|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7
prosze przeczytajcie jeszcze raz te wypowiedzi - nigdzie nie padlo w np moich postach ze boje sie ze ktos mnie namierzy po kodzie. Pisalam 2 czy 3 razy, ze po prostu za nie fair uwazam stawianie warunku przez sklep ze ja im musze podac kod zeby zostac obsluzona przez kasjerke. TO WSZYSTKO. Nie mam paranoi, nie boje sie namierzenia po kodzie, nie jestem zlosliwa, po prostu nie podoba mi sie taka polityka sklepow i nie zamierzam jej wspierac bo dosyc syfu reklamowego wyciagalam juz ze skrzynki, nie zamierzam popierac generowania kolejnego na moim osiedlu.
Gdyby sklepy uprzedzaly o takiej polityce, to poszlabym sobie do innego, przeciez nie stoje przy kasie i nie drocze sie z kasjerka na zasadzie "a nie podam pani bo nie, bo jestem wredna, bo chce zeby pani miala przeze mnie klopoty", tak jak tu pewna wizazanka probuje zasugerowac. gdybym miala paranoje to nie przeprowadzalabym sie do kraju w ktorym po wpisaniu mojego nazwiska na pewnej stronie internetowej kazdy moze zobaczyc gdzie mieszkam i to nie tylko kod pocztowy ale i ulice z numerem a nawet ile mam lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() _Tinkerbell - to ja mam taki schiz, że gdy chcę zamknąć jakąś stronę, a nie mam innych, to otwieram pustą zakładkę i dopiero wtedy wyłączam tamtą stronę a potem całą przeglądarkę ![]() Mnie dziwi wpisywanie google.pl skoro we wszystkich już chyba popularnych przeglądarkach jest okienko z google albo można je sobie ustawić ![]() Nie spotkałam się chyba jeszcze z takim podejściem do ciąży jak Twoje. Ale jestem w stanie zrozumieć o co Ci chodzi ![]() PS. Wy serio dalej o tych kodach, no dajcie spokój już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Oglądam wiadomości... znowu info o dzieciobójczyni. Dziwi mnie, co się dzieje z tymi ludźmi. Co rusz ktoś zabija noworodka. Albo, niech to państwo zalegalizuje aborcję, albo niech uświadamia kobitki, że mogą dziecko komuś oddać.
A mnie dziwi, że komuś ciąża jest obrzydliwa. Obrzydliwe wg mnie, to może być rozwolnienie, czyraki, czy inne ropnie. Jednocześnie nie zamierzam polemizować na ten temat. |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tutaj artykuł, po angielsku co prawda, ale mimo wszytsko: http://www.telegraph.co.uk/technolog...nterviews.html
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubiór na egzamin jak dla mnie musi być elegancki, nie koniecznie od razu biało-czarny, ale koszula z kołnierzykiem to przynajmniej u mnie podstawa. Stroje luźne mnie mocno dziwią :/ A co do tych nieszczęsnych kodów-afera jak nie wiadomo co. Ale podziwiam podejście: "swoich prywatnych danych nie podam, nigdy w życiu, ale sprzedać za upust na kawę to już chętnie". Karty lojalnościowe, gdzie podaje się wiecej niż sam kod też chętniej ludzie wyrabiają jak się im powie, że czasem są gratisy do kart [jak wydadzą, bagatela, 150 zł ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo W W W kropka Google... ![]()
![]() |
#2260 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2261 |
Konto usunięte
|
Ja te strony, które najczęściej przeglądam mam zapisane w zakładkach, tak jest o wiele wygodniej
![]() ![]() Czy ktoś jeszcze ma problemy z cytowaniem postów? |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napisałaś na forum, każdy ma prawo na to odpowiedziec. Nie chcesz polemizować - po prostu tego nie pisz... ![]() Ja nie rozumiem, że kogoś dziwi, że komuś ciąża wydaje się obrzydliwa. Dla jednego wymioty są obrzydliwe, a dla innego kanapka z majonezem ![]() (żeby nie było, dla mnie ciąża jest ok ![]()
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
No i spoko. Mi po prostu nie chce się wchodzić w dyskusję za i przeciw
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Raczkowanie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3877480 7]dokladnie, nie mam ochoty i juz.
to juz wole nie podawac niz podac falszywy z czystej zlosliwosci ![]() Monika ale Ty na pewno czytalas co piszemy? Ze to nie jest robienie afery o kod bo kod jest tajemnica tylko to ze ktos nam stawia warunek podania kodu zeby zaplacic za zakupy np ![]() ok zle napisalam - jak ktos jest dla mnie niegrzeczny i pierdyliard razy nagabuje mnie o ten kod ze "pani musi mi go natychmiast podac" po moim stwierdzeniu ze "przepraszam ale nie podam" to po prostu nie widze powodu zebym ja miala byc grzeczna dla tej osoby. Nie dorabiaj do tych wypowiedzi czegos czego tam nie ma, prosze Cie, bo nikt tu sobie nie szuka problemu na sile. prosze przeczytajcie jeszcze raz te wypowiedzi - nigdzie nie padlo w np moich postach ze boje sie ze ktos mnie namierzy po kodzie. Pisalam 2 czy 3 razy, ze po prostu za nie fair uwazam stawianie warunku przez sklep ze ja im musze podac kod zeby zostac obsluzona przez kasjerke. TO WSZYSTKO. Nie mam paranoi, nie boje sie namierzenia po kodzie, nie jestem zlosliwa, po prostu nie podoba mi sie taka polityka sklepow i nie zamierzam jej wspierac bo dosyc syfu reklamowego wyciagalam juz ze skrzynki, nie zamierzam popierac generowania kolejnego na moim osiedlu. Gdyby sklepy uprzedzaly o takiej polityce, to poszlabym sobie do innego, przeciez nie stoje przy kasie i nie drocze sie z kasjerka na zasadzie "a nie podam pani bo nie, bo jestem wredna, bo chce zeby pani miala przeze mnie klopoty", tak jak tu pewna wizazanka probuje zasugerowac. gdybym miala paranoje to nie przeprowadzalabym sie do kraju w ktorym po wpisaniu mojego nazwiska na pewnej stronie internetowej kazdy moze zobaczyc gdzie mieszkam i to nie tylko kod pocztowy ale i ulice z numerem a nawet ile mam lat ![]() I w którym roczne zeznania podatkowe, każdego podatnika są ogólnie dostępne dla ogółu obywateli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Ha ha ha ha ha
|
Ja bez niego nie funkcjonuję
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie mam facebooka
![]()
#2268 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3877480 7]
gdybym miala paranoje to nie przeprowadzalabym sie do kraju w ktorym po wpisaniu mojego nazwiska na pewnej stronie internetowej kazdy moze zobaczyc gdzie mieszkam i to nie tylko kod pocztowy ale i ulice z numerem a nawet ile mam lat ![]() Ale że jak ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2269 |
Szef ds. Wymianek
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;38779844]Ja te strony, które najczęściej przeglądam mam zapisane w zakładkach, tak jest o wiele wygodniej
![]() Też dodaję sobie zakładki - i dziwi mnie ![]() Tak poza tym, to nie potrafię też egzystować z otwartymi jednocześnie tylko dwoma czy trzema oknami - minimum mam otwartych około 15, rekordowo miałam około 60 ![]() [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;38779844]A jeszcze przy grzebaniu w mozilli jakoś tak coś ustawiłam, że za każdym razem jak włączam nową kartę to otwiera mi się google wcześniej była pusta, nie wiem jak to zrobiłam ![]() A, tak też można i faktycznie, wygodne ![]()
![]() |
#2270 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2271 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | ||||||
zawsze mam racje
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3876892 7]
Ale wiecie... to wszystko w ramach głupio rozumianej kontroli. Jak komuś zależy, to można sobie stworzyć taki wymuskany i przemyślany profil na potrzeby... a choćby zainteresowania potencjalnego pracodawny. Zaprezentować się jako super cool, poważny, odpowiedzialny. No... ale to też trzeba umieć.[/QUOTE] Taaa można jeszcze nacisnąć lubię to przy 'lubię pracować za 4 zł za godzinę' 'nie mam życia osobistego i kocham zostawać po godzinach' ![]() ![]() Dziwne, że jeszcze nie każą mieć profilu na jakimś portalu erotycznym, bo człowiek który nie ma partnera albo ma jednego jest podejrzany ![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
Pokażcie paragraf, który pozwala na to żeby warunkiem zakupów było podanie kodu ![]() A robienie czegoś dla spokoju niestety uczy 'tych wyżej' nie za pozytywnych zachowań. ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- moja kuzynka np :d rocznik 82. ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
![]() A morderstw tym bardziej. ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
Rozumiem, że ludzi może to dziwić. Ale dziwi mnie pogląd niektórych (nie mówię o Tobie), że czego nie ma nagłaśnianego mocno w tv to się nie dzieje. Są okna życia itd, ale jak człowiek wpadnie w jakiś dziwny stan psychiczny to nie do końca myśli poważnie i trzeźwo. A niektóre z tych matek jeszcze pewnie myślą, że dadzą radę urodzić i wychować. ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
![]() "jeszcze poproszę hasło do Pana poczty prywatnej, żeby wiedzieć co pan ukrywa- czy może wysyła Pan obcym kobietom nagie zdjęcia, czy nałogowo kupuje coś na ebay" ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;38779844]Ja te strony, które najczęściej przeglądam mam zapisane w zakładkach, tak jest o wiele wygodniej ![]() ![]() [/QUOTE] pewnie coś się przestawiło ze stroną startową, nie wiem co się wpisywało jak chciało się czystą. Empty? albo coś podobnego. ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- może jakieś małe wsparcie od państwa? ![]()
![]() |
#2274 |
maszyna, nie człowiek
|
Dziwią mnie ludzi, których uświadamiałam już na innych wątkach o istnieniu wielo-cytowania (klikania "wielo-cytuj" pod interesującymi nas postami, następnie "odpowiedz" na końcu wątku i dopisywaniu komentarzy do cytatów), a i tak nagminnie odpowiadają na każdy post z osobna co sekundę podbijając wątek do góry.
![]()
#2275 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
zawsze mam racje
|
nicru: zapewne o mnie chodzi
![]() ![]() Do tej pory zwracałam uwagę, żeby się posty łączyły po prostu- czyli jak mały ruch rano czy mocno późnym wieczorem to odp pojedynczo. W innych porach sobie otwieram więcej okiem i jak w każdym napiszę to sklejam tekst i wciskam odp. I tak dla mnie to mniej zamieszanie niż wieeelki post wielocytowany. Wielocytowania nie lubię, ponieważ staram się wycinać części odpowiedzi jeśli odnoszę się tylko do zdania lub dwóch. A tak to robi się tyyyle tekstu ![]() Po prostu nie spojrzałam na to, że wątek się ciągle podbija i tyle. Mnie znowu dziwi, że ludziom wygodnie z wielocytowaniem albo że cytują wypowiedź na cały monitor odnosząc się do jednego zdania, którego nawet nie pogrubią. choco glam: u mnie te za dużo okiem kończy się tym, że w końcu wszystkiego nie przejrzę, ale cóż:P Z rana lubię spojrzeć po nagłówkach co tak ogólnie tu i tam słychać, a w zależności od czasu doczytuje od bardziej od mniej ciekawych.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-22 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Ha ha ha ha ha
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;38783780]O nie, tak nie potrafię
![]() ![]() ![]() Maaaam taaak samoooo jak tyyyyy ![]()
![]() |
#2278 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Szef ds. Wymianek
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;38783780]O nie, tak nie potrafię
![]() Ale ja nie mam bałaganu, po prostu mam pod ręką otwarte te karty, które przeglądam regularnie i te, których nie zdążyłam przejrzeć. Nie potrafię siedzieć przez dłuższy czas na jednej karcie, ot, odpiszę na forum, następnie przeczytam stronę czy dwie fascynującego wątku na Intymnie, zajrzę na Allegro, na inne forum, przejrzę wiadomości na onecie, napiszę mejla - i tak w kółko. I miałabym za każdym razem zamykać kartę, a potem ją na nowo otwierać? Że już nie wspomnę o tych kartach, których nie znajdę za jednym pociągnięciem myszki (bo jest to na przykład piąta strona jakiegoś wątku, który podczytuję). To byłby dla mnie dopiero bałagan ![]() Cytat:
![]() O tym pisałam wyżej - tak samo wycinasz przy wielocytowaniu. A jest o tyle wygodniejsze, że mając do nadrobienia na przykład trzy strony wątku, czytasz je po kolei, zaznaczając jedynie odpowiedzi, do których się odniesiesz na końcu. Plusy: unikasz przerzucania na koniec wątku tak jak przy wysyłaniu pojedynczej wiadomości (i potem trza wracać do miejsca, gdzie skończyło się czytać), nadto czasem można uniknąć niepotrzebnej wypowiedzi w sytuacji, kiedy "po drodze" problem się wyjaśni.
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2013-01-22 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Hm, myślałam, że tak w temacie studiów właściwie mnie mało co zdziwi, ale jednak... Ostatnio jako jedyna bądź jedna z 2/3 osób robiłam notatki na wykładzie. Ponieważ tempo było zawrotne to zapisywałam tylko państwo-zabytek, ew. jak dłużej przy jakimś slajdzie się zatrzymaliśmy to dopisywałam jakieś hasło. Z założeniem, ze domu notatki pouzupełniam, doczytam. Spoko. Wykłady mam już niemal pouzupełniane [a to nie było mało roboty], obiecałam koledze podrzucić. Pisze do mnie koleżanka, czy mogę jej wysłać-nie ma problemu, ale wczoraj nie mogłam, zrobię to dzisiaj. I dostaję smsa z żalem, że ona to w pracy [egzamin w weekend!], ale INNI przynajmniej skorzystają. Jacy INNI, przepraszam bardzo? Ja to mam wysłać innym czy konkretnym osobom? Kilka osób, co do których nie chciałabym,żeby owoce mojej pracy trafiły, ma dostęp do wspólnego konta, niby czemu miałabym tam wysłać te materiały?
Czy to ja jestem dziwna i samolubna?
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.