![]() |
#2251 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
Suzzi mi się z imion dla dziewczynki które wymieniłaś podoba Gabrysia. Co do męskich to Patryk mi się podoba
![]() ![]() ![]()
#2252 |
Konto usunięte
|
Suzzi- Z takich młodych członków mojej rodziny mamy jeszcze Lilianę (mówimy na nią Lila albo Lusia, a ma 3 latka), mamy też Nadię (na razie jest Dudusiem- 3 lata) oraz Julia (też 3 latka). Kuzynki pozachodziły w ciąży w jednym czasie. Z mojego pokolenia jest jeszcze Malwina, Karina, Julita i Dagmara
![]() ![]() ps: Mój dziadek był Jan. Był najcudowniejszym Dziadkiem pod słońcem i dlatego mój synek będzie miał imię po nim (a dodatkowo bardzo mi się to imię podoba). W grę wchodzi jeszcze Staś ![]() Martuszka- Patryk też mi się podoba. (kuzyn ma tak na imię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zadomowienie
|
Ja też uwielbiam pichcić,ale nienawidzę garów myć,więc sprawiłam sobie zmywarkę,która jest moją najlepszą przyjaciółką
![]() Ubóstwiam szykować wielkie imprezy,chrzciny urodziny i inne wynalazki.. Zawsze święta u siebie robię z czego mama się strasznie cieszy,bo ona może spokojnie wrócić z pracy i nie musi pędzić w gary.. A żebyś wiedziała,że gyroska jutro zrobię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- oo Patryk mi też się podobało,póki siostra swojego małego szatana tak nie nazwała.. Teraz słysząc to imię telepie mnie,to dziecko to tajfun,tornado,tsunami i w ogóle koniec świata,nie spodziejesz się kiedy dostaniesz liścia w twarz.. ![]()
#2254 |
Wtajemniczenie
|
o matko ale dziecko
![]()
#2255 |
Zadomowienie
|
Stasiek też odpada,bo ci w mojej rodzinie to tacy niepełnosprytni
![]() ![]() ![]()
#2256 |
Rozeznanie
|
Hejka Dziewczyny
![]() Melduję się tylko, że wróciłam i że strasznie nabroiłam na wyjeździe ![]() Żarła co popadnie i w ilościach dla mego silnego i wielkiego CHŁOPA - normalnie jakbym jedzenia z rok nie widziała ![]() Wszystko było takieeee pyszne ![]() ![]() Dobra ogarniam się - OGARNIAM i od jutro dieta na FULL ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- I nie chodzi tu o to,że tyle jadłaś tylko o to,że mam ssanie na żarcie,a Ty mi tu o pysznościach jakichś przed snem prawisz Kochana ![]() ![]()
![]() |
#2258 |
Wtajemniczenie
|
Suzzi masz tu ranking imion z 2011:
1. Jan 2. Jakub 3. Adam 4. Antoni 5. Szymon 6. Michał 7. Filip 8. Aleksander 9. Mateusz 10. Franciszek Także Janków najwięcej i te Janki jeszcze nie poszły do przedszkola ![]() ![]()
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie 18 osob- najblizsza rodzina więc nie muszę pisać, że od kilku tygodni już nad menu rozmyślam ![]() ale co wam tu bede pisac, my na diecie jestesmy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Rozeznanie
|
wpadam tylko na moment powiedzieć,że wczoraj zobaczyłam 5 z przodu czyli mój pierwszy ostateczny cel (zanim zmieniłam na 58 ) osiągnięty
![]() suzzi Damian też fajne imię ![]()
![]() |
#2261 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny przepraszam ale nadrobię wszystko szczegółowo jak znajdę chwilę...
Suzzi co do imion to moje typy dziewczynka: Zosia, Blanka, Lena, Milena, Natalia, Amelia, Laura, Kalina, Ludmiła (Miłka!), Marlena, Lilly, Hania, Emilka, Kinga, Maja chłopiec: Piotr, Paweł, Szymon, Nataniel, Natan, Igor, Jonatan, Fabian, Błażej, Kajetan, Tymoteusz, Marcel, Ignacy, Mateusz, Jakub |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zadomowienie
|
z tych tylko 4 i 6.. Koleżanki psa Antek nazwałam
![]()
#2263 |
Zadomowienie
|
oo mi się Michał podoba - taki sentyment
![]() ![]() ![]() atram, pięknie ![]() ![]()
#2264 |
Zadomowienie
|
Bottego Ty to dziś jesteś rozgrzeszona Skarbie,masz wystarczający mętlik w głowie
![]() Blanka bardzo mi się podoba i Lena.. Laura też,ale tż sprzeciwia się,bo jego była tak miała na imię..To ja powinnam się sprzeciwiać a nie on ![]() Fabian też supcio,ale znając mojego męża powie,że będą go pawian przezywać i będzie na nie.. O Damian też ok,szkoda tylko,że znam samych wrednych,choć ambitnych ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Mój tż to Kamil więc odpada ![]() Ignaś mówisz,a u mnie znowu Antoś ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Atram oddaj mi tą 5,chociaż 6 ![]() ![]() Teraz musimy z tych imion wybrać po 3 najlepsze.. 3 dla chłopca i 3 dla dziewczynki.. I wspólnie wybierzemy 1 takie i 1 takie,bo ja sama to się do 18 ur tego biednego dziecka nie zdecyduję ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Agus ja za tydzień robię 3 urodziny mojego juniora ![]() ![]() Później w październiku moje imieniny,razem z urodzinami mojego starszego syncia... i aż do świąt mam spokój ![]()
#2265 |
Wtajemniczenie
|
Suzzi o matko jeszcze trochę to ci uzbieramy 50 imion i dopiero nie wybierzesz
![]() Atram padnę z zazdrości ![]() ![]() ![]() Laseczki, spadam lulu bo jutro z tż jedziemy z rana na grzyby. Wiadro mamy duże ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2266 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#2267 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny jutro to wesele, a ja w proszku jestem
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy jutro zdążę się z Wami pożegnać. Jakby co to do niedzieli (błagam nie napiszcie 10 stron, bo polegnę na nadrabianiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Przyczajenie
|
wpadłam tylko na chwilę, przed pracą. nie zdążę was nadrobić, ale widzę, ze tu imieniowa debata się zrobiła. suzzi nie nazywaj tylko dziewczynki Kasia-wszystkie Kasie jakie znam to lenie (ale zdolne) i pyskate dziewuchy
![]() ![]() soldus-miłej zabawy, powodzenia i na spokojnie wszystko ![]() ![]() u mnie z dietą zadziwiająco dobrze. jutro zamawiam wagę ![]() ![]()
#2269 |
Zadomowienie
|
dixie mam podobnie z tymi Kaśkami.. Ogólnie imię ok,nie mam nic do dziewczyn,które znam,ale jedna z nich tak zapadła mi w pamięć,że na samą myśl mam skok adrenaliny i chęci do zabójstwa! Ale to długa historia i na klub nie na ogólne..Powiem tyle przez tą ździrę zmarła bliska mi osoba..
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja oprócz październikowej mojej imprezy mam: w listopadzie - urodziny teściowej, imieniny mojej mamy, imieniny teścia w grudniu urodziny taty, imieniny siostrzenicy, chrześniaka męża w międzyczasie andrzejki, sylwester i święta ![]() -0,4 w dół ![]() legginsy mam luźne, i majtki ![]() może nie lece z wagi mocno, ale w cm na pewno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Rozeznanie
|
agus ciesz się cm
![]() ![]() zwiększyłam kcal i już 5 z przodu nie ma ![]() ![]() suzzi coś w tym jest, że Damiany to z reguły zdolne i pyskate lenie ![]() ![]() -----
Edytowane przez atram00100 Czas edycji: 2012-09-15 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie prawda,moja przyjaciółka ma na imię Kasia i jest mega spokojna i żaden z niej leń ![]() ![]() suzzi, ja moją córkę nazwę Kornelia ![]() ![]() Tylko błagam - jak będzie chłopiec nie nazywaj go jakoś: Zbigniew, Tadeusz, Wincenty, Maurycy... jak dla mnie to totalna porażka i później problem dziecka, bo śmieją się z niego w szkole. soldus, dobrej zabawy! Na pewno jakąś kieckę sobie znajdziesz w szafie! ![]() Agus, no to super ![]() ![]() ![]() ataram, miałaś dodać focisze do klubu i co??? ![]() U mnie dziś znowu spadek. Z piwowej nadwyżki zostało już tylko 0,1kg. Jutro powinnam być na czysto, mam nadzieję, że może też pojawi się jakiś mały "-". Spakowana, pomalowana, uczesana, ubrana, śniadanie zjedzone - niedługo jadę do roboty. Nie chce mi się jak cholera. ![]() Ale mi fajnie włosy się poprawiły ![]() ![]() ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-09-15 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
znajoma ma dwóch synów
jeden Marcel, drugi Cyprian ![]() a mnie wrukwiają Igory... jak Ignory takie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Rozeznanie
|
Dziewcyzny i Bottega
![]() ![]()
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
ja też chcę zobaczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
atram, to co z tego, że obojczyki wystają? nie przejmuj się takim gadaniem, pewnie Ci zazdroszczą, że ładnie schudłaś i nie mają się do czego przyczepić
![]()
#2277 |
Wtajemniczenie
|
Bottega Kornelia
![]() ![]() Atram - kości wystają Ci strasznie. Natomiast pewnie się odchudzasz bo masz jeszcze tłuszczyk na brzuchu. Sama nie wiem co Ci doradzić. A czy Ty ćwiczysz w ogóle? Ja bym chyba wychodziła z diety ale ćwiczyła żeby rzeźbić brzuch. No i ![]() ![]() Ja wróciłam z grzybów. Za tydzień jadę znowu ale naprawdę zbiorę się o tej 6 a nie jak dziś. 5 aut już było przed nami, inne zajazdy w lasach to samo, wszędzie już auta stały. Chodziliśmy zaledwie 1,5h bo ja oczywiście zgłodniałam ![]() ![]() Dziś pierwszy raz od nie pamiętam kiedy będę jeść świnkę. Robię polędwiczki wieprzowe z podgrzybkami do tego ziemniaczki i buraczki ![]() ![]() Dziś na wadze było 69,6kg ![]() A mamy obczajone niezłe miejsce na grzyby, a tylko 15 km od domu. Znaczy dziś je dopiero obczailiśmy, bo to była nasza pierwsza wyprawa na grzyby ![]()
#2278 |
Zadomowienie
|
a jeszcze co do imion, to Kasia mi się bardzo podoba, tak miała na imię moja prababcia - bardzo pracowita kobieta, żyła ponad 90 lat
![]() dla chłopca to jeszcze podoba mi się Aleksander, ale wkurza mnie zdrobnienie Olo ![]() ![]()
#2279 |
Zakorzenienie
|
martuszka ja jadę jutro na grzyby
![]() ostatnio ktoś powiedział, że grzyby nie mają żadnych wartości odżywaczych ![]() a w sexy diecie - programie dietetyczka kazała jeść dziewczynie dużo grzybów bo mają dużo soli mineralnych, błonnika i aminokwasów ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2012-09-15 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Rozeznanie
|
Martuszka głównie jeżdżę na rowerku stacjonarnym, głupia ubzdurałam sobie, że jak tłuszczyk na brzuchu to i tak nie będzie widać mięśni więc zajmę się tym później
![]() ![]() ![]() ![]() ja lubię zbierać grzyb ale jeść ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.