![]() |
#2251 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: FREE SAMPLES :>
dzieki bardzo logest!!!!!!
![]() ale ja wpisuje kod pocztowy normalnie, 11-500 w miejscu Postleitzahl i ciagle mi sie pokazuje ze musze go uzupelnic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Raczkowanie
|
HEJ!!! Ja wczoraj dostałam długo oczekiwane próbki z Iwostinu, i to w dwóch kopertach. Razem mam 6 próbeczek, które bardzo mi sie przydadzą. Takie same próbki kremu nawilżającego dostałam od dermatologa, że niby dobre i nieszkodliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Wtajemniczenie
|
u mnie dzisiaj 3 fajne przesyłeczki
![]() 1. z Biomarisu-3 próbki kosmetyków (jeden to chyba peeling pod prysznic i 2 jakies kremy) oraz ulotki, jaki kosmetyk z ich serii do jakiej cery itp. i cennik produktów 2. z Iwostinu-2 kremy do skóry wrażliwej i do jeden do rak 3. z Matipmexu-broszura z wycieczkami do Paryża, Rzymu i Lizbony ale jestem happy ![]() a terz pedze do szkoly papapap ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Przyczajenie
|
wczoraj niespodziewanie dostalam od GATTA super breloczek, notesik i dlugopis..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj dostałam maila na nie od COCA COLI...napisali mi ze gadzetów oni że sa onedostępne jedynie w promocjach przy zakupie...
![]() ![]()
![]() |
#2257 |
Wtajemniczenie
|
po wielu trudach wysłałam to Head&shoulders
rzeczywiscie trzeba bylo wpisac kod bez myslnika....ze tez na to nie wpadlam ale jest bardzo pozytywna rzecz w tym wysylaniu maili: chyba zaczne przykladac sie do jezykow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Raczkowanie
|
Łooo dostałam wczoraj duuuużo próbek francuskiej firmy CAUDALIE. Poszukajcie w necie i sobie zamówcie
![]()
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Raczkowanie
|
u nie dzis kobice dni bez bolu i probka kremu na bazie torfu... ale fajny krem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zadomowienie
|
Mi forum nie działało przez dłuugi czas....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Raczkowanie
|
http://konkurs.hitnews.pl/register.php?pp=4163
nalezy sie zalogowac i zbierac punkty trwa od 1 stycznia do 2 kwietnia nagrody notebook, nokie, kubki koszulki, odtwarzacze mp3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Wtajemniczenie
|
u mnie dzisiaj 7 wielkich, grubych kopert, az drzwiczki do szkrynki sie pogiely!! ledwo to z tata wyjełam!! Niestety katalogi tylko
![]() 1. katalog ubrań Frank Walder 2. katalog mebli stylowych Hepi 3. cennik drzwi Drims 4. katalog mebli BRW-kuchnia 5. katalog dom na horyzoncie (juz po raz 2) 6. katalog EF-miedzynarodowe szkoly jezykowe i jeszcze broszura nauka i praca za granica z tej samej firmy 7. katalog mebli BRW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Raczkowanie
|
po co Wam tylko katalogow??
tylko miejsce zajmuja |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj w duzej kopercie od ziaji mała próbka balsamu z olejem winogronowym( tylko jedna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś nie wiedzieć czemu drugiraz pilniczki od Navali (ale się nie pogniewam jak jeszcze przyślą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zadomowienie
|
Ktoś mnię tu jeszcze pamięta?
![]() Forum mi dłuuugo nie działało... ![]() U mnię mało: -Zapałki -Brelok+dlugopis-POLMOS -Mapka...kolejna -2tatuaże(bananki z napojkami:P)3nalepki Błagam podajcie jeszcze(albo powiedzcie gdzie można znależć na frorum) jakieś przewodniki i brochurki:P |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
U mnie wczoraj:
-kartka z Hugo Bossa Energise (1) www.hogofragrances.com -kartki z Lacoste Pour Femme(1) i Touch of Pink(4) -Johnson's Baby : Płyn dokąpieli-50 ml, szmpon-50ml, krem przeciw odparzeniom-15ml. Nie pamiętam skąd zamawiałam próbki ![]() W każdym razie próbki przyszły z Warszawy etykiety są w j. polskim. A dziś -The Warsaw Voice.
Catch me If jou can... ![]() ![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() ![]() ![]() Nasz dzień!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paulinka5891 Czas edycji: 2006-01-11 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W tym czasie gdy nie działało mi forum zebrałam: -Fajne zapałki -2tatuaże i 3 nalepki -Brelok i długopis od POLMOS BIAŁYSTOK -Mapka z k2 znowu(nie zamawiałam więcej...) Błagam odeślijcie mnię do innych stron z forum lub napiszcie gdzie jeszcze można dostć przewodniki i brochurki... ![]() Ups...dubelek...jak się usuwa posty... ![]() Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-01-10 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj :
- Kobiece dni bez bólu - katalog Unicef - 3 próbki Iwostin i chyba to wszystko ... jak możecie to podajcie adres na te breloczki i nalepki...THX ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Raczkowanie
|
![]()
Dawno mnie nie było. bo komputer mi się zepsuł.
Ale od teraz już jestem i dostałem kilka rzeczy :
Poozdro dla wszystkich. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na próbki czekam i nic na razie ![]() Edytowane przez windykatorka Czas edycji: 2006-01-10 o 19:55 Powód: literówki ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Raczkowanie
|
windykatorka dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Ile czekałaś naprzesyłkę z Studio fan mail???myślę że mi podwędzili na poczcie...:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Raczkowanie
|
Dziś:
-4 próbki z Fenice+cennik,broszurki itp. -katalog Morton brown -Ambasada Holandii-3 mapki,książeczki "Focus on the Netherlands" i "The Netherlands on the European scale" -kartki -różnowe Lacoste,lacoste-style in play, 2x-hugo boss -katalogi www.proidee.de
Catch me If jou can... ![]() ![]() --------------------------------------------------- 21 czerwiec 2014 r., godz: 15:00!! ![]() ![]() ![]() Nasz dzień!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzisiaj dostalam katalog wyrobow cukierniczych kamaj, a wczoraj katalog oriflame i domy w tradycji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zadomowienie
|
Wczoraj też dostałem zdjęcie z autografem Kim Basinger i czekałam chyba z miesiąc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj bardzo fanie bo przewodniki albo raczej katalogi z Tauck:
Europa,Afryka,Ameryka,Haw aje,Egipt,Indie,Australia &Nowa Zelandia,Azja,Usa&Kanada, Tauck river cruising i Tauck na morzu. Piękne zdjęcia ![]() Aha przesyłka była ofoliowana,a na kopercie-"Przesyłka przyszła z zagranicy w stanie uszkodzonym" Zastanawiam się przez kogo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.