Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-10, 10:39   #2251
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Idę zapaść się pod ziemię razem z moimi zbiorami Na usprawiedliwienie dodam, że w innych dziedzinach jestem wyjątkowo minimalistyczna

A Timotei bardzo fajna, taka codzienna emolientówka, ułatwia rozczesywanie w dużym stopniu. Końce mi trochę wywija, szczególnie po prawej stronie, co niekoniecznie mi się podoba
hehe a ja osiagnelam kosmetykowy cel- w tej chwili mam tylko to co mi sluzy czyli najlepsze z najlepszych- 2 maski, 3 szampony, 2 odzywki

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
:O to jest szczęśliwy, tańczący brokuł!! cudo!

Dziś mało co mnie nie wywalili z pracy . Pokłóciłam się z jedną babą, nazwałam ją hipokrytką, a ona się odgrażała że pójdzie do szefowej. Dałam jej nr. Ale @ dostałam i ogólnie agresję straszną miałam, aż mi trochę głupio, mogłam zlać. Babol kupował piersi z kurczaka, a potem mi wmawiała, że jajka z chowu klatkowego są beznadziejne, bo kurki cierpią. NO STRASZNE, a jak przyczynia się do ich śmierci to są wesołe. xD

Bunny
Porównując do innych szamponów.. to takie pinio jest, tylko mniej robi kołtun. Szału totalnie nie ma.
szkoda, a takie byly nadzieje

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
tez chyba sobie sprawię te kulę musującą,tylko pytanie czy kolczyki nie uczulają?
Jest tam może napisane czy zawierają nikiel?

Nie mam i ja

Ja jak Czeko,mam tego trochę i na prawdę byłoby przesadą żebym jeszcze jedną odzywke dokupywała.
Pisałam już ile czego ma więc powtarzc sie nie będe
ale wiem,że do wakacji spokojnie nie musze nic kupywac jeśli chodzi o maski czy odżywki.
Szampon to co innego,bo tego więcej się zużywa
Wczoraj zdenkowałam Joanne Niebieska (szampon), swoją drogą bardzo go lubie. Abolutnie nie zauważyłam,żeby przesuszał mi włosy,wręcz przeciwnieMoże kiedys sie skusze na niego jeszcze,a za tydzień farbuje na zaś włosy,bo nie wiem kiedy będę sie z mamą widziec i robie mieszanką 11,21 i 11,11

No jak Ty masz te litrowe jak Seri np, o ja nie wiem kiedy to zużyjesz
I to mnie właśnie zniechęca do zakupu masek o takich pojemnościach człowiek jest potem już zmęczony daną maską czy odżywką, ja tak mam bynajmniej
Chciałabym z kims na spólkę kupować,ale moje koleżanki to idz Pan stad i nie wracaj

A gdzie w ogóle pracujesz,bo chyba coś ominęłam
Nie bój sie, pocieszę Cię tym,że z czasem jest tylko gorzej,za to Ty masz po prostu bardziej na klientów wy☠☠☠*ne
Ja to już nie daje sobie na łeb wchodzić,bo normalnie świra bym dostała,a praca z babami to gorsze niz nie jeden survival
nie wiem czy nei uczulaja bo nei nosilam

Cytat:
Napisane przez angela_s85 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny! mam do Was pytanko. od półtora roku rozjaśniam "pasemka". miewałam ciemniejsze, jaśniejsze, więcej, mniej itd. w środę byłam u fryzjera (zawsze rozjaśniam w salonie), fryzjerka nie posłuchała do końca o co mi chodzi i rozjaśniła mi prawie całą głowę :/ na dodatek chyba troszkę mi spaliła włosy, bo się łamią w połowie :/ podpowiedzcie mi czy sama dam radę je ocieplić czymś? nie chcę mieć na głowie takiej białej szopy w załączniku zdjęcie moich włosów i zdjęcie koloru jaki chciałabym uzyskać.. dzięki z góry za każdą pomoc!!!

zdjęcie moich włosów jest zrobione po użyciu miliona masek, olejków i odżywek... w rzeczywistości po umyciu wyglądają jak sianko
ciezko bedzie bo totalnei wlosy dobijesz... moze jakis delikatny toner...

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
A w innym przypadku pozostaje rozjaśniacz?

Jasne że tak
no jak masz zafarbowane ciemna farba to jak inaczej
Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
ja też nie mam
ale u mnie to czysta złośliwość rzeczy martwych.. na biedronkę nawet się nie napalałam, bo spodziewałam się deficytu (no i nie miałam gotówki), no więc poszłam do natury.. przekopałam całą półkę- nie ma. no to nic, obok Piotr i Paweł, to sobie myślę- może akurat.. no i wchodzę na stoisko, patrzę- są drogocenne olejki ja do ręki, a to.... szampon ale się wściekłam, masakra..
P.S. Kotek boski
Stary 2014-02-10, 10:40   #2252
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Tż mnie zabił rano tekstem...wieczorem tak się kręcił w łóżku i skrzypiał, że mu pow. "jak się nie uspokoisz to Ci zaraz wp****ole!", a ten się rano pyta dlaczego mi groziłam w nocy
a to dobre
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 10:48   #2253
201606240916
Konto usunięte

Hej

bunny pomalowałam w piątek włosy. Kolor jak za pierwszym razem, piękny I bardzo szybko odrosty mi złapało. Już po 20 min zmyłam, bo były jasne.
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 11:00   #2254
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carolajn Pokaż wiadomość
mój mnie ostatnio też rozłożył na łopatki bo zasypiamy ja już odpłynęłam a On mnie nagle nerwowo klepie po nodze zerwałam się i mówię -co?! a on pokazuje palcem na dekoder i mówi -co to jest??? Ja mówię -gdzie? -no tam! wskazuje na diodę od dekodera -lampka od dekodera śpij! - myślałem że Nas kamerują!
to mojego S. nikt chyba nie pobije ostatnio rano obudził mnie mój własny jęk bólu.. okazało się, że zostałam ugryziona w łopatkę obudziłam się i mówię- Sebastian, ugryzłeś mnie- a On do mnie (półprzytomnie)- przepraszam, śniło mi się, że gryzę kapustę.. tak się śmiałam, że zapomniałam o bólu.. a On spał dalej.. później musiałam Mu jeszcze raz wszystko opowiadać, bo nie pamiętał.. i cały dzień chodziłam z odbitymi zębami
Stary 2014-02-10, 11:11   #2255
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Hej

bunny pomalowałam w piątek włosy. Kolor jak za pierwszym razem, piękny I bardzo szybko odrosty mi złapało. Już po 20 min zmyłam, bo były jasne.
widac farba dobrze dobrana dla ciebie
ania pw puscilam i nie wiem czy doszlo bo mi wizaz zamula

Cytat:
to mojego S. nikt chyba nie pobije ostatnio rano obudził mnie mój własny jęk bólu.. okazało się, że zostałam ugryziona w łopatkę obudziłam się i mówię- Sebastian, ugryzłeś mnie- a On do mnie (półprzytomnie)- przepraszam, śniło mi się, że gryzę kapustę.. tak się śmiałam, że zapomniałam o bólu.. a On spał dalej.. później musiałam Mu jeszcze raz wszystko opowiadać, bo nie pamiętał.. i cały dzień chodziłam z odbitymi zębami
Stary 2014-02-10, 11:12   #2256
beatusia10
Wtajemniczenie

aha, i jeszcze jedno- tak mnie Truskawkowa omamiłaś tym tonowaniem na perłę, że wzięłam maskę Glorię i dałam do niej trochę tej różowej pianki i z braku fioletowej poczciwą gencjanę.. no i po każdym myciu zwiększałam intensywność mieszanki, bo nie było nic widać.. wczoraj dodałam już tylko gencjanę, ale jak wzięłam zamach, to chyba ze 4 krople poleciały.. no i jest efekt.. niestety odrost nieruszony, ale końcówki (w sensie połowa moich włosów ) mają kolor, hmm... spróbuję wrzucić fotki popołudniu, bo szczerze mówiąc widziałam go tylko w sztucznym świetle, ale w dziennym powinien być... interesujący
Stary 2014-02-10, 11:22   #2257
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
aha, i jeszcze jedno- tak mnie Truskawkowa omamiłaś tym tonowaniem na perłę, że wzięłam maskę Glorię i dałam do niej trochę tej różowej pianki i z braku fioletowej poczciwą gencjanę.. no i po każdym myciu zwiększałam intensywność mieszanki, bo nie było nic widać.. wczoraj dodałam już tylko gencjanę, ale jak wzięłam zamach, to chyba ze 4 krople poleciały.. no i jest efekt.. niestety odrost nieruszony, ale końcówki (w sensie połowa moich włosów ) mają kolor, hmm... spróbuję wrzucić fotki popołudniu, bo szczerze mówiąc widziałam go tylko w sztucznym świetle, ale w dziennym powinien być... interesujący
Hehe, jestem ciekawa

Wlaśnie siedzę z Kolestonem 12/89 na głowie, zobaczymy co wyjdzie... Odrost nieduży, tragedii nie będzie. Marzy mi się jednak chłodny odrost, przynajmniej na tydzień Jak na razie pod tym względem zadowoliła mnie tylko Alfa 11.11, odrostu nie trzeba było poprawiać bardzo długo, nawet jak zżółkł, to w bardzo ładny sposób
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 11:23   #2258
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
Dobre

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

bunny wszystko doszło, juz ci odpisałam
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 11:36   #2259
Agatau88
Zakorzenienie

Czesc Laseczki Widze że rozprawiacie o ombre-moje delikatne było a teraz po wypłukaniu farby jest mocniejsze.
I ide w srode do fryz podciąć grzywe, albo na bok albo jakos inaczej. BUNNY widzisz mnie w grzywce na prosto czy może jakiejś pocieniowanej?
A Wy tu o grillu-nie za wczesniew lutym-co to się porobiło:P
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 11:41   #2260
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
no jak masz zafarbowane ciemna farba to jak inaczej
Łudziłam się że da się inaczej

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 11:42   #2261
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Czesc Laseczki Widze że rozprawiacie o ombre-moje delikatne było a teraz po wypłukaniu farby jest mocniejsze.
I ide w srode do fryz podciąć grzywe, albo na bok albo jakos inaczej. BUNNY widzisz mnie w grzywce na prosto czy może jakiejś pocieniowanej?
A Wy tu o grillu-nie za wczesniew lutym-co to się porobiło:P
mysle ze lepiej ci w takiej na bok bedzie niz na prosto...
Stary 2014-02-10, 11:47   #2262
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
a taka na prosto ale wystrzepiona znaczy nie całkiem prosta?
Stary 2014-02-10, 11:48   #2263
shizaxa
Wtajemniczenie

Truskawkowa mam nadzieję że 12/89 wyjdzie Ci jak mi, bardzo chłodno

Ale mam paskudny humor od wczoraj, tż mi zepsuł, ale nawet nie chce mi się o tym gadać...

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 11:50   #2264
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
a taka na prosto ale wystrzepiona znaczy nie całkiem prosta?
wystrzepiona tez bedzie ok, byle nie rowna od linijki

ide sprzatac chate
Stary 2014-02-10, 11:52   #2265
exclusivee
Zakorzenienie

Udało mi się opylić drukarkę na allegro Pierwsza moja sprzedana rzecz

Jasny popielaty brąz
Stary 2014-02-10, 13:50   #2266
AnnaMK
Rozeznanie

Bunny tak myślałam, photoshop rządzi, naprawdę nie ma żadnej nadziei na przybliżone określenie odcienia?
Lavia grill, rany jak bosko Uwielbiam grillowanie, chociaż w lutym nigdy tego nie robiłam. Ostatnio miałam chęć na kiełbaski z ogniska

http://pomozstasiowi.manifo.com/
AnnaMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 14:04   #2267
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Truskawkowa mam nadzieję że 12/89 wyjdzie Ci jak mi, bardzo chłodno

Ale mam paskudny humor od wczoraj, tż mi zepsuł, ale nawet nie chce mi się o tym gadać...
Przykro mi, mam nadzieję, że znajdzie sposób, żeby się zrehabilitować

Nie wyszło mi tak chłodno jak u Ciebie, ale jestem zadowolona Jak zobaczyłam odrosty na mokro, to byłam już zdolowana, bo były kurczakowe

Wyszło bardzo jasno, dosyć chłodno, raczej tak neutralnie, pod słońce odrost połyskuje trochę na żółto, taka dziecięca platyna (?). Stawiam, że po kilku myciach żółtego będzie więcej, zobaczymy... Alfa 11.11 przy 12/89 była baaaardzo chłodna, wręcz nienaturalnie. Koleston 12/89 to taki naturalny chłód, bardzo subtelny

Zmalaksowałam farbę mniej wiecej do wysokości ucha, dolne partie i tak mam ciemniejsze, a do tego bardziej zniszczone. Nie lubią malaksu,odświeżyłam je moją płukanką.

Partia po malaksie jest chłodna, srebrzysta, bardzo ładna Nie widzę chamskiej szarości czy niebieskiego. Optycznie włosy się bardzo rozjaśniły, wyglądają naprawdę białawo Niestety, jak barwniki się wymyją, to znowu ściemnieją moje włosy, ale taki już chyba mój los

Wklejam fotki po Kolestonie 12/89 + oxy 12%

1. odrost 6-7mm, dawno nie tonowałam, więc włosy się ocieliły i przyciemniły
2-5 efekt w różnym oświetleniu, w łazience z oknami od północy, kolor jest rzeczywiście chłodny
6.całość, wydać moje ciemniejsze i chlodniejsze doły, czekają cierpliwie na nożyczki

Fotki bez flesza. Po Kolestonie włosy blyszczą jak po odzywce, fanki tej farby potwierdzą Jest przecudowna, nijak ma się do drogeryjnej Welli czy Garniera jeżeli chodzi o jakość koloru, kondycję, blask. Włosy po zmyciu farby są jak po umyciu szamponem intensywnie regenerującym, zero tępoty , szorstkości.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg odrost s.jpg (76,8 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koleston 2s.jpg (94,5 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koleston 3s.jpg (126,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koleston 33s.jpg (76,6 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koleston dds.jpg (87,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koleston wss.jpg (94,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koleston 12 89s.jpg (74,1 KB, 86 załadowań)
Stary 2014-02-10, 14:45   #2268
shizaxa
Wtajemniczenie

Mi taki kolor jak Ty na długościach ukazał się po kilku myciach, jak wypłukał się niebieski barwnik. W sobotę, o ile do soboty przyjdzie farba (dziś zamawiam) to też będę farbować, tylko na całość będę dawać na 6% tak jak Bunny mówiła, by wyrównać kolor.

Kondycja po kolestonie, potwierdzam, bardzo dobra, jak nie farba

Fajne to przejście masz, takie naturalne, kto się nie zna to nie pozna

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Edytowane przez shizaxa
Czas edycji: 2014-02-10 o 14:47
Stary 2014-02-10, 14:52   #2269
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Mi taki kolor jak Ty na długościach ukazał się po kilku myciach, jak wypłukał się niebieski barwnik. W sobotę, o ile do soboty przyjdzie farba (dziś zamawiam) to też będę farbować, tylko na całość będę dawać na 6% tak jak Bunny mówiła, by wyrównać kolor.

Kondycja po kolestonie, potwierdzam, bardzo dobra, jak nie farba

Fajne to przejście masz, takie naturalne, kto się nie zna to nie pozna
Moje włosy chyba są bardziej niebieskożerne niż Twoje Do Alfy 11.11 nawet nie masz się co zbliżać, to najbardziej smerfowata farba jaką znam

A ja tego przejścia nie lubię, ale nic prócz rozjaśniacza tego nie ruszy Nie lubię, bo wydaje mi się takie nienaturalne, wszyscy mają ciemniejsze u góry, a jaśniejsze końce Jak przykładam końce do przedziałka to jest spora różnica, no ale te włosy pamiętają jeszcze farby z poziomu 7
Stary 2014-02-10, 15:10   #2270
shizaxa
Wtajemniczenie

Nie wszyscy bo ja też mam dół ciemniejszy
spróbuje to zgładzić teraz, a jak się nie uda to tez tak zostawię jak Ty
ok to 11.11 zostawiam, smerfetką być mi się nie usmiecha

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Stary 2014-02-10, 15:30   #2271
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Przykro mi, mam nadzieję, że znajdzie sposób, żeby się zrehabilitować

Nie wyszło mi tak chłodno jak u Ciebie, ale jestem zadowolona Jak zobaczyłam odrosty na mokro, to byłam już zdolowana, bo były kurczakowe

Wyszło bardzo jasno, dosyć chłodno, raczej tak neutralnie, pod słońce odrost połyskuje trochę na żółto, taka dziecięca platyna (?). Stawiam, że po kilku myciach żółtego będzie więcej, zobaczymy... Alfa 11.11 przy 12/89 była baaaardzo chłodna, wręcz nienaturalnie. Koleston 12/89 to taki naturalny chłód, bardzo subtelny

Zmalaksowałam farbę mniej wiecej do wysokości ucha, dolne partie i tak mam ciemniejsze, a do tego bardziej zniszczone. Nie lubią malaksu,odświeżyłam je moją płukanką.

Partia po malaksie jest chłodna, srebrzysta, bardzo ładna Nie widzę chamskiej szarości czy niebieskiego. Optycznie włosy się bardzo rozjaśniły, wyglądają naprawdę białawo Niestety, jak barwniki się wymyją, to znowu ściemnieją moje włosy, ale taki już chyba mój los

Wklejam fotki po Kolestonie 12/89 + oxy 12%

1. odrost 6-7mm, dawno nie tonowałam, więc włosy się ocieliły i przyciemniły
2-5 efekt w różnym oświetleniu, w łazience z oknami od północy, kolor jest rzeczywiście chłodny
6.całość, wydać moje ciemniejsze i chlodniejsze doły, czekają cierpliwie na nożyczki

Fotki bez flesza. Po Kolestonie włosy blyszczą jak po odzywce, fanki tej farby potwierdzą Jest przecudowna, nijak ma się do drogeryjnej Welli czy Garniera jeżeli chodzi o jakość koloru, kondycję, blask. Włosy po zmyciu farby są jak po umyciu szamponem intensywnie regenerującym, zero tępoty , szorstkości.
Masz idealne włosy Kolor fajny, nie widać tego przejścia drastycznie, no i widać że kondycja super!

Jasny popielaty brąz
Stary 2014-02-10, 16:00   #2272
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
A masz Kochana jakies zdjęcia takiej grzywy co by mi pasowala?

truskawkowa piękne masz wlosy
Stary 2014-02-10, 16:16   #2273
kitkulka
Zakorzenienie

Hej kochane, wpadam na chwile sie przywitac, nawet nie mam kiedy Was poczytac
Od prawie dwoch tygodni jestesmy juz u siebie w Gd, jest super czuje sie mama na 100% dogadujemy sie z Toska ale od piatku cos w nią wstąpiło i jest taka marudna ze jestem wykonczona bo stety-niestety ciagle na mnie wisi... Jak sie drze to tylko u mnie na rekach sie uspokaja. W piatek wystarczylo ze odwrocilam sie do niej plecami i juz byl krzyk
Jakas ogolnie jest pobudzona, wystraszona, nie wiem co jej jest w dzien slabo spi, jak juz nie moge wytrzymac ta ja ubieram, pakuje do wozka i wystawiam na balkon albo na werande i od razu zasypia.

Do tego cos slabo je. Wczoraj skonczyla dwa miesiace i nie wiem, moze juz nie potrzebuje tyle wsuwac ale kurde zeby nie jesc np 7-8 godzin w ciagu dnia? w nocy to dobrze i tak powinno byc ale ze w dzien? co jej moze byc? Na wadze poki co nie traci bo ja wazymy.
Moze to przez zelazo ktore dostaje? A moze skok rozwojowy? Umre kiedys na zawal przez nia, az paznokcie obgryzlam fuuuj z nerwow

A ogolnie to nie mam co pisac bo nie mam czasu na inne sprawy... Jak chce miec chwile dla siebie to TZ bierze Toske w wozek i na spacer na dwie godziny no ale ile tego... Codziennie niestety tego nie robi bo tez nie ma czasu. W weekend przyjezdzaja moi Rodzice to troche sie zajma marudą bo mnie wykonczy chyba

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 16:27   #2274
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wszyscy bo ja też mam dół ciemniejszy
spróbuje to zgładzić teraz, a jak się nie uda to tez tak zostawię jak Ty
ok to 11.11 zostawiam, smerfetką być mi się nie usmiecha
To jesteśmy dwie dziwaczki Miałam tę różnicę większą, ale po ostatnim kolestonowaniu 12/96 doły się rozjaśniły o jakieś poł poziomu, u Ciebie może też coś ruszy A jak nie, to trzeba olać i systematycznie pozbywać się tego nożyczkami Ja się już nie mogę doczekać białawych końców, bo uwielbiam takie połączenie z czarnymi ciuchami
Czasem mam ochotę zrobić sobie boba, ale wiem, że szybko bym ryczała

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Masz idealne włosy Kolor fajny, nie widać tego przejścia drastycznie, no i widać że kondycja super!
Do ideału niestety mi sporo brakuje, ale dziękuję Ci bardzo

Blond Cię bardzo korci, prawda? Ja by podążała za marzeniami Jak się uzbroisz w dobre farby i coś do odświeżania koloru, to spokojnie będziesz miała wymarzony blond. Polecam jak najbardziej Kolestony, skoro superblondy są takie delikatne, to zwykle serie muszą być jeszcze lepsze Ciut lepsze od Alfy, przynajmniej w moim odczuciu.

Mocno myślę nad dokupieniem tego mixtonu z Kolestonu 0/81, czyli perłowo-popielatego KLIK

Guacamole bardzo polecała dodawać kapkę do mieszanek. Podobno zmieszany z 0/11 daje chłód, ktoremu się podda najgorszy rudzielec

Cytat:
A masz Kochana jakies zdjęcia takiej grzywy co by mi pasowala?

truskawkowa piękne masz wlosy
Dziękuję bardzo

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2014-02-10 o 16:34
Stary 2014-02-10, 18:13   #2275
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
no powiem Ci, że jak dla mnie ta całość fajnie się komponuje
Stary 2014-02-10, 18:15   #2276
magda1302
Zadomowienie

dziewczyny melduje się kolejna blondynka
od jakiegoś roku likwiduje odrosty tylko rozjaśniaczem, ale... chodzi mi po głowie karmel.
która farba sie sprawdzi i ładnie wyjdzie?

Cześć Bunny
magda1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 18:22   #2277
beatusia10
Wtajemniczenie

do albumu wrzuciłam fotkę moich stonowanych włosów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-10, 18:25   #2278
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
do albumu wrzuciłam fotkę moich stonowanych włosów
Seksi mamuśka z Ciebie Fajnie ten kolor podkreśla Twoją tęczówkę
Stary 2014-02-10, 18:30   #2279
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Seksi mamuśka z Ciebie Fajnie ten kolor podkreśla Twoją tęczówkę
dziękuję Kochana, niesamowicie miło słyszeć coś takiego
a ten kolor to tak jakoś dziwnie złapał, bo np. z tyłu nic się nie zmieniło.. no ale nałożyłam maskę tak na odwal się, więc może dlatego..

Edytowane przez beatusia10
Czas edycji: 2014-02-10 o 18:31
Stary 2014-02-10, 18:56   #2280
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1302 Pokaż wiadomość
dziewczyny melduje się kolejna blondynka
od jakiegoś roku likwiduje odrosty tylko rozjaśniaczem, ale... chodzi mi po głowie karmel.
która farba sie sprawdzi i ładnie wyjdzie?

Cześć Bunny
Mysle ze karmelowy blond joanny albo miodowy z palette deluxe

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości