![]() |
#2251 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() ![]() KONIECZNIE wypróbuj Mask Of Magnaminty! Ja przez ostatnie pół roku używałam oczyszczającej Botanics, ale ostatnio strasznie mi się zatęskniło za MoM... planuję wybrać się do Lusha jeszcze w tym tygodniu i sobie kupić duże opakowanie ![]() ![]() EDIT: Aha, tonik Tea Tree water też jest rewelacyjny i również mam zamiar kupić go przy najbliższej okazji, po długim używaniu toniku Simple... Zmijko, używałam wielu płatków i te są moimi ulubionymi (też nie cierpię, jak się płatki rozdwajają, więc mogę solennie zapewnić, że te nigdy tego nie robią) http://www.boots.com/shop/product_en...=000&imageid=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
jako że nie sprawdziła się u mnie maseczka glinka botanicsa zobaczę co mają w tym lush'u. Zachęcająco wyglądają wszystkie te naturalne składniki wymienione na stronie.
Chyba siostrze też coś sprawię z ich kosmetykó, jakiś tonik i krem oraz do kąpieli bąbelki ![]()
#2253 |
Rozeznanie
|
podczas ostatniej wyprawy do Bootsa przyjrzalam sie wyrazniej stanowisku Botanic , kupilam sobie serum wygladzajace do twarzy i pianke do oczyszczania cery (bez SLS). do kazdego zaukpionego produktu z pielegnacji mamy za friko nawilzane chusteczki do demakijazu (pelnowymiarowe opakowanie).Jestem bardzo zadowolona z tych mazidel, bo nie napinaja skory, maja rewelacyjny zapach (troche jakby morski), a po serum buzka jest taaka gladziutka i zmarszczka na czole rozprostowana
![]() ps. teraz akurat jestem na piewszym po pol roku urlopie w Polsce, wiec z jęzorem na wierzchu latam po naszych drogeriach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zadomowienie
|
karoleena, te chusteczki są całkiem przyjemne, kupuję je na zmianę z chusteczkami oczyszczającymi Simple. Nie do codziennego demakijażu - wtedy używam mleczek i toników - ale na dni lub wieczory, kiedy jestem tak zmęczona, że naprawdę nie mogę się zmusić do sięgania po te wszystkie mazidła i płatki... Poza tym są świetne na spędzanie nocy poza domem, podróże itd.
![]() Pochwal się, jak zrobisz "polskie" zakupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zadomowienie
|
Ja w Polsce kupiłam sobie tonik i płyn do demakijażu oczu Lirene. Tonik jest w miarę ok ale ten płyn...
![]() Zadowolona jestem z serii Eveline 3D spa! - kupiłam sobie krem ujędrniający do piersi i żel modelujący do brzuszka i pupy ![]() Poza tym nic więcej, bo w tych naszych polskich drogeriach nic ciekawego nie ma ![]()
#2256 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam też Nectar Card, którą można używać m.in. w Debenhams. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Ja ostanio z Boot's lubie chusteczki do demakijazu(te w czerwonym opakowaniu ).Bardzo fajne na leniwe dni albo na podroz-nie zauwazylam zeby podraznialy albo wysuszaly.
Widze ze dyskutujecie o Lushu.Ja ostanio mialam henne z tej firmy-farbowalam nia wlosy-jedna kostka starczy mi na 3 razy-oplaca sie-efekt jest naturalny-wyszedl mi braz bez pomaranczowych refleksow. Widze ze rozmawiacie o Ultrabland-ja sie juz od dluzszego czasu nad nim zastanawiam-wczoraj chcialam kliknac go-patrze a tu cena wzrosla do $30.Takze sie wstrzymam bo by mi wyszlo $40 z przesylka(a moze sie u mnie nie sprawdzic) |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
http://www.colourcollections.co.uk/colour-collections/
" Discover your Colour Collections palette and you could be one of 50 lucky winners to receive 4 lipsticks designed to perfectly complement your skin. New Max Factor Colour Collections features three colour palettes for fair, medium and dark skin tones. So now you can pick new shades of lipsticks for that all-important interview or date and be confident that they’ll complement your skin tone." Wlasnie dostalam to mailem... wypelnilam... moze wygram? ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() Chialabym jednak wczesniej sprawdzic, czy Ultra Bland nie bedzie zapychal mnie na dluzszy czas. Powoli konczy mi sie woda micelarna ![]() Jutro sobota wiec czas na zakupy ![]() dziwne, ale nigdy nie widzialam tez tej maseczki: http://www.boots.com/shop/product_de...0&slmRefer=000 Ktos ja testowal?
![]() |
#2262 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() Analizy składu nie widziałam. Jeśli jednak szukasz jakiegoś bardziej pewnego zamiennika wody micelarnej, to obejrzyj produkty Simple - mają świetny płyn do zmywania makijażu oczu, mleczko i tonik. Płynu na co dzień nie stosuję, wystarczy mi mleczko i tonik, ale kilkukrotnie użyłam go u koleżanki i jest świetny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
uzywam tej maseczki od trzech miesiecy, bardzo sobie ja chwale. Jest delikatna, zreszta biale glinki sa b. dobre do cer wrazliwych, naczynkowych. Delikatnie sciaga twarz ale naprawde delikatnie, swietnie oczyszcza, mnie nie podraznia, wrecz przeciwnie, po uzyciu mam gladka ujednolicona cere. Jak przetrzymam ja dluzej niz przepisowe 10 min. to nic sie nie dzieje zlego. Mam cere mieszana ale sklonna do pekajacych naczynek i jestem na tak. Na pewno jeszcze ja kiedys kupie ale nastepna bedzie ta druga glinkowa tak polecana przez dziewczyny bo chce porownac ktora lepsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Rozeznanie
|
CzarnyElfie, mam to serum:
http://www.boots.com/shop/product_en...=000&imageid=1 polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,a czy w UK dostepne sa perfumy, takie jak mam w podpisie?
#2266 |
Rozeznanie
|
X-POSE Stardust, Christina Aquilera...chyba widzialam w Boots ta buteleczke odziana w kabaretki, ale 100% pewnosci nie mam ze to te same..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zadomowienie
|
Tak tak tak
![]() ALE CZARNE MUSZA BYĆ. Juz szukam zdjęcia!!! Teraz weszły nowe perfumy christiny, takie jak tu: http://www.allegro.pl/item322455854_...edp_50_ml.html ALE NIE O TO CHODZI. Szukam takich jak w załączniku. Najchetniej kilka butelek. Taniutkie są w Polsce płaciła za nie od 35 PLN do 75- w rossmanie.
#2268 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znacie jakis dobry, lagodny peeling enzymatyczny do kupienia w Bootsie? Przegladam te scruby online i zglupialam
![]() ![]() Z gory dzieki za pomoc ![]()
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo jednak mój kwietniowy wyjazd nie wypalił, ale za to wybieram się w czerwcu i właśnie się zorientowałam, że o połowę taniej mnie wyjdzie Ryanir i Stansted niż EasyJet i Gatwick. Tylko jeszcze czekam na potwierdzenie siostry, że Stansted jej pasuje, bo wiem, że któreś lotnisko nie wchodziło w grę, bo jest za daleko, tylko nie wiem które. Wiem, że Gatwick było najlepsze pod względem położenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zadomowienie
|
MagJa, Stansted ma całkiem niezły wybór kolorówki, na pewno lepszy niż Luton. Jest MAC, L'Occitane, Clinique, Estee Lauder, Dior, Chanel itd. Stoiska nie są ogromne i na pewno nie będzie pełnego wyboru, ale przyjemnie się tam kupuje. Kosmetyki MAC są średnio 3-4 funty tańsze niż w sklepie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam dzisiaj dwie maseczki do twarzy firmy LUSH i ... jestem zakochana. Podoba mi się to że są naprawdę zrobione z naturalnych składników, nie pachną chemikaliami. Na jednej z nich pisało że jest lekko rozgrzewająca i faktycznie była, migdały w niej zawarte były jednocześnie lekkim pilingiem i co najważniejsze TZ jej użył i WĄGRY MU ZNIKŁY Z NOSA PRAWIE CAŁKOWICIE!!! Nie wiem czy to jakiś zbieg okoliczności czy co, ale... chyba będę stałym bywalcem lush'a I zamienię te chemiczne badziewia od których mi skóra schnie, pryszcze wyskakują i parę innych rzeczy. Chciałabym kupić sobie krem do buzi ale obawiam się że one są kategorycznie za ciężkie do tłustej cery. Co wy na to?
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Stoiska na Gatwick też nie są złe, jest Chanel, Lancome, Dior, Clinique,MAC osobny sklep Clarinsa. I masa mniejszych stoisk. Nie zdążyłam wszystkich obejść.
Co do płatków, to nie wiem co mnie podkusiło (chyba cena), że kupiłam jakieś tanie płatki kosmetyczne w Poundlandzie i takiego chłamu jeszcze nie widziałam. Cienkie, rwą się strasznie...Muszę używać po 2 jednocześnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Olka_222-wczesniej farbowalam farba loreala ale juz chyba kilka miesiecy temu-zreszta ta henne mozna uzywac i na farby chemiczne-tak mi sie obilo o uszy.Henna ma 6 kostek-ja uzylam tylko 2-starczy mi jeszcze na 2 razy.Henna pachnie dosc intenywnie.
Do tego stopnia intensywnie ze ja glupia nie wachajac jej wczesniej wlozylam ja do lodowki i nam nawet woda do picia przesiakla jej zapachem.Teraz trzymam reszte gleboko w szafie zapakowana w folie aluminiowa i torebke foliowa ![]() Proces malowania jest troche uciazliwy(pokruszyc trzeba henne i zalac woda-ja zalalam goraca kawa(dla uzyskania bardziej brazowego odcienia) i dodalam troche oliwy z oliwek i taka mieszanke trzymalam na glowie okolo godziny-a kolor mi wyszedl taki: karoleena-dzieki za odpowiedz ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2012-04-15 o 04:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
monikao ja mam maseczki cosmetic warrior i love lettuce. Nie wiem czy akurat na zmniejszenie porów będzie działała, u siebie żadnych efektów poza wygładzeniem i leciuchnym rozjaśnieniem cery nie zauważyłam, natomiast TZ trochę pojaśniał i jego cera taka.... świeża była. Ogólnie mam czyste sumienie że używam czegokolwiek do buzi, jest to z naturalnych składników i tak jakoś.... chce się tego używać. Plusem jest że pojemniczek ma tylko 75 g czyli starczy dokładnie na te 3 tygodnie. Nie lubię kosmetyków dużych bo jak nie działają i chcę kupić coś innego to później stoją na półce
elfiku kolor jasny u ciebie wyszedł. Jakim kolorem farbowałaś? Caca rouge, caca noir, caca marron czy caca brun? Bo ja zdecydowanie ciemniejszy chciałabym kolor taki jak a właśnie kawa. Czy henna lush'a długo trzyma się na włosach? A i do farbujących: skusiłam sie na profesjonalną farbę do włosów Clairol. Farba jest do dupki ![]()
#2276 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy zamawiacie kosmetyki na strawberrynet.com?na forum 'pytania do wizazystki'jest caly duzy watek o zakupach z tej stronki tyle,ze wszyscy kupuja z Polski.Interesuje mnie jak to jest z clem gdy paczke wysylaja do UK...dziewczyny pisza,ze w Polsce to jak ruletka..czasami paczki zatrzymuja do oclenia a czasami dochodza szybciutko bez problemu.Bardzo bede wdzieczna za odp.jak to wyglada w UK?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zadomowienie
|
olka, ja uzywalam przez bardzo dlugi czas kremu Imperialis, mam cere mieszana - nie byl za ciezki, wrecz przeciwnie, bardzo przyjemny krem. Skonczyl mi sie podczas wakacyjnego pobytu w Polsce, wiec kupilam krem Eco Cosmetics, bo jak wiadomo Lush w Polsce poki co nie jest dostepny... i tak jakos zostalam przy tym Eco od tego czasu
![]() Ale lubie bardzo Imperialisa, mialam tez probki innych kremow Lush i wszystkie mi sie podobaly. Wszystkim osobom zainteresowanym naturalnymi produktami do pielegnacji twarzy chce tylko powiedziec, ze moja cera radykalnie sie poprawila odkad zaczelam uzywam glownie takich kosmetykow. Powiedzialabym, ze obecnie ok 90% kosmetykow przeze mnie uzywanych to wlasnie te naturalne. Cere mam w tym momencie wlasciwie bezproblemowa. Stosuje taka pielegnacje od dwoch lat. |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
A kosmetyki Eco można w UK kupic ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.