Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-02, 12:38   #2251
Dotka81
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Niestety jestem jedną z tych, dla których jakikolwiek obcas jest męczarnią. Nie wiem z czego to wynika ale nawet przy najniższym stopy bolą mnie po krótkim czasie...

Moje czarne mydło spleśniało!
Mam tak samo z obcasami

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 12:44   #2252
Ansday
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Jak dla mnie nawet nie ma porównania, zarowa jest dużo ładniejsza . Sama pewnie ją kupię, przerażają mnie jedynie złote guziki. Ona nie ma domieszki lnu prawda?

Jeśli chodzi o czarno-białą garderobę to jest super, ale nie potrafiłabym oprzeć się pokusom jakie czyhają co sezon. Poza tym bez beżowych butów też sobie życia nie wyobrażam. I cały rok w czarnym płaszczu. Póki co próbuję powstrzymać ochotę na zakup żółtej sukienki.

Dziewczyny, mierzyłyście może gdzieś biały garnitur?

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Poproszę
metki juz odcielam wczoraj zeby juz nie rozmyslac ale z tego co wiem nie ma domieszki lnu, guziki zawsze można wymienić, A co do żółtej sukienki tez nad nią rozmyślam ale nie wypowiem się bo nie mierzyłam jej, na pewno coś żółtego kupie, mam już koszule teraz myślę o spódniczce no i te piękne karmelowe ćwiekowe sandały do tego
Ansday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 12:59   #2253
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Ja rowniez bym prosila o dodanie do listy
Ja również dołączam się do prośby o dodanie
emely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 13:19   #2254
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
Myslo allepo jest kolejne na mojej mydlanej liscie Ktore skuteczniej, czarne czy allepo, radzi sobie z zaskornikami/podskornymi grudkami? (jesli oczywiscie testowalas je rowniez pod tym katem...)
Wydaje mi się, że allepo bardziej rozjaśnia zaskórniki
Ja allepo używam codziennie do wieczornego mycia twarzy (co któryś dzień zostawiam na kilka minut), natomiast czarnego mydła dawno solo nie używałam (muszę wrócić. Ostatnio ciągle mieszałam z glinką ghassoul)

No i stwierdzam, że czarne mydło kupione w sklepie z naturalnymi kosmetykami w dużym białym słoiczku ma jakby gorsze działanie niż to z Organique.

Cytat:
Co Ty? Miałaś to z O.?

Moje mi podchodzi wodą!:/ Pamiętam, że któraś o tym problemie pisała. Byłam przekonana, że to może przez za wysoką tem. w łazience, ale teraz już wiem, że na pewno nie bo swój słój trzymam teraz w chłodnym miejscu, przynoszę do łazienki, nakładam i odstawiam :/
Będę kupować w O. małe ilości bo duże się marnują.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 13:19   #2255
magic galaxy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Ale zdjęć nie można chyba wstawiać

EDIT: ZAŁOŻYŁAM WIZAŻOWY BLOG Blog jest prywatny - czytać i komentować mogą tylko osoby z mojej listy kontaktów. Trochę osób już dodałam, ale nie wszystkich. Ci co chcą być zaproszeni proszeni są o wyrażenie chęci a jeśli tylko udzielają się w tym wątku (lub w którejś z poprzednich części) to oczywiście nie widzę żadnych przeszkód.
Także prosiłabym o dodanie mnie do listy
magic galaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 13:37   #2256
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sratatatka Pokaż wiadomość
Błękitne_niebo, ja też poproszę jeśli można
Odzywam się na wątku raz na 300 lat, ale zaglądam regularnie.
Podobnie jak Ja, więc również poproszę o dodanie

Dziewczyny a może Wam czarne mydło spleśniało bo stało w ciepłym pomieszczeniu?
Ja odstawiłam czarne mydło, bo miałam po jego używaniu wiele wyprysków..co wcześniej nigdy nie miało miejsca, miałam idealną skórę twarzy..
Teraz 'leczę' ją Effaclar Duo z LRP i jest coraz lepiej, także polecam spróbować

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 13:46   #2257
aniser
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Lepiej późno niż wcale, kupiłam czarne mydło, olejek arganowy i wodę różaną. Generlanie jestem sceptycznie nastawiona do nowych kosmetyków, ale widzę, że te mają bardzo dobre recenzje. Zastanawiam się jeszcze nad zakupami w kalinie.
Olejek arganowy tez planuje zakupic... a masz zamiar uzywac do wlosow czy twarzy? no i solo czy laczony?
Moja mama mnie troche nastraszyla,ze uzywajac solo mocno przetluscil jej twarz (a ma naprawde sucha skore)i teraz sie zastanawiam czy ryzykowac

Cytat:
Niestety jestem jedną z tych, dla których jakikolwiek obcas jest męczarnią. Nie wiem z czego to wynika ale nawet przy najniższym stopy bolą mnie po krótkim czasie...

Ups... a mialas to z Organique? Po jakim czasie zaszlo Ci plesnia?

Ja mam z obcasami calkiem odwrotnie- nie wyobrazam sobie zycie bez szpilek, w szafie w pracy mam 4 pary w roznych kolorach,zeby pasowaly do wszystkiego w czym przyjde

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że allepo bardziej rozjaśnia zaskórniki
Ja allepo używam codziennie do wieczornego mycia twarzy (co któryś dzień zostawiam na kilka minut), natomiast czarnego mydła dawno solo nie używałam (muszę wrócić. Ostatnio ciągle mieszałam z glinką ghassoul)

No i stwierdzam, że czarne mydło kupione w sklepie z naturalnymi kosmetykami w dużym białym słoiczku ma jakby gorsze działanie niż to z Organique.

Co Ty? Miałaś to z O.?

Moje mi podchodzi wodą!:/ Pamiętam, że któraś o tym problemie pisała. Byłam przekonana, że to może przez za wysoką tem. w łazience, ale teraz już wiem, że na pewno nie bo swój słój trzymam teraz w chłodnym miejscu, przynoszę do łazienki, nakładam i odstawiam :/
Dzieki W takim razie Allepo zakupie jak tylko bede znowu w poblizu O. (ktore nie jest mi po drodze niestety...). A teraz czarne stosuje tak jak ty Allepo, tj. do wieczornego mycia i przewaznie zostawiam na twarzy na pare minut. Chcialam zmieszac z zielona glinka (wczesniej moglam jej uzywac solo,ale ostatnio koszmarnie piecze mnie czolo po nalozeniu), ale nie wiem jak rozprowadzic mydlo,zeby wszystko razem nie stworzylo wielkiego gluta

Swoja droga jesli czarne mydlo plesnieje/podchodzi woda to ciesze sie,ze kupilam tylko 40gram,,,

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-02, 13:49   #2258
miucca
Raczkowanie

Cytat:

EDIT: ZAŁOŻYŁAM WIZAŻOWY BLOG Blog jest prywatny - czytać i komentować mogą tylko osoby z mojej listy kontaktów. Trochę osób już dodałam, ale nie wszystkich. Ci co chcą być zaproszeni proszeni są o wyrażenie chęci a jeśli tylko udzielają się w tym wątku (lub w którejś z poprzednich części) to oczywiście nie widzę żadnych przeszkód.
Ja również serdecznie proszę o dodanie Co prawda udzielam się na forum rzadko, ale wątek podczytuję na bieżąco i jest on moim ulubionym. Cenię Twoje posty, uważam, że są pomocne i niezwykle przejrzyste, dlatego z chęcią poczytam więcej Twoich rad
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 13:50   #2259
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
chyba zacznę ograniczać się do 4-5 kolorów, fajnie taka garderoba wygląda

Pogoda dzisiaj faktycznie dopisała, w Poznaniu słoneczko, czasem tylko mocny wiatr zawiał, ale ja już poczułam wiosnę

Dzisiaj w kilku miastach było otwarcie tego nowego sklepu Sinsay, czy któraś z Was może była ? Jest coś ciekawego ?
Patrząc na zdjęcia ubrań w necie wygląda na sklep w stylu haemowego divided czy zarowego trf - czyli ciuchy dla młodzieży. Ceny mąją całkiem niskie w porównaniu do innych sieciówek.

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
ja mam ostatnio dokładnie to samo. Irytuje mnie to tym bardziej, że mam zniżki do reserved, mohito i hm, a na nic nie mogę się zdecydować
Mam ten sam problem, nic mi się nie podoba. Rzeczy są fatalnej jakości i mają ceny z kosmosu. Albo wszystko źle na mnie leży Aż się odechciewa kupować.
Jedynie w H&M zaopatrzyłam się w spodnie na fitness, myślę jeszcze nad jakimiś topami i bluzeczkami z działu basic, bo przydałyby mi się na wiosnę i lato a na wyprzedażach rzeczy z tego działu nigdy nie widzę.

Cytat:

Poproszę o dodanie mnie do listy

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
Nie będę cytować bo pisze z tel, ale dziękuję wszystkim za opinie myślę ze jednak zostawię białą marynarkę z Zary i kurtkę z HM tez.

W ciagu 2 tyg mysle wybrac sie na zakupy wiosenne z mezem jako doradca, ale on jeszcze nie wiem ze mam juz spisana swoja mala liste dla siebie.

Co do takiej 2 kolorowej szafy podobna ma tez My Silk Fairtyle i przyznam ze taka szafe jest dobrze miec bo wszystko do siebie pasuje i co nie ubierze wyglada super, ale od czasu do czasu jakis mocno kolor jako dodatek warto dodać szkopuł w tych żeby takich mocnych kolorów nie było za duzo i zeby nie przeważały bo wtedy niby szafa pełną a nie ma co ubrać, sama kiedys tak mialam, wszystko jakies kolorowe święcące, a jak co do czego przyszło to płacz przed lustrem bo nie mam co na siebie wlozyc, od jakis 2 lat skompletowałam szafę na nowo i u mnie tez przeważają biały, krem, czarny, granat, puder, bez,
a z takich energicznych kolorów mam kilka par rurek i jedna marynarkę.

Błękitne niebo
szkoda ze nie będzie bloga sama na niego czekałam bo wiele Twoich rad mi umknęło, a nie zawsze mam czas przekopywać cały watek, pomyśl o takich wizazowm chociaż

Wspominałam Wam jakis czas temu ze zawsze na wiosne oczyszczam organizm glodowka 10 dniowa i wlasnie od 3 dni sie oczyszczam, w tym roku mialam zaplanowana na 15 marca, ale musilam ja przyspieszyc ze wzgledu na swieta o których zapomniałam, mam nadzieje ze schudnę max 3-4 kg jak zawsze a nie więcej, bo nie robię tego dla diety wlasnie tylko dla oczyszcenia tak ze trzymajcie kciuki.
Początkowo myślałam, że pomyliłaś nazwę bloga z My Secret Trove Of Luxury, bo z tego co pamiętam wymieniona przez Ciebie blogerka miała raczej kolorową szafę. Dawno nie odwiedzałam jej bloga, więc teraz weszłam i widzę, że rzeczywiście ubiera się ostatnio w kilka kolorów - czerń, szary, beż, czerwień, biel, granat - jakbym swoją szafę widziała

Cytat:
Polecam kosmetyki o których pisała Błękitne Niebo

Od siebie dorzucę jeszcze mydło allepo (cudotwórca moim zdaniem ), glinke ghassoul (kupuję w organique, łączę mieszam z wodą i czarnym mydłe, ścieram rękawicą kessa), effaclar duo (bardzo, naprawdę bardzo dobry krem!)
Mydło Aleppo jest na mojej liście do wypróbowania ale zakupię je dopiero w drugiej połowie roku, gdyż najpierw muszę zużyć wszelkie zapasy. Sporo czytałam o nim na blogach o kosmetykach eko, ma bardzo dobre opinie

W Łodzi piękna pogoda, słońce tak zachęcająco świeciło, że aż wybrałam się na krótki spacer Jednak jest zimno, szczególnie jak wiatr zawieje.

Ale udało mi się za to odkryć sklepik z pełną gamą kosmetyków PAESE Wprawdzie jak wróciłam do domu to przypomniało mi się, że na stronie producenta czytałam już kiedyś info na jego temat jak szukałam adresów łódzkich punktów sprzedaży ale oczywiście już zdążyłam o tym zapomnieć Kupiłam polecany tu na wątku akrylowy utwardzacz do paznokci i zmacałam Wiosenną Mgłę Pudrową. Rzeczywiście daje efekt tafli i ma taką jedwabistą konsystencję Nie byłam przygotowana finansowo na większe zakupy (a kartą płacić nie można bo to mała budeczka na ryneczku), więc zaopatrzę się w nią w przyszłym tygodniu jak będę odbierać zamówioną farbę do włosów. Polecałyście tu odcień "Mglisty poranek", ja jednak zdecyduję się na "Upalny dzień" bo jest jaśniejszy (choć po rozsmarowaniu na dłoni różnica między tymi dwoma odcieniami jest minimalna).
Zresztą czuję, że w marcu mój plan niekupowania kosmetyków przez pierwszy kwartał roku weźmie w łeb, bo w perfumerii zmacałam jeszcze rozświetlający żelek Estee Lauder i chyba ulegnę. Mam nadzieję, że do przyszłego tygodnia chcica mi minie, tym bardziej, że nie potrzebuję aż tylu rozświetlaczy, mam kamienie brązująco-rozświetlające Goddess Rocks, z których jestem bardzo zadowolona a ich ekonomiczność nie pozwoli mi zużyć ich prędzej niż za kilka lat, więc chyba muszę dopuścić do głosu zdrowy rozsądek
Stary 2013-03-02, 13:53   #2260
kobea
Zadomowienie

Cytat:

ja też proszę jeżeli można
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 14:06   #2261
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Co Ty? Miałaś to z O.?

Cytat:
Ups... a mialas to z Organique? Po jakim czasie zaszlo Ci plesnia?

Ja mam z obcasami calkiem odwrotnie- nie wyobrazam sobie zycie bez szpilek, w szafie w pracy mam 4 pary w roznych kolorach,zeby pasowaly do wszystkiego w czym przyjde

Swoja droga jesli czarne mydlo plesnieje/podchodzi woda to ciesze sie,ze kupilam tylko 40gram,,,
Z Organique, kupiłam próbkę, dostałam w takim białym zakręcanym pudełku. Po około dwóch tygodniach rozmokło, po kolejnym zajrzałam i było całe puchate. Nie dotykałam go mokrymi dłońmi i przechowywałam w pokoju. Zdążyłam zużyć tylko połowę Nie kupię więcej, choć zaczęłam się z nim lubić.

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Ale udało mi się za to odkryć sklepik z pełną gamą kosmetyków PAESE Wprawdzie jak wróciłam do domu to przypomniało mi się, że na stronie producenta czytałam już kiedyś info na jego temat jak szukałam adresów łódzkich punktów sprzedaży ale oczywiście już zdążyłam o tym zapomnieć Kupiłam polecany tu na wątku akrylowy utwardzacz do paznokci i zmacałam Wiosenną Mgłę Pudrową.
Kusi mnie ta Mgła, ale ona ma chyba w składzie parafinę i boję się zapchania

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Patrząc na zdjęcia ubrań w necie wygląda na sklep w stylu haemowego divided czy zarowego trf - czyli ciuchy dla młodzieży. Ceny mąją całkiem niskie w porównaniu do innych sieciówek.
Denerwuje mnie Reserved, który robi kampanie ze światowymi modelkami, a potem mamy światowe ceny
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-02, 14:55   #2262
fortepian2121
Zakorzenienie

Witam w takim razie tez proszę o dodanie mnie do tego Bloga....,jestem nowa więc się nie udzielałam .Ale bardzo prosze
fortepian2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 15:04   #2263
Ri Ri
Raczkowanie

dziewczyny, wybieram się dziś na zakupy i proszę Was o radę, może wiecie

a więc, gdzie znajdę płaszcz/trencz do 150 zł? może są gdzieś na wyprzedaży? w mohito widziałam fajne klasyczne za 99 zł, ale akurat nie było mojego rozmiaru
Ri Ri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 15:07   #2264
fortepian2121
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ri Ri Pokaż wiadomość
dziewczyny, wybieram się dziś na zakupy i proszę Was o radę, może wiecie

a więc, gdzie znajdę płaszcz/trencz do 150 zł? może są gdzieś na wyprzedaży? w mohito widziałam fajne klasyczne za 99 zł, ale akurat nie było mojego rozmiaru

w Mango widziałam ,ale to juz jakis tyg temu
Stary 2013-03-02, 15:10   #2265
mamaNiu
Rozeznanie

Cytat:

Szkoda, że nie założyłaś nowego wątku żebyśmy sobie wszystkie mogły podczytywać Ja dop odkryłam Twoje rady i przymierzam się do pierwszego zamówienia. Mam b. wrażliwą cerę, więc z ciekawością wypróbuję produkty "naturalne"
mamaNiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 15:20   #2266
deila
Raczkowanie

Błękitne Niebo - ja też bym bardzo prosiła o wpisanie mnie w listę kontaktów
deila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 15:35   #2267
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dziewczyny starałam się dodawać po kolei wszystkich którzy wyrazili na to chęć, ale jak kogoś nieumyślnie pominęłam to krzyczcie a naprawię swój błąd Na razie jest tylko post z moją pielęgnacją, wkrótce będą pojawiać się kolejne

Jest dzisiaj piękny dzień, spędziłam go do tej pory na spacerze Zahaczyłam o centrum handlowe gdzie nabyłam dwie nowe sukienki i cieliste szpilki w Reserved (korzystając z kuponu -20%). Niestety, rabat nie objął butów

Mariah fajnie że mgła pudrowa Ci się spodobała, moim zdaniem to prawdziwe cudeńko Daje wykończenie jak ekskluzywny kosmetyk

Kusicie mydłem aleppo Nie próbowałam, ale chyba się skuszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cieliste re.jpg (17,2 KB, 37 załadowań)
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 15:52   #2268
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny starałam się dodawać po kolei wszystkich którzy wyrazili na to chęć, ale jak kogoś nieumyślnie pominęłam to krzyczcie a naprawię swój błąd Na razie jest tylko post z moją pielęgnacją, wkrótce będą pojawiać się kolejne

Jest dzisiaj piękny dzień, spędziłam go do tej pory na spacerze Zahaczyłam o centrum handlowe gdzie nabyłam dwie nowe sukienki i cieliste szpilki w Reserved (korzystając z kuponu -20%). Niestety, rabat nie objął butów

Mariah fajnie że mgła pudrowa Ci się spodobała, moim zdaniem to prawdziwe cudeńko Daje wykończenie jak ekskluzywny kosmetyk

Kochana, ja jestem strasznie niezorientowana w wizażowych blogach, jeżeli otrzymałam zaproszenie to w jaki sposób mogę na niego wejść ?Z Twojego profilu ?

Edit : Już mam !

Edytowane przez carpaibex
Czas edycji: 2013-03-02 o 15:55
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 16:00   #2269
Ag4
AGA :)

Cytat:

Chcialam zmieszac z zielona glinka (wczesniej moglam jej uzywac solo,ale ostatnio koszmarnie piecze mnie czolo po nalozeniu), ale nie wiem jak rozprowadzic mydlo,zeby wszystko razem nie stworzylo wielkiego gluta
Ja też mam w pracy prawdziwą buciarnię Do każdego stroju, na każdą pogodę, itp

Co do czarnego mydła i glinki to ja opracowałam sobie swój sposób.
Do małego pojemniczka (mi służy to tego wyczyszczona zatyczka od dużego opakowania lakieru taft ) nakładam tyrochę czarnego mydła, dolewam wody różanej lub hydrolatu i mieszam to wszystko małą ceramiczną łyżeczką. Później dodaję łyżeczkę glinki (w moim przypadku to ghassoul) i jeszcze raz wszystko mieszam.
Czasami dodaję wszystko naraz i mieszam razem, ale gorzej się wtedy rozpuszcza czarne mydło bo glinka z wodą się zmiesza a mydło się babra dalej.

Cytat:

Bardzo fajne buciki! Mam taki sam fason tylko karmelowe Też kupione w Re

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-02, 16:11   #2270
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Jakąś godzinkę temu wróciłam ze zakupów Jestem zadowolona Udało mi się upolować parkę ze Zary, baletki z Haemu i kilka ciuchów z wczoraj otwartego na Malcie sklepu Sinsay Jak poszukam fotki, to Wam wrzucę Ogólnie ceny mają śmieszne Szczególnie za t-shirty, za które dałam 29 zł
Przy okazji odwiedziłam też Ikeę Zakupiłam kilka rzeczy do domu Choć jakbym mogła, to chętnie wykupiłabym połowę tego sklepu
Wczoraj wybrałam się na "Nieulotne". Jeśli któraś z Was zastanawia się nad tym, czy wybrać się na to do kina, to zdecydowanie odradzam. Film jest sam w sobie mało interesujący, za to dość pokręcony. Końcówka filmu jest totalnym niedomówieniem. Dla mnie to była strata kasy

Cytat:

Czy mogę poprosić o dodanie do listy kontaktów?
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 16:14   #2271
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Jakąś godzinkę temu wróciłam ze zakupów Jestem zadowolona Udało mi się upolować parkę ze Zary, baletki z Haemu i kilka ciuchów z wczoraj otwartego na Malcie sklepu Sinsay Jak poszukam fotki, to Wam wrzucę Ogólnie ceny mają śmieszne Szczególnie za t-shirty, za które dałam 29 zł
Przy okazji odwiedziłam też Ikeę Zakupiłam kilka rzeczy do domu Choć jakbym mogła, to chętnie wykupiłabym połowę tego sklepu
Wczoraj wybrałam się na "Nieulotne". Jeśli któraś z Was zastanawia się nad tym, czy wybrać się na to do kina, to zdecydowanie odradzam. Film jest sam w sobie mało interesujący, za to dość pokręcony. Końcówka filmu jest totalnym niedomówieniem. Dla mnie to była strata kasy

Czy mogę poprosić o dodanie do listy kontaktów?
My byliśmy z TŻ w MM, oczywiście straszne tłumy, ale udało mi się przeglądnąć asortyment w Hebe i kupiłam utwardzacz z Sally Hansen i na pewno jeszcze tam wrócę kiedy wszystko się uspokoi
Stary 2013-03-02, 16:23   #2272
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
My byliśmy z TŻ w MM, oczywiście straszne tłumy, ale udało mi się przeglądnąć asortyment w Hebe i kupiłam utwardzacz z Sally Hansen i na pewno jeszcze tam wrócę kiedy wszystko się uspokoi
Wczoraj na fejsie sprawdzałam, jakie sklepy będą w tej nowej galerii Ostatecznie wygrała Malta, tym bardziej, że chciałam poszukać parki
MM zostawiam na później, kiedy już minie szał z powodu otworzenia nowej galerii Chcę właśnie Hebe odwiedzić No i Cubusa
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 16:32   #2273
sarong
Rozeznanie

Cytat:

Bardzo proszę o możliwość śledzenia bloga. Nie udzielam sie, głownie z powodu różnicy pokoleń ale podczytuje, staram sie zmieniać szafę i korzystam z rad
Basia

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 16:38   #2274
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ri Ri Pokaż wiadomość
Może w Zarze na dziecięcym? Za 149zł
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 16:41   #2275
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:

mogłabym prosić o dodanie mnie?

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 16:53   #2276
rocknroll
Raczkowanie

Cytat:

Ja tak jak kilka moich poprzedniczek też się nie udzielam, ale z wielką chęcią obserwowałabym Twój blog!
Stary 2013-03-02, 16:53   #2277
fortepian2121
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
mogłabym prosić o dodanie mnie?
ja także bardzo prosze

Edytowane przez fortepian2121
Czas edycji: 2013-03-02 o 17:30

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-02, 16:57   #2278
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Wczoraj na fejsie sprawdzałam, jakie sklepy będą w tej nowej galerii Ostatecznie wygrała Malta, tym bardziej, że chciałam poszukać parki
MM zostawiam na później, kiedy już minie szał z powodu otworzenia nowej galerii Chcę właśnie Hebe odwiedzić No i Cubusa
Szału na nowa galeria nie robi, ale Hebe jest super, szkoda tylko że do kolorówki nie idzie się dopchać i jest tam tak gorąco, że pomadki dosłownie się leją po otwarciu testera
Stary 2013-03-02, 17:00   #2279
karolllla
Przyczajenie

Ja tez bardzo prosze o dodanie do obserwujących bloga, czytałam Twoje rady na forum i bardzo chciałabym moc obserwowac bloga
karolllla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-02, 17:00   #2280
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Staram się często aktualizować

Cytat:
Napisane przez fortepian2121 Pokaż wiadomość
ja także bardzo prosze :pro si:: prosi::pros i:
Dodałam Cię już przy Twoim poprzednim poście
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości