|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)
Raczej bym powiedziala jakosci i tego co oczekujesz , ja m lustrzanki i place mniej niz 3000 a jakosv super
moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Zapytaj sie greenart studio ile biora albo jeszcze kilku firm na tym poziomie tej i cena 5 tys. Jest standardem za taka jakosc jaka oni prezentuja moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
#2252 |
|
Raczkowanie
|
rozumiem dobra jakosc rowna sie zwykle wysoka cena tylko jakos nie zdawalam sobie sprawy ze to bedzie az tyle kosztowac, moj finalny budzet raczej sie nie sprawdzi
2010.12.11 2014.12.12 2016.05.28 Polska/2017? Chile ![]() Edytowane przez lyoness Czas edycji: 2015-01-26 o 20:55 |
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tez mialam niezla zaskoczke co do cen...
trzeba dobrze poszukac i znalesc cos co sie podoba i ma cene przyzwoita moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
#2254 |
|
Raczkowanie
|
Slubny koszmar...😖😖
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
Snilo mi sie ze, bylam w takim malym okropnym drewnianym kosciele, mialam okropna suknie z pianki ktora byla niedopasowana i mnie pogrubiala, nie zdarzylam zrobic sobie wlosow ani makeup-u;( Do tego okazalo sie ze moj tz wcale nie ma na imie tak jak ma tylko Zack?!? no a wszystkie dokumenty mial podrobione!
Gosci prawie nie przyszli a ja sie martwilam ze zaplacilam tyle kasy za fotografa a zdjecia beda beznadziejne na maxa!! Koszmar! |
|
|
|
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
oj bieda
![]() jak poprzeżywamy te koszmarki teraz to na realnych ślubach wszystko będzie cudownie! ![]() mnie póki co nie męczą.. ale dziś mi się śniło, że TŻ mnie zdradzał
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
ja pamietam moj pierwszy koszmar slubny, ze mialam mega wielkie włochy na nogach
był jeden plus zero cellulitu
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2260 |
|
Wtajemniczenie
|
Ślubne koszmary wrrrr ....
na szczęście u nas bardziej męczyły Tż Mój najbardziej hardcorowy - sala, około 10 gości-w tym brak babć bo im się nie chce, zespół śpiący na podłodze z przepicia i wszystko taaaaakie rzeczywiste ![]() mogg znasz godnego polecenia stolarza do szafy na wymiar? |
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro postaram się dać Ci znać co i jak
|
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
o to ja też chętnie
bo mam jednego ale nie polecam! ile to ja sie wyczekałam na jedną szafkę! chociaż ceny ma bardzo kuszące jednak czeka się mega za długo!---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- wrociłam z siłowni... moje plecy i klata coraz lepiej wyglądają ![]() już nie wspomne o biuście jak sie podnosi i ładny kształt nabiera
|
|
#2263 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
sukienki prześliczne gratuluję wyboru, w takim razie też ich odwiedzę
|
||
|
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze w ubiegłym tyg. miałam koszmar ze ślubem związany, jak juz jestem po wszystkim.. wogole skąd to się wzięlo to nie wiem
---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- karmii tylko ja ze względu na znajomość miałam pierwszą za grosze a druga za darmo wypożyczoną.. tak to jest 50% ceny sukni koszt wypożyczenia na ślubie: Mademoiselle amour- model: Ophelie na sesji: Cymbeline- model: Hope
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2015-01-27 o 19:19 |
|
|
|
|
#2265 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
Chyba założę sobie organizer ślubny, gdzie będę wszystko zapisywac! Nie wiem jak dla was ale dla mnie wesele póki co jest mega cudownym przedsięwzięciem, mam nadzieję, że tak mi już zostanie i nie stanie się obowiązkiem a nigdy nie chciałam miec wesela tylko mini przyjęcie,ale TŻ mnie namówił, na początku marudziłam a teraz nie oddałabym tego za nic
|
||
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cały kalendarz na luty już mamy pozajmowany, niedługo stuknie 3 miesiące do ślubu więc wskakujemy na wysokie obroty! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- póki co to mi też sprawia to same przyjemności, gdybym tylko nie musiała się od TŻ dopraszać o adresy od 2 tygodni, bo chcę iść na pocztę raz a porządnie a nie zanosić po jednej kopercie;/
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez w lutym bede wysylala wszystko ... Masakra ... A ja znow chora chyba .. Pks zawzd tam na mnie dzialaja s zimie
moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
#2268 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A organizer ślubny fajny pomysł. Może po prostu większy kalendarz? Ja mam wszystko na kompie, ale też nie ma tego dużo..
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaczynam juz w poniedzialek dietkowanie
) i silownie moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
|
|
#2270 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, wiem, że offtop jak pieron, ale ostatnio mam spory kłopot ze skórą dłoni, strasznie wysycha, skórki mam znów poobdzierane i żaden krem mi nie chce pomóc, albo wsiąkają bez śladu, albo odwrotnie - nic się nie wchłania, ręce mi się kleją ;/ Pomóżcie, zgłupiałam, nie wiem już co zrobić
|
|
|
#2271 |
|
Zadomowienie
|
Miko gdyby nie to ze strasznie krepuje sie cwiczyc na silowni z faxetami to tez chetnie pocwiczylabym silowo.
Oragnizer fajna sprawa,ale u mnie to sie nie sprawdzi.Za bardzo roztrzepana jestem Olunia kup sobie moze alantan.Ja mialam i w sumie mam podobny problem na twarzy.Nie dosc ze mam skore z natury sucha to jeszcze od pewnego czasu jest strasznie przesuszona na policzkach i w okolicy ust.Cos jakbym egzeme miala.Kosmetyczka polecila mi alantan bo on ma wskladzie alantonine i pantenol i nie uczula.
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Antena ja też się krępowałam/krępuję iść sama.. chodze z mężem więc jest łatwiej a pon-czw jest jeszcze nasz kolega to czasem pokazuje mi jakie ćwiczenia moge wykonywać
![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- nie wiem czy jest to realne ale do połowy maja chcę wypracować dolne partie.. odchudzić je
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Noo ale miko ty ladka to i tak masz lepiej w ostr jest silownia tylko dla dziewczyn - swietna sprawa
ja wiem po sobie jak sie potrafia payrzec jsk przyjdzie wieksza dziewczyna. Ja dzieki silowni pozbylam sie celulitu )) moj telefon zjada literki i polskie znaki :/ |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam, ja tam chodze na 10 min orbitrek a potem cwicze 3 partie ciała
|
|
#2275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
maść z witaminą A, lub B-panthen, moje dwa cudowne kosmetyki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Zadomowienie
|
Trzeba uwazac na masc z wit.A bo moze zaostrzac takie stany.U mnie tak bylo dopiero wspominany alantan pomogl
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do siłowni, to ja też się wstydziłam i wstydzę nadal, w życiu bym sama nie poszła. Dziś znów idę na tabatę, ratunku :P
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zapodałam skarpety złuszczające w piatek, o łuszczeniu do dzis ani widu ani słychu
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.

trzeba dobrze poszukac i znalesc cos co sie podoba i ma cene przyzwoita 

Zaręczyny 11.10.2013