O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-24, 12:27   #2251
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Ruda ja schabik wstawiłam, półtorej godzinki do pieca i jest pyszny Do tego marchewka na gęsto i ziemniaczki z koperkiem, mój mąż takie obiady domowe lubi najbardziej Nie lubi wyszukanych dań, ma być jak u babci

O mój Boże ruszam do sklepu na jakieś łowy bo padnę Zrobię sobie makaron ciemny z sosem serowym i pieczarkami sos zrobię sama-nie będę chemii jadła
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 12:38   #2252
Gianna M
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Ewciu, lila podziwiam ja nie mam weny do gotowania a odkad Natka jest to czasu tez brak na ogarnianie tego ale mi smaka narobilyscie o losie!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 12:42   #2253
zophiee
Zakorzenienie

Dziękuję za zaproszenie do k
Też mi sporo rzeczy leży na sumieniu, więc będzie to też miejsce wylewanie moich żali

Kluska spokojnie, takie rzeczy są na porządku dziennym, nie martw się, dzieciaki są bardzo elastyczne i na pewno na siniaku na czole się skończy. Wiadomo, że stres, ale na pewno nic Hani nie jest
Lila super sen no i fajnie, że pospaliście
Ja dziś od 4 do 10 rano nosiłam Boryska, a to termofor, a to butelka a to pielucha, na chwilkę do łózka, bo zaraz ryk
Boże jak on się męczy- na szczęście podajemy od wczoraj debridat, i mam nadzieję że pomoże. Zamówiłam też ten sławny sab simplex

Dziś przyjdzie też zamówienie z mm takim z mniejszą ilością laktozy, już sama jestem głupia
Rano się poryczałam z bezsilności, że chciałabym tak bardzo mu ulżyć, a nie mam pomysłu jak to zrobić, wszystko działa tylko chwilkę a zaraz potem znów prężenie, i widzę jak on cierpi

Coffe kciuki za wizytę
Gianna Sciskam Cię bardzo, mam nadzieję, że rozdygotanie minie, wiem co przechodzisz, moja siostra ma to samo
Napiszę więcej w K
Trzymam kciuki za butelkę, ja natomiast z cyckiem poddałam się już zupełnie, Borys w piątek kończy miesiąc, ja odciągam coraz mniej pokarmu, bo przez te pieruńskie kolki nawet nie było jak stymulować się lakatatorem, więc ściągałam max 4 razy dziennie
I teraz już jest max 60ml za jednym podejściem, więc z całego dnia max na 2 karmienia
A jak przystawiam do piersi to pręży się i odgina- stresuje mnie to bardzo, nie mam cierpliwości, TRUDNO, może jestem wyrodną matką, która nie będzie próbowała do skutku, ale za dużo mam teraz stresów, i mały zdesztą też wymęczony przez te kolki... Nie będziemy się zmuszać wzajemnie!
Agabiech, u Nas podobnie, w większości ja musze się dostosować do planów TZ
Mam nadzieję że jednak darował sobie tą siłkę, i wybraliście się wcześniej
Ruda Ty szaleńcu super, że trenujesz. Ja chętnie bym na rower wskoczyła, ale podwozie jeszcze chyba nie gotowe
Ale myślę że jak dojdę do porozumienia z Borysem, kolki się skończą co za tym idzie też będzie spokojniejszy czas to też wezmę się za treningi- pewni padnie na chodaka, albo mel B, bo to trenowałam też przed ciążą i lubiłam to zmęczenie
Co do obiadu na pewno coś wykombinujesz, może jakiś prosty makaron, albo zapiekanka makaronowa- taka śmieciucha- trochę szynki, trochę sera
Mysiu A może to i dobrze się stało, że treaz tej wizyty nie ma, wyluzujecie, i może to właśnie o to chodzi! A te skale o kant dupy potłuc!
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 12:51   #2254
Lila_27
Zakorzenienie

Dziewczyny wiem, że ten temat był poruszany pięć tysięcy sto dziewięćset razy, ale pytam jeszcze raz jaką szczepionkę wziąć: skojarzoną 5 w1, 6 w 1 czy tą bezpłatną? proszę i jak najwięcej opinii Bo jutro chyba w końcu szczepienie dojdzie do skutku

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Zophie współczuję kochana Biedne dzieciątka muszą tak cierpieć, a razem z nimi my mamusie Mam nadzieję, że niedługo skończą się te straszne kolki
A ci co do cycusia to jeżeli naprawdę oboje Was to męczy to wybierz mniejsze zło, chociaż domyślam się, że jest Ci ciężko ... Ja cały czas myślę o mm, i na samą myśl chce mi się płakać, ale niedługo chyba na noc będę wprowadzać powoli... Jesteś wspaniałą mamą dla Boryska i dajesz mu dużo więcej niż cycuś

Ja też mam ochotę wsiąść na mojego wiełasipieda Mam taki fajny miejski rowerek, ale odkąd jest mały wsiadłam na niego 3 razy Muszę to nadrobić, bo w moim miasteczku cudownie się jeździ Co do biegów i innych sportów mówię stanowcze NIE Nienawidzę się męczyć
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 13:28   #2255
Gianna M
Zakorzenienie

Zophee nie ma meczyc siebie i Boryska, nie jestes wyrodna matka! Ja wiem doskonale jak jest przy kolkach i wiem jak ciezko jest wtedy wyjsc nawet do toalety a co dopiero sciagac mleko:/ zrob to co uwazasz za najlepsze dla was kochana

Lila ja mam5w1 bo chcialam koniecznie miec bezkomorkowy krztusiec a w tych standardowych jest ze tak ujme zywy i dzieciaki zle to znosza bo on najbardziej inwazyjny a 6w1 nie wzielam ze wzgledu na to ze stwierdzilam ze po co zoltaczke podawac tyle razy i drugi argument to 6w1 drugie tyle kosztuje i bardziej mi sie po przeliczeniu oplacalo 5w1 pentaxinem i lepsza zoltaczka engerixem .Ale to musisz sama rozstrzygnac jak dla was lepiej.

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

No i dziewczyny sciagnelam swoje mleko do butli i dupa blada wiec chodzi o butle nie o mleko:/

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 14:01   #2256
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

o ja piernicze juz dwie strony

do endo mialam dzis isc i co poszlam a ta mi mowi ze mnie nie przyjmie i zaprasza mnie na umiowiona wizyte (za 2 miesiace ) a kazala mi przyjsc teraz z wynikami i sie zdenerwowalam i stwierdzilam ze szukam innego endo bo mnie w konia lekarka robi ( bo nie wiadomo czy ja po porodzie mam ta tarczyce i td ) a leki mi nie przepisala na 4 miesiace tylko na 2 i tak moja rodzinna mi przepisala ale nie bardzo mogla bo bym lekow nie miala nawet teraz no i w czwartek ide po skierowanie

a i jeszcze sie dowiedzialam ze nfz nie ma numerkow a prywatnie moze mnie przyjac nawet natychmiast w tej samej przychodni i tego samego dnia ( koszt 120 lub 140 zlotych )

troche sobie poplakalam i jest mi lepiej

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 14:10   #2257
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Wiesz co mi się już nawet nie chce. Wiem, brzmi chu^jowo ale to prawda jest, najprawdziwsza. Zadzwonię i zapisze się jak już on będzie. Zaoszczędzę kasę, czas i nastroje się psychicznie. Bo jak mi wtedy powiedział że dostałam 9/10 pkt w tej ich je^banej skali na zaciążenie to bluzgi już miałam na końcu języka

Z Hanulka na pewno wszystko jest ok.
Kochana
Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
o ja piernicze juz dwie strony

do endo mialam dzis isc i co poszlam a ta mi mowi ze mnie nie przyjmie i zaprasza mnie na umiowiona wizyte (za 2 miesiace ) a kazala mi przyjsc teraz z wynikami i sie zdenerwowalam i stwierdzilam ze szukam innego endo bo mnie w konia lekarka robi ( bo nie wiadomo czy ja po porodzie mam ta tarczyce i td ) a leki mi nie przepisala na 4 miesiace tylko na 2 i tak moja rodzinna mi przepisala ale nie bardzo mogla bo bym lekow nie miala nawet teraz no i w czwartek ide po skierowanie

a i jeszcze sie dowiedzialam ze nfz nie ma numerkow a prywatnie moze mnie przyjac nawet natychmiast w tej samej przychodni i tego samego dnia ( koszt 120 lub 140 zlotych )

troche sobie poplakalam i jest mi lepiej
Polska służba zdrowia

Kluseczko jak Hania?

Ja mam plamienie,chyba @ idzie.Kurcze szybko bo miałam 01.06.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 14:14   #2258
zophiee
Zakorzenienie

Gianna oj prawda prawda z tą toaletą. dziś wstyd się przyznać, ale czas na umycie zębów i śniadanie miałam dopiero około 11 a do tej pory mały szalał i tylko moje ręce dawały ulgę w płaczu
My też chyba pójdziemy tym 5w1, bo też nie widze sensu pakować tyle razy żółtaczkę, a jak to jest cenowo? Orientujecie się jaka jest różnica między 5w1 a 6 w1

Lila ja to pal sześć, ale Borys tak się pręży przy przystawianiu do piersi, że już mówię, że ma alergię na moje cycki... To wina płaskich , a nawet trochę wklęsłych brodawek, trochę je laktator uformował, ale na pewno nie dorównują smoczkowi przy butelce...
Będę się starała utrzymać pokarm jak najdłużej, ale widzę, że z dnia na dzień jest coraz mniej poakrmu...
No nic, najważniejsze to kochać maleństwo, a reszta jakoś się ułoży

Basiu Oj, z tym NFZ- em jest kiepsko, a akurat endokrynolog jest zawsze oblegany, bo problemy z tarczycą ma sporo osób. U nas w przychodni do końca roku już nie ma miejsc Masakra jakaś!
I bądź tu madra, bo nie wiadomo, czy leki barć, bo nie jest ok, czy nie brać, bo może wszystko się unormowało...
A skierowanie na badania dała?

Mój Borysek odsypia chyba noc mam nadzieję że nie da popalić wieczorem
Stary 2014-06-24, 14:39   #2259
arletka1313
Zakorzenienie

ja dziś pierwszy raz bigos z młodej kapusty robiłam i chyba dobry...

mała mi śpi,przed 12 zasneła,obudziła się po 14 i na rekach dalej zasneła.
ja tez niewiele sciagam mleka,w zasadzie juz nic tam nie ma,bo tylko niecałe 50 ml mam z dwóch piersi,jeszcze odciagam,próbuje ale widze ze to sensu nie ma,chyba pomały zaprzestane,dziś po całej nocy sciagnełam dopiero o 12 jak poszła spac bo nie miałam jak. teraz próbwałam i nic nie leci???

gianka a moe zmień butle???no nie wiem...ja np na picie musiałam zmienic,bo tej tomme tippe nie chciała bo mleko z mam piła,kupiłam z mam i od razu lepiej, ładnie koperek wypiła.

zophie to ci powiem ze jak czasem zeby myłam to przed pójsciem spac,rano nie było jak potem szybko obiad i sprzatnie.

no budzi się pomału panna moja kochana.mam ochote ja wycałowac i schrupac,taka kochana. a wiecei ze brakuje mi zapachu piersi i mleka mojego...no tak pięknie mleczkiem pachniała a sztuczne juz nie pachnie.a piersi nie chce wogóle.

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

aaa iza cos pisałaś o znieczuleniu,z tego co ja wiem to sa takie znieczulenia ze kobieta w ciazy i kp moze,bo tz się pytał stomatologa i mnie zapisał na lipiec.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 14:57   #2260
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
Gianna oj prawda prawda z tą toaletą. dziś wstyd się przyznać, ale czas na umycie zębów i śniadanie miałam dopiero około 11 a do tej pory mały szalał i tylko moje ręce dawały ulgę w płaczu
My też chyba pójdziemy tym 5w1, bo też nie widze sensu pakować tyle razy żółtaczkę, a jak to jest cenowo? Orientujecie się jaka jest różnica między 5w1 a 6 w1

Lila ja to pal sześć, ale Borys tak się pręży przy przystawianiu do piersi, że już mówię, że ma alergię na moje cycki... To wina płaskich , a nawet trochę wklęsłych brodawek, trochę je laktator uformował, ale na pewno nie dorównują smoczkowi przy butelce...
Będę się starała utrzymać pokarm jak najdłużej, ale widzę, że z dnia na dzień jest coraz mniej poakrmu...
No nic, najważniejsze to kochać maleństwo, a reszta jakoś się ułoży

Basiu Oj, z tym NFZ- em jest kiepsko, a akurat endokrynolog jest zawsze oblegany, bo problemy z tarczycą ma sporo osób. U nas w przychodni do końca roku już nie ma miejsc Masakra jakaś!
I bądź tu madra, bo nie wiadomo, czy leki barć, bo nie jest ok, czy nie brać, bo może wszystko się unormowało...
A skierowanie na badania dała?

Mój Borysek odsypia chyba noc mam nadzieję że nie da popalić wieczorem
tak dala tylko ze juz zrobilam i jak bede do niej czekala to musze robic na wlasny koszt a wyniki raczej nie sa dobre

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Klusia jak Hania??

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

gianka a probowalas przez sen dawac .
Ja przez tego lekarza nie dalam malej mleka zwyklego ale dam jutro

musze sciagnac mleko bo nie sciagalam dzis a juz cyce twarde

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-24, 15:00   #2261
Lila_27
Zakorzenienie

Basiu ja bym poszła prywatnie, tym bardziej, że mówisz, że wyniki nie są dobre, więc nie ma na co czekać ... Wiem, że to kosztuje, ale lepiej wydać te pieniądze,niż czekać, a wyniki już nie będą ważne i będziesz musiała na własny koszt zrobić, więc na jedno wyjdzie ..

Stary 2014-06-24, 15:20   #2262
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

kobitki z jednego cyca sciagnelam 170 a jeszcze jeden do obalenia zostal

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-24, 15:32   #2263
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Wow a to z ilu godzin?

Stary 2014-06-24, 15:38   #2264
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Wow a to z ilu godzin?
jakoś z 5 godzin z tego cyca jadła
.a drugi też kamień ale już Mi Wanessa odciaga

wysłano z telefonu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-24, 15:41   #2265
_Kluska_
Zakorzenienie

Hania wszystko normalnie, guza tylko ma a tak to i smieje sie i je, nie placze. goraczki brak, wymiotow brak. wracamy do domu ale jeszcze musze z nia do ch jechac bo kolezanka ma cos dla mnie z pracy.

Gianka caluje mocno, moze wyciagne Cie na spacer w czw albo pt? na jutro jestem umowiona

przepraszam ze wiecej nie cytuje lece do domu. jeszcze mam dzis narade rodzinna, nie bedzie milo

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 15:41   #2266
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Ja też tyle umiałam sciągnąć
Basia podziwiam Cię, że tak długo masz siłę karmić piersią!!

Ja pomimo, że miałabym mleka wystarczająco i mogłabym karmić to nie chce. Mam już dość karmienia i już mi mleko zanika na szczęście, bo nie karmie już z 3 tygodnie.

I tak w ogóle to CZEŚĆ KOCHANE
Stary 2014-06-24, 15:41   #2267
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Basiu ile Ty masz pokarmu mi sie konczy. ...

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-06-24 o 15:52
Stary 2014-06-24, 15:43   #2268
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
j
a drugi też kamień ale już Mi Wanessa odciaga
Też lubiłam to uczucie jak Krzysio taką przepełnioną pierś opróżniał
Stary 2014-06-24, 15:59   #2269
zophiee
Zakorzenienie

Basiu chylę czoła! Super wynik
Kluska Cieszę się, że z Hanią jest wszystko w porządku
Mysti Prawie wszystkie moje kolerzanki karmiły max 3 miesiące, ale to też wiązało się z tym, że po 6 wracały do pracy i musiały jakoś przyzwyczajać do innego jedzenia, żeby niania mogła sobie poradzić
Ja planowałam do 6 miesięcy, jak najdłużej ale planować jak widać można

Arletko na pewno pyszny
Ja też mam taki czas w ciągu dnia, że nic nie wyciągam dojarką ( laktatorem), ale po godzinie czasami coś się uzbiera...

Dziewczyny, nie chcę zapeszać, ale leki chyba zaczynają działać
Stary 2014-06-24, 16:04   #2270
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
jakoś z 5 godzin z tego cyca jadła
.a drugi też kamień ale już Mi Wanessa odciaga

wysłano z telefonu
Super wynik

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Hania wszystko normalnie, guza tylko ma a tak to i smieje sie i je, nie placze. goraczki brak, wymiotow brak. wracamy do domu ale jeszcze musze z nia do ch jechac bo kolezanka ma cos dla mnie z pracy.

Gianka caluje mocno, moze wyciagne Cie na spacer w czw albo pt? na jutro jestem umowiona

przepraszam ze wiecej nie cytuje lece do domu. jeszcze mam dzis narade rodzinna, nie bedzie milo

Coś sie stało?

Cytat:
Basiu ile Ty masz pokarmu mi sie konczy. ...

Skąd wiesz że ci zanika?Dokarmiasz w dzień?

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
Basiu chylę czoła! Super wynik
Kluska Cieszę się, że z Hanią jest wszystko w porządku
Mysti Prawie wszystkie moje kolerzanki karmiły max 3 miesiące, ale to też wiązało się z tym, że po 6 wracały do pracy i musiały jakoś przyzwyczajać do innego jedzenia, żeby niania mogła sobie poradzić
Ja planowałam do 6 miesięcy, jak najdłużej ale planować jak widać można

Arletko na pewno pyszny
Ja też mam taki czas w ciągu dnia, że nic nie wyciągam dojarką ( laktatorem), ale po godzinie czasami coś się uzbiera...

Dziewczyny, nie chcę zapeszać, ale leki chyba zaczynają działać

Stary 2014-06-24, 16:11   #2271
_Kluska_
Zakorzenienie

Zophiee super

Iza bo często się z jednej nie najada, rano np zaczyna cudować, naciskam a tam pusto i muszę dać drugą i też zjada do końca. na razie po prostu co karmienie to dwie piersi i często tzn np co 1,5h.. ona już chyba dużo więcej kcal potrzebuje przy takiej aktywności, tak myślę.

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

aa i stało się, może wieczorem uda mi się do k

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2014-06-24, 16:35   #2272
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Zophiee super

Iza bo często się z jednej nie najada, rano np zaczyna cudować, naciskam a tam pusto i muszę dać drugą i też zjada do końca. na razie po prostu co karmienie to dwie piersi i często tzn np co 1,5h.. ona już chyba dużo więcej kcal potrzebuje przy takiej aktywności, tak myślę.

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

aa i stało się, może wieczorem uda mi się do k

Bardzo możliwe
A to nie jest tak że jak będziesz częściej przystawiać to będzie więcej mleka?

Stary 2014-06-24, 16:47   #2273
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej Kobitki,byłam w sklepie,kupiłam wszystko na makaron z sosem a w końcu zrobiłam jajecznicę ze szczypiorkiem Sos serowy będzie jutro Byłam u siostry i na herbatce u koleżanki a że nie mogłam na miejscu usiedzieć zastawiłam Kostka mamie i przebiegłam się ponad 1km-tak dla siebie,na samotną trasę akurat

Basiu widzę że masz podobną laktację do mojej fajnie,ja żałuję że Kostka tak szybko odstawiłam od cyca ale w końcu chcę też mieć drugie i drugie karmić A co do lekarki to s*ka narwana na kasę

Klusia no widzisz-dobrze że Hanuś radosna i wszystko w porządku trzymam :Kciuki: za naradę rodzinną

Zophiee oby leki działały

Lila ja robiłam 5w1 i chyba 120zł kosztują ale nie jestem do końca pewna

Misti cześć

Arletko ale pięknie Lenulek Ci pospała mój książe aż pół godziny a teraz sobie wiaderko plastikowe na głowę zakłada z żółwiami ninja i się cieszy

Gianka u mnie ostatnio Kluskowe Kluski królują więc żaden wyczyn wielki,nie chce mi się gotować jak TŻta nie ma a mama zawsze zupę ma więc Kostek zje

Czekamy na TŻta na skypie
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-24, 17:42   #2274
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Ja się tylko melduje. Wszystko dobrze. Czad, było łącznie 23 pęcherzyków. Uciekam, nie wiem kiedy będę mieć dobry dostęp do internetu.

yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 17:56   #2275
Lila_27
Zakorzenienie

Kluseczko cieszę się, że z Hanulką wszystko Ok, jakże mogłoby być inaczej

Basiu wow 170 ml Ja to nie wiem ile mam mleczka, bo jeszcze nie ściągałam ani razu Mały sam wszystko ściąga, ale też już czasem daję 2 cyce, a wcześniej dawałam jednego i się najadał Już coraz większy i więcej potrzebuje chyba

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

yss

Ja uciekam kochane Zaraz kąpiel małego, cycolenie pewnie z godzinę Nie wiem czy jeszcze wejdę, więc mówię Dobranoc

Stary 2014-06-24, 17:58   #2276
zophiee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Ja się tylko melduje. Wszystko dobrze. Czad, było łącznie 23 pęcherzyków. Uciekam, nie wiem kiedy będę mieć dobry dostęp do internetu.

Super
Ja wyjerzdzam na chwilkę, mały śpi a ja muszę do sklepu skoczyć obłatwić kilka rzeczy
TZ zostaje z Boryskiem na posterunku
Stary 2014-06-24, 18:01   #2277
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Super

Stary 2014-06-24, 18:41   #2278
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

http://www.smog.pl/wideo/63592/slodk...sie_przez_sen/

wysłano z telefonu

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:

ale super

wysłano z telefonu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2014-06-24, 19:36   #2279
arletka1313
Zakorzenienie

basiu wow ile mleka!!!!zazdroszcze!podz iel sie

klusiu kamien z serca ze wszystko ok z Haneczka

yss 23???omg,duzo!!!super!
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 19:38   #2280
_Kluska_
Zakorzenienie

no chyba jestem.

Iza, właśnie częste przystawianie już nie działa. myślę, że naturalnie po trochu tracę pokarm i już to zaakceptowałam. i tak jestem z siebie dumna i myślę, że co najlepsze już Hania dostała

Yss pięknie dwie drużyny piłkarskie wyhodowałaś i sędziego do tego
Ewciu już widzę to wiadro na głowie jajecznica ze szczypiorkiem

Zophiee oby tż dał radę to pierwsze wyjście?

pojechałam zobaczyć się z koleżanką, Hania w końcu została z tż. darła się w niebogłosy a on do mnie wydzwaniał a jak wróciłam to spała wtulona. tylko przebrałam, dałam butlę i do łóżka. płytko śpi, ssie rękę i ma wypieki czerwone, chyba od zębów guza już prawie nie widać.
a na spotkaniu było super, potrzebowałam tego bardzo ona ma dwóch synków rozbojników

lecę nadrabiać dalej

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2014-06-24 o 19:41
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości