|
|
#2251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia marzeń cz.V
A próbowałaś ściągnąć z USA? Jest też opcja z dobrym krawcem.
|
#2252 |
|
Rozeznanie
|
Byłam w warszawskiej Madonnie. Obsługa przemiła, ale za duże parcie na sprzedaż.
Pani powiedziała, że w przypadku mojej sylwetki powinnam mieć suknię obcisła. Dodam, że jestem bardzo proporcjonalna + mam totalnie odstający/ duży brzuch, który jest jakby z innej osoby. Chyba nie czułabym się komfortowo obciśnięta w rybce. Powiedziałam, że ważna jest dla mnie wygoda i że nie akceptuję czegoś niewygodnego. Pani była zadziwiona. Ehhhh................ Ciężko wybrać swoją suknię |
|
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
tak parcie na sprzedaż mają wielkie...
|
|
|
|
#2254 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
pokaż jaka
![]()
|
#2256 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli przepis na to jak sprzedać jak najmniej...
|
|
#2257 |
|
Raczkowanie
|
Mierzyłam już całkiem sporo sukien ślubnych, i bardzo często było tak, że niby wszystko było OK, ale coś mi nie pasowało. Dzisiaj trafiłam na pierwszą, która podoba mi się w stu procentach. Do wesela jeszcze sporo czasu, i chyba tylko dlatego jej dzisiaj nie kupiłam
Mam jednak jeszcze czas, żeby to przemyśleć, obejrzeć różne inne modele, dlatego chciałabym usłyszeć Waszą opinię - może ostudzicie trochę mój zapał ![]() http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3777 Ja mierzyłam ją bez tego bladoróżowego paska, i taka jest według mnie ładniejsza. |
|
|
|
#2258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
p.s. przepraszam za brak polskich znakow, pisze z tableta. |
|
|
|
|
#2262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ważne żeby dopełnienie dodatków i bukietu było skromne.
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny szukam informacji na temat tej sukni (marka, fason, cokolwiek). Znalazłam ją w internecie i się zakochałam. Z góry dziękuję za wszelkie informacje
![]()
|
#2265 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, dziewczyny! Super, że zwróciłyście uwagę na to, żeby upewnić się co do koronki
Jak ją następnym razem będę przymierzać (i inne suknie też), zwrócę na to uwagę.Ja mam w ogóle słabość do koronek - suknie całe z koronki nie podobają mi się, ale góra dla mnie niemal obowiązkowo musi być - chociaż odrobinę
|
|
|
|
#2266 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Widziałam baardzo podobną lub nawet identyczną (nie pamiętam niestety dokładnie) w salonie La Mariee w Warszawie. Byłam tam z 2 miesiące temu i była to nowa kolekcja więc możesz wejść na ich stronę i popatrz czy to ta
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://casablancabridal.com/collecti.../#.U6ghHkAQPZI Dostępna w Krakowie http://evita.com.pl/p,9,99,,,,,,,271...l#.U6gio0AQPZI Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2014-06-23 o 14:50 |
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2269 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2270 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2272 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję. To nasza rodzima projektantka z Atelier Juda - Pietkiewicz. Szyte na miejscu i dopracowane w szczegółach w 100%.
|
|
|
|
#2273 |
|
Przyczajenie
|
Cześć,
Niedługo wychodzę za mąż i zastanawiam się nad suknią ślubną. Nie wiem na czym oparty był poprzedni wątek, mam nadzieję, że mój wpis będzie kontynuacją. Jakie według Was są praktyczne materiały i kroje na ceremonię i huczne wesele w sali bankietowej w mieście, na jesień? O czym trzeba pamiętać?
|
|
|
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
[1=b9a655abaae5a95da59d0a2 183980e5768c86655_6240efc edf252;46740048]Saaheli-jakie tam nieudolne inspiracje!
Taki ozdobny pas to super sprawa,zauroczył mnie szczególnie ten wąziutki błyszczący na jednym ze zdjęć. Bardzo dziękuję kochana Będę musiała tylko jeszcze odszukać gdzie takie cuda sprzedają,może w pasmanterii? Bo w salonach raczej nie widziałam...[/QUOTE] A może tutaj http://www.pakamera.pl/white-jasmine-0_s12120366.htm to są dodatki Pani, która działa jako white jasmine http://www.whitejasmine.pl/ Ja miałam suknię nieco podobną do Twojej - oran z atelier diagonal. Twoja to chyba white one 411, tak? U mnie dół był wyżej rozszerzany, tzn. nie była tak syrenowata. Nie miałam welonu a jedynie opaskę do włosów - jenny packham acacia ii. Kolczyki http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,3,6877 oraz bardzo delikatną bransoletkę. Bolerko z cieniutkiego tiulu wzorowane na pronovias http://www.mlodaimoda.pl/dodatki-slu...onovias-la-188 tylko bez tych koronek u dołu rękawów i buty badgley mischka model pearson białe. Tak naprawdę całą widoczną ozdobę stanowiła opaska, bo suknia choć gładka i klasyczna nie potrzebowała więcej oprawy. Fryzura do tego zestawu była bardzo klasyczna - wysoki kok. Moja suknia była w kolorze ivory. Tak to mniej więcej wyglądało Edytowane przez jenefer1980 Czas edycji: 2014-06-30 o 20:02 |
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Dziewczyny wie którąs moze co to za model sukni? góra z łabedzich piór
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą też mam pytanie - co to za model sukni?? Na drugim zdjęciu jest prawdopodonbnie góra od tej sukienki, ale nie mam pewności
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki serdeczne
|
|
|
|
#2279 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Mam do sprzedania śliczną suknię ślubną w bardzo dobrym stanie. Mnie służyła dzielnie i jest piękna! Zachwyt gości był Jeśli komuś się podoba zapraszam do kontaktu najlepiej przez linki poniżej: (sprzedaż) Pozdrawiam!
Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2014-07-10 o 22:01 Powód: sprzedaż |
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

ważne żeby dopełnienie dodatków i bukietu było skromne.

góra z łabedzich piór