Co ostatnio upolowałyście? :D - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-10-30, 13:00   #2251
agaa13
Zakorzenienie

Dot.: Co ostatnio upolowałyście? :D

Cytat:
Napisane przez Dallale Pokaż wiadomość
Ee tam, dlaczego zaraz baty Przynajmniej będziesz mogła cieszyć się radosnym ciepłem DV przez zimny i ponury listopad A pod choinką może znajdziesz jeszcze jeden pachnący prezent
W każdym razie gratuluję zakupu, DV to cudowny zapach

dzięki Dallale uwielbiam ten zapach -na takie ponure dzionki jak dzisiaj jak znalazł.
Stary 2006-10-30, 13:07   #2252
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Ostatnio upolowałam "grypsko".
A na serio to miniature Romeo R. Gigli. Zainteresował mnie z nut a ja czuje w tym tylko mydło (ja wogóle od piatku czuje we wszystkim mydło ).
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-30, 13:22   #2253
Marigold19
🦄

O mnie też by się jakaś taka słodka i ciepła miniaturka przydała. Polecacie coś? Jestem otwarta na propozycje... Może to L Lempickiej... Tylko gdzie tu miniature upolować...
Aniu, nie biczuj się Ja się zapożyczyłam na mój nabytek najnowszy :P
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-30, 14:41   #2254
Kasiulka22
Zakorzenienie

Ja mam nadzieję wpisać się dotego wątku jutro Na razie w dalszym ciągu podlizuję się do męża

Marigold a na jakie to cudeńko się kochana zapożyczyłaś? Ciekawość mnie zżera
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-30, 16:46   #2255
Marigold19
🦄

A Kasiu napisałam wyżej- Hot Ralpha Laurena. Może trochę banał ten zapach, ale jakoś wyjątkowo pasuje mi nazwa do zapachu. Taka gorąca plaża i rozłupany kokos Zresztą na mnie nie patrzcie- tak mi się wydaje, że ostatnio wybieram tylko banalne zapachy, bo dwa moje ostatnie nabytki to Burberry Brit i właśnie ten Hot.

A OT to Kasiu wkleiłabyś fotki ze ślubu do odpowiedniego wątku, bo Rzeszów takie małe city i ciekawa jestem, czy się gdzieś znamy z widzenia czy nie
Stary 2006-10-30, 17:12   #2256
homyk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
A Kasiu napisałam wyżej- Hot Ralpha Laurena. Może trochę banał ten zapach, ale jakoś wyjątkowo pasuje mi nazwa do zapachu. Taka gorąca plaża i rozłupany kokos Zresztą na mnie nie patrzcie- tak mi się wydaje, że ostatnio wybieram tylko banalne zapachy, bo dwa moje ostatnie nabytki to Burberry Brit i właśnie ten Hot.
Marigold, jaki banał Hot są śliczne. Mocne, orientalno-duszne Bardzo mi się podobają

Gratuluję nabytku
homyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-30, 17:39   #2257
Marigold19
🦄

A tak mi się coś ubzdurało ostatnio, że co mnie nie dusi musi być banalne. A mam węch wyczulony jak u psa, drażni mnie wiele zapachów. Jakbym nie wiedziała to pomyślałabym, że w ciąży jestem
Stary 2006-10-31, 09:50   #2258
kizia mizia
Wtajemniczenie

Upolowałam Tocadilly Rochas
Nie mam pojęcia jak pachną ale bardzo się cieszę
kizia mizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-31, 10:05   #2259
Marigold19
🦄

Dobraaa, przyznać się- kto mi na allegro sprzątnał miniaturę Pure Wish???
Stary 2006-10-31, 12:06   #2260
MARTECZKA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kizia mizia Pokaż wiadomość
Upolowałam Tocadilly Rochas
Nie mam pojęcia jak pachną ale bardzo się cieszę

Mam nadzieję,że będą pachniały ładniej niż jego przesłodzona, "ulepkowata",chemiczn o-waniliowa siostra "Tocade"
MARTECZKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-31, 12:27   #2261
kizia mizia
Wtajemniczenie

Po Twoim poscie Marteczko cieszę się juz jakby troche mniej ale dobry humor nadal mnie nie opuszcza
Stary 2006-10-31, 15:10   #2262
Dallale
Rozeznanie

Czarnego Koszmaru nie ma na Truskawie- właśnie teraz, kiedy chciałam go upolować, a zresztą i tak wszystko mnie ostatnio drażni. Chlubnym wyjątkiem jest, oprócz Zielonej Herbatki, Kingdom limitowanka (Moniko, raz jeszcze dziękuję ).
Parę dni po testach tej ostatniej natknęłam się na allegro na Królewstwo w wersji eau de toilette(maniaczka). Stało sobie takie biedne i opuszczone, choć jak zwykle dumne, łypało na mnie podłużnym okiem i tak ładnie prosiło, żebym je przygarnęła Cóż miałam czynić- przejrzałam skład na osmozie, stwierdziłam, że pozbawiony jest wszystkich nut, które ostatnio biły mnie po nosie w edp- i kliknęłam "kup teraz", choć oczywiście miałam walczyć z nałogiem
Teraz właśnie mam moje królewiątko na nadgarstku- i to jest to, o czym ostatnio marzyłam i czego szukałam
A flakon, tak samo jak w wersji edp obłędny- rubinowe serce na dłoni, nie kryjące się tym razem w metalowej zbroi. Szczególnie podoba mi się zakrętka- korona, urocza

Kiziu-Miziu, Marigold- gratuluję nabytków

Dallale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-31, 15:31   #2263
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Czarnego Koszmaru nie ma na Truskawie- właśnie teraz, kiedy chciałam go upolować, a zresztą i tak wszystko mnie ostatnio drażni. Chlubnym wyjątkiem jest, oprócz Zielonej Herbatki, Kingdom limitowanka (Moniko, raz jeszcze dziękuję ).
Parę dni po testach tej ostatniej natknęłam się na allegro na Królewstwo w wersji eau de toilette(maniaczka). Stało sobie takie biedne i opuszczone, choć jak zwykle dumne, łypało na mnie podłużnym okiem i tak ładnie prosiło, żebym je przygarnęła Cóż miałam czynić- przejrzałam skład na osmozie, stwierdziłam, że pozbawiony jest wszystkich nut, które ostatnio biły mnie po nosie w edp- i kliknęłam "kup teraz", choć oczywiście miałam walczyć z nałogiem
Teraz właśnie mam moje królewiątko na nadgarstku- i to jest to, o czym ostatnio marzyłam i czego szukałam
A flakon, tak samo jak w wersji edp obłędny- rubinowe serce na dłoni, nie kryjące się tym razem w metalowej zbroi. Szczególnie podoba mi się zakrętka- korona, urocza
E tam, walczyć z nałogiem trzeba stopniowo, nie można tak nagle przestać kupować, bo to zbyt brutalne jest gratuluję zdobyczy

Faktycznie nie mają już BC! A jeszcze niedawno było, co prawda same 30 ml. Świat się kończy, dobrze, że mam chociaż 50 ml
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-31, 15:36   #2264
MARTECZKA
Rozeznanie

Cytat:
Po Twoim poscie Marteczko cieszę się juz jakby troche mniej ale dobry humor nadal mnie nie opuszcza
Pozbawienie Cię dobrego humoru nie było wcale moim celem ,po prostu "Tocade" bardzo zalazło mi za skórę i mocno się rozczarowałam,z kolei jak teraz czytałam opis Tocadilly - brzmi naprawdę inaczej,wręcz interesująco!Gratuluję nabytku,oby było z niego dużo pożytku!(rym przypadkowy)
Stary 2006-10-31, 15:41   #2265
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Dallale, gratuluję i zazdroszczę!
Mnie też się marzy cała królewska rodzinka...

demonik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-31, 15:41   #2266
MARTECZKA
Rozeznanie

Cytat:
Parę dni po testach tej ostatniej natknęłam się na allegro na Królewstwo w wersji eau de toilette i kliknęłam "kup teraz"
Cóż za zbieg okoliczności - kliknęłam właśnie Kingdom EDT - wchodzę tutaj,patrzę i okazuje się,że nie ja jedna kliknęłam Królestwo EDT ,już się nie mogę doczekać jak przyjedzie do mnie moje maleńkie,ukochane,prześli czne,przedelikatne,przepi ęknie pachnące, o przecudnym kształcie,moje fiki-miki,moje jedyne w swoim rodzaju,moje - rubinowe serducho!
Stary 2006-10-31, 16:24   #2267
Dallale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
E tam, walczyć z nałogiem trzeba stopniowo, nie można tak nagle przestać kupować, bo to zbyt brutalne jest gratuluję zdobyczy

Faktycznie nie mają już BC! A jeszcze niedawno było, co prawda same 30 ml. Świat się kończy, dobrze, że mam chociaż 50 ml

Problem polega na tym, że mój nałóg się nasila- stopniowo
To prawda, coraz trudniej upolować BC w godziwej cenie

Cytat:
Napisane przez demonik Pokaż wiadomość
Dallale, gratuluję i zazdroszczę!
Mnie też się marzy cała królewska rodzinka...
Dziękuję
Ach, mnie się ostatnio śniło, że upolowałam Kingdom w wersji czystych perfum, marzenie...Widziałam je, zdaje się w tagomago, ale cena jest zabójcza

Cytat:
Napisane przez MARTECZKA Pokaż wiadomość
Cóż za zbieg okoliczności - kliknęłam właśnie Kingdom EDT - wchodzę tutaj,patrzę i okazuje się,że nie ja jedna kliknęłam Królestwo EDT ,już się nie mogę doczekać jak przyjedzie do mnie moje maleńkie,ukochane,prześli czne,przedelikatne,przepi ęknie pachnące, o przecudnym kształcie,moje fiki-miki,moje jedyne w swoim rodzaju,moje - rubinowe serducho!
Tym bardziej gratuluję Ja klikałam w ciemno, ale ryzyko zdecydowanie się opłaciło- zapach jest przecudowny, tak jak na młodszą siostrę Kingdom epd przystało

Stary 2006-10-31, 16:45   #2268
daigee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Ralph Lauren Hot Jestem lekko oczarowana
No powiedz dzięki komu Kto Cię próbeczką pokusił Też kocham ten zapach. Szkoda że nie ma wersji EDP

A mój najnowszy nabytek to 50ml Aniołka i 50ml Miss Dior Cherie. Jestem strasznie szczęśliwa - szczególnie ze względu na Aniołka. Normalnie mogłabym cały dzień nic nie robić tylko siedzieć i wąchać Nawet L poszło chwilowo w odstawkę
Stary 2006-10-31, 16:55   #2269
Kasiulka22
Zakorzenienie

A ja dziś upolowałam w całkiem atrakcyjnej cenie ukochane, wymarzone J'adore. Będę się nim namiętnie spsikiwać całą jesień i zimę, aż padnę

http://www.allegro.pl/item138245655_...warancja_.html
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-31, 17:36   #2270
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez daigee Pokaż wiadomość
No powiedz dzięki komu Kto Cię próbeczką pokusił Też kocham ten zapach. Szkoda że nie ma wersji EDP

A mój najnowszy nabytek to 50ml Aniołka i 50ml Miss Dior Cherie. Jestem strasznie szczęśliwa - szczególnie ze względu na Aniołka. Normalnie mogłabym cały dzień nic nie robić tylko siedzieć i wąchać Nawet L poszło chwilowo w odstawkę
No Ty, Ty... Już Ci mówiłam, że mnie będziesz mieć na sumieniu ;p W sumie EDT jest nawet trwała, ale jednak mogłabym zabijać EDP. Jeden z tych zapachów, które bym chciała w wersji mocniejszej.

Gratuluję dziewczyny zdobyczy. Ja poluję już tylko na jakaś miniaturkę
Stary 2006-10-31, 17:46   #2271
daigee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
A ja dziś upolowałam w całkiem atrakcyjnej cenie ukochane, wymarzone J'adore. Będę się nim namiętnie spsikiwać całą jesień i zimę, aż padnę

http://www.allegro.pl/item138245655_...warancja_.html
Ładny zapach. I twarzą/ciałem perfum jest moja ukochana charlize theron
Stary 2006-10-31, 18:18   #2272
MARTECZKA
Rozeznanie

Cytat:

Tym bardziej gratuluję Ja klikałam w ciemno, ale ryzyko zdecydowanie się opłaciło- zapach jest przecudowny, tak jak na młodszą siostrę Kingdom epd przystało
Ja można powiedzieć też w ciemno - raz niuchnęłam Królestwo Czerwone - edp trochę zżerała nozdrza,ale było obiecujące,blotterek - po kilkunastu minutach - miodzio,pomyślałam,że edt będzie właśnie tym czego szukam - złagodzoną,miekką wersją edp..hmmm...i buteleczka - jak dla mnie o wiele subtelniejsza niż konwencja "motocyklowego kasku Paris Hilton" czyli wersji EDP
Stary 2006-10-31, 18:56   #2273
kropka75
Zakorzenienie

Właściwie to nie wiem, czy nie powinnam pisać w wątku pomocowym "kliknęłam kup teraz" ale właśnie kliknęłam 5th Avenue 75ml.
Jestem chora na nią od dwóch tygodni, więc musiałam się pochwalić.

Mam nadzieję, że obędzie się bez przygód. Wodę wzięłam u Perfumelli. Wiem, że polecana i w ogóle ma dużo transakcji, już dawno wrzuciłam ją do ulubionych i oglądam jej aukcje. Po odp. na negatywy i neutrale widać, że poważna kobieta, ale tak coś mnie zastanawiają jej neutrale - prawie każdy odnośnie wątpliwości co do oryginalności zapachu - wszystkie z kilku ostatnich miesięcy - uwzięli się, czy same matołki jej się ostatnio trafiają...
Sorry za OT, tak mi to chodzi po głowie jakoś...

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2006-10-31, 19:51   #2274
agaa13
Zakorzenienie

gratuluję zdobyczy dziewczyny.
Stary 2006-10-31, 22:32   #2275
MrsVargas
Wtajemniczenie

Po wizycie u zębologa pobiegłam do Rossmanna i wynagrodziłam sobie cierpienia Nu
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-01, 10:35   #2276
Dallale
Rozeznanie

Cytat:
Ja można powiedzieć też w ciemno - raz niuchnęłam Królestwo Czerwone - edp trochę zżerała nozdrza,ale było obiecujące,blotterek - po kilkunastu minutach - miodzio,pomyślałam,że edt będzie właśnie tym czego szukam - złagodzoną,miekką wersją edp..hmmm...i buteleczka - jak dla mnie o wiele subtelniejsza niż konwencja "motocyklowego kasku Paris Hilton" czyli wersji EDP
Flakon edp jest rozdartym z bólu sercem kryjącym się w srebrnej, metalowej zbroi, rajskim, zakazanym owocem nadgryzionym przez Ewę i Adama, a nie kaskiem panny Hilton Jak możesz tak bluźnić

Co do samego zapachu, to edt jest dla mnie nie tyle złagodzoną wersją edp, ale raczej wariacją na jej temat.

Stary 2006-11-01, 10:46   #2277
kizia mizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Pozbawienie Cię dobrego humoru nie było wcale moim celem ,po prostu "Tocade" bardzo zalazło mi za skórę i mocno się rozczarowałam,z kolei jak teraz czytałam opis Tocadilly - brzmi naprawdę inaczej,wręcz interesująco!Gratuluję nabytku,oby było z niego dużo pożytku!(rym przypadkowy)
Mam nadzieje ze z nabytku bedzie dużo pożytku i że nie będzie pachniał brzydko
Marteczko masz w kolekcji Tocade?

Dziękuje za wszystkie gratulacje oby nie zamieniły sie w kondolencje

REKLAMA
Stary 2006-11-01, 12:37   #2278
MARTECZKA
Rozeznanie

Cytat:
Marteczko masz w kolekcji Tocade?
W niemieckim Rossmannie długo chodziłam wokół T.,bo podobała mi się buteleczka - w końcu kiedy swoją łamaną "niemiecczyzną" odważyłam sie poprosić o psiknięcie na nadgarstek i na papierek - oniemiałam, a potem było już tylko gorzej.W end-efekcie zapach okazał się słodkim ulepkiem w sosie syntetyczno-waniliowym. Chęć ,aby T. posiadać przeszła mi wtedy bezpowrotnie.
Stary 2006-11-01, 12:40   #2279
MARTECZKA
Rozeznanie

Cytat:
Flakon edp jest rozdartym z bólu sercem kryjącym się w srebrnej, metalowej zbroi, rajskim, zakazanym owocem nadgryzionym przez Ewę i Adama, a nie kaskiem panny Hilton Jak możesz tak bluźnić

Co do samego zapachu, to edt jest dla mnie nie tyle złagodzoną wersją edp, ale raczej wariacją na jej temat.
Rozdarte serce,srebrna zbroja - postaram się zapamiętać i więcej już nie grzeszyć, mam nadzieję,że edt okaże się mniej przyprawowe i przez to łagodniejsze w ..smaku.
Stary 2006-11-01, 14:49   #2280
Dallale
Rozeznanie

Cytat:
Rozdarte serce,srebrna zbroja - postaram się zapamiętać i więcej już nie grzeszyć, mam nadzieję,że edt okaże się mniej przyprawowe i przez to łagodniejsze w ..smaku.
I tu się nie rozczarujesz- w edt nie ma ani kminku, ani imbiru jak w edp, jest tylko delikatnie wyczuwalny, różowy pieprzNie piecze

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości