, to zaczęłam się bać, że spędzimy noc w lesie
?!

Zakończone: 2

ostatni wpis jest genialny! momentami nieźle się uśmiałam
jedyna rzecz jaka mnie powstrzymuje, żeby sie do nich nie dobrać to zapalenie jamy ustnej