|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X
Cytat:
|
|
#2252 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
mimo wszystko jakoś nie zrozumiałam tego co powiedziała w tym filmiku odnośnie ciąż gwiazd, dziwnie to zabrzmiało jakoś, może mi ktoś rozjaśni, bo 3 razy słuchałam i serio to brzmiało jakby się wygadała z czyms
|
|
|
|
#2254 |
|
keep calm and contour on
|
przecież nissiax specjalnie rzuca takie tajemnicze hasła,żeby ją wypytywać dalej i budzić ciekawość
jakbyście nie chciały mówić o ślubie powiedzmy tak w realu, to wspominałybyście: och, wiecie, szykują się duże zmiany w moim życiu,ale wam nie powiem o co chodzi, zastanawiajcie się.. ?
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi mi o fragment, w którym mówi że Kim Kardashian pojawia się na wszystkich okładkach, pokazuję gazete i zaczyna: o tutaj na przykład Kim Kardashian, TEŻ jest w ciązy, o i Jennifer Aniston też bla bla bla. nie wiem do czego odnosi się to pierwsze 'też', może nie rozumiem kontekstu
no chyba że źle zaakcentowała i nie zaznaczyła przecinka, który powinien być po tym 'też', a go nie było |
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
A kogo to obchodzi czy ona jest w ciaży czy nie? Podziwiam dziewczyny ktore się tego dopytują pod jej filmikami- własnego życia nie mają? Sorki ale ja tak to odbieram..
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-03-07 o 21:30 |
|
|
|
#2258 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
Nie przesadzasz?
|
|
#2259 |
|
Rozeznanie
|
Przecież tu się rozwinął temat ciąży Nissiax ,było pełno domysłów na kilka stron że człowiek jak się naczytał to sam w to uwierzył .
Jak będzie to bardzo fajnie,kobiety w ciąży są takie bardzo szczęśliwe że się i innym udziela ,ale wątpię że się kiedyś przyzna ,chyba że już będzie widać . A jak nie jest to kogo tam to z resztą obchodzi . Puste dno u Pannajoanna http://www.youtube.com/watch?v=f9cZhcvHiiY MyCityOfBeauty delikatna koloryzacja - recenzja http://www.youtube.com/watch?v=f9cZhcvHiiY Vlog u The Kretka1 http://www.youtube.com/watch?v=ysVA-IB4AzA |
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw powiedziała , że nagłówki gazet nie są odkrywcze , że "boom na dzieci" (czy coś w tym stylu) i do tego to się odnosiło , że Kim w ciąży , Jennifer też itd. Analizowanie każdego słowa to trochę przesada
|
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak laska zaczyna wypowiedz nie odnoszącą sie do nikogo innego mówiąc, że Kim też jest w ciązy to nie dziwią mnie podejrzenia w komentarzach i do tego nie trzeba wielkiej analizy, poszłam obejrzeć rzekomy rosnący brzuch i usłyszałam rzeczone zdanie, któro można z łatwością opatrznie zrozumieć.---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- powtarzam słowa Nissi |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 |
|
Konto usunięte
|
Otyła i wyfotoszopowana tak, że aż niepodobna do siebie (ale oczywiście prawiąca o samoakceptacji) pani "dietetyczka" na okładce Superlinii. Świat się kończy.
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam ostatni filmik Agi o pielęgnacji zębów w ciąży. Troche naiwnym wydaje mi się stwierdzenie, że mycie szczoteczka elektryczną zębów sprawia, że sa w stanie idealnym. No cóz ja myję taką szczoteczką zęby dobrych kilka lat a niestety ciąże i karmienie doprowadziły moje zeby do stanu strasznego. Aga ma po prostu szczęście i mocne zęby, szczoteczka nie ma z tym nic wspólnego. I jeszcze to jej stwierdzenie, że po znieczuleniu zęby bolą bardziej Marzena na okładce wygląda gorzej i starzej niż w rzeczywistości. Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2013-03-07 o 21:49 |
|
|
|
|
#2264 |
|
Rozeznanie
|
Ej, ale nawet jeśli jest w ciąży to...to tylko po prostu jest w ciąży
Temat wart wałkowania na lewo i prawo, echę
|
|
|
|
#2265 |
|
summer vibes;)
|
Szczerze mówiąc w ogóle mi zwisa domniemana ciąża Nissiax.
Swoją drogą przynudza ostatnio, nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, może mi się przejadła.
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Nie ma sensu więc o tym gadać. |
|
|
|
|
#2268 |
|
Raczkowanie
|
Nie rozumiem tego szukania na siłę czy nisia jest w ciąży czy nie.
Nawet jakby była, to przecież co w tym strasznego? Ona nie ma nastu lat. To żaden skandal. Czuje się jakbym była w podstawówce i wielka sensacja, bo jakaś koleżanka jest w ciąży.
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Pomijając to i tak lubię ją i jej filmiki
|
#2270 |
|
Life is a drink ...
|
Mimo Waszych próśb by Nissiax była w ciąży to obawiam sie, że jeszcze długo poczekamy na jej ciąże o ile w ogole to ogłosi ... jak już będzie w stanie błogosławionym :P
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez monicar Czas edycji: 2013-03-07 o 22:33 |
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, że elektryczna jest o niebo lepsza i nawet nie ma co porównywać ze zwykła szczoteczką. Chodziło mi o to, że to dzieki szczoteczce ma idealne zęby, co wydaje mi się nie do końca prawda. Na to składa się wiele czynników.
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
nissia sama na siebie to wszystko sprowadziła bo podsyca te domysły
tu się nawet dowiedziałam że się zaręczyła ale wg mnie ten pierścionek jest na innym palcu i w dodatku zielony, po prostu dziewczyna lubi robić szum
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka sama napisała w komentarzu o zaręczynach, wyjaśniła kwestię jak nosi się pierścionek w usa.
|
|
|
|
#2275 |
|
Zadomowienie
|
Dopóki nie zobaczę zaświadczenia lekarskiego, że nissiax jest w ciąży,nie uwierzę
|
|
|
|
#2276 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Eee tam, test ciążowy lepszy
|
|
|
|
#2278 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą co z tego, że zielony? To zaręczynowy musi być z pierdyliardem diamentów?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.

jakbyście nie chciały mówić o ślubie powiedzmy tak w realu, to wspominałybyście: och, wiecie, szykują się duże zmiany w moim życiu,ale wam nie powiem o co chodzi, zastanawiajcie się.. ?
no chyba że źle zaakcentowała i nie zaznaczyła przecinka, który powinien być po tym 'też', a go nie było 

Najpierw powiedziała , że nagłówki gazet nie są odkrywcze , że "boom na dzieci" (czy coś w tym stylu) i do tego to się odnosiło , że Kim w ciąży , Jennifer też itd. Analizowanie każdego słowa to trochę przesada
a jak laska zaczyna wypowiedz nie odnoszącą sie do nikogo innego mówiąc, że Kim też jest w ciązy to nie dziwią mnie podejrzenia w komentarzach
13.03.2008
11.10.2014