|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty, część 4 ale nie ostatnia :)
Pozdrawiam was szybciutko z pracy. Prawie rozgryzlam mój nowy telefon choć miejscami poszło parę wyrazów brzydkich
buziaki
|
#2252 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie nie odpoczywam. "Jadę" na yerbie i adrenalinie
Bo w soboty i niedziele pracuję. W poniedziałki i we wtorki mam wolne - ale w tym czasie próbuję wszystko ogarnąć, gotuję na cały tydzień, jeżdżę na interwencje. Więc w sumie nie odpoczywam, bo te dni to nie taka typowa niedziela, gdzie się siedzi przed tv i nic nie robi. Ale za to o 21 jestem już w łóżku ![]() Dobra, obejrzę Chirurgów i biorę sie za mycie łazienki
|
|
|
|
#2253 |
|
Zadomowienie
|
Oj to tak jak ja
. w poniedziałek jestem bardziej zmęczona niż w piątek. W tygodniu pracuję + fuchy i tach do 21. A w weekendy załatwiam sprawy w pomiędzy lataniem na pola golfowe. Niedziela turniej i w poniedziałek umieram a jeszcze potrafię być tak zmęczona w niedziele że nie mogę spać. Nie no chyba bardziej przeżywam te moje występy. Wczoraj wieczorem sprawdziłam ranking i przeżywam dzisiaj cały dzień. Po 3 miesiącach grania w lidze początkujących jestem sklasyfikowana na 10 miejscu. lepsi to tylko tacy co 2-6 lat grają. Alem dumna jak paw. A co to się będzie działo w następnym sezonie . Juz ogladałam sztuczną trawę żeby w zimie potrenować (no tak znowu kolejny grat w mieszkaniu). Będę grała z Tośką ona lubi piłki
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć plotkusie! Dawno mnie tu nie było
bo z moim najmilejszym 3 dni byliśmy w leśnym domku. Wymieniany był śliczny drewniany /zbutwiały/ płocik na brzydki zielony z siatki - lecz bardzo praktyczny. Więc jak przyjedziecie do mnie to nie krytykujcie go bo sama wiem ,że to niezła szkarada. Hura już nie mam problemu z logowaniem sie do Was. Jak trafnie orzekła ekspert nie tylko od logopedii Alinka , że to musi być wina ustawienia laptopa. Był w domu informatyk no i zadziałał. I:: to by było na tyle. Alulko brawo za zdjątko |
|
|
|
#2255 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam poniedziałkowo! ja dziś byłam na wizycie u lekarza , jak jechaliśmy rano przed 6 to była taka mgła , że świata widać nie było, jak wracaliśmy po 15 to troszkę lepiej, ale dalej mglisto i ponuro, jakby ktoś dymem z ogniska zadymił
Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2012-10-22 o 20:52 |
|
|
|
#2256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie, znecałam się nad nimi całe 5 godzin, a potem byłam na warsztatach, doskonaliłam swój warsztat pracy ![]() Cytat:
ale najważniejsze, że nie będziesz już musiała męczyć się godzinami, żeby troszkę z nami poplotkować Cytat:
Anula, dużo zdrówka Miłej nocki ![]()
|
|
#2257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
EDIT: Dziewczyny w Biedronce są znów zestawy dziurkaczy, 3 sztuki za 9,99 zł. Dwa zestawy mają dziurkacze naroże - wg mnie za tę cenę warto jeśli ktoś się bawi papierkami. Te dwa to takie sobie dołączają do tego trzeciego Mój zestaw i strona z gazetki:
Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2012-10-22 o 23:42 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Anula a nie widziałaś czy są może nożyczki.Czasem bywają takie zestawy.Mnie gdzieś wszystkie wsiąkły....A nie mam nigdzie po drodze Biedronki i specjalnie nie chce mi sie biegać jak nie ma po co...
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
o, Jola dzisiaj była pierwsza ![]() Witam was z samego ranka
|
#2260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
P.S. Były chyba, ale jak był asortyment do szkoły, ale chyba i to w sierpniu. Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2012-10-23 o 09:22 |
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, no to dziś przystanek Biedronka
![]() Ja natomiast wczoraj dostałam swoje opraweczki ![]() Dziś za to wysyłam je do firmy " okulary w sieci", gdzie wstawią mi szkła, bardzo dobre szkła za 167 zł. Poszłam wczoraj do optyka i Pani z szerokim uśmiechem mi oznajmiła, że takie szkła jak chcę kosztują, bagatela 300 zł!!!!!! Chyba na głowę upadła Na szczęście miałam już wycenę ze sklepu internetowego i wiedziałam, że można je zrobić taniej, ale mimo wszystko..... to taki jeden z wielu dowodów na to, jak nas w Warszawie tną na kasę![]() Ach, jak mi się dziś miło zrobiło dziewczyny ![]() Dziewczynki, które uczę angielskiego są, cytuję ich mamę " zachwycone" I cytuję dalej " bo wiesz mamo, bo Pani Magda się przygotowuje, i jest taka kreatywna i są takie interesujące te lekcje, to nie jest taka zwykła pani od angielskiego"Maaaatko, jak słodko ![]() Od wczoraj jednak jesienna depresja mi nie odpuszcza... co za ponure dni ![]() Nic to.... buziam i spadam.. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaa...raczej ostatnia....wiem,wiem-śmiejesz się ze mnie
![]() buzi,miłego dnia,Żadnych smutasów! Dzięki Anulka.No właśnie pamiętam,że w zeszłym roku przed szkołą były komplety po19 zł...a w tym roku przegapiłam...
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki )Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2012-10-23 o 11:17 |
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka wspaniałego niusa wstawiła dla naszych papierkowych dziewczyn.A niedawno mówiło się o nadmiarze wszelkich przydasi, a tu już hop do Biedrony.. Szczęście, że mnie to nie dotyczy.
![]() Madziolku komplementa wspaniałe od uczennic/ zawsze mówiłyśmy że jesteś niezwykła/ i nikt tu nie ma deprechy buro-jesiennej! Moje spracowane rączki lesnymi pracami wypoczywają przy sutaszu.haha. |
|
|
|
#2264 |
|
Wtajemniczenie
|
Tereniu będzie na mnie , że kolejne dziurkacze
Na kogoś musi być
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Anulko oczywiście winny zawsze musi się znależć.
Powiedz jeszcze kochana z jakiego miasta jesteś? że się jeszcze nie znamy? tak być nie może
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 |
|
Wtajemniczenie
|
ze Staszowa to w świętokrzyskim. Kiedyś mieszkałam w Kielcach. Nie słyszę niestety - taka choroba, ale niesłyszenie to w tym wszystkim najmniejszy problem. |
|
|
|
#2267 |
|
Wtajemniczenie
|
No to Anula wisi mi 10 zł
Bo pokazala dziurkacze i oczywiście je zakupiłam W sumie to nie wiem po co, jak mnie jakoś karteczki w ogóle nie biorą A ja nie wytrzymałam i sama pojechałam do lasu na grzyby Nikt za cholerę nie chciał ze mną jechać (pomijam TŻ który w delegacji). Dlatego sama łaziłam, ale w okolicach działki,coby mnie nikt nie napadł Niestety wszystkie podgrzybki musiałam wyrzucić, bo w środku robaczywe I piękne muchomorki były, ale też i przykre obrazki
|
|
|
|
#2268 |
|
Zadomowienie
|
To się Figuś zwą papierzaki
Terniu, ten kot to jak moja Tośka. Gryzła wczoraj mój pasek calkiem podobnie. Diabeł z niej wcielony
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka
Dzięki za wiadomość o dziurkaczach. Nie mam jeszcze narożnikowych. Jutro idę do Biedrony. Niesłyszenie utrudnia człowiekowi życie ale są ważniejsze rzeczy. Lepiej być zdrowym niesłyszącym niż chorym słyszącym. Nam to napewno w niczym nie przeszkadza. Fajnie, że jesteś z nami i pewnie czujesz się coraz lepiej - czego Ci z całego serca zyczę. Wielkie buziole dla Ciebie. Asiu Gratuluję dobrych wyników i rozrabiającej Tośki. |
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
No i pięknie napisała Biernasia
![]() Wrzucę link do piosenki Beatlesów, a Anuli opowiem, że to o tym, jak to jest słyszeć te dźwięki.... no tak jakbyś siedziała na wielkim polu makowym, na kocyku i patrzyła w niebo, na chmury.... a czyjaś gitara delikatnie pobrzękiwałaby ci do towarzystwa.... i trochę tak, jakby nic innego nie liczyło się tylko Tu i Teraz ![]() No i oczywiście jesteś hipiską i siedziesz sobie golusieńka na tej łące i żujesz końcówkę kłosu żyta ![]() To tak to jest ![]() http://www.youtube.com/watch?v=F3RYvO2X0Oo Buziam wszystkie, mocno! |
|
|
|
#2271 |
|
Zadomowienie
|
Pilnie potrzebuje preparatu do transferu
A może ktoś się ze mną podzieli ?gdzie go kupujecie? Pozdrawiam....
Moje decu : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=554572 Z miłości do niteczek; https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=654039 Milej jest dawać niż brać. Edytowane przez kaj07 Czas edycji: 2012-10-24 o 12:43 |
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
kaj jak wypali to plany będą, na zaniedługo
![]() Choć w mniejszym gronie
|
#2273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jesteście Kochane!
Cytat:
Figuś ja Ci to 10 zł oddać mogę, ale do kupna nie namawiałam, a raczej Ci się przydadzą A sama też jak widać na zdjęciu przefurmaniłam 10 zł specjalnie na ten dziurkacz narożnikowy ![]() Zielonka chyba widziałam teledysk do tej piosenki
Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2012-10-24 o 10:20 |
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Jołi panieneczki
![]() Plan jak najbardziej aktualny, a składy się kompletują? ![]() Ach, wkleję wam porannie, tradycją Tereni, wesołe zdjęcie. W moim domu sowio, a na zdjęciu aż 3 pary ślipków... takie się fajne udało ![]() Pozdrawiam, miłego dzionka. Ja dziś dłuuuuugo pracuję
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajne zdjęcie. Tylko żeby psowata nie zapomniała, że jest psowatą i zacznie chcieć być sówką.
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki, nadrobiłam Was i już musze wracać do pracy. Jak się odrobię to napiszę conieco
paaaaaaa
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Bo już tak sobie myślałam gdzie ta Sioodemusia się podziewa.
Madziolku gdzie tam moje śmieszne zdjęcia do Twojego prawdziwnego z tak niewinną miną Twojej piesy. A u mnie w domciu niesamowity rozgardiasz bo sprzątanie ale nie wiem po co jak ma być na dniach docieplana połać dachowa. oraz sufity piwnic. Figa a ja zbierałam podgrzybki i robaczywych prawie nie było. Dlaczego jesteś tak daleko - we mnie miałabyś zawsze kompana do lasu
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Tereniu
To u Was też cały czas jakiś remoncik trwa. U mnie robi się drugi pokój. Pan powiedział, że może skończy do następnej środy. Dzisiaj jadę zamówić podłogę i majstrów do jej założenia. Jak dobrze pójdzie to potrwa to jeszcze ze dwa tygodnie. |
|
|
|
#2279 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Nadrobiłam was po 4-dniowym odwyku od netu..teraz idę oscypkować
![]() Tereniu ja Ci przy pierwszych nieudanych próbach logowania mówiłam, żebyś ustawienia kompiuterka sprawdziła szkoda było się tak długo męczyć, ale dobrze że jest już dobrze 10-go listopada po ponad 1,5 roku nieobecności wraca do domu mój stół, który miał być przeznaczony do decu Miłego dnia, paaaa |
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wy też tak macie,że przed oczami lata mi tu taki jeden przystnokopytny
osiełek.? Już sobie wyobrażam jak się Ewcia z robotą rozpędzi mając taki wielgachny i porządny stół. a może trzeba go opić by się dobrze miał po renowacji?? Bożenko bo u mnie to wiecznie coś wymyśla mój młody emetyt. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

buziaki

Bo w soboty i niedziele pracuję. W poniedziałki i we wtorki mam wolne - ale w tym czasie próbuję wszystko ogarnąć, gotuję na cały tydzień, jeżdżę na interwencje. Więc w sumie nie odpoczywam, bo te dni to nie taka typowa niedziela, gdzie się siedzi przed tv i nic nie robi. Ale za to o 21 jestem już w łóżku
. w poniedziałek jestem bardziej zmęczona niż w piątek. W tygodniu pracuję + fuchy i tach do 21. A w weekendy załatwiam sprawy w pomiędzy lataniem na pola golfowe. Niedziela turniej i w poniedziałek umieram a jeszcze potrafię być tak zmęczona w niedziele że nie mogę spać. 

?