|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Spoko, powoli wróci mi (mam nadzieję) kondycja. Wczoraj wieczorkiem ściągnęliśmy jeszcze dance cośtam, bo mieliśmy kody. Może dziś uda się odpalić i potestować
![]() Kate - ja tam się nie śmieję, że dla Ciebie podkarpacie to góry - moi znajomi z Piły jak przyjechali do Krosna, zobaczyli nasze pagórki i wzniesienia to dzieciaki pytały które to Giewont ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Hejka, jak tam po swietach? Ja tez sie objadlam, diety nie stosowalam, no bo jak to w świéta?? cwiczen tez nie bylo wogóle... paula i iwka musze wam powiedziec ze wsrod dekoracji swiatecznych u nas w domku goscily slynne bombki karczochy i chionka zloto czerwona. ( jak bylam u kolezanki to strasznie mi sie spodobaly, i orzed swietami przyjechali do nas z takim wlasnieprezencikiem hmm moze to jedna z was robila????? Bo to od jej znajomej... jednas jest zloto czerwona, drga zielono zlota.
–------------------------------- miłego wieczorku |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
wiecie co... ja nie mam pomysłu co pisać.... coś się ze mną dzieje niedobrego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
a ja mam znowu zakwasy. Tym razem w udach i ramionach. Wszystko przez wczorajsze tańce...
![]() poszukuje planów na dziś, bo nie wiem, co ze sobą zrobić. Nudzi mi się już trochę... Chyba wrócimy do Krakowa wcześniej. Najwyżej spędzimy sylwka przed TV ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
my sylwestra też spędzimy pewnie sami - taki pełny relaks
![]() Paula aż chyba przez ciebie odpalę dziś kinecta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
odpalaj, odpalaj. Trochę ruchu nie zaszkodzi
![]() ja chyba najbardziej lubię dance central i siatkówkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
My mamy ps3, ale jeszcze nie kupiliśmy tych bzdetów do move. Chyba muszę się ładnie do męża uśmiechnąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
W kinekcie jest to fajne, że nic w rękach trzymać nie trzeba
![]() Paula - jestem świetna w lekkoatletyce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bombki na pewno nie moje ![]() ![]() No my własnie raczej też w domu, miało byc kino ale grają hobbita i życie Pi, co do drugiego filmu mam wątpliwości i w końcu nie idziemy.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Rozeznanie
|
Dziś był u mnie ksiądz po kolędzie (ja byłam w pracy) i na koniec daje obrazek moim rodzicom i wyciąga drugi i mówi "A ten proszę dla młodych - bo wie Pani że oni cos planują?" - a moja mama na to " No jak ksiądz już wie,to chyba coś w tym prawdy jest"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Blue - No wiadomo, faceci mają swoje ulubione konsole, gry i nawet czasami swoje poczucie humoru... macie tak czasami, że oni się z czegoś śmieją a wy nie wiecie o co chodzi?
![]() Paula - odpaliliśmy kinecta, mamy dużo gier z rywalizacją i w końcu wygrałam, choć się nie zapowiadało hahaha fajnie było się troszkę poruszać, choć niektóre konkurencje uświadomiły mi, że nie mam za grosz kondycji, nie wiem co się ze mną stało?? Iwfka - widziałam Cię na zdjęciu na fb i wyglądasz super, chyba tylko brzuszek ci urósł co nie? jak na razie niewiele przytyłaś.... a jak sobie na świętach pojadłaś to ni powinnaś mieć wyrzutów, a dzidzi też się coś należy ![]() Aisog - super mama księdzu odpowiedziała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Ifwka - widziałam u znajomej taką choinkę całą w karczochach i coś czuję, że na następne święta też będę tak produkować
![]() U nas była "wojna". Tj. teściowa chciała podpytać i zabrała mojego męża razem z bratem do sklepu, że niby chce sobie kupić coś i zaczęli się w sklepie kłócić co lepsze. Jak dla mnie plusem kinecta jest to, że ruszasz się cała, sterujesz ciałem i nie potrzeba tego dildo w ręce trzymać. A za to na move fajniej się gra w gry typu strzelanka czy ping pong, bo dokładniej odczytuje kamerka ruchy dildosa (w sensie w kineccie po prostu machasz ręką, w move możesz obracać paletkę i uderzać kantem ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do drugiego - my w pakiecie dostaliśmy Sports, Adventure i Dance central. Adventure takie najbardziej dla dzieci chyba, Sports fajny dla dwóch osób a ja pokochałam Dance bo można się poruszać, pośmiać i poćwiczyć ![]() ![]() ![]() Jak tylko znajdę miejsce na kinecta w moim gigantycznym i całkiem pustym pokoju ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Wtajemniczenie
|
Wśród moich kolegów też trwa wojna co jest lepsze xbox czy ps3, odwieczne spory w żartach są
![]() Ja zaczynam pakowanie bo dziś wybieram się w góry dużo by nie brakowało a bym musiała jechać autobusem i to przynajmniej 3 przesiadki ;/ dobrze, że znalazł się kolega który jedzie w tą samą stronę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Rozeznanie
|
Ja też jade w góry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Ale wam zazdroszczę tego wyjazdu w góry, sama chętnie bym pośmigała na stoku... szybko zrzuca się kilogramy
![]() Paula - ja przede wszystkim nie czaję bardzo czarnego humoru mojego tż-ta a inni faceci nie mają z tym problemu, bo raczej poza tym jesteśmy dość podobni do siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
też bym z chęcią trochę się poruszała chociaż do nart to talentu nie mam - zawsze mi się nogi plątały...
Małgoś - ja nie rozumiem tylko jednego u facetów generalnie - co im daje oglądanie np. zdjęć jakichś aktorek czy modelek nagich... jeszcze żaden facet mi tego logicznie nie umiał wytłumaczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Paula - nie mam pojęcia... jakoś nigdy nie pytałam, a mój tż-ta nie zapytam bo on akurat pożyteczniej spędza czas na necie, aż się głupia czasami przy nim czuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
właśnie też nie do końca to rozumiem - nie powiem, bo też czasem spędzam trochę bezmyślnie czas przed kompem, ale traktuję to jako takie "odmóżdżanie" po pracy czy zakupach czy innym wysiłku. Natomiast nie wyobrażam sobie spędzać całe dnie w ten sposób...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
hahah ja też stosuję technikę odmóżdżania - ale tak bez celu cały dzień to mnie by zmęczyło i najgorsze, że z nim nie pogadasz o czymś konkretnym - no chyba że było na demotach, a teraz pewnie na Ipadzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Szampańskiej Zabawy oraz mnóstwa szczęścia i miłości w 2013
![]() ![]()
Edytowane przez talkative2 Czas edycji: 2012-12-31 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zadomowienie
|
Również ja życzę wszystkim Niezapomnianych Nocy Sylwestrowych i Szczęśliwego Nowego Roku
![]() Lecę pomału się stroić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
szczęśliwego nowego roku 2013!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Kochane.....
Szczęśliwego nadchodzącego Nowego Roku, udanej zabawy- jesli gdzieś idziecie, bądz romantycznego wieczorku jeśli spędzaci go we dwoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
talk - cóż za tęczowe życzenia
![]() Wam też wszystkiego najlepszego ![]() ![]() U mnie zamuła. Będzie sylwester w łóżku, z piżamką i tanim winem... |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Paula - my to samo ale tego trzeba nam było
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
ja bym chętnie gdzieś wybyła, ale nie ma gdzie... wszyscy znajomi się porozjeżdżali, a ci, co zostali - jakoś też nie imprezują. Przez chwilę myśleliśmy o wyjściu z domu na rynek czy coś, ale w Krk nie ma co robić na rynku samemu, a do knajpy nas żadnej nie wpuszczą...
Jakoś damy radę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
Witam się w Nowym Roku
![]() ![]() I życzę Wam wszystkiego co najlepsze, dużo uśmiechu, radości, miłości i samych wspaniałych chwil! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Paula - a nam się zupełnie nie chciało nigdzie iść... chyba się starzejemy
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Jak tam główka dziewczynki? bo u nas luzzzzzz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.