Nasze blogi kosmetyczne - cz. X - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-08, 08:57   #2251
_polly_
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X

Cytat:
Napisane przez Ralphkaa Pokaż wiadomość
Blog ma już długo ale rekordów popularności raczej nie bije z tego co widzę
Nie będę może podawac kto bo to nie o to chodzi nawet.
Tylko dla mnie jako nowej każde wskazówcki i rady są cenne dlatego wolę się upewnić co i jak i poruszylam ten temat.
Olej to.
Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
robi z igły widły.
gdyby nie komentatorzy to pewnie nie chciałoby się jej tego bloga prowadzic a znana jest ?duzo ma obserwatorów?
w ogole zauwazyłam, że co niektórym sodówka uderza do głowy
No jasneee, jeszcze niedługo będą autografy rozdawać. I na Pudelku będą o nich pisać.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 08:59   #2252
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Ja już się na nie ponapalałam.
oj, jest na co...

Cytat:
Blog ma już długo ale rekordów popularności raczej nie bije z tego co widzę
Nie będę może podawac kto bo to nie o to chodzi nawet.
Tylko dla mnie jako nowej każde wskazówcki i rady są cenne dlatego wolę się upewnić co i jak i poruszylam ten temat.
Nie przejmuj się, każdy ma zły dzień - niektórzy mają tak codziennie z jednej strony źle jak komentujesz zalogowana, bo się reklamujesz, z drugiej strony wszyscy narzekają na anonimy - i weź tu bądź mądry... Dla mnie reakcja blogerki z kosmosu i nielogiczna - na jej miejscu cieszyłabym się z każdej osoby, która komentuje coś, wnosi treść do mojego bloga nie robiąc przy tym nachalnej reklamy. Ale wiadomo, że czasem nie wszystko wydaje się równie oczywiste dla wszystkich
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 08:59   #2253
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Trzyma sie dluuuugo,kilkanascie godz.nawet,o ile oczy nie lzawia. Mnie nie podraznila.
Stary 2012-08-08, 09:07   #2254
madlen345
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Jak jest tak gorąco że wszystko zaczyna ze mnie spływać, to mam uczucie, że ta mieszanka pot+podkład mnie delikatnie piecze...

Wcześniej sądziłam, że tak się dzieje gdy użyję hydrolatu, ale zaczęłam stosować inny podkład i było ok, wracam do tego znów to wrażenie. To możliwe?
Cytat:
No właśnie. Czuć to dopiero przy wysokich temperaturach, a tak jest ok. Może to standard przy minerałkach ale nikt o tym nie wspominał, ja się nie spotkałam z taką opinią. Dlatego lepiej w upały się nie malować

Idalia ostatnio zdziwiła się gdy napisałam, że teraz się nie maluję. Nie widzę sensu, wszystko mi spływa, bo nie mam klimy w pracy.
A po co się malować przy takich upałach, żeby wszystko zatykało skórę ? LEpiej niech skóra pooddycha bo przecież od jesieni znów zacznie się większa warstwa rozmaitości na naszych licach.
Cytat:
Do mnie też wpada czasami
U mnie za to posucha...nikt mi najmniejszego prezentu dawno nie zrobił. Nic nie wygrałam, nic nie dostałam....lipa No, ale nie chce mi się walczyć o balsam czy krem jak mogę sama kupić albo wiem że mam kilka innych. Chociaż coraz bardziej ciągnie mnie do zakupów w internecie
Mam podobnie, też mnie ciągnie do zakupów w necie, nic nie wygrałam, ale aktualnie czekam już długo na dwie wygrane, skromne bo skromne ale jednak
No i też nie chce mi się walczyć o jakiś drobiazg , który mogę sobie sama kupić. To chyba normalna reakcja

A co do blogów, u mnie nieraz były jakieś dziwne obcojęzyczne, czyli zwyczajny spam, denerwuje mnie to strasznie. Mój blog nie jest rozchwytywany i popularny , nie zabiegam o jak największą ilość komentarzy czy obserwatorów. Uważam, że jeśli ktoś chce to wejdzie i poczyta, jeśli kogoś zainteresowałam to zostanie na dłużej.
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:17   #2255
Ralphkaa
Zadomowienie

Podsumowując trafiłam chyba pechowo, na szczęście były to pojedyncze przypadki więc nie ma się czym przejmować

Szukam na blogu mascary do nadwrażliwych oczu, macie coś godnego polecenia ? Mam mascarę z Clinique- High Impact, nie uczula mnie ale szukam czegoś nowego.
Ralphkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:24   #2256
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Podsumowując trafiłam chyba pechowo, na szczęście były to pojedyncze przypadki więc nie ma się czym przejmować

Szukam na blogu mascary do nadwrażliwych oczu, macie coś godnego polecenia ? Mam mascarę z Clinique- High Impact, nie uczula mnie ale szukam czegoś nowego.
niektóre babska są po prostu dziwne
a Ty spróbuj może zmodernizować jakoś swojego bloga żeby wyglądał bardziej...jak to nazwać...profesjonalnie ładnie, zadbaj o czcionkę, kolory i takie tam pierdoły, żeby zatrzymywał widza, bo tak wchodzę i wszystko mi się troszkę zlewa, jak coś recenzujesz, to pododawaj trochę zdjęć, babeczki lubią zdjęcia i tak na pewno zachęcisz widzów do swojego bloga, ale wiem, początki są trudne
Stary 2012-08-08, 09:28   #2257
Ralphkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
niektóre babska są po prostu dziwne
a Ty spróbuj może zmodernizować jakoś swojego bloga żeby wyglądał bardziej...jak to nazwać...profesjonalnie ładnie, zadbaj o czcionkę, kolory i takie tam pierdoły, żeby zatrzymywał widza, bo tak wchodzę i wszystko mi się troszkę zlewa, jak coś recenzujesz, to pododawaj trochę zdjęć, babeczki lubią zdjęcia i tak na pewno zachęcisz widzów do swojego bloga, ale wiem, początki są trudne
Dzięki za rady, bardzo sobie cenię takie wskazówki Jak najbardziej będę blogaa troszkę modyfikować, zdjęcia dodawać będę. Tylko właśnie jestem na starcie więc muszę wszystko co i jak dopiero ogarnąć
Ralphkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:33   #2258
alevE
Wiecznie niezdecydowana

o tak, zdjęcia muszą być i z nadgłowkiem bym się pobawiła a jak nie, to chociaż czcionkę tam bym zmieniła na bardziej 'artystyczną'
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek

Edytowane przez alevE
Czas edycji: 2012-08-08 o 09:34
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:38   #2259
dentico
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
dziewczyny znacie jakąs kremową kredkę, która nadawałaby się na linię wodną? biała jest zbyt oczywista w moim przypadku i wygląda sztucznie
była z essence swego czasu ale oczywiscie została wycofana
Ja obecnie mam Kryolan , highlight ( cielisty) . Jestem zadowolona aleona jest miękka i bardzo ją widać . Można przesadzić z ilością . Ale jak lekko się używa to jest ok. To ta.

http://www.kryolancitywarszawa.com.p...uct-flyer.html

Cytat:
Dziewczyny, mam pytanie. Bo widzę teraz, że niektóre z Was tutaj wczoraj pisały, że nowe się reklamują na Waszych blogach, ja dostalam tez wczoraj 4 takie maile ze zwróceniem uwagi na to. Przyznam szczerze, że trochę się zdziwiłam, nawet opisalam to na blogu. Bo ja nigdzie, na żadnym blogu nie napisalam czegoś w stylu "jestem nowa, to mój blog - tu adres, zerknijcie do mnie". Często na blogach widuję cos takiego. Wiem, że taka "reklama" by może przyniosła mi więcej wejść ale nie czułabym się dobrze z taką reklamą i takim "żebraniem" o wejście. Dlatego jedynie co to skomentowala parę postów będąc zalogowana i poprzez nick mozna dostać się na bloga. Do tej pory komentowalam anonimowo, teraz siedząc na blogu komentowalam zalogowana. Nie wiem, czy to też jest coś złego ? Co możecie mi doradzić ?
Wiecie jestem nowa w temacie pisania bloga dlatego chętnię przyjmę jakieś wskazówki od doświadczonych już blogerek i z góry dziękuję za wszystkie uwagi
Ale dziwne, nigdy się z czymś takim nie spotkałam. Olej te blogi i tyle.

U mnie na blogu dziś peelingi do ust Sugarlips, zapraszam
Stary 2012-08-08, 09:39   #2260
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za rady, bardzo sobie cenię takie wskazówki Jak najbardziej będę blogaa troszkę modyfikować, zdjęcia dodawać będę. Tylko właśnie jestem na starcie więc muszę wszystko co i jak dopiero ogarnąć
Uwaga ode mnie to większa czcionka
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 09:41   #2261
Patalus
Zakorzenienie

a u mnie na blogu przegląd moich pędzli do malowania powiek, czyli moje małe badziewia
Stary 2012-08-08, 09:53   #2262
cudawianki
Raczkowanie

Dziwna ta blogerka. Ja z każdego komentarza jestem bardzo zadowolona.

U mnie na blogu kredki Emily z Golden Rose
Stary 2012-08-08, 10:32   #2263
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, mam pytanie. Bo widzę teraz, że niektóre z Was tutaj wczoraj pisały, że nowe się reklamują na Waszych blogach, ja dostalam tez wczoraj 4 takie maile ze zwróceniem uwagi na to. Przyznam szczerze, że trochę się zdziwiłam, nawet opisalam to na blogu. Bo ja nigdzie, na żadnym blogu nie napisalam czegoś w stylu "jestem nowa, to mój blog - tu adres, zerknijcie do mnie". Często na blogach widuję cos takiego. Wiem, że taka "reklama" by może przyniosła mi więcej wejść ale nie czułabym się dobrze z taką reklamą i takim "żebraniem" o wejście. Dlatego jedynie co to skomentowala parę postów będąc zalogowana i poprzez nick mozna dostać się na bloga. Do tej pory komentowalam anonimowo, teraz siedząc na blogu komentowalam zalogowana. Nie wiem, czy to też jest coś złego ? Co możecie mi doradzić ?
Wiecie jestem nowa w temacie pisania bloga dlatego chętnię przyjmę jakieś wskazówki od doświadczonych już blogerek i z góry dziękuję za wszystkie uwagi
Olać, podejrzewam, że komentarz trafił do moderacji, albo coś. Serio, olej

Cytat:
No ja nawet bym nie miala pretensji o to, że ktoś mi zwrócił uwagę, dostalam maile ale one tez nie były jakiś straszne, ot jeden w stylu nie przepuszczę wpisu bo to nowy blog . Ok, tylko właśnie nie reklamuje się podjąc linka. Dlatego się tez zastanawiam czy przed każdym skomentowaniem tego co chcę powinnam się wylogować i poczekac aż blog będzie ciut starszy i wtedy komentowac zalogowana?
Ale może źle trafiłam akurat, blogerki może miały zły dzień
Pewnie miały. Dodaj obserwatorów bloga, ok?

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Bardzo się cieszę, mogłam nadrobić przy porannej kawce
Ja właśnie też mogłam nadrobić

Cytat:
4 meile dokladnie, jeden, że komentarz nie przepuszczony bo mam nowego bloga, a 3 takie w stylu, "że dzięki za komentarz, przy okazji to darmowa reklama u mnie.". Ogólnie spoko tylko wlasnie dziwne bo nie napisalam nigdzie adresu do bloga. Nie chce tutaj wywolywac jakiejs burzy, bo w innych przypadkach nie dostalam takich odpowiedzi więc ogólnie jest ok. To są pojedyncze przypadki.Tylko, że jako nowa osoba w świecie piszących zastanawiam się co wolno a czego nie, zwłaszcza, że tu dziewczyny też pisały o reklamujących się nowych. Pretensje o podawnie adresu w pełni rozumiem ale komentowanie będąc zalogowaną to raczej jest w porządku
Serio, nie przejmuj się tym

Mam zamiar zrobić recenzję Lirene, balsamu brązującego, i stwierdzam, że mam koszmarne nogi do zdjęć

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:33   #2264
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
E, z tego co widzę nie masz nicka "nazwabloga.blogspot.com" , na niemodnych jest jedna taka, co w nicku ma nazwe blogaska z domeną i jeszcze jako podpis na koniec posta dawala link na bloga

Co do bloga to faktycznie - "wizualnie" moim zdaniem ważna jest przejrzystość (czyli dobrze dobrane kolory tła, czcionek, linków oraz naglówka, jeśli nie jest obrazkowy), kroje czcionek (w internecie najlepiej mi się czyta, w przeciwieństwie do druku, te bezszeryfowych, które wybiera mnóstwo blogerek).

Zdjęcia, jeśli wrzucasz, to moim zdaniem nie powinny być zbyt duże, a gdy nie jest to konieczne, to nie powinny byc mega zoomem, ale o moja osobista opinia ( źle mi sie ogląda np szminki u Atqi na jej mega powiększeniach ust... wolę normalne zdjęcie poglądowe), a jeśli np. nie masz oryginalnego opakowania bądź jest ono nadgryzione zebem czasu /zniszczone, to już lepiej pokazać oryginalne ze strony producenta niż zdjęcie pomiętego kartonika/pomiętej tubki, obdrapanej szminki. Ewentualnie w przypadku np szminki można dać zdjęcie opakowanie po x czasu użytkowania, bo wiele z nas bardzo, bardzo drażnią złażące napisy.

Co do tego jak piszesz teraz - używaj akapitów To wpływa na przejrzystość i ułatwia czytanie
Co do rad na później - nie zmieniaj stylu pisania. To, co razi mnie najbardziej. Nieumięjtnośc pisania zdań złożonych. Obserwuję ją na wielu blogach. Kropek tam co nie miara. I interpunkcja zwykle też trochę kwiczy. Jakby się książki nie widziało. Na oczy. Ani ulotki nawet. - tego wystrzegaj się jak ognia
Stary 2012-08-08, 10:58   #2265
BeautyCandy
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny
Jak mi sie dziś nic nie chce, a musze na poczte iść, która mi jest nie po drodze gdzieś na końcu miasta

4.1o - Dior Nude Shimmer Instant Illuminating Powder
BeautyCandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 11:01   #2266
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Co do tego jak piszesz teraz - używaj akapitów To wpływa na przejrzystość i ułatwia czytanie
Co do rad na później - nie zmieniaj stylu pisania. To, co razi mnie najbardziej. Nieumięjtnośc pisania zdań złożonych. Obserwuję ją na wielu blogach. Kropek tam co nie miara. I interpunkcja zwykle też trochę kwiczy. Jakby się książki nie widziało. Na oczy. Ani ulotki nawet. - tego wystrzegaj się jak ognia
Ja się łapię czasem na tym, że stosuję angielską interpunkcję, która, było - nie było, od polskiej się trochę różni
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 11:08   #2267
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Ja się łapię czasem na tym, że stosuję angielską interpunkcję, która, było - nie było, od polskiej się trochę różni
Sama z moimi dyslektycznymi problemami (zjadanie znaków, przestawianie ich, zjadanie ogonków itp. -wspomagane przez niewygodną klawiaturę...) nie piszę jak pretendent do zostania wieszczem czasów współczesnych, ale chyba wiadomo, o co mi chodzi - niektóre dziewczyny piszą wyłącznie bardzo proste zdania, a jak juz próbują napisać zdanie złożone, to zdarza im się zrobić to nielogicznie, aż oczy zaczynają boleć... na takie blogi nie wracam nawet, gdy widzę śliczną grafikę.

Jakieś pojedyncze wpadki na to raczej nie wpływają (wybaczyłam nawet jednej blogerce napisanie "sick!" zamiast "sic!" - widocznie chciała uchodzić za jakąś erudytkę), ale czytanie recenzji wyglądającej jak dzieło czwartoklasistki po prostu boli
Stary 2012-08-08, 11:08   #2268
aqqA
Rozeznanie

Dzień dobry Dziewczyny!

Pędzicie z tymi postami, ale dałam radę i nadrobiłam.

Też chciałabym poznać bloga dziewczyny o której mówiłyście, mogę prosić o linka

nicRu a rzuć okiem w wolnej chwili do mnie i oceń:P

Mi dzisiaj dzień się zapowiada pracowicie. Muszę trochę magisterkę popisać, sprzątnąć mieszkanie i przygotować jedzenie na mini przyjęcie dla znajomych.

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 11:11   #2269
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Bry, ja właśnie piję bawarkę.
I w końcu chłodno
I pewnie zaraz na lumpeksy pojadę, bo dziś promo w moim ulubionym. Połowa rzeczy za 3zł, a lumpeks jest duuuuży, z 300m2.
Szkoda, że u mnie nie ma takich fajnych lumpków

Cytat:
4 meile dokladnie, jeden, że komentarz nie przepuszczony bo mam nowego bloga, a 3 takie w stylu, "że dzięki za komentarz, przy okazji to darmowa reklama u mnie.". Ogólnie spoko tylko wlasnie dziwne bo nie napisalam nigdzie adresu do bloga. Nie chce tutaj wywolywac jakiejs burzy, bo w innych przypadkach nie dostalam takich odpowiedzi więc ogólnie jest ok. To są pojedyncze przypadki.Tylko, że jako nowa osoba w świecie piszących zastanawiam się co wolno a czego nie, zwłaszcza, że tu dziewczyny też pisały o reklamujących się nowych. Pretensje o podawnie adresu w pełni rozumiem ale komentowanie będąc zalogowaną to raczej jest w porządku
Jeżeli tylko nie byo tam niczego w stylu "zapraszam do mnie", bo adresu z tego co mówisz nie było, to wszystko jest ok i olej to Mi też się nigdy coś takiego nie zdarzyło, dziewczynie się w poprzewracało Ja tam się cieszę z każdego komentarza - nowy blog czy już istniejący jakiś czas - bez znaczenia

Cytat:
Zdjęcia to jest to I troszkę czytelniejsza czcionka i jakiś nagłówek, nawet skromny byle estetyczny
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-08, 11:21   #2270
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Czasami się cieszę, że do mnie nie piszą sfrustrowane blogerki i w ogóle mam spokój

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 11:22   #2271
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
Olej to.

No jasneee, jeszcze niedługo będą autografy rozdawać. I na Pudelku będą o nich pisać.
"Jestę sławnom blogerom kosmetycznom"

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 11:25   #2272
Selfish Girl
Life is a drink ...

Siedzę siedzę i czekam na tego mojego listonosza bo w tamtym tygodniu zamówiłam na allegro dwie sukienki ale dzisiaj to jeszcze nie ten dzień
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 11:28   #2273
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny!

Pędzicie z tymi postami, ale dałam radę i nadrobiłam.

Też chciałabym poznać bloga dziewczyny o której mówiłyście, mogę prosić o linka

nicRu a rzuć okiem w wolnej chwili do mnie i oceń:P

Mi dzisiaj dzień się zapowiada pracowicie. Muszę trochę magisterkę popisać, sprzątnąć mieszkanie i przygotować jedzenie na mini przyjęcie dla znajomych.
Hah, kiedyś poczytam i się zagłębię Ale zwykle język na blogach mnie jakoś szczególnie nie razi, prócz tych, gdzie są takie bardzo proste zdania, a trafiłam na kilka takich (cztery?). Bardzo utrudniało to odbiór i wryło się w pamięć
Kiedyś brałam udział w olimpiadach i sama dużo pisałam i do tej pory bardzo kiepski język mnie po prostu drażni. Nauczycielką w podstawówce pewnie bym być nie mogła

I zazdroszczę magisterki Brzmi to pewnie głupio, ale już się tłumaczę Gdyby nie to, że mam bardzo dużo przedmiotów na studiach II stopnia, które dopiero zacznę, to zostałabym w poprzedniej pracy. Do tego stresuję się, bo mam duzo przedmiotów, które są bardzo trudne... Nie marzy mi się nic innego jak bycie na ostatnim semestrze, znalezienie jakieś pracy i odkładanie na podyplomówkę (lubię się uczyć ).

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-08, 11:41   #2274
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
Hah, kiedyś poczytam i się zagłębię Ale zwykle język na blogach mnie jakoś szczególnie nie razi, prócz tych, gdzie są takie bardzo proste zdania, a trafiłam na kilka takich (cztery?). Bardzo utrudniało to odbiór i wryło się w pamięć
Kiedyś brałam udział w olimpiadach i sama dużo pisałam i do tej pory bardzo kiepski język mnie po prostu drażni. Nauczycielką w podstawówce pewnie bym być nie mogła

I zazdroszczę magisterki Brzmi to pewnie głupio, ale już się tłumaczę Gdyby nie to, że mam bardzo dużo przedmiotów na studiach II stopnia, które dopiero zacznę, to zostałabym w poprzedniej pracy. Do tego stresuję się, bo mam duzo przedmiotów, które są bardzo trudne... Nie marzy mi się nic innego jak bycie na ostatnim semestrze, znalezienie jakieś pracy i odkładanie na podyplomówkę (lubię się uczyć ).
Ja narazie mam dosyć uczelni.. Zaoczne studia mnie wymęczyły i wynudziły. Skończę je i będę próbowała sama się rozwijać w innym kierunku. Ale narazie nie wiem czy w przyszłym roku wrócimy do PL ( i wtedy będę szukać fajnej pracy) czy zostaniemy tu jeszcze na trochę i przydało by się ostro kuć niemiecki..

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

Stary 2012-08-08, 11:48   #2275
nicRu
maszyna, nie człowiek

A co studiujesz? Ja swój kierunek lubię, a podyplomówkę chciałabym zrobić, żeby się "uściślić" w pewnej dziedzinie
Stary 2012-08-08, 11:57   #2276
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Też się lubię uczyć Ale teraz postawiłam na rozwijanie swojego hobby i padło na szkołę grafiki komputerowej

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-08-08, 12:08   #2277
aqqA
Rozeznanie

Cytat:
A co studiujesz? Ja swój kierunek lubię, a podyplomówkę chciałabym zrobić, żeby się "uściślić" w pewnej dziedzinie
Ekonomię. Niestety z powodu małej ilości osób na roku nie zrobili nam żadnej specjalizacji, tylko uczyliśmy się wszystkiego po trochu..
Teraz chciałabym poprawić swoją umiejętność pisania, podciągnąć języki i dalej się blogowo rozwijać. Wiem też, że chciałabym pracować "w kosmetykach", w zeszłym roku byłam zatrudniona w hurtowni kosmetycznej i taki rodzaj pracy mi się bardzo podobał. Marzy mi się własna firma.

trustmyself grafika też mnie jara, ale czuję że brakuje mi kreatywności i zdolności plastycznych żeby tworzyć naprawdę fajne i ładne rzeczy

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

Stary 2012-08-08, 12:09   #2278
karolcia198506
Zakorzenienie

No napisałam notatkę o lakierach Miss Sporty
Stary 2012-08-08, 12:09   #2279
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
a u mnie na blogu przegląd moich pędzli do malowania powiek, czyli moje małe badziewia
Też maluję oczy zwykłymi pędzelkami, chyba najtańszymi dostępnymi w Drogeriach

Cytat:
Napisane przez BeautyCandy Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Jak mi sie dziś nic nie chce, a musze na poczte iść, która mi jest nie po drodze gdzieś na końcu miasta
Witaj w klubie, też mam lenia ale na szczęście obowiązkowo nie muszę nigdzie lecieć, jedynie pieska po obiedzie wyprowadzić
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 12:13   #2280
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość

trustmyself grafika też mnie jara, ale czuję że brakuje mi kreatywności i zdolności plastycznych żeby tworzyć naprawdę fajne i ładne rzeczy

Kreatywność można kształcić. A o ile nie będziesz tworzyć własnych pędzli, czcionek, rysunków - tylko np. bazować na stock'ach, to zdolności plastyczne nie są koniecznością

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości