|
|
#2251 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mundial 2014 - część III
Cytat:
Co do meczu to dupy mi nie urwało. Widziałem lepsze widowiska
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Czy tylko ja byłam za BVB
?
|
|
|
|
|
#2253 |
|
Rozeznanie
|
http://img2.repostuj.pl/46f4dsf64sd.gif Swoją drogą to zachowanie Lewego też było nie na miejscu
|
|
|
|
|
#2254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#2255 |
|
Rozeznanie
|
Mi właśnie też jakoś to umknęło, dopiero po meczu czytałam jakieś komentarze o tym faulu i znalazłam jak to wyglądało. A komentatorzy z tvp się podobno zaczęli śmiać.
|
|
|
|
|
#2256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jeszcze spojrzał na te nogi
||
|
|
|
|
#2257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z naszego trio jak dla mnie Piszczu najlepiej, a Błaszczykowski poza tym jednym nieudanym strzałem na bramkę w I połowie to grał w ogóle? ![]() Cytat:
Ale potem mi się śmiać chciało jak sobie tak przekazywali ten puchar i tylko myślałam żeby go nikt nie upuścił z tej radości Cytat:
A najlepsi i tak byli komentatorzy w studio TVP: "to nie był dzień Lewandowskiego"
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-05-26 o 07:34 |
|||
|
|
|
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
Brawo Bayern
za walkę jak równy z równym. Ładny to był mecz. Obawiałam się bojaźliwej i zachowawczej gry, ale grali otwarcie, a to zołzik lubi już przed drugą połową byłam pewna, że Bayern wygra i całkiem spokojnie oglądałam sobie meczyk.Co do przytoczonego tu faulu Lewego to widziałam go od początku, bo uważnie śledzę grę tego zawodnika i specjalnie słuchałam co komentatorzy na to: zapomnieli nagle języka w gębie Bo jak to przecież Robcio nie fauluje, tylko jego zawsze kopią biedusię Ale najbardziej w całym meczu podobało mi się studio w przerwie - 30 s, Engel zdążył wydukać jedno zdanie i "wracamy na Wembley" trza było lecieć z reklamami całe 15 min
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam początek na ZDF i mogłam chociaż zobaczyć cały ten rycerski pokaz, bo fajnie to przygotowali Na koniec LM podsumowanie statystyk strzelców i asyst: http://www.realmadrid.pl/index.php?c...nosci&id=45701 Brawo Krysia A z Karima mówiłam, że lepszy asystent niż napastnik
|
|
|
#2260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Mundial 2014 - część III
Ja przez dluzszy czas nie rozumialam dlaczego moj ojciec go tak nie lubi, ale w koncu sam zainteresowany mi to obrazowo przedstawil w jakims meczu ![]() No ja tez oczywiscie! Taka samotna z tego powodu wczoraj tu bylam Cytat:
Milo bylo widziec tak wscieklego Ribery'ego, ktorego zapal byl tlamszony przez Piszcza ![]() No to Neymar oficjalnie w Barcie... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#2261 |
|
BAN stały
|
Z tak dysponowanym rywalem Borussia nie miała szans. Nawet gdyby doszło do dogrywki, to Bayern miał poszczułby ją swoimi rezerwami (bo Borussia na ławce nie ma nikogo ciekawego).
Ciekawi mnie dlaczego Goetze nie zagrał. |
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mundial 2014 - część III
O kuwa! No to nieźle
![]() A jeszcze wracając do wczoraj: - sędzia tez sobie chciał pograć c`nie? http://24.media.tumblr.com/57bb32cac...725ro1_500.jpg - chodź, tatuś przytuli http://24.media.tumblr.com/746b86971...ltno1_1280.jpg - fajny stojaczek http://25.media.tumblr.com/6c2698b1e...l4mmo1_500.jpg-
|
|
#2263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bayern gra bardzo dobrze ale nie widzialam miedzy nimi tej wielkiej roznicy punktowej z Bundesligi.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Neymar jako drugi najdrozszy transfer Barcelony Pierwszy to Ibra, mam nadzieje, ze z nim wspolpraca bedzie lepiej sie ukladac i nie bedzie tak, ze najdrozsze najgorzej nam wychodza.Kurna, tyle pieniedzy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się obawiam jak Messi tę informację przyjął. Dziwię się w ogóle, że Barca mając świetnego Messiego sprowadza taką "gwiazdeczkę" zza oceanu...
|
|
|
#2265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mundial 2014 - część III
Cytat:
co w sumie dobrze wrozy na poczatek, moze sie tam nie pozabijaja jako dwie 'gwiazdy' ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 |
|
Zadomowienie
|
Wg mnie zdecydowanie przepłacili chociaż Real dawał jeszcze więcej
![]() Pożyjemy zobaczymy.
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Włączyłam wlaśnie na Puchar Włoch, niezłe ujęcia z szatni: piłkarze się dopiero ubierają a tu kamerzysta wszystko kręci
|
|
#2268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sie okaze.Gol Alexis! Barca-Espanyol 1:0, Tito jaka kamienna twarz, wez sie cos emocjonuj koles A jak tam Puchar Wloch?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#2269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się że wygrało Lazio. Należał im się jakiś puchar za grę w przeciągu całego sezonu, patrząc na to jakim składem dysponowali
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mundial 2014 - część III
Ja oglądam Real vs. Real Sociedad, jest 1-0 po golu Pipity Ale Real dziś gra bardzo rezerwowym składem m.in. bez Xabiego i CR, którzy są na trybunach.ponury jak to nie ma nic ciekawego? Coś by sie znalazło na pewno ![]() Xabi Alonso na siku idzie - Orłowski w formie
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-05-26 o 20:26 |
|
|
|
|
#2271 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie myślę co ale nic mi nie przychodzi do głowy
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie jest Lagaudia? My tutaj miałyśmy już tyle planów jak wleźć do szatni... ![]() Dziwnie mi się patrzy na Mou na ławce w tym meczu wiedząc, że już niedługo go tam nie będzie... ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Nie mogę, co Diego dziś broni ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Real już 2-0 Callejon po podaniu Kaki!iiii niestety karny po ręce Samiego... 2-1
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-05-26 o 21:22 |
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Czoko, swoją drogą to Piszczu wygląda jak taki typowy Niemiec
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Stace Mesucinka właśnie wchodzi na boisko
Kurrrr....czę, remis 2-2 A myślałam, że to będzie lekki meczyk.uff... już 3-2, Sami! Nie ma to jak w końcówce stracić gola... ostatecznie 3-3 Ale co strzałów na bramki było, to dawno nie widziałam tylu akcji.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-05-26 o 21:52 |
|
|
|
|
#2275 |
|
Wtajemniczenie
|
Cooooo
Iiii koniec, Barcelona wygrywa 2:0! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#2277 |
|
Zadomowienie
|
stylowe majtasy Karima zapewne
![]() właśnie wróciłam z kina i widzę 3-3 oj chłopaki chyba już o wakacjach myślą na jakiej rajskiej plaży ![]() dobranoc i ciachowych
|
|
#2278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Mundial 2014 - część III
Niby Lewy idzie juz definitywnie do Bayernu-spoko, niech idzie, ale niezwykle wiarygodny Pudelek donosi, ze generalnie sporo pilkarzy Borussi moze tez przejsc do Bayernu, w tym Piszczu! Mam nadzieje, ze to tylko typowo pudelkowy artykul, bo jak nie to
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Kurczę, ja byłam za BVB jednak i szkoda, że nie wygrali Co do Lewandowskiego, to widziałam to w meczu i też mi się wydawało, że on się zwyczajnie zaplątał w tych nogach, ale teraz jakoś inaczej to wygląda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

?

Ale potem mi się śmiać chciało jak sobie tak przekazywali ten puchar i tylko myślałam żeby go nikt nie upuścił z tej radości

za walkę jak równy z równym. Ładny to był mecz. Obawiałam się bojaźliwej i zachowawczej gry, ale grali otwarcie, a to zołzik lubi 

Bayern gra bardzo dobrze ale nie widzialam miedzy nimi tej wielkiej roznicy punktowej z Bundesligi.
Pierwszy to Ibra, mam nadzieje, ze z nim wspolpraca bedzie lepiej sie ukladac i nie bedzie tak, ze najdrozsze najgorzej nam wychodza.
co w sumie dobrze wrozy na poczatek, moze sie tam nie pozabijaja jako dwie 'gwiazdy'