|
|
#2251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz.3
Hej Anuszka. Masz dużo obowiązków, jednak tak jak pisałaś weekendowe ćwiczenie raczej nie da zbyt wiele. Masz kogoś z kim mogłabyś zostawić dzieci? Może wtedy jakiś fitness, bieg, coś? Albo wprowadzić jakiś wspólny ruch- niedługo wiosna- rodzinne wypady na rower są dla mnie cennym wspomnieniem
Od razu mówię, dzieci nie mam, więc się nie znam ![]() Mnie motywuje ślub, na który wybieram się na jesieni. To taki mój deadline, do którego już chcę ładnie wyglądać. Miałam dzisiaj fajny sen- biegłam chyba w półmaratonie po mieście i lesie w Gdańsku (czasami wydawało mi się, że w jakimś mieście w Anglii, nie kojarzyłam miejsc, ale wiedziałam Gdańk/Anglia). Co prawda dwa razy się zgubiłam i biegu nie ukończyłam, ale samo bieganie było dla mnie czystą przyjemnością. Wczoraj nie biegałam, czyżby moja podświadomość nadrabiała zaległość? ![]() Jutro ważenie, zobaczę, czy to, co robię daje efekty. Trochę się boję. |
|
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jeszcze małe dzieciaki niestety jedno nawet jeszcze nie chodzi heh ;p wczoraj pozarlam 1900kcal dzisiaj 1850 ( wiec liptonik... na razie wszystko zapisuje chcialam zaczac od 1600 ale sie nie udalo ;/ Mam nadzieje ze na dniach zejde do tej ilosci kcal i utrzymam ![]() Wiesz ja nie mam nadwagi .... po prostu te 5kg mi potrzebne do szczecia i dobrego samopoczucia ;p moze jakos gdzies bym wcisnela codziennie te 20min cwiczen ;/ ale najgorzej cholera zaczac ;/ Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2016-02-22 o 17:46 |
|
|
|
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
Wiem bardzo dobrze, jak trudno jest zacząć. Żeby się zmobilizować. Sama mam tak często- niby już ćwiczę, niby są pierwsze efekty, ale czasem po prostu się nie chce...
Z założenia 5kg łatwiej zrzucić niż 20, ale często właśnie te "mniejsze" kilogramy trudniej ruszyć. Może ktoś z zaglądających wie lepiej ode mnie, co radzić, ktoś, kto jest na Twoim etapie. Wskoczyłam rano na wagę i z radości wskoczyłam jeszcze raz- 86 kg, czyli -3 od 7 lutego, czyli ok 2 tyg. YEAH PS. właśnie wróciłam z przebieżki, idzie a w sumie biegnie mi coraz lepiej, niedługo chyba wydłużę fazę biegu a skrócę marszu, albo tylko skrócę marszu, a bieg zostanie taki sam, pomyślę... Edytowane przez _Sienka Czas edycji: 2016-02-23 o 21:44 |
|
|
|
|
#2254 |
|
Raczkowanie
|
Jaki tu spokój... jak tam u Was z dietą i ćwiczeniami? U mnie bieganie leży- 90% lenistwa i 10 bólu kolana... Dietą też średnio mogę się pochwalić, bo miałam kilkudniowy ciąg słodyczowy. Powinnam jutro wejść na wagę, ale chyba sobie daruję i wejdę w przyszłym tygodniu. I tak wiem, że nic nie spadło i mogłabym się założyć, że waga wzrosła
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie skończony w lutym Shred - i właściwie brak efektów
N kondycja lepsza... Ale to kwestia diety -a z tą nie mogę sobie poradzić W marcu celuję w basen - już 4 razy byłam +skalpel. Generalnie ruch mam ogarnięty - tylko to żarcie Uważałabym z nieważeniem - bo to nic Ci nie daje a może idąca w górę wskazówka by Cię otrzeźwiła? Ja nawet jak mam ciąg (ostatnio permanentny) to się ważę - zawsze to trochę otrzeźwia
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
oj powiem wam ze mi ciezko sie odchudzac
schudlam 1kg na diecie 1700kcal w dwa tygodnie. Teraz powinnam jesc 1500 ale udalo mi sie raz a tak caly czas blizej 1700 a tak juz nei schudne mysle nad jakas diete co tu wprowadzic, pozmieniac... brakuje mi 4kg do szczescia. I wez to zrzuc...
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się jakoś zmobilizować nie mogę, te 5 kg cały czas jest ze mną i ma się dobrze
|
|
#2258 |
|
Raczkowanie
|
W ramach brania się za bieganie- naładowałam mp3, gdzie mam swoją playlistę. A i kupiłam nowe leginsy. Teraz czas ruszyć dupę. Termin? nieśmiertelne jutro
|
|
|
|
|
#2259 | |
|
Rozeznanie
|
oj dziewczyny, my to mamy problemy!
Widze, ze nie tylko ja KOCHAM jesc. I to nie jak jestem glodna, po prostu kiedykolwiek, cokolwiek. Czy chodzi tutaj o to zeby miec cos w buzi i rzuc a moze zeby moj brzuch byl taki napchany zebym nie mogla chodzic? nie mam pojecia, ciezko mi zrozumiec ze nie potrzebuje gigantycznych porcji aby sie najesc a potem tak sie najem ze nie moge chodzic ;/ Cytat:
ja jestem 6 tydzien na gaca systemie, czasami niedokonca na 100% jako, ze nie mam dostepu do niektorych produktow, ale powiem wam ze schudlam juz bardzo duzo! W listopadzie wazylam 77kg, potem w Polsce 74kg( poczatek stycznia) i teraz waze 68kg!!! Takze od zaczecia samej diety to 6 kg, a tak w ogole no to prawie 10kg! bardzo sie ciesze, teraz powiem wam ze przechodze przez kryzys i ciezko mi :< takze potrzebuje kopniaka!
|
|
|
#2260 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny życzę Wam, aby te 4-5kg znikło zanim się obejrzycie, trzymam za to kciuki. Ja ostatnio próbowałam biegać, ale niestety kolano, a dokładniej jego ból nie pozwala mi na to- odnawia się stara kontuzja. Na szczęście pogoda chyba w końcu zacznie być ładna, więc może w kwietniu w końcu się rzucę i kupię rower. Lepsza opcja przy bólu kolan. Dietetycznie bardzo różnie- zdrowe odżywianie na zmianę z tym niefajnym
A jak u Was? |
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! To co, reaktywacja? Mam ochotę zacząć sie odchudzać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chętnie dołączę ale dopiero w kwietniu
![]() Ogolnie, co tam słychać ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu w kwietniu?
U mnie dobrze wyszłam za mąż, moj szkrab ma prawie roczek, ale nadal jestem gruba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Dzidzia w drodze, termin mam na kwiecień
więc już wiem, że po porodzie będę musiała się za siebie wziąć bo waga strasznie idzie w górę teraz siedzę na zwolnieniu to wizaz poszedł w ruch ![]() To się cieszę, że u Ciebie wszystko ok ![]() Kurcze ciekawa jestem czy ktoś się tu jeszcze pojawi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Wątpię
myślałam założyć nowy wątek, może większa odezwa by byla.Gratulacje tęsknię trochę za tym stanem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Żyjecie kobiety?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagš (niewyimaginowanš:) cz.3
Jako tako...zyje
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Od jutra standardowo zaczynam dietę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie żyje
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2270 |
|
Przyczajenie
|
Widziałem ostatni jakiś nowy spalacz tłuszczu przyda się na lato
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba też nie
utopilam się we własnym tłuszczu
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jako tako żyje
Szukam wsparcia bo nie mogę się wziąć w garść i zabrać za siebie ;( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
W ciąży przytyłam 20 kg, szybko zlecialo 18 kg i teraz waga stoi. Ale się nie dziwię bo jem i jem
czuję się jak wieloryb ;( bo przed ciaza przytyłam w sumie 10 kg od mojej najniższej wagi osiągniętej z Wami więc chciałabym zrzucić przynajmniej te 12 kg... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez sunshine16 Czas edycji: 2017-07-17 o 20:09 |
|
|
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz nie będę zachłanna, 5kg mi wystarczy.
|
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym się tak po ślubie nie zapuscila to by było nieźle 😔 a tak to faktycznie sporo roboty, najgorzej do ćwiczeń sie zmobilizować.
Startujesz z dieta? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
A no mam malutka, 3 miesiące ma
więc póki co głównie mój ruch to spacery, czasami coś mi się udało poćwiczyć ale to nieregularnie. Muszę ogarnąć sie z jedzeniem i oby waga ruszyła bo od ponad miesiąca nie spadło nic... dziś pierwszy dzień bez grzeszków mam za sobą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mógłby tu ktos do nas dołączyc. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

Od razu mówię, dzieci nie mam, więc się nie znam 

jedno nawet jeszcze nie chodzi heh ;p
N kondycja lepsza...