|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D
Kamisza, jak tam w pracy?
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D
jezu też chce ciachoo
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- a dobrze Asiu nie narzekam aczkolwiek dopiero pon/wtorek wypłate dostanę^^ ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- a co tam u was moje robaczki ?
|
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
to będzie pierwsza nie?
![]() aż będzie żal tę kasę wydać ![]() ale najważniejsze, że Ci się podoba, masz fajny grafik, bo nie pracujesz codziennie i w ogóle sobie pogadasz w galerii albo posmiejesz ![]() a jak tam z tym ochroniarzem?
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
wydawać? :P ja długi mam 85 zł za bilet miesięczny - mamie , siostrze 90 zł za prezent dla mamy o_O i odłozyć na studia więc nie ciekawie^^
no wesoło jest koleżanka z technikum na przeciwko mnie pracuję ![]() wieć moge sobie poplotkować fajno jest :P a jakoś nic się z nim nie dzieje no cóż ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- a 1ego musze nowy bilet kupić wiec nie wiem ile z tego wydam na jakies przyjemności :P ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- no tak nie pracuje codziennie ale ogólnie co drugi albo co dwa dni zalezy, no ale o 9 już jadę na 10 do pracy i do 21 a w domu i tak ejstem o 22:45 bo po 22 mam busa do domu ;P |
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
a nooo ja się włałśnie z Ł pokłóciłam
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Pati a czemu się pokłóciliście, o co?
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
o głupie słowa..
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
ehh..
ale pogodzicie się ![]() jezu ja jeszcze soczewki musze sobie kupić :/ rozejdzie mi się ta wypłata szybciutko.. jutro jade wreszcie się z kumpela zobaczyć! stęskniłam się za moim paszczurkiem :P
|
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz chociaż z kim pogadać a lepsze to niż bez pracy ![]() ja czekam do 20go, dostanę 200 zł, ale się rozejdzie, bo chce kupić ten puder mineralny, to już będzie z 70 zł + wysyłka i jeszcze jeden wydatek za jakieś 80 zł, więc niewiele mi zostanie. |
|
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
ja jade dzis do przyjaciolki i wracam jutro
Ł jest wsciekly ale dobrze mu tak bo i tak nie chce go widziec juz dzis ani jutro
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- zaraz będę mieć grilla ^^ |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
dawaj kiełbachę!
jeju, jak dawno na grillu nie byłam ![]() wczoraj jedynie szaszłyka zjadłam, ale mega był ![]() oglądałam z mamą program przyrodniczy, a teraz psa Ameryki oglądamy i super są te programy
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
no już widziałam
|
|
|
|
|
#2265 |
|
Konto usunięte
|
sieeeema piczesz
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
o, jest moja Madzia
![]() co robisz?
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Konto usunięte
|
A smutno mi strasznie
obeczałam sie jak dziecko ![]() miałam z K. jechać do jego rodziny, ale wielce mu się spieszyło, bo przecież się nie może 10 min spóźnić a ja się musiałam jeszcze wykąpać no i ubrać i spytał , czy się nie obrażę jak sam pojedzie , bo mu się bardzo spieszy. No to wiadomo, że się nie będę obrażać itp. Ale mi przykro. No i stwierdziłam, że wybrałabym się na rower i napisałam do przyjaciółki, to ona, że za zimno i żeby do nie wpaść. A mi się tak chce do niej jechać i siedzieć w domu No to napisałam do kumpla i jemu też zimno. No i tak siedzę i zmulam i mi smutno ![]() ale się rozpisałam |
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam, w sumie to go rozumiem, bo sama nienawidzę jak ktoś się spóźnia
a wczesniej nie wiedziałaś o tym? ![]() co do kumpeli to ta z mojej wsi ma faceta, pracę i w ogóle sie nie odezwie. a kilka razy ostatnio jak gdzies szłyśmy, to on już na nią czekał i poszlysmy w koło i od razu leciała, więc stwierdziłam, że mam ją gdzieś. ![]() właśnie zrobiłam 5 km z mamą i Kubą wkurzam się dziś, bo mam problemy z wypróżnianiem i chodzę wzdęta jak balon. ;/ nie wiem już, co z tym zrobić, ale mama ma jutro kupić colon c, bo on dobry jest na to. a miała jakiś zdrovit, zjadłam, ale obleśne w uj i rezultatów brak jak na razie. |
|
|
|
|
#2269 |
|
Konto usunięte
|
Wiedziałam, ale on był u mnie i jakoś wtedy nie twierdził, że mu się tak śpieszy , nie powiedział o której mamy jechać itp. No, ale nieistotne.
![]() Ta moja ma dla mnie czas, ale nie ogarniam jak komuś może być zimno jeśli jest 20 stopni. Jak taki ktoś przeżyje zimę ![]() O to super, ja zaraz idę z bratem pobiegać, potrzeba mi trochę pozytywnem energii później może jeszcze z ewką poćwiczę jak dam radę ![]() ojaaaciee, niefajnie z tym kupskiem głupim |
|
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
mi zimno w domu i w swetrze siedzę, ale na dworze przyjemnie jest przecież
zimno to jest jak na minusie, a nie
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Konto usunięte
|
Ja po domku w spodeneczkach i koszulce
![]() dzisiaj biegałam z bratem ( skoro nikt nie chciał na rower to chociaż to) jak na pierwszy raz to chciałam tak lekko , więć 15 min biegaliśmy i jeszcze ewkę zrobiłam właśnie dumna jestem z siebie, może odpokutowałam moje obżarstwo
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
uu to ładnie
ja dziś zrobiłam 20 km na rowerze. Ewki nie ruszałam przez tydzień, ale od jutra znowu zaczynam. nie umiem przestać podżerać w nocy. |
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Ci wielkie za przypomnienie mi tego, bo kiedys to wiedzialam ale mi z glowy sie ulotnilo
![]() Cytat:
ja chodze wzdeta cokolwiek zjem i srac mi sie nie chce i tak czasami po 2-3 dni. dzis jeszcze nie sralam, nawet sobie kawe walnelam i dalej nic wrrr... jak bede w PL teraz za tydzien to ide do lekarza z tym, bo juz kiedys chodzilam, wyniki zrobilam ale nie zanioslam bo akurat sie wyprowadzalam
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
mama kiedyś kupiła jakiś zdrovit czy coś, wsadziłam 2 torebki do jogurtu i nic. kilka bobli i to nie od tego pewnie. a kiedyś miałam próbki tego colon c i mega pomagało. ale przez to się czuję jak beczka jakaś na syf
a nie ma za co ja spojrzałam na ten filmik, bo na studiach mieliśmy zupełnie co innego i kiedyś też tego nie wiedziałam, ale poszłam do nauczycielki i mi powiedziała a tera robie zupe kalafiorowa, ale taka podstawowa z kalafiorem tylko, bo innych warzyw nie mam |
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
mmm, zupka. ja nie robie zup, bo R. nie lubi. a marzy mi sie taka pomidoroweczka z makaronem albo ryzem mniam
![]() w ogole jaka jazda znowu na opisowym na fejsie hahha. niektore laski mnie rozwalaja. poszlo o to, ze czemu nie ma dokumentu z datami urodzin itd. i zaatakaowala Martyske, ktora oczywiscie sie nie dala bo co to ma byc
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
zupki uwielbiam, ale nie takie wodniste, bo się nie najem. robię takie zupy krem zawsze
pomidorowe dawno nie jadłam, az mi dałas pomysł na nastepne danie a kalafiorowa miodzio! pfff, dlatego opuscilam te grupe. prawda jest taka, ze laski zawsze sobie ubzduraja kogos i go bd obwiniac. tu jest chociaz inny poziom, bo nie ma smarkul z gimnazjum, ktore tylko pisza, ze Tż to i tamto i wymyslaja glupoty. zreszta wole sie nie wypowiadac na ten temat, bo sa osoby, ktore w kazdej mojej wypowiedzi szukaja jakis ironii.
|
|
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubie ryzowe puddingi, wiem ze mozna samej zrobic ale jeszcze sie za to nie bralam, tak to kupujemy tutaj te deserki ryzowe, na slodko mniam ![]() a co do opisowego na fejsie to rzadko tam zagladam, opis czasem dodam a tak to sobie poczytam jak mam czas i mi sie nudzi. dzisiejsza sytuacja to akurat byla proba sprowokowania zaczepna odzywka ale cos sie dziecku nie udalo. ja najczesciej ignoruje takie gadki, albo podchodze do tego z jajem. nie znam tam wszystkich, sa osoby z ktorymi w ogole tam ani jednego zdania nie zamienilam, wiec z nimi nie gadam. ale ogolnie jest wesolo i nie wolno dawac sobie w kasze dmuchac ![]() ide pocwiczyc troszke bo wczoraj mialam dzien lenistwa i tego nie zrobilam
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
kto zaczal w ogole?
cwicz, cwicz! ja dzis zrobilam ewke, a pozniej rowerek zrealizuje. no i juz mam za soba 4 km z kuba, wieczorem znowu bd 4.
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Konto usunięte
|
A u mnie pada deszcz
i dodatku dostałam @, tym razem tydzień za wczesnie, i tak mnie brzuch bolał od rana, że chodzić nie mogłam, nażarłam się tabletek i jest lepiej Później może K. przyjedzie, to akurat się nie będę nudzić ![]() Asia no to pięknie się ruszasz ja dziś odpuszczę, bo nie dam rady, a nic na siłę przecież
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
ja ewke co 2 dni robie
![]() rowerek zwiekszylam z 10 do 20 km. i mama kupila ten coloc c i wypilam i czuje, ze cos sie rusza ![]() kurde dziewczyny A. byl w szpitalu i w czwartek wypisuja jego tate, bo jest tak slaby, ze nie przezyby nawet jednego zastrzyku... jest bardzo zle. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

a lepsze to niż bez pracy

obeczałam sie jak dziecko
No i stwierdziłam, że wybrałabym się na rower i napisałam do przyjaciółki, to ona, że za zimno i żeby do nie wpaść. A mi się tak chce do niej jechać i siedzieć w domu
No to napisałam do kumpla i jemu też zimno. No i tak siedzę i zmulam i mi smutno 
później może jeszcze z ewką poćwiczę jak dam radę
tu jest chociaz inny poziom, bo nie ma smarkul z gimnazjum, ktore tylko pisza, ze Tż to i tamto i wymyslaja glupoty. zreszta wole sie nie wypowiadac na ten temat, bo sa osoby, ktore w kazdej mojej wypowiedzi szukaja jakis ironii.