|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
Mnie się po prostu wydaje,że była ciąża,ale teraz dostałam okres i samoistnie poroniłam
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Dzsiaj na 14.15 mam wizytę u gina...
|
|
#2252 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
Cytat:
wiem, że łatwo się mówi, ale spróbuj się nie denerwować na zapas. trzymam kciuki!
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
ja tak na razie z lotu bo mam troszkę do pozałatwiania ale musiałąm się przywitac nadrobie Was później a tymczasem witam nową "staraczke" księżna-kluska zaklimatyzujesz się i to szybciej niż Ci się wydaje a to dlatego że my równe babki jesteśmy to tak nieskromnie a co a poza tym ciesze się że staraczek przybywa przynajmniej nie zostane tutaj sama czarna koniecznie napisz co u gin kochana, straszliwie zaciskam kciuki żeby wszystko było oki z całego serducha powodzenia i czekamy na wieści---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- a poza tym dzisiaj mam taką ochote na ... no a coś mi mówi żę mogę miec owulke o ile po # występuje w I cyklu taki śluz zaobserwowałam "kurzy" kurde chyba musimy zaopatrzyc się w jakieś zabezpieczenie
|
#2255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Koniecznie daj znać co powiedział gin. Trzymam kciuki aby wszystko było ok
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna trzymam mocno kciuki
aby wszystko bylo ok ![]() --- Mam nadzieje, ze doda mi posta, bo pisze z kom; wlasnie jedziemy z mezem na wycieczke do uslyszenia |
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję,że to była po prostu ciąża biochemiczna
Dzięki za wsparcie. Nie sądziłam,że doświadczę czegoś takiego
|
|
#2258 |
|
Raczkowanie
|
Czarna kurcze nir wirm co napisac albo doradzic ale 3mam kciuki by wszystko bylo ok
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pomyliłam się... w 90% była to ciąża biochemiczna. W tylu procentach,bo istnieje prawdopodobieństwo,że to może być ciąża pozamaciczna. Zrobiłam bete i w poniedziałek będę miała wynik. W razie czego lekarz przepisał mi duphaston,bo mówi,że czasem kobiety mają okres,a ciąża po prostu jest..u mnie nic nie było widać,ale on mówi,że czasem w tym okresie nic nie jest widoczne. Jednak wątpi w to..ja zresztą też. Po prostu dostałam @ i kropeczki nie ma
![]() Nie wiem dlaczego tak się stało,nie znam przyczyny...
|
|
#2260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymaj się...jakoś
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zła na siebie,bo za szybko powiedziałam o ciąży... teraz będę musiała się wszystkim tłumaczyć i znowu rozmyślać i to przechodzić...
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2263 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie obwiniaj się za to co się stało Cytat:
a swoją drogą nie bądź zła że powiedziałaś innym poprostu chciałaś podzielić się swoim szczęściem
|
|
#2264 |
|
Raczkowanie
|
czarna
![]()
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnulko tak mi przykro
|
|
|
|
#2266 |
|
Raczkowanie
|
.GRcorrect { BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; PADDING-BOTTOM: 0px! important; POSITION: relative; TEXT-DECORATION: none! important}.GRSpellingCorr ect { BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; PADDING-BOTTOM: 0px! important; POSITION: relative; TEXT-DECORATION: none! important}.GRspelling { BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; PADDING-BOTTOM: 0px! important; POSITION: relative; TEXT-DECORATION: none! important}.GRline { RIGHT: 0px; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; LEFT: 0px; BOTTOM: 0px; POSITION: absolute; HEIGHT: 3px}.GRnoMark { BACKGROUND: none transparent scroll repeat 0% 0%}.GRwrapper { BORDER-RIGHT: transparent 0px solid; PADDING-RIGHT: 0px; BORDER-TOP: transparent 0px solid; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; OVERFLOW: hidden; BORDER-LEFT: transparent 0px solid; PADDING-TOP: 0px; BORDER-BOTTOM: transparent 0px solid; POSITION: absolute}.GRcontour { MARGIN: 0px; POSITION: absolute}.GRrichText { BORDER-TOP-WIDTH: 0px; DISPLAY: block; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; BORDER-LEFT-COLOR: transparent; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-COLOR: transparent; PADDING-BOTTOM: 3px; MARGIN: 0px; OVERFLOW: hidden; COLOR: transparent; BORDER-TOP-COLOR: transparent; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px; BORDER-RIGHT-COLOR: transparent; -webkit-text-fill-color: transparent}.GRinputWrapp er .GRrichText { POSITION: absolute; TOP: 50%}.GRtextareaWrapper .GRrichText { }#GRmenuList { BORDER-RIGHT: #8ed231 2px solid; PADDING-RIGHT: 8px; PADDING-LEFT: 8px; BACKGROUND: #fff; FLOAT: left; PADDING-BOTTOM: 0px; BORDER-LEFT: #8ed231 2px solid; WIDTH: 108px; PADDING-TOP: 0px; POSITION: relative; box-sizing: content-box}#GRmenuList UL { PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; FLOAT: left; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: -1px 0px 0px; PADDING-TOP: 0px; LIST-STYLE-TYPE: none; POSITION: relative}#GRmenuList UL LI { CLEAR: left; FLOAT: left; FONT: 12px/18px tahoma; CURSOR: pointer; COLOR: #484848; WHITE-SPACE: nowrap}#GRmenuList UL LI:first-child { FONT-WEIGHT: bold}#GRmenuList UL LI:hover { COLOR: #000}#GRtop { BORDER-TOP: #8ed231 2px solid; TOP: -7px}#GRbottom { BOTTOM: -6px; BORDER-BOTTOM: #8ed231 2px solid}.GRcorner_cnt { BACKGROUND: #fff; LEFT: 6px; WIDTH: 112px; POSITION: absolute; HEIGHT: 7px}#GRcontact { DISPLAY: inline-block; Z-INDEX: 1; BACKGROUND: url(undefinedbottom-line-mid.png) left top; FLOAT: left; FONT: 11px/18px tahoma; WIDTH: 100%; COLOR: #fff; BOTTOM: -4px; POSITION: relative; HEIGHT: 19px; TEXT-ALIGN: center; TEXT-DECORATION: none}#GRcontact:hover { BACKGROUND-POSITION: left bottom}#GRcontact STRONG { FONT-SIZE: 12px; COLOR: #fff}.GRcorner { DISPLAY: block; BACKGROUND: url(undefinedcorners-2.png); POSITION: absolute}.GRmenu_tl { BACKGROUND-POSITION: 0px 0px; LEFT: -8px; WIDTH: 8px; TOP: -2px; HEIGHT: 7px}.GRmenu_tr { BACKGROUND-POSITION: -10px 0px; RIGHT: -8px; WIDTH: 8px; TOP: -2px; HEIGHT: 7px}.GRmenu_bl { BACKGROUND-POSITION: 0px -7px; LEFT: -8px; WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; HEIGHT: 21px}.GRmenu_br { BACKGROUND-POSITION: -8px -7px; RIGHT: -8px; WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; HEIGHT: 21px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) 0px 0px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) -8px 0px}#GRmenuList #GRseparator { BACKGROUND: #e5e5e5; MARGIN: 3px 0px; WIDTH: 100%; CURSOR: default; HEIGHT: 1px}#GRmenuList #GRignore { BACKGROUND: url(undefinedmenu-ignore.gif) 0px 0px; OVERFLOW: hidden; WIDTH: 31px; TEXT-INDENT: -999px; HEIGHT: 15px}#GRmenuList #GRignore:hover { BACKGROUND-POSITION: 0px -15px}#GRmenuMask { Z-INDEX: 2147483647; BACKGROUND: url(undefinedmenu-bg.gif); LEFT: 0px; WIDTH: 100%; POSITION: fixed; TOP: 0px; HEIGHT: 100%}Witajcie dziewczyny powróciłam !!! hehehe
Na początku wielkie GRATKI dla zafasolkowanych!!!!!! Przykro mi dziewczyny (Agi, ewcik, Czarna) Na trochę odstawiłam wizaż i pzez ten czas trochę się podziało. Byłam na badaniach, tz zrobil mi niespodzianke i tez sie przebadał no i wynikami w 13dc poszłam d gina. Dowiedziałm się że moje wyniki prolaktyny testosteronu no i tz są ok ale na usg wyszło że pęcherzyk z tamtego cyklu nie pękł Dostałam czopki brrr i byłam na kolejnej wizycie gdzie okazało sie że pomogły i oba pęcherzyki pękły.Jak teraz nie zajdę czeka mnie drożnosc jajowodów gdzies za miesiąc. Okresu mam nie miec 13/14 wiec zobaczymy.Cieszę sie że gin tak szybko działa - bo moje kumpele czekały dlużej a i tak skończylo się laparoskopią ino i po niej zaciążyły heheh A tak aproposo czuje jednak że ta wredota @ przyjdzie no i małam dzisiaj plamienie malutkie wiec tylko patrzec jak mnie zaleje ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- .GRcorrect { BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; PADDING-BOTTOM: 0px! important; POSITION: relative; TEXT-DECORATION: none! important}.GRSpellingCorr ect { BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; PADDING-BOTTOM: 0px! important; POSITION: relative; TEXT-DECORATION: none! important}.GRspelling { BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; PADDING-BOTTOM: 0px! important; POSITION: relative; TEXT-DECORATION: none! important}.GRline { RIGHT: 0px; BACKGROUND: url(correction.gif) repeat-x left bottom; LEFT: 0px; BOTTOM: 0px; POSITION: absolute; HEIGHT: 3px}.GRnoMark { BACKGROUND: none transparent scroll repeat 0% 0%}.GRwrapper { BORDER-RIGHT: transparent 0px solid; PADDING-RIGHT: 0px; BORDER-TOP: transparent 0px solid; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; OVERFLOW: hidden; BORDER-LEFT: transparent 0px solid; PADDING-TOP: 0px; BORDER-BOTTOM: transparent 0px solid; POSITION: absolute}.GRcontour { MARGIN: 0px; POSITION: absolute}.GRrichText { BORDER-TOP-WIDTH: 0px; DISPLAY: block; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; BORDER-LEFT-COLOR: transparent; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-COLOR: transparent; PADDING-BOTTOM: 3px; MARGIN: 0px; OVERFLOW: hidden; COLOR: transparent; BORDER-TOP-COLOR: transparent; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px; BORDER-RIGHT-COLOR: transparent; -webkit-text-fill-color: transparent}.GRinputWrapp er .GRrichText { POSITION: absolute; TOP: 50%}.GRtextareaWrapper .GRrichText { }#GRmenuList { BORDER-RIGHT: #8ed231 2px solid; PADDING-RIGHT: 8px; PADDING-LEFT: 8px; BACKGROUND: #fff; FLOAT: left; PADDING-BOTTOM: 0px; BORDER-LEFT: #8ed231 2px solid; WIDTH: 108px; PADDING-TOP: 0px; POSITION: relative; box-sizing: content-box}#GRmenuList UL { PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; FLOAT: left; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: -1px 0px 0px; PADDING-TOP: 0px; LIST-STYLE-TYPE: none; POSITION: relative}#GRmenuList UL LI { CLEAR: left; FLOAT: left; FONT: 12px/18px tahoma; CURSOR: pointer; COLOR: #484848; WHITE-SPACE: nowrap}#GRmenuList UL LI:first-child { FONT-WEIGHT: bold}#GRmenuList UL LI:hover { COLOR: #000}#GRtop { BORDER-TOP: #8ed231 2px solid; TOP: -7px}#GRbottom { BOTTOM: -6px; BORDER-BOTTOM: #8ed231 2px solid}.GRcorner_cnt { BACKGROUND: #fff; LEFT: 6px; WIDTH: 112px; POSITION: absolute; HEIGHT: 7px}#GRcontact { DISPLAY: inline-block; Z-INDEX: 1; BACKGROUND: url(undefinedbottom-line-mid.png) left top; FLOAT: left; FONT: 11px/18px tahoma; WIDTH: 100%; COLOR: #fff; BOTTOM: -4px; POSITION: relative; HEIGHT: 19px; TEXT-ALIGN: center; TEXT-DECORATION: none}#GRcontact:hover { BACKGROUND-POSITION: left bottom}#GRcontact STRONG { FONT-SIZE: 12px; COLOR: #fff}.GRcorner { DISPLAY: block; BACKGROUND: url(undefinedcorners-2.png); POSITION: absolute}.GRmenu_tl { BACKGROUND-POSITION: 0px 0px; LEFT: -8px; WIDTH: 8px; TOP: -2px; HEIGHT: 7px}.GRmenu_tr { BACKGROUND-POSITION: -10px 0px; RIGHT: -8px; WIDTH: 8px; TOP: -2px; HEIGHT: 7px}.GRmenu_bl { BACKGROUND-POSITION: 0px -7px; LEFT: -8px; WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; HEIGHT: 21px}.GRmenu_br { BACKGROUND-POSITION: -8px -7px; RIGHT: -8px; WIDTH: 10px; BOTTOM: -2px; HEIGHT: 21px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) 0px 0px}.hover { BACKGROUND: url(undefinedcorners-hover.png) -8px 0px}#GRmenuList #GRseparator { BACKGROUND: #e5e5e5; MARGIN: 3px 0px; WIDTH: 100%; CURSOR: default; HEIGHT: 1px}#GRmenuList #GRignore { BACKGROUND: url(undefinedmenu-ignore.gif) 0px 0px; OVERFLOW: hidden; WIDTH: 31px; TEXT-INDENT: -999px; HEIGHT: 15px}#GRmenuList #GRignore:hover { BACKGROUND-POSITION: 0px -15px}#GRmenuMask { Z-INDEX: 2147483647; BACKGROUND: url(undefinedmenu-bg.gif); LEFT: 0px; WIDTH: 100%; POSITION: fixed; TOP: 0px; HEIGHT: 100%} O matko nie wiem co sie stało z tym tekstem Edytowane przez Ania0783 Czas edycji: 2012-09-08 o 18:58 |
|
|
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
Czarna, tak mi przykro
trzymaj się
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Witam pozna pora , dopiero co do domu wróciłam z urodzin ... Tz'et sie napil i ze tak powiem upił więc ze staranek dupa wczoraj tez nic nie było bo tz na zawody jechał no i nie może przed sie sexic... Mówię wam zero przytulanek akurat teraz kiedy mam plodne ... Teraz zrobiłam test owu i wyszła bardzo słaba druga kreska ale taka słaba ze cień cienia ... Dziwne bo jutro mam 14 dc i powinna być owu najwidoczniej przesunie sie dziadyga i tyle ... Tz mnie opierniczył ze za bardzo przykładam do tego uwagę ze liczę mierze itd ze powinnismy na spontan ... Kuzwa teraz na spontan mu sie zebrało
eh
|
|
|
|
#2269 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Widziałam moją fasolkę Oby tak dalej![]() Czarna przykro mi, ale skoro lekarz mówi, że jeszcze jest nadzieja to trzymam kciuki! Jeśli to faktycznie ciąża bochemiczna nie martw się, to się zdarza, moja koleżanka po takiej ciąży zaszła w kolejnym cyklu i ma zdrowego synka Ważne, ze jesteś zdrowa i nie macie trudności ze spłodzeniem dzidziusia
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba na razie dam sobie spokój z drugim dzieckiem. Widocznie tak miało być...
|
|
|
#2271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Lublana super, że już mogłaś zobaczyć swojego szkraba
Ja musze jeszcze 3 tygodnie czekać, ale już się przekonałam, że to będzie dobry czas, więc jeśli wszystko będzie szło wg planu to czekam. Jakby były jakieś komplikacje to przemówię wizytę ![]() Czarna, Lublana ma rację. Mam nadzieję, że jakoś się trzymasz |
|
|
|
#2273 |
|
Wtajemniczenie
|
czarna
nie moge przstac o tym myślec.... życie jest niesprawiedliwe...ni więcej nie dodam
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
Ashyshqa wymiotujesz może? Bo ja jeszcze ani razu, nie wiem czy to dobrze czy źle ...
![]() czarna wspieram Cię całym serduchem ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- agi zgadzam się z Tobą
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
agi_82 wydawało mi się,że wiedziałam ,co czujesz,kiedy Tobie się to przytrafiło... teraz wiem,że nie rozumiałam Twoich uczuć...
To jest straszne
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Nie Koronek, jeszcze nie wymiotowalam. Mam za to czesto takie uczucie, ze cos mi lezy na zoladku. Moja kolezanka mowila mi, ze ona zaczelam wymiotowac na przelomie 6 i 7 tc wiec moze jeszcze wszystko przed nami. A wtedy bedziemy zalowac, ze tak na to czekalysmy.
|
|
|
|
#2277 |
|
Wtajemniczenie
|
czarna
nie wiem czy to będzie choc minimalne pocieszenie, ale możesz starac się dalej jak coś nie musisz czekac ani nic z tych rzeczy... głowa do góry będzie dobrze zobaczysz... czas leczy rany i uwierz, wiem co mówie...
|
#2278 |
|
Raczkowanie
|
Czarna głowka do gory... wiem ze łatwo sie pisze ale trzeba to przyjac i starac sie dalej walczyc o szczescie... nie wiem co mogłabym napisac by nie zabrzmiało banalnie a usmierzyło twoj ból ;( moze napisze to co wiesz ze jesteśmy z Toba
)Ja dzis mimo fanej pogody chodze jak lunatyk tak mnie spanie bierze ....pozatym rwą mnie piersi (nie bola caly czas ) jakby to porownac to tak jakbym miala skurcze i chyba zaczynaja bolec jajniki ale z powodu brania tabletek (bromergon)nie wiem czy to nie za ich sprawa ale wydaje mi sie ze niedługo dostane@ aha i dalej mam sluz biały serkowaty nierozciagliwy (bez grudkow)
Ciało jest moją świątynią a rodzina bogiem.... ![]() Edytowane przez FD_nika Czas edycji: 2012-09-09 o 19:52 |
|
|
|
#2279 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... myślami jestem przy Tobie...Niby wiadomo, że to bardzo często się zdarza ale jednak, gdy dotyka bezpośrednio Nas, to nadal jest bardzo cieżko... Mnie to samo spotkało m-c temu ale nie wolno się załamywać Głowa do góry i włączamy pozytywne myślenie... podobno po takiej biechemicznej ciąży zachodzi się bardzo szybko w kolejną, więc optymistycznie patrz w przyszłość. Cytat:
![]() Jesli jesteś zainteresowana miejscem na liście w pierwszym poście, to slij na priv dane ![]() Cytat:
Cytat:
ale na pewno nie spisywałabym cyklu od razu na straty, tylko działała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() noooo... weekendy sa zdecydowanie zaaaaaa krótkie My czekamy na koniec @ i zaczynamy znowu działania... szczerze powiedziawszy, to mi się nawet nie chce testów owu otwierać ![]() jakąś rezygnację odczuwam... chciałam zajść w sierpniu i rodzić w maju, a teraz już pozamiatane, więc jakoś i ciśnienie mi zeszło... równie dobrze może być za rok ta ciąża... ![]() kuuuurczaczki muszę dzisiaj popracować, bo w zeszłym tygodniu sobie labę trochę zrobiłam... ale teraz już nie ma zmiłuj i 3ba zakasać rękawy i do pracy rodacy
|
||||||
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystko!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

a to dlatego że my równe babki jesteśmy
z całego serducha powodzenia i czekamy na wieści
taki śluz zaobserwowałam "kurzy"
- 09.06.2006
aby wszystko bylo ok 
do uslyszenia