|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
No u nas sie daje do wyboru dziecku kasę, różaniec, kieliszek, książkę/długopis. Wiem, ze różnie ludzie dają. Jak wybierze kieliszek to pociąg do alkoholu, kasę to bogata będzie, książkę to do nauki, różaniec-wierzaca.
Ula chyba tak ![]() U nas tez dziś start o 6. Ale wyspana jestem mega,bo żadnej pobutka nie bylo od 20do 6rano ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- A i Alusi fotki z urodzin bym zapomniała skomentować. Piękna niunka, torcik super no i prezent od dziadków extra! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- A ja po tyg plamienia dostałam dziś normalny okres i umieram ![]()
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2013-09-08 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Wtajemniczenie
|
U nas pobudka o 8, ale co z tego, jak od 4 do 5:30 było kręcenie się i wybudzanie co 10 minut no i oczywiście wcześniej też z 3 pobudki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Wtajemniczenie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() spóźnione życzenia dla naszych roczniaków ![]() ![]() ![]() wczoraj kupiliśmy fotelik, było mnóstwo do wyboru ale ostatecznie wybrałam Romer King plus. rewelacyjny ![]() a jaki stabilny. nawet nie drgnie o centymetr na siedzeniu ![]() Lenie wyszły obie trójki a jeszcze nie ma ani jedynek ani dwójek ![]() Cytat:
![]() właśnie dziewczyny, rzućcie linkiem jeździków, które macie ![]() Lena wczoraj na jednym siedziała i nawet jej się podobało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zadomowienie
|
Dobrze, że już z Zosia lepiej
![]() Szkoda, że nie mogę zobaczyc Waszych zdjęć z roczku, ale nadrobie w pon. Marta, tamlin od 24-4 leżałam z Mają, bo bidulke tak bolały ząbki ![]() Maja raz siadla na jezdziku kolegi i widziałam jej strach w oczach także my poczekamy z zakupem ![]()
#2257 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Mąż w domu z Fabiankiem obiad gotują a ja z Dandim i rodzicami wracamy z grzybkow ![]() Ale za wiele ich nie ma ![]() Miłej niedzieli! Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lena jeszcze jeździła w nosidełku ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- mam pytanie ![]() jaką zupę najczęściej podajecie na imprezie? ja zawsze robię ten barszczyk pieczarkowy, którego przepis wrzuciłam kiedyś na klubie, ale na roczek Leny chętnie wypróbowałabym coś innego. poratujecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
potworkowa
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
witam się po długiej nieobecności
![]() spóźnione życzenia dla roczniaków ![]() lourouse dużo zdrówka dla Zosi ![]() przeprowadziliśmy się do Krakowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Cytat:
![]() Ale musi fajnie wyglądać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bosze...a ja te gruszki tak morduję od czwartku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W jakie region Krakowa? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zadomowienie
|
Hej,hej
![]() My jednak wczoraj byliśmy u dinozaurów.Ale super było ![]() ![]() A dziś dokładnie jak mc temu przyszła @. Wczoraj nasza znajoma urodziła przez cc swoją drugą córcie-Marysie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2265 |
potworkowa
|
Kurdwanów
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- trzeba będzie jakieś krakowskie spotkanie zorganizować, póki ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zadomowienie
|
Podaję jej panadol w ciężkich chwilach, a na bieżąco jedziemy z dentinoxem
#2267 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Chłopcy już się bawią oczywiście ![]() Fabiś wstał dzisiaj o 6 a Dandi nie wiele później ![]() Posprzątałam,pomyłam podłogi i teraz pije kawke ![]() Fabianka zaraz położe spać bo już leży na podłodze z pieluszką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego dla Alicji zdrówka ![]() ![]() i prezentów fajnistych dla rodziców zdrowia, miłości i cierpliwości ![]() ![]() ![]()
#2269 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Impreza roczkowa udała się super,wszyscy zadowoleni. Zuzia u wszystkich na rękach siedziała,bawiła sie,naprawdę ekstra. ![]() W prezencie dostała też rowerek ten co Angel pisała,ciuszki i głównie pieniądze. Zaraz wybywam do biedronki na zakupy,trzeba jakiś obiad ugotować a nie mam kompletnie pomysłu. ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Alicjo kochana wszystkiego co najpiękniejsze,samych cudownych,beztroskich dni,miłości,szczęścia.:cm ok: ![]() ![]()
#2270 |
Wtajemniczenie
|
Alicjo samych uśmiechów Skarbeńku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Dla Alicji dużo zdrówka i samych radosnych chwil
![]() ![]() ![]() Fabianek śpi więc ide robić obiadek ![]() dzisiaj kopytka z sosem grzybowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Wtajemniczenie
|
witajcie! nie nadrabiam na razie, próbuję się uczyć...
proszę o mocne trzymanie kciuków jutro od 12 ![]() życzcie mi szczęścia, bo chyba tylko to mi pomoże... |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Alicjo Kochana Sto Lat Ślicznotko ![]() Ja dziś już byłam w Biedrze po promocyjne mleko ![]() Są też piersi kurczęce w promocji po 11,49/kg ![]() A dziś pani Oliwia spadła ze schodów!!!Poszłam tylko siku a tu Kamil krzyczy "choć szybko bo włazi na schody" wyleciałam z tej łazienki jak oparzona a ta skubanica w ciągu kilkunastu sekund wlazła na półpiętro czyli pokonała 6 schodków ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej hej,
Po weekendzie, narobiłam sałatek w końcu, zrobiłam porządek w Sonii ubrankach i reklamówki małych ubranek wędrują do znajomej - dzięki temu robi się luz ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
Ja w sprawach ząbkowych, kupiłam Sonii Bobodent, do tego w pogotowiu są czopki paracetamolu, oraz Chamomila Dagomed lek homeo - dobrze się rozprawia z przyczynami ząbkowania ![]() Sońka przed wyrżnięciem się jedynek dodatkowo miała kropione uszy bo miała wrażliwe - wystarczyło jak ja doktorka wymacała od razu przepisała dicortinef
![]() |
#2275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też byłam w biedronce wzięłam 3 mleka,ludzi tyle że masakra.
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Nie było mnie, wybaczcie
![]() Mela ma już 10zębów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Ja mam mleko odłożone
![]() ![]() ![]() Dla Ali wszystkiego naj, naj, najcudowniejszego ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Aaaaaaaaaaaa no i mamy zęba numer 7 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A a nie kupiłam mleka bo było tylko 3R a chciałam zwykłe ![]() Za to kupilam dwie poduszki na jaśka z Myszką Minnie i Kubusiem Puchatkiem po 4,99 ![]() Tort na wieczór przygotowany, przychodzą wujek z ciocią tylko bo reszta rodzinki została imprezowo załatwiona na urlopie ![]() ![]() Tak że wybaczcie ale zdjęć z roczku nie będzie bo jubilatka zdecydowanie nie w formie. Ale na klub wrzucę jakieś aktualne porównanie ![]() I prosimy o kciuki za wyjście na prostą ze zdrówkiem ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Hej. Witamy się po weekendzie.
![]() TŻ w znowu w trasie, więc jesteśmy sami. Znowu był aż 5 dni w domu, więc ciężko mi się przestawić na tryb "nie ma go". Wszystkiego najlepszego dla Alicji!!! ![]() Tamlin, Colds brawa za nowe ząbki Waszych pociech. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja powtarzam testy trochę bo w środę mam egzamin także drogie Panie trzymać kciuki proszę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.