Ślubujące w 2012 - część II - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-01, 09:43   #2251
sadonkowa
Zadomowienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
masz może jakieś zdjęcie?
Proszę, daliśmy pasków trochę mnie i grubsze ale efekt jest super. Tu jeszcze kanapa w zielonym kolorze bo zdjęcie było świeżo po malowaniu w marcu

Dziewczyny mam problem z butami.. bardzo bym chciała czerwone ale się boję. Wczoraj mierzyłam super wygodne nude i już je prawie kupiłam ale zadzwonił mój TŻ i mówi " ale miałaś mieć czerwone.." i ja juz sama nie wiem. W sklepie nie było czerwonych z tej firmy ale znalazłam je na all.. boję się o kolor i o to czy aby na pewno będą pasować. Wrzucam tu wam zdjęcia obydwu bucików i bukietu.. Oczywiście bukiet będzie miał więcej czerwieni w sobie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20120318_142232.jpg (44,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120318_142318.jpg (50,6 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20120318_142339.jpg (56,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 92a1bb20cdbc5ed7.jpg (47,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e5888acf9528416f.jpg (39,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg colorful-rustic-dahlia-bouquet-1.jpg (26,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (44,3 KB, 53 załadowań)

Edytowane przez sadonkowa
Czas edycji: 2012-08-01 o 09:48
sadonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:00   #2252
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sadonkowa Pokaż wiadomość
Proszę, daliśmy pasków trochę mnie i grubsze ale efekt jest super. Tu jeszcze kanapa w zielonym kolorze bo zdjęcie było świeżo po malowaniu w marcu

Dziewczyny mam problem z butami.. bardzo bym chciała czerwone ale się boję. Wczoraj mierzyłam super wygodne nude i już je prawie kupiłam ale zadzwonił mój TŻ i mówi " ale miałaś mieć czerwone.." i ja juz sama nie wiem. W sklepie nie było czerwonych z tej firmy ale znalazłam je na all.. boję się o kolor i o to czy aby na pewno będą pasować. Wrzucam tu wam zdjęcia obydwu bucików i bukietu.. Oczywiście bukiet będzie miał więcej czerwieni w sobie.
do Twojej sukienki jednak bardziej by mi pasowały czerwone... zwłaszcza że bukiet też z elementami czerwieni.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

dzięki za zdjęcia może i nie wygląda to tak źle najgorzej to pewnie z tymi kreskami
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:02   #2253
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

Też jestem za czerwonymi
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:08   #2254
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

czemu boisz się czerwonych? będą pasować
Stary 2012-08-01, 10:26   #2255
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
w sobotę dostanę moje zdjęcia od fotografa, a potem muszę czekać aż przyjda pocztą, ale będą wkrótce!!!!
Czekamy niecierpliwie razem z Tobą
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
tak o tym pisałam... jestem zaskoczona, że nie byli mili...
zapisz się na depilację poprostu i na 95% trafisz do tej pani co ja. Może przekręciłam imię ale taka starsza babeczka blondynka
No i mam zgryz 2 opinie i tak skrajnie różne może przejadę sie tam osobiście i zobaczę jak mi się spodoba. A powiedzcie bo ja to całkiem zielona jestem czy jak do ślubu mam miesiąc i tydzień to jeśli teraz je wydepiluję to będę umiała sama o nie zadbać już na ślub?
Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Wieczorem postaram się was nadrobić i wkleje obiecane fotki zaproszeń
No właśnie obiecałaś tak samo jak Haczyk która nam zaginęła ze swoimi zdjęciami
Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
A ja dziś jadę domówić 10 zaproszeń bo mi najzwyczajniej w świecie zabrakło.
Nie mam pojęcia czemu aż tak rozrosła się nasza lista )
Ale się rozszaleliście z tym zapraszaniem
Cytat:

Bardzo fajnie te paski wyszły i szary kolor mi się podoba
Bardzo mi się podobają te nude pomimo że nie lubię jak obcas jest inny no i na ich korzyść przemawia to że mierzyłaś je i są wygodne a te z netu nie wiadomo ale jednak czerwone bardziej by według mnie do Ciebie pasowały.

A ja się zdecydowałam dać jeszcze jedno zaproszenie tylko tu jest taka głupia sytuacja szczególnie że do dziś mamy termin potwierdzania...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:26   #2256
sadonkowa
Zadomowienie

Cytat:
czemu boisz się czerwonych? będą pasować
Sama nie wiem, jakoś potrzebuję wsparcia w tej kwestii
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Bardzo fajnie te paski wyszły i szary kolor mi się podoba
Bardzo mi się podobają te nude pomimo że nie lubię jak obcas jest inny no i na ich korzyść przemawia to że mierzyłaś je i są wygodne a te z netu nie wiadomo ale jednak czerwone bardziej by według mnie do Ciebie pasowały.
Te nude to ta sama firma co czerwone i ten sam model tylko kolor jest inny.. A my też mamy do dzis termin potwierdzania a zadzwoniły do nas tylko 3 rodziny, wiele osób potwierdziło ustnie ale jeszcze kilka zostało bez odzewu.. na czele z moja matka chrzestną, która mieszka dwa domy od nas.

Edytowane przez sadonkowa
Czas edycji: 2012-08-01 o 10:32
sadonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:38   #2257
Luzia
Zakorzenienie

Ja jestem za czerwonymi, faaaajne są

Byłam wczoraj na przymiarce sukni, Pani wprowadziła mi kilka fajnych modyfikacji. Troszkę kwiatków z sukienki odpruła, poszerzyła fuksjową szarfe, inaczej przeszywa linię biustu

A do ślubu równy miesiąc!

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:54   #2258
magnusia
Zakorzenienie

[QUOTE=Pradip;35629427]

No i mam zgryz 2 opinie i tak skrajnie różne może przejadę sie tam osobiście i zobaczę jak mi się spodoba. A powiedzcie bo ja to całkiem zielona jestem czy jak do ślubu mam miesiąc i tydzień to jeśli teraz je wydepiluję to będę umiała sama o nie zadbać już na ślub?

[QUOTE]

ja robiłam tydzień przed ślubem i było OK.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
A ja się zdecydowałam dać jeszcze jedno zaproszenie tylko tu jest taka głupia sytuacja szczególnie że do dziś mamy termin potwierdzania...

my też dawalismy po terminie potwierdzenia poprostu tłumaczyliśmy, że nie wyrobiliśmy się z rozdawaniem aby nikomu nie było przykro bo tak naprawdę dopraszaliśmy poprostu część osób

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
A my też mamy do dzis termin potwierdzania a zadzwoniły do nas tylko 3 rodziny, wiele osób potwierdziło ustnie ale jeszcze kilka zostało bez odzewu.. na czele z moja matka chrzestną, która mieszka dwa domy od nas.

ci ca mają najbliżej zawsze mają najdalej... eh
Stary 2012-08-01, 10:55   #2259
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Te nude to ta sama firma co czerwone i ten sam model tylko kolor jest inny.. A my też mamy do dzis termin potwierdzania a zadzwoniły do nas tylko 3 rodziny, wiele osób potwierdziło ustnie ale jeszcze kilka zostało bez odzewu.. na czele z moja matka chrzestną, która mieszka dwa domy od nas.
Jeśli to ten sam model to kupiłabym czerwone. W najgorszym wypadku je odeślesz i kupisz ze sklepu.
do nas dzwoniło 4 osoby z potwierdzeniem na dana chwilę razem z nami i obsługą mamy 54 osoby a potrzebujemy 100 (jakieś 24 osoby są na 99% tak ale nie zadzwoniły) świetnie po prostu
Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na przymiarce sukni, Pani wprowadziła mi kilka fajnych modyfikacji. Troszkę kwiatków z sukienki odpruła, poszerzyła fuksjową szarfe, inaczej przeszywa linię biustu
a zdjęcia?
Kochane powiedzcie mi proszę jak to jest z tymi brwiami? Jak często powinno się je regulować?
Stary 2012-08-01, 10:57   #2260
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem za czerwonymi, faaaajne są

A do ślubu równy miesiąc!

masz fotki? pokazuj
aaaa jeszcze tylko miesiąc- super

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Kochane powiedzcie mi proszę jak to jest z tymi brwiami? Jak często powinno się je regulować?

powiem Ci szczerze, że ja nigdy nie regulowałam sobie brwi- na slubie to był mój debiut Nie miałam takiej potrzeby bo brwi mam równe i tylko czasem jakis pojedyńczy włosek wyrywałam. Od ślubu nie byłam na regulacji- wogóle mi po tej paście cukrowej nie odrastają- tylko jakieś pojedyńcze włoski i jak je widze to ciach je pensetką i już
Stary 2012-08-01, 11:00   #2261
Luzia
Zakorzenienie

Dziewczyny nie mam fotek będą 20 jak będę miała przymiarkę ze zrobioną już suknią

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-01, 11:42   #2262
ewula87
Rozeznanie

O dziewczyny, nie było mnie od piątku, ale naskrobałyście idę nadrabiać mam nadzieję, że uda mi się wszystko przeczytać
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 11:59   #2263
mw1986
Raczkowanie

GG do mw1986

Cytat:

Chyba tylko ja jestem tutaj tradycjonalistką bo wybrałabym NUDE.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2012102700700730.png
mw1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 12:08   #2264
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez engi111 Pokaż wiadomość
dziewczynki dodaje wczorajsza próbną fryzurę chciałbym dodać kwiatka ( bukiet bede miała pomarańczowy, także kwiatek we włosach chyba tez róża pomarańczowa choć marzy mi się storczyk .....
Co myslicie ??
zastanawiam się nad tą samą
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 12:43   #2265
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny mam niusa! pamiętacie moje perypetie z za małą suknią?
Otóż dzisiaj wpłaciłam zadatek na zupełnie nową, piekną, dopasowaną do aktualnej figury suknie!!
jest przeeeepiękna, zanim ją znaleźliśmy to zjechaliśmy całe miasto, ale było warto.
Cała tiulowa, z trenem i kolorową szarfą, ideał.
We wtorek idę na przymiarkę, bo Pani ją musi do mnie dopasować

I oczywiście najlepsze życzenia dla dzisiejszych PM!!
Super, że udało Ci się kupić nową i, że jesteś nią tak zachwycona
Cytat:
Małgoś, nie wiem jeszcze co zrobie z tamtą, na razie myślę o nowej

Wstawiam zdjęcia, póki co kiepskiej jakości bo na szybko robione telefonem
Świetna !
Cytat:

3) zaproszenia wysyłałam listami zwykłymi, priorytetowymi -nie chciałam aby moi goście pod swoją nieobecność dostali awizo i musieli się fatygować na pocztę - a zwykły zawsze znajdą w skrzynce ;-)))
Z tego samego powodu, na pewno nie będę wysyłała zaproszeń poleconym, ale zastanawiam się na priorytetem, bo to zawsze szybciej, a listonosz pod nieobecność mieszkańców list zostawia w skrzynce. Więc chyba zdecyduję się na priorytet, dziś będę wysyłała.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Przebrnęłam przez kolejną stronę więc odpowiedzi ciąg dalszy
Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość

u nas sprawy weselno-ślubne w miejscu... nic sie nie dzieje powiedzcie mi, czy któraś z was sama kupowała kwiaty do koscioła, czy wszystkie miałyscie dekoratorki? Bo my mamy zamiar kupic kwiaty a w kosciele są panie które układaja bukiety juz na miejscu. I stąd znów problem, ile kwiatów i jakich ???
Myślę, że jak zapytasz te kobiety to one bez problemu Ci powiedzą ile będziesz potrzebowała kwiatów.
Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

Wróciłam już na dobre do Was - skończył się urlop W domu rzadko jestem na necie, ale teraz już regularnie będę się odzywała Zdjęcia widziałyście, emocje trochę opadły Dostałam kilka nowych zdjęć od koleżanki z pracy więc później wrzucę kilka do klubu. Nie nadrabiam, w wolnej chwili przejrzę czy ktoś wrzucał zdjęcia.

Miłego dnia!
Super! Witamy ponownie
Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Hej ho
Dawno mnie nie było i stęskniłam się za Wami...

W sobotę wróciliśmy z tygodniowego pobytu nad Bałtykiem - było cudnie! Pogoda dopisała, znaleźliśmy super noclegi w atrakcyjnej cenie, troszkę pozwiedzaliśmy i pobyliśmy sami ze sobą Szkoda, że trzeba było wracać do domu... Ja jeszcze dziś odpoczywam, a już jutro wracam do pracy bububu Ale do końca sierpnia muszę wykorzystać 6 dni urlopu, więc jeszcze troszkę poleniuchuję

Przede wszystkim najserdeczniejsze życzenia dla świeżych Mrożonek

Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku dziewczynki, że Mężatkom służy małżeństwo, a przyszłym PMkom przygotowania idą gładko i sprawnie

My wczoraj dostaliśmy zaproszenie na wesele 06.10. i już nie mogę się doczekać tej imprezki
Oooo mamy już dwie nawrócone Mrożonki Witamy ponownie
Cytat:
Dziewczyny! Zamówiłam wczoraj kuchnię to się chwalę ))) zawsze marzyłam o kuchni w kolorze łamanej bieli i będzie w naszym wspólnym M ))
Super! Chociaż też bałabym się o utrzymanie jej w nienagannej czystości, a jeszcze u nas przy planowanym w niedługim czasie brzdącu

Cytat:
Napisane przez mw1986 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Jestem na tym forum pierwszy raz;-) i mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona
Slub mam jak widać 27 października. Mamy mniej formalności ponieważ w maju 2011 wzieliśmy cywilny. Sukienke juz mam zamówioną szyje sie. Nad dodatkami myślę... mam nadzieje ze mnie jakoś zainspirujecie
Witamy
Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
Kolory prawie wybrane, dzisiaj TŻ został w domu więc go z tym przycisnę. Chociaż już mi zapowiedział że beże, brązy i żółcie są nijakie... za to podoba mu się ściana brązowa z pomarańczowymi kreskami Po wyliczeniu kosztów farby zaczęłam się zastanawiać czy jest sens robić np kremowe ściany i ciemny sufit czy nie lepiej zamiast tych kremów kupić białą farbę... Kolory wybieramy z serii Kolory Świata Dulux, plus łazienka i kuchnia tą specjalną farbą do łazienki i kuchni...
trochę wczoraj o tym gadaliśmy z TŻtem i powiedział mi że przy takim syfie to w sobotę zdążą z chłopakami tylko doprowadzić mieszkanie do porządku, a malowanie musimy zrobić po wakacjach, czy w weekend za 2 tygodnie! ;(
Super pomysł, z tymi pomarańczowymi pasami! Ale tak jak któraś z dziewczyn tu pisała, nie boicie się, że ciemny sufit Wam strasznie zmniejszy i przygniecie mieszkanko?
Stary 2012-08-01, 13:01   #2266
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mw1986 Pokaż wiadomość
Chyba tylko ja jestem tutaj tradycjonalistką bo wybrałabym NUDE.
Ja też jestem tradycjonalistką - sama miałam białe i żaden inny kolor nie wchodził w grę, ale jak zobaczyłam bukiet i sukienkę, to aż się prosi, by to jednak były czerwone

Cytat:
a zdjęcia?
Tak jak masz potrzebę - ja mam gąszcz zamiast brwi, więc codziennie coś tam sama sobie reguluję a raz w miesiącu (mniej więcej) kosmetyczka naprawia to, co w tym czasie napsuje
Stary 2012-08-01, 13:17   #2267
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
A ja dziś jadę domówić 10 zaproszeń bo mi najzwyczajniej w świecie zabrakło.
Nie mam pojęcia czemu aż tak rozrosła się nasza lista )

I chcę w końcu w czwartek wybrać się do poradni małżeńskiej bo za każdym razem jak 'idziemy' to coś nam wypada.

Miłego dnia dziewczynki i dalszych postępów
Mi również zabrakło równe 10, dziś ma mi siostra domówić
Cytat:
zabrakło ? no ładnie- widać lista gości się rozciągnęła . Dobrze że możesz domówić bez problemu

Ja mam dziś lenia potwornego- nic mi się nie chce nie wiem jak te 8h w robocie wytrzymam
Do mnie też leń zawitał. Nie było mnie w pracy od piątku i myślałam, że dziś się nie zmuszę, żeby tu przyjść .

A teraz ja się pochwalę naszymi postępami Przede wszystkim mamy już spisany protokół ksiądz świetny, tylko nie skreślił nam jednej spowiedzi jak niektórym tu dziewczynom i pomimo tego, że razem mieszkamy musimy pójść dwa razy, ale przeżyjemy poza tym, dokończyliśmy rozdawanie zaproszeń, zostało mi kilka do wysłania pocztą, dziś po pracy to zrobię. Strasznie się cieszę, że mamy już to za sobą, ale aż się boję jak zaczną dzwonić z potwierdzeniami, a raczej jak nie zaczną dzwonić i będę musiała do każdego osobno, no bo przecież dla gości to zbyt duży wysiłek, wykonać telefon, mi łatwiej wykonać ich 100 zobaczymy potwierdzenia do 1 września, więc mają jeszcze czas. Poza tym załatwiliśmy już wszystko w USC strasznie się cieszę, że w ciągu tych kilku dni wolnych udało nam się tak wszystko nadgonić
Stary 2012-08-01, 13:23   #2268
katie99kasia
Rozeznanie

sadonkowa-Bardzo podoba mi sie Twoja sukienka ten dół Moim zdaniem czerwone będą lepsze

qmpela86-
własnie nie wiem kiedy zrobić, bo najbardziej odpowiednia wydaje mi sie sobota 18.08 ale wtedy idziemy na wesele do kuzyna więc nie wiem czy zrobić 11 czy 25

szczesliwa25-
Nam też zabrakło 10 zaproszeń lista sie tak rozrosła że z planowanych 160 wyszło 190 z hakiem lekkim

mw1986- Ładnie wyglądałaś dziewczęco i elegancko zarazem

A co do moich spraw to wczoraj SKOŃCZYLIŚMY ZAPRASZAĆ:jup i: jesteśmy wniebowzięci tym faktem udało sie równo miesiąc przed weselem
Dostaliśmy juz od moich dziadków prezent slubny w postaci 'koperty' więc pojechaliśmy i kupilismy wypoczynek za 2 tygodnie mają dostarczyć wiec jak bedzie juz w salonie to sie pochwalę Dostaliśmy też od siostry tż (druhny) pieniądze na tv więc też mamy zamiar kupić- polecacie jakiś?

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 13:38   #2269
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
A teraz ja się pochwalę naszymi postępami Przede wszystkim mamy już spisany protokół ksiądz świetny, tylko nie skreślił nam jednej spowiedzi jak niektórym tu dziewczynom i pomimo tego, że razem mieszkamy musimy pójść dwa razy, ale przeżyjemy poza tym, dokończyliśmy rozdawanie zaproszeń, zostało mi kilka do wysłania pocztą, dziś po pracy to zrobię. Strasznie się cieszę, że mamy już to za sobą, ale aż się boję jak zaczną dzwonić z potwierdzeniami, a raczej jak nie zaczną dzwonić i będę musiała do każdego osobno, no bo przecież dla gości to zbyt duży wysiłek, wykonać telefon, mi łatwiej wykonać ich 100 zobaczymy potwierdzenia do 1 września, więc mają jeszcze czas. Poza tym załatwiliśmy już wszystko w USC strasznie się cieszę, że w ciągu tych kilku dni wolnych udało nam się tak wszystko nadgonić

o rany ile załatwiłaś - gratuluję- własciwie to już masz wszystko ogarnięte ze spraw "urzędowych "

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:

A co do moich spraw to wczoraj SKOŃCZYLIŚMY ZAPRASZAĆ:jup i: jesteśmy wniebowzięci tym faktem udało sie równo miesiąc przed weselem
Dostaliśmy juz od moich dziadków prezent slubny w postaci 'koperty' więc pojechaliśmy i kupilismy wypoczynek za 2 tygodnie mają dostarczyć wiec jak bedzie juz w salonie to sie pochwalę Dostaliśmy też od siostry tż (druhny) pieniądze na tv więc też mamy zamiar kupić- polecacie jakiś?

gratuluję końca zapraszania gości
Ale fajnie z prezentem od dziadków i siostry

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-01, 14:23   #2270
Wika28
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam do was prośbę o radę. Na sobotę kolega umówił się z nami na sesję ślubną w plenerze, ale ... na godz. 6,30 rano Ponoć światło najlepsze i wiele innych względów. I tak się zastanawiam, co z fryzurą - żaden fryzjer mnie nie uczesze o tej porze, nawet gdybym chciała I zupełnie nie mam pomysłu na włosy, tym bardziej, że welonu na ślubie nie miałam. Włosy mam grube, ciężkie, lekko kręcone, trochę przesuszone - jak się danego dnia ułożą to prawdziwa zagadka żyją swoim życiem zależnie od pogody Doradźcie, czy związać je w jakiegoś koka, może na bok, czy puścić luźno Jeśli luźno to wygładzić czy żelem skręcić? Wklejam "na chwile" kilka zdjęć tutaj, bo programu poleconego przez Malgos jeszcze nie opanowałam
Tu moja sukienka (nie będzie bolerka), włosy po umyciu i kilka prób ich ujarzmienia, mniej lub bardziej udanych
Kurcze, właśnie zauważyłam, ze ja wcale nie mam zdjęć z zamknięta buzią

Edytowane przez Wika28
Czas edycji: 2012-08-31 o 14:48
Stary 2012-08-01, 14:30   #2271
katie99kasia
Rozeznanie

Wika28- jak dla mnie najlepsza ta fryzurka lekko spieta na bok (na zdjeciu nr 3). Dziewczęca i nietrudna do zrobienia kok to wyższa szkoła jazdy a to zrobisz szybko i będzie wyglądać wspaniale ewentualnie jak ładnie sie ułożą tego dnia to całkiem rozpuść włosy- są piekne, lekko kręcone

Matko... za równy miesiąc mój ślub dopada mnie stres przedślubny

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2012-08-01 o 14:32
Stary 2012-08-01, 14:36   #2272
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Wika28- jak dla mnie najlepsza ta fryzurka lekko spieta na bok (na zdjeciu nr 3). Dziewczęca i nietrudna do zrobienia kok to wyższa szkoła jazdy a to zrobisz szybko i będzie wyglądać wspaniale ewentualnie jak ładnie sie ułożą tego dnia to całkiem rozpuść włosy- są piekne, lekko kręcone

Matko... za równy miesiąc mój ślub dopada mnie stres przedślubny
Kasiu, tak dokładnie mi nie wyjdzie, bo to moja próbna ślubna, trochę przez mnie zmodyfikowana w domu, ale spróbuję
A stresu przedślubnego trochę zazdroszczę Może nie samego stresu, ale wszystkich przygotowań - to jest naprawdę piękny czas
Stary 2012-08-01, 14:38   #2273
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
o rany ile załatwiłaś - gratuluję- własciwie to już masz wszystko ogarnięte ze spraw "urzędowych " [COLOR="Silver"]
Właśnie chyba wszystkie już sprawy urzędowe za nami, co bardzo nas cieszy tym bardziej, że w rodzinnych stronach będziemy teraz tylko na weekend 2526 sierpień i to na weselu znajomych a później już tydzień przed weselem
Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam do was prośbę o radę. Na sobotę kolega umówił się z nami na sesję ślubną w plenerze, ale ... na godz. 6,30 rano Ponoć światło najlepsze i wiele innych względów. I tak się zastanawiam, co z fryzurą - żaden fryzjer mnie nie uczesze o tej porze, nawet gdybym chciała I zupełnie nie mam pomysłu na włosy, tym bardziej, że welonu na ślubie nie miałam. Włosy mam grube, ciężkie, lekko kręcone, trochę przesuszone - jak się danego dnia ułożą to prawdziwa zagadka żyją swoim życiem zależnie od pogody Doradźcie, czy związać je w jakiegoś koka, może na bok, czy puścić luźno Jeśli luźno to wygładzić czy żelem skręcić? Wklejam "na chwile" kilka zdjęć tutaj, bo programu poleconego przez Malgos jeszcze nie opanowałam
Tu moja sukienka (nie będzie bolerka), włosy po umyciu i kilka prób ich ujarzmienia, mniej lub bardziej udanych
Dla mnie też 3 zdj, fryzurka na bok, ewentualnie rozpuszczone, jeśli będą w dobrym humorze he he

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-01, 14:41   #2274
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
powiem Ci szczerze, że ja nigdy nie regulowałam sobie brwi- na slubie to był mój debiut Nie miałam takiej potrzeby bo brwi mam równe i tylko czasem jakis pojedyńczy włosek wyrywałam. Od ślubu nie byłam na regulacji- wogóle mi po tej paście cukrowej nie odrastają- tylko jakieś pojedyńcze włoski i jak je widze to ciach je pensetką i już
Już po bólu Zajęła się mną babeczka z czarnymi włosami i to pęsetą ale nie było źle (i starsza blondynka podobno też pracuje tylko dziś jej nie ma)
Cytat:
Dziewczyny nie mam fotek będą 20 jak będę miała przymiarkę ze zrobioną już suknią
buuuu
Cytat:
Tak jak masz potrzebę - ja mam gąszcz zamiast brwi, więc codziennie coś tam sama sobie reguluję a raz w miesiącu (mniej więcej) kosmetyczka naprawia to, co w tym czasie napsuje
Kurcze często
Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Dziwne że Wam ksiądz spowiedzi nie skreślił ale i tak wielkie za tyle załatwionych spraw. No i że tych gości udało sie Wam ogarnąć i żadne chrzciny nie przeszkodziły
Cytat:
własnie nie wiem kiedy zrobić, bo najbardziej odpowiednia wydaje mi sie sobota 18.08 ale wtedy idziemy na wesele do kuzyna więc nie wiem czy zrobić 11 czy 25
Ja bym nie robiła panieńskiego tydzień przed ślubem.
Super że zaproszenia z głowy no i jakie miłe prezenty się pojawiły
Cytat:
O kurcze ale godzina chyba bym wszystkie zdjęcia miała wsparta na Tz i dosypiająca
Włoski masz śliczne i bardzo mi się podoba jak masz je na jedną stronę. A ta jak to nazwałaś "otwarta buzia" a jak dla mnie szczery uśmiech jest zaraźliwa i nawet nie próbuj tego zmieniać
Stary 2012-08-01, 14:41   #2275
katie99kasia
Rozeznanie

oj zgodzę się ze to piękny czas bardzo podoba mi się to wybieranie kolorów, mierzenie sukni szukanie dodatków i na pewno po ślubie będzie mi tego brakować teraz nie moge sie doczekać dnia ślubu a z drugiej strony troche sie boje... a mój tz wogole się nie deneruje i mowi ze na luzie pojdzie do ołtarza

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-08-01, 14:46   #2276
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

O kurcze ale godzina chyba bym wszystkie zdjęcia miała wsparta na Tz i dosypiająca
Włoski masz śliczne i bardzo mi się podoba jak masz je na jedną stronę. A ta jak to nazwałaś "otwarta buzia" a jak dla mnie szczery uśmiech jest zaraźliwa i nawet nie próbuj tego zmieniać
Ja też się tego obawiam, bo mój czas na wstawanie to 10 Mąż nawet zapytał, czy ma pójść sam na tę sesję No ale może damy radę
Dzięki za miłe słowa

Cytat:
oj zgodzę się ze to piękny czas bardzo podoba mi się to wybieranie kolorów, mierzenie sukni szukanie dodatków i na pewno po ślubie będzie mi tego brakować teraz nie moge sie doczekać dnia ślubu a z drugiej strony troche sie boje... a mój tz wogole się nie deneruje i mowi ze na luzie pojdzie do ołtarza
Mój całe przygotowania był na luzie ale w dniu ślubu już trochę głos mu drżał
Stary 2012-08-01, 14:51   #2277
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

zdecydowanie na bok- bardzo ładnie Ci w takim uczesaniu

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Już po bólu Zajęła się mną babeczka z czarnymi włosami i to pęsetą ale nie było źle (i starsza blondynka podobno też pracuje tylko dziś jej nie ma)

a no widzisz i pewnie na dole byłaś ? Jak tak to Agnieszka Ci robiła (taka czerna z grzywką)- ja u niej pazurki robię i tez polecam Jak będziesz miała jeszcze ochotę to polecam ta drugą bo mówię Ci, że tą pastą cukrową jest rewelacyjnie I jak brewki? Pokażesz?

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:

oj aż się rozmarzyłam......
Stary 2012-08-01, 14:54   #2278
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

buuuu

Kurcze często
Kochana, bo ja reguluję pęsetą a podobno po paście cukrowej nie odrastają tak szybko ale nie odważyłam się na pastę
Stary 2012-08-01, 15:08   #2279
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, bo ja reguluję pęsetą a podobno po paście cukrowej nie odrastają tak szybko ale nie odważyłam się na pastę
przysięgam, że nic nie boli polecam
Stary 2012-08-01, 15:11   #2280
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
przysięgam, że nic nie boli polecam
hehe i tak się boję wydaje mi się, że jak będą mi to zrywać, to mi powieki powyrywają przez nieuwagę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości