Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybierasz tytuł dla XVIII części wątku mam wrześniowo-październikowych?
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 6,25%
Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają 0 0%
Porody się zbliżają, więc mamuśki okna obmywają 1 2,08%
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? 19 39,58%
Mówi mama do malucha: "Wyłaź wreszcie z mego brzucha" 7 14,58%
Łóżeczko, wózek już czekają, a maluchy w brzuchach zwlekają 1 2,08%
Zbudyniałe wszystkie matki modlą się o poród gładki 7 14,58%
Wody chlusną, skurcze brzucha, chcę zobaczyć już malucha! 10 20,83%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 10:14   #2251
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
2400 g w 36 tc... jutro zaczynam 37
Maja 2180g w 36tc...

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:14   #2252
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Trochę mnie dziwi takie podejście, bo to naprawdę nie ma znaczenia jakiej płci jest dziecko.Ja tak samo bym sie cieszyła z drugiej córki, na pewno byłoby dużo plusów takiej sytuacji.Nie ma sie wpływu na płeć.Kto ma problem, że jego dziecko ma taką czy inną płeć to chyba jeszcze nie dojrzał do rodzicielstwa
ja bede miala jak trzecim dzieckiem tez bedzie syn

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:15   #2253
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Motyl a ten kolega dalej świruje, że ma córkę?

a ja się zastanawiam czy sobie szmponem nie zafarbować włosów? bo one są chyba bez amoniaku, taki żeby po kilku mycia zszedł jakiś cimny blond/jasny brąz bym zrobiła to bym chociaż odrostów nie miała- sama nie wiem boję się sama farbować włosy
Nie wiem, muszę podpytać męża czy coś słyszał na ten temat

Ja wytrzymam jeszcze ten miesiąc, chociaż zastanawiam się,czy przy kp można się też farbować?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:16   #2254
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Hej

Podczytuje Was na bieżąco,ale mam ciężki okres i jakoś nie mam na nic ochoty.

Gratuluję kolejnych tygodni, udanych wizyt, a tym,ktore koczują w szpitalu- jak najlepszych wyników!!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:17   #2255
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Motyl a ten kolega dalej świruje, że ma córkę?

a ja się zastanawiam czy sobie szmponem nie zafarbować włosów? bo one są chyba bez amoniaku, taki żeby po kilku mycia zszedł jakiś cimny blond/jasny brąz bym zrobiła to bym chociaż odrostów nie miała- sama nie wiem boję się sama farbować włosy
Szamponem sobie krzywdy nie zrobisz, ale najprawdopodobniej ciemniejszych odrostów Ci po prostu nie złapie. One są bez amoniaku, więc np. na blond złapią wszystko, ale na brązowych żadna jasna nie wyjdzie...

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
no nie ma właśnie
i Susanny
w sumie to Ja-iki też nei ma
ooo, a Katarzyna?!
sporo Ich
Może rodzą

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
hehe fajnie ze tyle osob i kazdy jest taki inny
ja mam nadzieje ze spontan bedzie z dzieckiem, a ze ty majac dziecko twierdzisz ze sie da to mysle ze.moja objazdowka samochodem po toskani w ciemno sie uda
i oczywisice.kajak juz znalazlam taki model.ze.dziecko ma.siedzisko miedzy nogami rodzica, mam nadzieje ze.11miesieczny malec sobie.da.rade.z.siedzenie m
znajomi byli z miesieczna corka tydzien na kajakach i dalo rade
oczywisice kapali sie.w.rzece i spali pod namiotem

Z 11-miesięcznym problem może być tylko taki, że nie wysiedzi
Ale ogólnie czemu nie
Mi się marzą łódki, ale na to dzieci muszą mieć min. 4 lata

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:17   #2256
ladanseuse14
Zakorzenienie

tassia punkt obserwacyjny mam.znakomity, widzialam tez jak ja wiezli po operacji

martwie sie, ze znow cos mnie boli a przeciez pod kroplowka jestem
Stary 2013-08-20, 10:17   #2257
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę mnie dziwi takie podejście, bo to naprawdę nie ma znaczenia jakiej płci jest dziecko.Ja tak samo bym sie cieszyła z drugiej córki, na pewno byłoby dużo plusów takiej sytuacji.Nie ma sie wpływu na płeć.Kto ma problem, że jego dziecko ma taką czy inną płeć to chyba jeszcze nie dojrzał do rodzicielstwa
ja musiałam się przyzwyczaić, że będzie synek, ale jak się nasłuchałam ile par ma problem, żeby mieć dziecko, ile dzieci rodzi się chorych itd. to mi wsio ryba już, teraz moją jedyną obsesją jest zdrowie Mikiego
tym bardziej, że niektóre rzeczy (tfu! tfu!) wychodzą po porodzie jak np u mojego chrześniaka on ma fenyloketonurię- czyli zero białka, specjalne mieszkanki, wszystko ważone ehhh

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 10:18   #2258
tassia
Zakorzenienie

Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

ja-ika pewnie walczy z porzadkiem po przeprowadzce i czeka na internet

ja ma nowy projekt w pracy i pewnie wysiada

reszta nie mam pojecia

jeszcze papuga sie przestala odzywac a wrocila do nas i Madzia od blizniakow pewnie ma duzo pracy przy nich

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:19   #2259
Natala84
Zakorzenienie

Maharet, to prawda że masaż szyjki bolesny, ale za to daje dobre efekty jeśli chodzi o postęp w porodzie, chyba jednak czasami warto...

Ladan, współczuje szpitala... myślę że możesz za niego podziękować mamie przy najbliższej okazji przeraziło mnie wczoraj jak pisałaś jej teksty... moim zdaniem bez sensu taka podróż z noworodkiem, zostałabym u teściów

Passion, coś czuje że zostaniesz już do końca w tym szpitalu

Diorisha, super że wizyta udana i że z łozyskiem wszystko ok ja jutro na wizycie poproszę chyba też o skierowanie na usg z przepływami

pomyłam okna kit że zaraz zacznie padać jeszcze mi mycie podłóg zostało.. to na czworaka powinno być? bo tak mopem to jade z 2 razy w tygodniu jak odkurzam, nic nie daje... a jeśli na czworaka to poczekam do wieczora jak mąż będzie i młoda będzie spała, może będzie 2 w 1

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:20   #2260
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Hej

Gratuluję kolejnych tygodni, udanych wizyt, a tym,ktore koczują w szpitalu- jak najlepszych wyników!!
Dziś o Tobie myślałam-widziałam na pasku dostępu,że jesteś i tak pomyślałam,że może macie problemy z tym domkiem i po prostu nie masz ochoty na udzielanie się. Głowa do góry
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:20   #2261
kaska87
Zakorzenienie

dobra mama już mi powiedziała, że wytrzymam już te 3 tygodnie, a właśnie się lękam, żeby mi jakieś rude nie wyszły czy coś a i tak muszę iść końcówki ciachnąć tylko będę musiała mleko odciągnąć bo mnie tam pochłonie na 3-4h z moimi gęstymi hejrami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 10:21   #2262
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja normalnie farbuję szamponem bez amoniaku w ogóle ta farba nie śmierdzi. I sama załadam sobie na włosy i tż mi pomaga (z tyłem sobie nie radzę)
Zafarbuj sobie bo odrosty są ble
Cytat:
Hej

No właśnie miałam pisać, że nas nie odwiedzasz
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:21   #2263
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
2400 g w 36 tc... jutro zaczynam 37
bykiem nie jest, ale jest już co wziąc na ręce

Cytat:
hejo
ja już byłam zanieść siuski do badania, wstąpiłam do mojej lekarki po receptę na engerix oczywiście się rozgadała, wypytywała o małego itd. a na poczekalni milion ludzi miałam iść do apteki zamówić tą szczepionkę, ale pada więc jutro się wykulam

a skąd wiesz jak bolą porodowe
Katarzyno, cóż za aktywność!

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Moja przede wszystkim na owsiance i co tam jeszcze było pod ręką

Mój też bardzo chciał żeby drugie dziecko również było dziewczynką. Śmieje się,że będą dwie córeczki tatusia. Taki babiniec w domu
Mają z Natalką niecny plan nie dopuścić mnie do prowadzenia wózka na spacerach. Już się zaczynają o to toczyć spory
przed ciążą jadłam owsiankę a teraz jakoś nei mam ocoty

kochani są
Stary 2013-08-20, 10:23   #2264
87czarna
Zakorzenienie

Czuję mega rozbicie i chyba wszystko tak się skumulowało,że ciężko mi normalnie funkcjonować... Dawno tak się nie czułam

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:23   #2265
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Diorisha, super że wizyta udana i że z łozyskiem wszystko ok ja jutro na wizycie poproszę chyba też o skierowanie na usg z przepływami

pomyłam okna kit że zaraz zacznie padać jeszcze mi mycie podłóg zostało.. to na czworaka powinno być? bo tak mopem to jade z 2 razy w tygodniu jak odkurzam, nic nie daje... a jeśli na czworaka to poczekam do wieczora jak mąż będzie i młoda będzie spała, może będzie 2 w 1
Poproś poproś- będziesz spokojniejsza

Jak się tak rozkręciłaś z tym sprzątaniem to ja serdecznie zapraszam do siebie
A chodzicie na taki długie długaśne spacery takie po 6-7km? Moja znajoma po dwóch dniach takiego wędrowania wylądowała na porodówce
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:24   #2266
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, idę cos zjeść i muszę popakować ubranka dla małego i pieluchy.Chociaż te do szpitala może wyprasuję

ja wczoraj popakowalam w sumie to musze miec tylko na wyjscie ale nie moglam sie zdecydowac w co ubiore panicza nad soba sie tak nie rozczulam hahahah moja torba jeszcze nie do konca spakowana...

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
Hejo witam się już po wizycie Przyjemna i bezstresowa, ciśnienie jak zwykle niskie, waga +1kg od ostatniej wizyty, szyjka zgładzona, wyniki krwi i moczu super, Marcin główką w dole więc wszystko gra
dostałam skierowanie na hbs, a na nastepnej wizycie posiew GBS i od 4 września odstawiamy fenka
lekarz pozwolił mi się trochę ruszać w granicach rozsądku, a jak boli to więcej fenka i leżeć
czy mogę prosić o wpisanie następnej wizyty na 4 września o godzinie 14:15? dzięki

Diorisha gratuluję pomyślnej wizyty cieszę się, ze wszystko w porządku
Ladan trzymaj się tam!! musisz być twarda a nie miętka
i nie stresuj się

bajka mały ten Twój brzuchol

passion a co tam u was?
zgladzona tzn ze w ogole jej nie masz juz?? null, kompletne zero??

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
hehe ja moge rodzic od czwartku do niedzieli poludnia teraz zamierzam w czwartek wieczorem lub w piatek

tylko ta szyjka zgladzona ty wez ciagle lez i odpoczywaj

ale one bola inaczej

sniadanko zjedzone wiec sie zwijam, ale na zwolnionych obrotach bo mnie napitala wszystko

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

bo euvax to koreanskie gowno ktore ma wiecej zwiazkow rteci. a szczepia nim bo jest tanszy od engerixa. engerix gdzies kolo 60 zl kosztuje.
ja stwierdzilam ze tez chce rodzic w czwartek ale dopiero 29.08 lub 05.09 bo tutaj w niemczech nie ma zadnych urlopow ojcowskich ani nic z tych rzeczy a tz ma malo urlopu wypoczynkowego juz wiec jesli urodze w tygodniu to bedzie musial normalnie chodzic do pracy a my z malym bedziemy sami w szpitalu :P a tak przez weekend tatus ma wolne a od poniedzialku wzialby se tydzien urlopu mam plan

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A my w przyszłym roku na bank pojedziemy

Mała się pewnie mniej rusza, bo niedługo rodzisz...

OŚWIADCZAM, ŻE MAM DOŚĆ.
Dzwonił tż. Ten sprzęt ZNÓW im się zepsuł!! Tż mówi, że może jutro, nosz k.wa!!! Mówi, że się wypisuje na żądanie i trzeba iść do innego szpitala, bo tam mu tego zabiegu po prostu nie zrobią!!
masakra!!!

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
zaczynam sie martwic bo mala prawie wcale sie nie rusza nie wiem czy to normalne ;/;(
moze juz sie szykuje na wielki wyskok?

Cytat:
aha.. i u mnie lekarz powiedział że fenka sie bierze tylko do 35 tc a pamiętałam że niektóre z was później odstawiają
mnie tez powiedzieli w de ze moga to podawac do skonczonego 34 tc

Cytat:
jeszcze niedawno szla taka lachona z brzuszkiem z kroplowka na strzala w krzyz a wlasnie wiezli dzidzie i szedl tatus...
ty lezysz na korytarzu ze masz takie centrum obserwacyjne tam? ja przez 3 tyg nie wiedzialam co sie dzieje hahahha wyjscie pod prysznic bylo przezyciem :P

uuuuffff jutro przyjedzie lodowka
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:26   #2267
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Czuję się jakaś taka nie wiem sama... Wyruchana? Totalnie bez życia...

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:26   #2268
jo_asiek
Zadomowienie

Witam się i ja! Dziewczyny przebywające w szpitalach - duuuuużo zdróweczka Wam życzę i mocno trzymam kciuki za Was i dzieciaczki

agusia - tak czytam o Twoich przebojach w tym szpitalu i trochę nie ogarniam.. jak tak można podchodzić do pacjenta.. przecież problemy z nerką to poważniejsza sprawa

matal - kolejny "super" szpital to przecież nie jest już ani śmieszne ani zabawne, oni sobie jakieś jaja robią z tą operacją TŻ czy co? brak słów normalnie...

A ja ruszam zaraz na polowanie na allegro ... będę szukać pościeli do łóżeczka
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:27   #2269
passion80
Zakorzenienie

Cytat:

myślałąm o Tobie

Cytat:
Passion, coś czuje że zostaniesz już do końca w tym szpitalu

zaczyna to do mnie docierać i chyba muszę się przyzwyczaić do tej myśli pewnie nei raz będziecie musiały znosić moją huśtawkę nastrojów, ale dzisiaj jest git

podłog na czworaka, mąż, taaaak, gut idea
Cytat:
dobra mama już mi powiedziała, że wytrzymam już te 3 tygodnie, a właśnie się lękam, żeby mi jakieś rude nie wyszły czy coś a i tak muszę iść końcówki ciachnąć tylko będę musiała mleko odciągnąć bo mnie tam pochłonie na 3-4h z moimi gęstymi hejrami
osytatnio pisałąm o nowej farbie z loreala, jakaś nowość z olejkami, bez amoniaku, farbuję na blond i ładnie pokryło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 10:27   #2270
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Katarzyno, cóż za aktywność!
chyba się ze mnie śmiejesz? poszalałam nie ma co
ale jak Piter dzwonił to mówi, żebym leżała- chyba się lęka
Cytat:
Czuję mega rozbicie i chyba wszystko tak się skumulowało,że ciężko mi normalnie funkcjonować... Dawno tak się nie czułam

Stary 2013-08-20, 10:27   #2271
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja wczoraj popakowalam w sumie to musze miec tylko na wyjscie ale nie moglam sie zdecydowac w co ubiore panicza nad soba sie tak nie rozczulam hahahah moja torba jeszcze nie do konca spakowana...
:
No ja też na wyjście, ale nie wiem jaka będzie pogoda...
A siebie już wczoraj spakowałam.

Edytowane przez maharet1092
Czas edycji: 2013-08-20 o 10:29
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:28   #2272
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe, jak długo styliści pracowali nad ich wyglądem
Cytat:
z pewnoscia dlugo..
pewnie tak co nie zmienia faktu że zdjęcia ładne

Cytat:
Hejo witam się już po wizycie Przyjemna i bezstresowa, ciśnienie jak zwykle niskie, waga +1kg od ostatniej wizyty, szyjka zgładzona, wyniki krwi i moczu super, Marcin główką w dole więc wszystko gra
dostałam skierowanie na hbs, a na nastepnej wizycie posiew GBS i od 4 września odstawiamy fenka
lekarz pozwolił mi się trochę ruszać w granicach rozsądku, a jak boli to więcej fenka i leżeć
super że wszystko w porządku

Cytat:

OŚWIADCZAM, ŻE MAM DOŚĆ.
Dzwonił tż. Ten sprzęt ZNÓW im się zepsuł!! Tż mówi, że może jutro, nosz k.wa!!! Mówi, że się wypisuje na żądanie i trzeba iść do innego szpitala, bo tam mu tego zabiegu po prostu nie zrobią!!

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:28   #2273
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Maharet, to prawda że masaż szyjki bolesny, ale za to daje dobre efekty jeśli chodzi o postęp w porodzie, chyba jednak czasami warto...
p:
To moze jednak sie zdecyduje jak będzie potrzeba
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:28   #2274
bojatoja
Zakorzenienie

Właśnie wczoraj moja siostra miała wizytę. Jest teraz w 32 tc i jej Dzidziuś waży już 2700. A mój Mały w 33t ważył 1950. Jest spora różnica.
Między terminem porodu jest u nas 5 tygodni odstępu
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:29   #2275
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze więcej fenka?!
Cytat:
kurde, Ty szyjkę masz zgładzoną,nie chcą Cię w szpitalu, powinni Cię pod kroplówkę podłączyć
od mojego lekarza generalnie emanuje stoicki spokój, czasem widzę jak ma gule w gardle a i tak nie powie ze sytuacja jest kiepska powiedział, zeby uważać i kontrolować, ze znam swoje ciało na tyle, że jak bardziej boli, wziąć dodatkowego fenka i się położyć. ufam mu, wyszłam z gabinetu spokojna
a, i przy każdej wizycie gratuluje mi że będę miała dzidziusia

Cytat:

hahaha 2 w 1
u mnie jeszcze 2,5 tyg bez sexu a później zaczynamy
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:29   #2276
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Eh pobrali mi dzis krew na te proby watrobowe bilurbine itd pod katem choleostazy bo mnie wszystko swedzi ale tak do zniesienia jeszcze a wyniki beda do 5 dni.. slyszal ktos cos o tym ?? Czy to tylko jak ktos sie drapie tak do ran czy moze tez lagodniej sie objawiac??
Ja robilam te badania, bo mnie reka swedzila. Podobno zaczyna sie od dloni i rak. Ale u mnie byl falszywy alarm. Ja mialam wyniki jeszcze tego samego dnia

Stary 2013-08-20, 10:29   #2277
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
osytatnio pisałąm o nowej farbie z loreala, jakaś nowość z olejkami, bez amoniaku, farbuję na blond i ładnie pokryło
no tylko ja chciałam jak coś szamponem, żeby zeszło do września, ale ok już wytrzymam i tak w domu siedzę

Stary 2013-08-20, 10:31   #2278
ladanseuse14
Zakorzenienie

nie po prostu otwarlam drzwi i akurat mam sale blisko dyzurki a obok akurat przyjmowali babki do porodu
Stary 2013-08-20, 10:31   #2279
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
To moze jednak sie zdecyduje jak będzie potrzeba
A ja chyba się nie zgodzę... Nawet jakby poród miał się przedłużać. Wspominam to tak tragicznie, że już wolałam płakać na skurczach

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:34   #2280
papuga_69
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, jak tam brzuszki ?

Ja powiem szczerze że jestem już zmęczona Wczoraj na wizycie lekarz powiedział że mogę już spokojnie rodzić. Jak robili mi ktg to żadnych skurczy, a jak mnie odłączyli od urządzenia to skurcz za skurczem następna wizyta 26.08.

Kurier właśnie przyniósł zamówiony przewijak, także cała wyprawka oficjalnie skompletowana Teraz tylko czekamy na Antosia
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości