![]() |
#2251 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Cytat:
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
bêdzie dobrze! koniecznie napisz jak posz³o
![]()
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
próbuje dodaæ do klubu zdjêcie zaleceñ pani doktor ale pokazuje mi siê ci±gle komunikat Upload of file failed. wiecie mo¿e jak sobie z tym poradziæ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mo¿e rozmiar pliku jest za du¿y i trzeba zmieniæ ?
![]() |
#2256 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Moje wczorajsze menu p³atki owsiane z brzoskwini± serek ziarnisty z pomidorem jogurt z brzoskwini± pasztecik w³asnej roboty czere¶nie truskawki 3/4 kg bobu po 18 tej lody z MCD z ciasteczkami Oreo po 22:00 szyneczka Proszê o op... ¿e rujnuje swoj± dietê.
![]() |
#2257 |
Zadomowienie
|
aamidale
za³±czam zdjêcia z mojego wykonania szyneczki z Twojego przepisu. Wysz³a przepyszna. G zabra³ sobie do pracy i rano ju¿ pyta³ kiedy zrobiê nastêpn±. Ofiarowa³ siê nawet, ¿e bêdzie pilnowa³ piekarnika.
#2258 |
Zakorzenienie
|
zmniejszy³am i chyba siê uda³o
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie widzê. A bardzo chêtnie bym przeczyta³a.
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-07-03 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Te¿ nic nie widzê ![]() Super! Cieszê siê, ¿e smakowa³o Twojej rodzince, u mnie te¿ sam dziadek zjad³ po³owê zanim ktokolwiek zd±¿y³ spróbowaæ ![]() ![]() Za mn± godzina rowerku, sprz±tanie kuchni [gotowaæ uwielbiam, na porz±dek ¿ycie jest za krótkie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
ja jestem jaka¶ nieogarniêta;/ mog³abym wys³aæ której¶ z was na maila i by¶cie wstawi³y?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jasne, dawaj aamidale@gmail.com
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Rozeznanie
|
Wstawione, trochê rozja¶ni³am i zmieni³am rozmiar, mam nadziejê ze nie masz nic przeciwko, chcialam zeby bylo czytelniej ![]()
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2266 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Równie¿ trzymam kciuki! ![]() Czekamy na relacje ![]() Cytat:
![]() ![]() Troche s³abej jakosci zdjêcie w klubie, tzn ma³o czytelne ma³e literki, ale jak siê wpatrzy porz±dnie to da rade przeczytaæ, dziêki za wstawienie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Jasne, ¿e lepiej co¶ ograniczyæ, je¶li nie potrafimy z tego kompletnie zrezygnowaæ. Chocia¿ moje podej¶cie jest takie, ¿e eliminujê co¶ na zawsze, a to, ¿e to zjem raz na ruski rok to w ogóle nie ma znaczenia. Nie wiem, czy to jest zrozumia³e ![]() Cytat:
![]() Wiadomo, nie da siê prowadziæ takiego forum i trzymaæ siê stricte tematu diety, bo te posty by by³y takie "suche" ![]() Jak siê nie wypowiadasz w ogóle, to siê nie wkrêcisz ![]() Cytat:
![]() Zreszt± my¶lê, ¿e w tym letnim-wakacyjnym okresie to bêdzie sporo przerw, ale grunt, ¿eby¶my wszystkie tu wróci³y ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------------- Moja waga ma jakie¶ dziwne odpa³y ![]() Wczoraj mi pokaza³a prawie 78kg, dzisiaj 76,9 ![]() Jeszcze tydzieñ-dwa i bêdê mog³a siê stuprocentowo skupiæ na zdrowym ¿yciu ![]() ![]() Ju¿ mam trochê wiêcej czasu, wiêc zrobi³am sobie piêkne zakupy, same warzywa i owoce ![]() Kupi³am sobie te¿ women's health, jak kto¶ lubi tak± kolorow± prasê, a szuka czego¶, gdzie s± faktycznie warto¶ciowe informacje, a nie "ta celebrytka schud³a tyle na diecie takiej, a ta tyle na takiej", to Wam serdecznie polecam ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-07-03 o 15:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
Witam ponownie
![]() Tyle siê u mnie dzieje, ¿e nie mam czasu napisaæ, ale podczytujê Was w miarê regularnie ![]() Waga w zesz³ym tygodniu by³a zwiêkszona, w tym powoli spada..czujê siê przeci±¿ona, zw³aszcza nogi czujê. Codziennie rower i praca na nogach robi± swoje. Nie mam kiedy odpocz±æ ![]() Gratulujê wszystkim spadków wagi! |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziêki wielkie, najlepiej jakby komp chodzil tylko na napêd od peda³ów, to by by³o co¶ ![]() ![]() Fakt, ale musia³am sporo zmniejszyæ, jak nie mo¿ecie siê doczytaæ to mogê tê fotkê zrobiæ wiêksz± tylko muszê sobie przypomnieæ jedn± opcjê ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Zda³am na 5 to by³a formalno¶æ, jedno pytanie i kawa³, dwie minuty i po krzyku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wieeeelkie gratulacje nerwusie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Moje dzisiejsze menu: owsianka z truskawkami ziarnisty serek z pomidorem jogurt naturalny z truskawkami szyneczka pieczona czere¶nie maliny wêdlina kilka plastrów kawa³ ¿ó³tego sera szklanka mleka Dziewczyny nie mogê siê powstrzymaæ przed podjadaniem, nawet teraz po¿eram maliny. To bez sensu. Wiem, ¿e ¼le robiê ale nie mogê siê powstrzymaæ, porad¼cie co¶. Proszê !!! ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Przez te wahania mam wra¿enie, ¿e przyty³am, jutro chwila prawdy.
![]() |
#2274 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2275 |
Zadomowienie
|
Moja dzisiejsza waga 72, dobrze ¿e nie przyby³o.
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Gdzie wszystkie wywia³o? Lato, lato i ju¿ nikogo nie ma przy kompie ![]()
#2276 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 624
|
Cze¶æ dziewczyny
![]() ![]() ![]() Dieta idzie mi ca³kiem nie¼le, 86,5 na dzisiaj ![]() ![]() Gratulacje za zrzucone kilogramy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
78,6 kg ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zadomowienie
|
Sposoby walki z podjadaniem - pomys³y poproszê !
![]() Silna wola - odpada w konkurencji z pysznym,pachn±cym jedzonkiem ![]()
#2279 | |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ja siê zwa¿ê za tydzieñ bo jestem przed @, humor mam parszywy, do tego jezdzi³am dzi¶ tylko raz. Brzuch mnie boli, jestem spuchniêta a ca³y czas nie krwawiê, zdarza mi siê to notorycznie i doprowadza do sza³u. Potrafi mi siê tak tydzieñ kot³owaæ. Chyba mnie tu dzi¶ nie bêdzie, nie mam si³y nawet nad jezioro jechaæ, jestem na siebie w¶ciek³a za to ¿e jestem kobiet± i ¿e jestem s³aba
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
Moje bana³y, dzia³aj±ce - napchaæ siê warzyw[tych niskokalorycznych] albo soki warzywne piæ, piæ du¿o herbat z gorycz±, rzuæ gumê, zajmowaæ siê czym¶ i mówiæ sobie "zaraz zjem" i tak do nastêpnego posi³ku.
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Raczkowanie
|
Hej u mnie bez zmian 77,5 kg
aamidale mam podobnie jak Ty od wczoraj mi siê koñczy okres i co pozbêdê siê tampona-bo mam nadzieje,¿e ju¿ koniec imprezy- to przy nastêpnej wizycie w toalecie okazuje siê ¿e muszê zak³adaæ od nowa "korka" ![]() ![]() Malinka_Malinka nie mam z³otego ¶rodka staram siê jedynie je¶æ regularnie i pic du¿o wody. Swoj± drog± jak mam napad na s³odkie(jak teraz przed i w trakcie okresu)to pozwalam sobie na co¶ s³odkiego w zamian np jogutra czy owoca ale staram siê nie przekraczæ mojej dziennej dawki kalorii 1600 aby nie spowolniæ metabolizmu ![]()
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-07-04 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.