Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-13, 18:36   #2251
sweet_vintage
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Jakoś smutno mi się zrobiło bo właśnie sobie uświadomiłam ze w święta będę wyglądać jak bombka jak wszyscy będą piękni a w sylwestra będę musiała uważać żeby nie wystrzelić 4 tyg wcześniej
Ja kocham święta ale w tym roku to będzie nie za wesoło
Mam podobne myśli o świętach a sylwester to chyba pierwszy raz w życiu z mężem będziemy spędzać z polsatem )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

mój blog ciążowo-dzieciowy www.inspiracjemamy.blogsp ot.com

instynkt macierzyński jest przereklamowany.... http://www.inspiracjemamy.blogspot.c...nski-jest.html
sweet_vintage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 18:37   #2252
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Kochana nie myśl tak! To beda wyjątkowe święta i sylwester!! Ja tam sie cieszę pierwszy raz w życiu szykuje mi sie TAKA impreza karnawałowa

I taka odważna kreacja
Stary 2013-10-13, 18:40   #2253
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Jaki wybraliscie fotelik?
Taki klik
Przystępna cena i koleżanka miała dwa takie same dla swoich bliźniaków i chwaliła, że mimo mało znanej firmy dobrze się sprawowały.

Pościel mam taką klik a drugiej już nie mogę fotki znaleźć, ale taka niebieska w jakieś myszki z parasolkami

Edytowane przez _Shiloh_
Czas edycji: 2013-10-13 o 18:46
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 18:40   #2254
magnusia
Zakorzenienie

ja mam zamiar w sylwestra iść gdzieś na jakąś domówkę tyko że nie wyjazdowo ale w moim mieście - no chyba, że coś ze zdrowiem będzie nie tak
Stary 2013-10-13, 18:41   #2255
Cicici
Rozeznanie

Cytat:
I taka odważna kreacja
Ja tez mysle o kreacjach ale cos mi sie wydaje ze wystrzele wczesniej W sumie to nie bylabym zla majac dzidzie juz na swieta Tz w zeszla wigilie obiecal mojej mamie ze na nastepna bedzie dzidzia ciekawe czy sie sprawdzi
Cicici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 18:42   #2256
forester
Zadomowienie

Cytat:
Jakoś smutno mi się zrobiło bo właśnie sobie uświadomiłam ze w święta będę wyglądać jak bombka jak wszyscy będą piękni a w sylwestra będę musiała uważać żeby nie wystrzelić 4 tyg wcześniej
Ja kocham święta ale w tym roku to będzie nie za wesoło
a ja się cieszę na Święta (zresztą jak co roku) już zapowiedziałam, że ja się muszę najeść, więc w tym roku mam immunitet i zaczynam jeść od rana, a nie od pierwszej gwiazdki trzeba szukać pozytywów

Gosia motyw z mikołajem-mamą może być dobry
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 18:44   #2257
isia4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
ja ma czasem takie jazdy że myślę, że jak się mocniej "napnę" to mi się jeszcze coś tam otworzy i zacznę rodzić - takie głupie kiblowe myśli
Ja ostatnio zauważyłam ze jak pije soki typu kubuś to mi łatwiej się oproznic albo jogurt, kefir no i jabłko jedno dziennie.
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-13, 18:49   #2258
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio zauważyłam ze jak pije soki typu kubuś to mi łatwiej się oproznic albo jogurt, kefir no i jabłko jedno dziennie.
A ja zjadłam pół koszyka w tym tyg jabłek, co dzień po 3 zjadam i co i
Stary 2013-10-13, 18:52   #2259
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez _Shiloh_ Pokaż wiadomość
Taki
Przystępna cena i koleżanka miała dwa takie same dla swoich bliźniaków i chwaliła, że mimo mało znanej firmy dobrze się sprawowały.

Pościel mam taką
Nie znam tego fotelika,ale faktycznie niedrogi

A posciel z dinusiami my tez mamy
Stary 2013-10-13, 18:52   #2260
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
ja mam zamiar w sylwestra iść gdzieś na jakąś domówkę tyko że nie wyjazdowo ale w moim mieście - no chyba, że coś ze zdrowiem będzie nie tak
Rodzisz planowo dzień przede mną
Stary 2013-10-13, 18:52   #2261
JustiLbn
Raczkowanie

Dziewczyny ja też mam zaparcia Przed ciążą regularnie 2-3 razy dziennie chodziłam, bo zdrowo się odżywiam cały czas i do tej pory, a teraz czasem 2 dni nie mogę. Jak już pójdę, to jest taka... twarda? I czarna. Na szczęście nadmiar wiatrów się ulatnia
Czy wy też miałyście wyskok brzuszków ciążowych? Tzn ja do 18 tygodnia miałam brzuch jakbym się najadła, a od 20 tygodnia mnie wyrzuciło do przodu 3 kg w 2 tygodnie przytyłam, a należę do szczuplutkich i obawiam się rozstępów, które i tak mam po kuracji sterydami.
Moje dzieciątko szaleje, kopie już jak piłkarz, aż mi arbuz faluje.
Mam już wszystkie ubranka używane, tylko powiedzcie mi czy na wyjście ze szpitala, to koniecznie coś nowego muszę kupić? Bo mam komplety używane, ale w stanie idealnym, a każdy mi mówi , że coś nowego mam kupić. Na zdrowy rozum, to taka rzecz ubrana dziecku jeden raz już staje się używaną.
Są rzeczy , które kupię nowe, ale ubranek nie planowałam.
JustiLbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 18:54   #2262
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie znam tego fotelika,ale faktycznie niedrogi

A posciel z dinusiami my tez mamy
A Wy macie fotelik po Eryku, czy kupujecie?

JustiLbn: ja kupiłam parę rzeczy nowych, tak "na wyjście" ze szpitala. Ale znowu szykuje się rzut ciuszków od znajomej, więc na obecną chwilę nie kupuję nic.

Już posegregowałam ciuszki rozmiarami i spisałam sobie listę, żeby wiedzieć ile czego mam na jaki rozmiar.

Edytowane przez _Shiloh_
Czas edycji: 2013-10-13 o 18:56
Stary 2013-10-13, 18:57   #2263
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez JustiLbn Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja też mam zaparcia Przed ciążą regularnie 2-3 razy dziennie chodziłam, bo zdrowo się odżywiam cały czas i do tej pory, a teraz czasem 2 dni nie mogę. Jak już pójdę, to jest taka... twarda? I czarna. Na szczęście nadmiar wiatrów się ulatnia
Czy wy też miałyście wyskok brzuszków ciążowych? Tzn ja do 18 tygodnia miałam brzuch jakbym się najadła, a od 20 tygodnia mnie wyrzuciło do przodu 3 kg w 2 tygodnie przytyłam, a należę do szczuplutkich i obawiam się rozstępów, które i tak mam po kuracji sterydami.
Mam już wszystkie ubranka używane, tylko powiedzcie mi czy na wyjście ze szpitala, to koniecznie coś nowego muszę kupić? Bo mam komplety używane, ale w stanie idealnym, a każdy mi mówi , że coś nowego mam kupić. Na zdrowy rozum, to taka rzecz ubrana dziecku jeden raz już staje się używaną.
Wiesz chyba szpital nie ma takiego kodeksu ze musisz mieć nowe. Robisz co uważasz
Stary 2013-10-13, 19:02   #2264
katarzyniak
Rozeznanie

Cytat:
Ja też mam problem z WC
Staram się pić 2 l-3l dziennie, pilnuję się, jem dużo jabłek i nic
I tak sobie siedzę na tym kibelku i zastanawiam się jak ja dziecko urodzę jak nawet nie umiem się załatwić
Dziewczyny, mam na takie rzeczy patent niezawodny - sok z surowych burakow, prosto od sokowirowki.... Szklanka dziennie, po 2 dniach nie uwierzycie w to cudo. W dodatku taki sok jest dla ciezarnych bardzo bardzo zdrowy. I uprzedzajac pytania- dodajac sok z jablka jest naprawde dobry w smaku.... Normalny soczek owocowy.
Nic tak dobrze nie dziala na takie sprawy- wszelkie sliwki, kefiry, kapusty kiszone , platki owsiane- sok z burakow wszystko wymiata

A jesli chodzi o swieta i sylwestra, to gdybym jeszcze w tym czasie byla w dwupaku to chyba bylby najpiekniejszy moment w zyciu...taki naprawde wzruszajacy czas i wyjatkowy...i nie wazne jak bede wygladac...moge wygladac jak słoń,ale bede najszczesliwszym słoniem na świecie
02 czerwiec - pierwszy test,
08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739.
26 czerwiec - beta 51800 i serduszko

Wymiana kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700

Edytowane przez katarzyniak
Czas edycji: 2013-10-13 o 19:09
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 19:06   #2265
Cicici
Rozeznanie

Cytat:
A bierzesz zelazo? Bo od zelaza jest twarda i czarna zelazo trzeba brac rano na czczo zeby zapobiegac takim przygodom, najlepiej w towarzystwie wit C zeby sie lepiej wchlanialo
Cicici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 19:09   #2266
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
2 dni??? Ja czasem idę raz w tygodniu

iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 19:11   #2267
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
A Wy macie fotelik po Eryku, czy kupujecie? :
Mamy po Eryku
Eryk jezdzi juz dluzszy czas w drugim foteliku,wiec ten pierwszy dostanie Kacper
Generalnie to wszystko mamy po Eryku,wiec w zasadzie nic kupowac nie musze. Ciuchow mam tyle,ze i trojaczki bym ubrala i nawet nie musialabym codziennie prac Ale czasem cos kupuje dla Kacperka,bo tak mi jakos szkoda go,ze tylko wszystko ma miec po bracie. Chce,zeby mial chociaz kilka rzeczy kupionych tylko dla niego.
Stary 2013-10-13, 19:12   #2268
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem,wiem...

I jeszcze poszłabym sobie potańczyć...

O mnie też natycha dancing ale poruszam się dość pokracznie

Cytat:
ech...różowe Carlo Rossi, Martini Bianco ... Reds Żurawinowy, surowy wędzony łosoś lub halibut, tatar ...
Reds.... o matko!! reds!!

Cytat:
Napisane przez agoola83 Pokaż wiadomość
Co Ty gadasz???Brzusio masz prześliczny Na SR nie mogę się napatrzeć))
Co do cukrzycy, to tylko spokój może Cię uratować...Stres potrafi bardzo rozstroić cukrzycę, więc nie pomagasz...Ja się bardzo boję podobnego wyniku, czytałam, są fajne fora dla mam z tym problemem. A do kogo chodzisz do diabetologa? Trzymaj się i nic się nie martw...Będziesz pewnie troszkę głodna, ale zaraz po porodzie masz ode mnie tabliczkę czekolady w prezencie od serca)):-***

Dzięki za miłe słowa, Tobie Migotko i Wszystkim Wam...Macie rację chyba z tym zwolnieniem..Teray jestem na oddelegowaniu w fajnym miejscu, ale nie mam sił jeździć autem już dalej, pierwszy raz macica mi się w piątek bardzo "naprężyła"...i to aż bolało..musiałam się na poboczu zatrzymać i wyjść...ale, co się dziwić, spędziłam w piątek w pozycji siedzącej 12 godzin i jeszcze stres.....bez odpoczynku...zjadłam tylko jakieś kanapki w biegu....koniec już
W pracy wiecie co się okazało??? ZAPODZIAŁO SIĘ MOJE ZASWIADCZENIE, ŻE JESTEM W CIĄŻY. Muszę donieść nowe, dotarłąm do mojej lekarki jeszcze we czwartek i powiedziała, że to już któryś raz się jej zdarza....nieźle....zrobi łam dochodzenie i się okazało, że w kadrach nie skserowały, dały do medycyny pracy u nas w szpitalu i tam gdzieś wsysło..med pracy oczywiście do 13....Jeśli pani z płac będzie taka miła, to może wyrównają...nie mogły mnie wczesniej powiadomic, tylko teraz mam cały miesiąc się denerwować, że mi kasy braknie....ja nie rozumiem....

Małżonek już w domu))) na moją prośbę i obietnicę, że będę chuchała i dmuchała dr pozwolił mi go zabrać do domu Artroskopia się udała...Teraz leży i marudzi, że go boli ( jak każdy facet jak jest chory oczywiście)robię mu zastrzyki p/bólowe, przynjmniej tyle, ale obrzek już mały))...i nagle dostałam powera i od razu jakoś raźniej choć, nie ukrywam, ciężko Ludzie dzisiaj baaaardzo nam się przyglądali...małżon o kulach a ja kulka Ale nie przeszkadzało to facetowi wryć się przed nas w lidlu do kolejki!!!Jak się połapał, to przeprosił, ale z 10 min staliśmy (zgłaszał cholera reklamacje)....Ludzie są naprawdę dziwni:P
No...i jeszcze teściowie...Dotarliśmy do domu w piątek o 19.30, ja z zakupami, torbą do pracy (mam dość pokaźną), a mąż oczywiście z torbą ze szpitala i o kulach...i wiecie co? Nawet nie wyszli się z nami przywitać, w całym domu jasno, nie ma opcji, żeby nie widzieli, że wjeżdżamy na plac i się tarabanimy......wszystko sama wniosłam, mąż plecak na ramionach wtargał na to nasze drugie piętro (poddasze)...o 22 przyszedł teść się niby przywitać, ale nawet się nie spytał jak sobie daliśmy radę, tylko od razu do męża czy by mu następnego dnia czegośtam rano nie załatwił...no kurde....Mój mąż niewzruszony, a ja w mega, mega szoku!!!Tak podobno zawsze tu było (znamy się z małżem od 3 lat, a on choruje od 6)...nigdy nie było empatii...po najcięższych operacjach podobno musiał sam organizować sobie transport do domu (a każdy z domowników ma przynajmniej 1 samochód).....no comments....
Jak się teściowa dowiedziała we czwartek, ze ja chcę bardzo małża zabrać do domu, to przy Łukaszu powiedziała"po co go zabierać na weekend, przecież kłopot będzie, skoro nie może chodzić na tej nodze"...kur.....

Wiem, przestrzegałyście mnie przed mieszkaniem z teściami...zrobiliśmy to z czysto ekonomicznych pobudek, ale tyle razy już się zdziwiłam faktem jacy ludzie są dziwni....może kiedyś Wam opowiem...
P.s. jak np. męża nie było, a ja powiedziałam coś nie tak, to za karę nie napalono w piecu...jak powiedziałam następnego dnia, że było mi bardzo zimno (16-17 stopni), to wieczorem miałam 32 stopnie i zdychałam razem z moimi sierściami ( koty)....mąż dostawał cholery jak mu o tym mówiłam)) a ja się śmieję, bo dla mnie to taki "lajcik"...po tym co przezyłam we własnym domu w wersji mega hard - core(macocha i spółka)....żal mi jedynie męża, bo faktycznie jest schorowany, a oni tego zdają się nie widzieć....

A tak a propos lidla, to takie są ładne te rzeczy teraz, widziałyście pewnie, skusiłyście się na coś????Ja mam już dość dużo ubranek, zostały mi do kupienia jakieś kosmetyki dla maluszka i rzeczy dla siebie, mam jedną poki co koszulę na ramiączkach do karmienia, zamówiłam na allegro już jakiś czas temu, domówię jeszcze 2, skoro tak radzicie...tylko rodzić nie wiem w czym:P Na SR odradzano nam korzystanie z tych szpitalnych, bo się można zapocić....pomyślę jeszcze, jeszcze (chyba) mam trochę czasu

Nie gniewajcie się, że tak sporadycznie piszę, ale naprawdę mam urwanie głowy...i słowo daję, w każdej wolnej (o ile się znajdzie) chwili Was tu podczytuję))

Dobranoc:-***

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

CICHO!!!!!Błagam)) Zwłaszcza martini i tatar......dostałam ślinotoku:P
Dziękuję za komplementy kochana
Do diabetloga poszłam do diabserwisu, ale nazwiska jeszcze nie znam, bo to prawdziwego diabetologa chyba dopiero pójdę....
Ja ogólnie jestem bardzo nerwową osobą, a w ciąży to już oooo zgrozo, chwilami koszmar.

Ja nie rozumiem jak dział kadr mógł zapodziać tak ważny dokument, no co za ..... Z tą macicą uważaj i nie denerwuj się tak! Już teraz nic więcej nie poradzisz, nie Twoja wina na na nic nie masz wpływu teraz.

Cieszę się, że mąż w domu już opiekujcie się sobą teraz.

Teściowie... cóż ich zachowanie nie wymaga chyba już mojego komentarza... Porażka. Ja bym już myślała o ucieszce, z moimi teściami nie dałabym rady mieszkać nawet na jednym osiedlu.

Co do tych koszul, raz, że są sztuczne, dwa, że są po prostu mega krótkie! Będziemy tyłkami świecić na allegro będę kupować jakieś piżamy za 15 zł z guziczkami.

Będziesz jutro? Jutro idę sama TŻ idzie do pracy.

Cytat:
Kochana nie myśl tak! To beda wyjątkowe święta i sylwester!! Ja tam sie cieszę pierwszy raz w życiu szykuje mi sie TAKA impreza karnawałowa

To będzie niezapomniana imprezka!! Magiczne Święta, nie mogę się doczekać.
Stary 2013-10-13, 19:19   #2269
iwantyou99
Zadomowienie

Ja sie w święta najem pierogów i śledzi i mandarynek z przejedzenia będę myślała ze rodzę wiec pewnie wpadniemy na IP. W sylwestra z wrażenia będę myślała ze rodzę ale na IP nie pojedziemy nauczeni doświadczeniami z wigilii wiec pewnie poczekam do północy albo poproszę męża zeby mnie obudził na fajerwerki napijemy sie picolo. I tym sposobem w święto trzech króli sie zacznie ale to bedzie fałszywy alarm a 8 stycznia wstane rano umyje włosy zrobię makeup i pojadę na IP tam powiedzą ze mam rozważcie 8 cm ze zaraz urodzę i tak tez sie stanie! Trochę bedzie bolało ale bez przesady wszystko bedzie trwało góra godzinke i bedzie mega urocze. Najpóźniej 10 stycznia wypisze nas zdrowych i wesołych do domku.
Taki nam plan

Stary 2013-10-13, 19:24   #2270
Le La
Zadomowienie

Dziewczyny ja mam pytanie tak z innej beczki.

Leze dzisiaj caly dzien w lozku, bo wczoraj mnie prawdopodobnie przewialo i takiego promieniujacego bolu barku i lopatki to ja chyba w zyciu nie mialam, jak mam dzisiaj smaruje sie jakas mascia ziolowa rozgrzewajaca, leze zwinieta w koldre, wzielam nawet paracetamol, bo nie moglam juz wytrzymac i nic nie pomaga. Nadal mnie tak napier...... , ze szok i juz nie wiem co mam robic... Znacie jakies sposoby????
Le La jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 19:25   #2271
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Mamy po Eryku
Eryk jezdzi juz dluzszy czas w drugim foteliku,wiec ten pierwszy dostanie Kacper
Generalnie to wszystko mamy po Eryku,wiec w zasadzie nic kupowac nie musze. Ciuchow mam tyle,ze i trojaczki bym ubrala i nawet nie musialabym codziennie prac Ale czasem cos kupuje dla Kacperka,bo tak mi jakos szkoda go,ze tylko wszystko ma miec po bracie. Chce,zeby mial chociaz kilka rzeczy kupionych tylko dla niego.

Pewnie, cała w tym frajda żeby maluszkowi coś kupić

________

U mnie Sylwester zapowiada się "szałowo", termin na 3 stycznia, ale pewnie będę siedzieć jak na szpilkach

Edytowane przez _Shiloh_
Czas edycji: 2013-10-13 o 19:28
Stary 2013-10-13, 19:29   #2272
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam na takie rzeczy patent niezawodny - sok z surowych burakow, prosto od sokowirowki.... Szklanka dziennie, po 2 dniach nie uwierzycie w to cudo. W dodatku taki sok jest dla ciezarnych bardzo bardzo zdrowy. I uprzedzajac pytania- dodajac sok z jablka jest naprawde dobry w smaku.... Normalny soczek owocowy.
Nic tak dobrze nie dziala na takie sprawy- wszelkie sliwki, kefiry, kapusty kiszone , platki owsiane- sok z burakow wszystko wymiata

A jesli chodzi o swieta i sylwestra, to gdybym jeszcze w tym czasie byla w dwupaku to chyba bylby najpiekniejszy moment w zyciu...taki naprawde wzruszajacy czas i wyjatkowy...i nie wazne jak bede wygladac...moge wygladac jak słoń,ale bede najszczesliwszym słoniem na świecie
Wzruszyłam się W ogóle jakaś taka beksa ostatnio jestem

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
2 dni??? Ja czasem idę raz w tygodniu

Ja też ....tylko trochę i dalej zastój....nie pamiętam kiedy ostatni raz było bezproblemowo

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Ja sie w święta najem pierogów i śledzi i mandarynek z przejedzenia będę myślała ze rodzę wiec pewnie wpadniemy na IP. W sylwestra z wrażenia będę myślała ze rodzę ale na IP nie pojedziemy nauczeni doświadczeniami z wigilii wiec pewnie poczekam do północy albo poproszę męża zeby mnie obudził na fajerwerki napijemy sie picolo. I tym sposobem w święto trzech króli sie zacznie ale to bedzie fałszywy alarm a 8 stycznia wstane rano umyje włosy zrobię makeup i pojadę na IP tam powiedzą ze mam rozważcie 8 cm ze zaraz urodzę i tak tez sie stanie! Trochę bedzie bolało ale bez przesady wszystko bedzie trwało góra godzinke i bedzie mega urocze. Najpóźniej 10 stycznia wypisze nas zdrowych i wesołych do domku.
Taki nam plan

I po powrocie z małym przy cycu usiądziesz i napiszesz nam wszystkie szczegóły porodu
Stary 2013-10-13, 19:29   #2273
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie, cała w tym frajda żeby maluszkowi coś kupić

________

U mnie Sylwester zapowiada się "szałowo", termin na 3 stycznia, ale pewnie będę siedzieć jak na szpilkach
Na szpilkach i w szpilkach obowiązkowo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-13, 19:34   #2274
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
Na szpilkach i w szpilkach obowiązkowo

Nie wejdą mi na stopy teraz szpilki już
Od początki jakiegoś 6 miesiąca mam je lekko podpuchnięte, więc chodzę w luźnych i rozklekotanych bootkach
Stary 2013-10-13, 19:44   #2275
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Wzruszyłam się W ogóle jakaś taka beksa ostatnio jestem

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Ja też ....tylko trochę i dalej zastój....nie pamiętam kiedy ostatni raz było bezproblemowo

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

I po powrocie z małym przy cycu usiądziesz i napiszesz nam wszystkie szczegóły porodu
Lolita nie będę miała czasu tak zaraz po napisać bo przecież pójdę do fryzjera nałożyć farbę do włosów.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Nie wejdą mi na stopy teraz szpilki już
Od początki jakiegoś 6 miesiąca mam je lekko podpuchnięte, więc chodzę w luźnych i rozklekotanych bootkach
Mi tylko lewa stopa sie lekko powiększyła wiec na prawa założę szpilkę a na lewa ulubione przez dziewczyny emu

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Ahhh jeszcze zapomniałam dodać ze w miedzy czasie wyskocze na zakupy bo przecież wyprzedaże beda

Jejuus nie sądziłam ze jestem taka swietnie zoorganizowana

Stary 2013-10-13, 19:46   #2276
forester
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzyniak Pokaż wiadomość

Podbijam! sok z buraków wymiata, do tego marchew i jabłka i działam jak w zegarku.
Katarzyniak! myśl pozytywnie! To przecież pewne, że będzie w dwupaku w Święta i że będziesz wyglądać jak słoń, bo to będzie końcówka ciąży ah no i jeszcze musisz się najeść na zapas bo potem już przy karmieniu nie przystoi. Ja tylko taką opcje dla Ciebie i Maluszka widzę.

Cytat:
Napisane przez Cicici Pokaż wiadomość
A bierzesz zelazo? Bo od zelaza jest twarda i czarna zelazo trzeba brac rano na czczo zeby zapobiegac takim przygodom, najlepiej w towarzystwie wit C zeby sie lepiej wchlanialo
Mi powiedziała, że jak się źle wchłania to żelazo to wtedy stolec jest czarny. Przy prawidłowym wchłanianiu powinien byc tylko trochę ciemniejszy.

Cytat:
Taki nam plan

O jaki dobry scenariusz! i tego się trzeba trzymać. Motyw z make up mi się najbardziej podoba trzeba być w końcu sexy mamą
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 19:46   #2277
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Lolita nie będę miała czasu tak zaraz po napisać bo przecież pójdę do fryzjera nałożyć farbę do włosów.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Mi tylko lewa stopa sie lekko powiększyła wiec na prawa założę szpilkę a na lewa ulubione przez dziewczyny emu

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Ahhh jeszcze zapomniałam dodać ze w miedzy czasie wyskocze na zakupy bo przecież wyprzedaże beda

Jejuus nie sądziłam ze jestem taka swietnie zoorganizowana

Moje stopy są normalne ale za to uda i dupsko mi się powiększyło, no brzuch to oczywiste

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-13, 19:50   #2278
iwantyou99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez forester Pokaż wiadomość

Podbijam! sok z buraków wymiata, do tego marchew i jabłka i działam jak w zegarku.
Katarzyniak! myśl pozytywnie! To przecież pewne, że będzie w dwupaku w Święta i że będziesz wyglądać jak słoń, bo to będzie końcówka ciąży ah no i jeszcze musisz się najeść na zapas bo potem już przy karmieniu nie przystoi. Ja tylko taką opcje dla Ciebie i Maluszka widzę.

Mi powiedziała, że jak się źle wchłania to żelazo to wtedy stolec jest czarny. Przy prawidłowym wchłanianiu powinien byc tylko trochę ciemniejszy.

O jaki dobry scenariusz! i tego się trzeba trzymać. Motyw z make up mi się najbardziej podoba trzeba być w końcu sexy mamą
Zatrudnię Kasie Cichopek jakbym miała problem z tym byciem sexy

Katarzyniak ja Cię nie chce martwić ale mam czasem prorocze wizje ( jak na przyszła teściowa czarownice przystało) i widzę ze urodzisz pózniej niz masz termin. Dokładnie 6 dni pózniej.

Stary 2013-10-13, 19:51   #2279
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez forester Pokaż wiadomość

O rany jak ja ten sok wypije.....jutro spróbuje
Szklanka wystarczy?
Stary 2013-10-13, 19:55   #2280
iwantyou99
Zadomowienie

A tak poważnie to te hemoroidy to sie robią wtedy jak coś chce wyjść a nie moze tak??

Bo ja to wogole parcia nie mam. Raz kiedyś przychodzi taki moment i wtedy siadam i działamy.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości