|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Białe uszyłam w poprzek przez co się nie rozciągaja, ale nie wiem czy w pasie nie będą za szerokie dla M. Możecie je używać tak jak my do rysowania
![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2015-01-27 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Dzieki juz wmucilam, budyn tez mialam ale wolalam kisiel.
Joasia to autostrada leci czy normalna droga ? Od nas teraz do Rz autostrada to szybciutko.
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Ja sie staram jesc duzo nabialu
![]() ![]() U nas jeszcze nie jest otwarty odcinek do Rz. Wiec jedzie krajowa 4. Ale dzien w dzien sie martwię jak dojedzie bo tam wypadkow mnostwo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Asia wrzuc parę fotek! uwielbiam oglądac takie ubranka
![]() Passion poza tymi jeansami to takie bardziej do latania pod domu te spodenki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Joasia to taniej niz na ciuchu.
![]() Lece do wyrka. Passion a ty napisz co M zrobiła bo chyba zapomniałaś ![]()
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Asiu kupiłam farbędo tkanin tyle,że kurcze nie idze stemplować tymiz Agaterii musze wydziergac jakieś z gąbki stempelki bo musi trochę farby wchłonąć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Takaya pokaz jak zrobisz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuleczko w Rz sa dni gdzie jest wszystko za zlotowke i jak sie pojdzie wczesnie rano to sie mozna obkupic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to nie chodzilo o tesciowa??
![]() |
![]() |
#2259 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koperek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to ja Ci wyślę mleko a Ty spodnie ![]() postaram sie jutro trafic na pocztę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- dojazdy ok 300 zł, minimum 40 km dziennie ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nadrabiam powoli ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
No to P idzie jakies 450 zl. Nie jest zle no ale praca na miejscu bylaby i bezpieczniejsza i lepsiejsza dla portfela. Mialby tu robote. 5 minut od nas od domu. Ale twierdzi ze sie boi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
też sie bałam zmian, ale życie mnie zmusiło. Czas pokaże jaka to była decyzja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Ale się rozgadały!
![]() ![]() Dziewczyny, do odważnych świat należy!!!!!
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Monitko Wrobcio spi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
nie?
![]() ja zaraz zmykam bo obiecałam sobie, że zacznę chodzić spać o normalnych porach. i mamie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Asiu, no tak, nic na siłę....
Wróbcio spi już z półtorej godzinki. Jedynki mu biedakowi idą, górne i chyba boli... w dzień ślini się przeokropnie, dziś mu zmieniłam 3 czy 4 morkutkie śliniaki, marudzi troszkę, ale nie jakoś strasznie. Choć w nocy wczoraj wybudził się o 3... do 4tej wiercił się się w łóżku... Nie wiem czy go bolało, czy chciał do nas. Ja się uparłam, że nie śpi z nami. Mój upór tak z godzinkę trwał, a Wróbcio z nami usnął w 5 minut... ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- PAssion, ja ostatnio ciągle prze 1wszą chodzę..... jak wariat jakiś!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyzwyczaił sie pewnie M też nocami była niespokojna przy zębach, ale to sporadzycznie. na nasze miejsce przyszła dzisiaj kobieta z przesło 3 letnim chłopcem, do tej pory bujają do snu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Hihi Monitko o prosze
![]() ![]() Passion idz spac idz! Bo i ja ide. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Passion, zazwyczaj go biorę już nad ranem ok 6-7, na "dospanie", albo wcale... a ostatnio jakos gorzej
![]()
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Monita to M tez jak sie budzi to eierci kreci, krzyczy a z nami w 5min zasnie i ja odkladam to spi do rana. Chociaz ostatnie dwie noce tragiczne od 2giej do 5 nie śpi
![]() ![]() Kurcze stwierdzilam ze jednak zostawiam te jeansy a biore sie za takie ocieplane z Lidla co kupilam ostatnio za 5zl. Chcialam je delikatnie powycierac aby nie były jednolite i teraz sa juz granatowe ![]() ![]() ![]() Dobra ide spać bo patrzyc jak sie M obudzi. Jak skonczy sie zabkowanie to chyba zaczne oduczania smoka. Ciezko bedzie bo przez te dni znow strasznie smokowa. Po odciaganiu zawsze krzyczy ze chce dydy ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Passion jeansy sa 18-24m ale idealne na teraz przynajmniej na M. Tyle ze ciasne i jej sie wrzynają dlatego pomyślałam ze Ci požycze. Szkoda by leżały w szafie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Takaya ooo to tanie te spodnie. Ja wstaje i ide zobaczyc czy moje ciuszeczki wyschly ![]() Dobra ide jeść i sie biore za album co by miec go z glowy. Bo ksiegi zrobione czekaja na odbior i wsio zamowien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
cześć
Takaya, dobra ta Matka Pauka!! Passion, good luck w poniedziałek!! ![]() jesuuu, obudziłam się dziś o 4ej i nie mogłam zasnąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
DELL biedulko...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
Hej
a ja zepsułam w nocy spłuczkę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
takaya swietny ten blog kiedys wlasnie czytalam
![]() ale ty zdolna! Asiu to bedziesz stroic synka ![]() dell o biedna Ty ![]() ja wczoraj wypralam wszystkie wieksze ciuszki co M dostala i prawie pelna pralka ![]() czekam az mala usnie i sie biore za hula hop ![]()
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Heloo ja dopiero w drodze do pracy Ale M pospała !!! Usneła 19:45 a obudzila sie 8:40! Owdzem byly dwie pobudki ale takie na szybko. Tz dal mleko o 1 a pozniej po 5 strasznie zmarzła to wzirlam ja do nas.
Tz przyniosl jej z pracy pluszowego Kubusia bo byl do slodyczy przeterminowanych i wyrzucali. M w nim zakocjana! Nawet śpi z nim! Fajny jest bo taki puchaty i mieciutki. Dell ojj współczuje ![]() Kuleczka ty psujo! ![]() Asia my litetek nie mamy. M najpierw w koszu spala a pozniej lozeczko bylo pod oknem i jakos tak nie bylo gdzie zawiesić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kuleczko hehe to mieliście nocne "podboje"
![]() ![]() Ewcia noo bo jakbym miała kupować wszystko nowe o masakra jakie to wszystko drogie! I jak hula hop Ty chudzielcu coo? ![]() ![]() ![]() Takaya heh muszę coś wykombinować w takim razie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
DELL
![]() my dostaliśmy dwie styropianowe tabliczki z imieniem, już dawno nei wiszą bo M ściągała ![]() dzisiaj mam intensywny dzień, zus bo coś nie tak ze zwolnieniem ostatnim, jeszcze szef, pediatra poprawić zowlnienie i pokazać wyniki badań, ja umówiłam się w końcu do lekarza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
W końcu na kogoś musiało trafić, a że na mnie trafiło to pech. Pewnie zardzewiały śrubki w środku i puściły bo to stare, a wiecie to jeszcze ta na ścianie spłuczka co dawniej były. Mam nadzieję że teściu kupi nową i zrobi, a nie będzie kombinował
![]() Passion napiszesz tą historyjkę ??
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
passion to juz tak calkiem sie wyprowadzacie?
asiu jeszcze mamy 6 ale jak ktos pytal to mowilam aby kupil 62 ![]() ![]() a co chcesz potwora zobaczyc ![]() jeszcze glupia sobie wlosy na braz zafarbowalaam ![]() siostra mowi ze bez makijazu wygladam jak bym 3 dni plakala i 5 nocy nie spala ![]()
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Ewka, pokaż kolor
![]() jakie ciuszki dostaliście? ![]() kwestia naszego miejsca zamieszkania jak na razie jest nie do rozstrzygnięcia. Od 30-go grudnia siedzimy u moich, nie chce mi się tam wracać, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.