|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)
Cytat:
ja bym wybrała paluszki ![]() Cytat:
Spełnienia marzeń, dużo miłości (w każdym tego słowa znaczeniu ![]() )Cytat:
![]() ![]() Kocurku bardzo fajny lekarz, dobrzeo,że trafiłaś do niego nie byłoby mi szkoda kasy Rano jak wstałam było trochę śniegu, a tak to pada non stop. Cześć mam dzisiaj tak okropny dzień że masakra. Na 15 jechałam na ślub kumpeli. Tak mnie wyprowadziła nawigacja, że jeździłam po wsiach gorszych niż moja, aż szanowna nawigacja zgubiła zasięg. Zajechałam na ostatnie 15 min ślubu ![]() potem pojechałam do znajomej zawieźć rajstop na handel, zaparkowałam chyba z pół km od jej bloku bo nie było nigdzie miejsca.Szłam w płaszczyku balerinkach i z ciężkim pudłem w najgorszy deszcz wróciłam po 17 i musiałam sprzątać bo mama dzisiaj w pracy. Dopiero siadłam na chwilę. Mało tego koleżanka z pracy (córka szefowej) robi dzisiaj urodziny, na 30 osób z których znam może 7. Dzwoniła do mnie już 2 razy czy będziemy, a mnie tak głowa boli że mi pęknie zaraz. Ale chyba nie wypada nie iść, skoro codziennie od poniedziałku mi powtarza, że muszę być i że mnie zaprasza ![]() Sorry, że tak długo, chciałam się wygadać
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2012-10-27 o 19:49 |
|||
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
A właśnie, Izuś - wszystkiego naj w rocznicę
oby ten następny rok okazał się wyjątkowy
|
#2253 | ||
|
Wtajemniczenie
|
mniam... Pysznie wyglada
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Wy tak późno sie macie wybrać? Współczuję... tym bardziej, że źle sie czujesz
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby jutrzejszy dzień był dla Ciebie lepszyJa sobie leżę już w łóżku i wcinam solone paluszki i marchewke...niestety tylko to jako tako łagodzi mdłości. I tak powinnam się cieszyć,że z całodziennych zmieniły się w wieczorne
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Witam porannie
Widze ze dzis jestem pierwsza z godzine temu sie przebudzilam i tak leniuchuje. Włączyłam telewizor i zdziwiona ze nie ma jeszcze "dzien dobry TVN", a tu dopiero na komputerze widze ze przed 8 myślalam ze to juz 9! zapomnialam o zmenie czasu
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
U mnie dotarł śnieg nie śpie od 6 bo mnie męcz. Idziemy na sanki??
|
#2257 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja chcę, jak jeszcze coś zostało ![]() Cytat:
Wstaliśmy o 7 rano, a wczoraj tak krzyczałam żeby nikt mnie nie budził bo ja chcę się wyspać ale nie jest źle. No wieć, wstaje wyglądam za okno, a tu snieg. Wszyyyystko obsypane bielą. Tż chodzi w....ny, bo zimwóek nie ma, a zamówi dopiero w pndz... Trzeba będzie dziś z nim jakoś przeżyć ten dzień...Witam z kawką
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
To troszke daleko
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witam się z rana Dziękuje dziewczyny za życzenia rocznicowe![]() Rocznica udana wipiliśmy winko,zjedliśmy lazanie Potem oczywiście przytulanko![]() Wstaje dziś rano a tam śnieg za oknem.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-28 o 08:34 |
||
|
|
|
#2259 |
|
Zadomowienie
|
idę do tż, postaram się zajrzeć później. Wczoraj mi nie wyszło, ale dziś mam nadzieję, że mi się uda.
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() To i ja się witam niedzielnie ![]() Oczywiście z kawką i śniadankiem ![]() Ja zegarek przestawiłam o godzinę do tyłu już wczoraj przed spaniem więc mam z głowy. Ale i tak rano się zastanawiałam która to faktycznie jest godzina.. Moje dzieciaki na nowy czas już od 6 wariują, no ale normalka bo oni się tak szybko też nie przestawią i dla nich to była 7 rano ![]() Obecnie mam 7:57 jak piszę tego posta i nawet wyspana jestem ![]() Kurde laski która jest faktycznie godzina??? Nie było przestawiania zegarków??? Ja wczoraj przestawiłam sobie o godzine do tyłu z 22 na 21 bo w nocy by mi się nie chciało wstawać. Więc według mojego zegarka po przestawieniu jest teraz 8:02, a w necie wszędzie pokazują 9:02!!!
Edytowane przez colorblue Czas edycji: 2012-10-28 o 09:03 |
|
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
witam Was Dziewczynki. jestem tu nowa,
2 kreski szczęścia, jestem w 5tygodniu, dowiedziałam się wczoraj, nic nie wiem nigdy nie byłam w ciąży, coś nowego dla mnie czuje się ja bym miała dostać okres od kilku dni nie wiem czy to normalne;/ nie wiem co wolno co nie, ;(
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba faktycznie nie było żadnego przestawiania zegarków. Znieśli to albo co
![]() Bo jak mówie jak przestawiłam o godzinę do tyłu tak jak się powinno więc zegarki mam przestawione i pokazują obecnie 8:10 a google oraz informacje w tv włączyłam i pokazują normalnie 9:10 czyli ta godzina która była by normalnie bez przestawiania zegarków ![]() Ja pierdzieleeeeeee, nie słuchajcie mnie z rana błagam bo gadam jak potłuczona ![]() Ja durna istota przestawiłam sobie wczoraj zegarek normalnie godzine do tyłu i happy poszłam spać, a moja komórka dodatkowo automatycznie sama się przestawiła też ![]() I tym samym zegarek zamiast godzine do tyłu to miałam o 2 do tyłu ahahah A więc wszystko już gra i wiem która godzina
Edytowane przez colorblue Czas edycji: 2012-10-28 o 09:20 |
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Color chyba coś ci sie pomyliło,było przestawianie normalnie powinna być 10 a jest 9:15
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-28 o 09:17 |
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
hehe color zakrecona;p
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdzieleeeeeee, nie słuchajcie mnie z rana błagam bo gadam jak potłuczona
![]() Ja durna istota przestawiłam sobie wczoraj zegarek normalnie godzine do tyłu i happy poszłam spać, a moja komórka dodatkowo automatycznie sama się przestawiła też I tym samym zegarek zamiast godzine do tyłu to miałam o 2 do tyłu ahahah A więc wszystko już gra i wiem która godzina
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dobry początek dnia, chyba kazdy sie nad tym rano zastanawia
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje za II kreseczki ![]() nic się nie martw, takie bole brzucha na pocztku są nnormalne, mysle ze wieszosc je miało
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś o sobie??
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
color
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2271 |
|
Wtajemniczenie
|
oj color... aleś sie zakręciła od rana
Ja wstałam dziś przed 9tą, bo Tż wyjeżdżał na zajęcia do Głogowa, więc musiałam mu dać buziaka i zrzędliwie pomarudzić żeby na siebie uważał... Jak na dobrą żonę przystało ![]() A ja oglądam DDTVN i dopijam kawkę A zaraz idę sobie zrobić coś na śniadanko... tylko co by tu wciągnąć? Co dobrego macie?![]() Miłej niedzielki ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Wiola - gratuluję ![]() Iza - z tego co wiem, to wiele dziewczyn chodzi do dwóch )
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Izunia pewnie,że można tylko raczej nie chwal się jednemu i drugiemu eeheh. Ewentualnie temu prywatnemu możesz się przyznać,że chodzisz czasami na nfz bo chcesz mieć badania na skierowanie bo aż na takie wydatki Cię nie stać, a do niego prywatnie chodzisz bo masz większe zaufanie. hihihi ![]() Albo nic nie mówisz żadnemu i przecież Cię nie sprawdzą Tylko uważaj jakbyś miała 2 karty ciąży to pilnuj z którą kartą idziesz do którego lekarza
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie zastanawiam czy nie iść do drugiego na NFZ żeby część badań tańsza była;/
|
#2274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moje dzieciaki na nowy czas wstały o 7 ja zaraz po nich i jakoś jestem wyspanaJa kawkę wypiłam teraz wypada coś wszamać, tylko nie wiem co może mąż coś wymyśli i nie będę musiała się ruszać:ehe wiola_lola witaj nic się nie martw te bóle są normalne![]() klas ki:
|
|
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie tak myśle że jak już uda mi sie zajsć w ciąże to chodziłabym do tego prywatnego co byłam i do jakiegoś na nfz.Bo zawsze to wieksza pewnośc u dwóch lekarzy
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-28 o 09:44 |
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem wlasnie na tym etapie, ze trzeba wybrac lekarza...
nie myslalam ze to taki ciezki wybor, bo nie mam stalego lekarza. na cytologi kiedys bylam u babki, mila i delikatna ale co do opini to raczej ją odradzaja przy prowadzeniu ciąży... wiec mam dwoch innych nad ktorymi sie zastanawiam, ale czytajac komentarze to wiadomo, rozne rzeczy mozna przeczytac. Mam teraz taki metlik w glowie.... a to juz 7 tydzien, wiec najwyzszy czas na pierwszą wizyte ![]() no i wybiore jednak prywatnie. Trudno, trzeba bedzie placic, ale jakos wydaje mi sie ze bede wtedy spokojniejsza
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2012-10-28 o 09:53 |
|
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny,
Jestem to nowa, chociaż od kilku dni Was czytam (chociaż trudno nadążyć ), i jestem pod wrażeniem pozytywnej energii, wsparcia i wiedzy, którą tu się dzielicie, chciałabym do Was dołączyć !Własnie przystępujemy do staran, to bedzie nasz 1cykl. Jak na to forum to jestem antykiem, mam 32 lata . Na początek, co polecacie żeby ułatwić starania? Jem kwas foliowy, cos jeszcze polecacie?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozesz pić ziółka,brać ziołowy Castagnus Zależy co chcesz poprawić Ale myśle że jak to twój 1 cykl to daj na razie spokój ze wspomagaczami,cieszcie sie seksem a efekty przyjdą
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2279 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() W sumie to narazie robie rozeznanie, nie nastawiam sie na razie na powazne leki, tylko takie naturalne wspomagacze . O wiesiołku słyszałam, chyba spróbuję, polecasz olej w kapsułkach, czy nasionka? a co to za ziółka?
Edytowane przez margot_2012 Czas edycji: 2012-10-28 o 10:41 |
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojca Sroki mieszanka nr 3,Ojciec Klimuszka ma kilka mieszanek Musisz poczytać Ale mi sie wydaje że jak to twój 1 cykl to wspomagacze ci niepotrzebne Ja piłam Ojca Sroki nr 3 ale ostatnio lekarz nam powiedział żebyśmy zamiast ziółek pili z tż lampke wina
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-28 o 10:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

mam dzisiaj tak okropny dzień że masakra. Na 15 jechałam na ślub kumpeli. Tak mnie wyprowadziła nawigacja, że jeździłam po wsiach gorszych niż moja, aż szanowna nawigacja zgubiła zasięg. Zajechałam na ostatnie 15 min ślubu
z których znam może 7. Dzwoniła do mnie już 2 razy czy będziemy, a mnie tak głowa boli że mi pęknie zaraz. Ale chyba nie wypada nie iść, skoro codziennie od poniedziałku mi powtarza, że muszę być i że mnie zaprasza 

Oby jutrzejszy dzień był dla Ciebie lepszy
U mnie dotarł śnieg nie śpie od 6 bo mnie męcz. Idziemy na sanki??
No bo z jednej strony - fajnie jak jest napadane dookoła... ale z drugiej strony - chyba trochę za wczesnie... nawet zimówek jeszcze nie mamy założonych

klas ki: