![]() |
#2251 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Oj, zacznie się wylicznie
![]() 1. Wzrost: 154cm jakbym chciała być wyższa... 2. Biodra: 90cm chciałabym mieć mniejsze 3. Pośladki: chciałabym mieć je jędrniejsze i bez cellulitu ![]() 4. Biust: 60G wolałabym mieć normalny rozmiar żeby nie jeździć na drugi koniec miasta 5. Ogólnie jestem brzydka ![]() 6. Lenistwo czasem mi aż wsytd 7. Przyciągam wszysko co złe, łamie ręce nogi, palce itp. często choruje, zresztą do chłopców też nie mam szczęścia ![]() Z 1 nic nie zrobię z 4 i 5 też. Z 2 i 3 też nie, bo mam chore stawy kolanowe i kręgosłup, więc nie mogę ćwiczyć ;( Moje biodra przy talii 60cm są obrzymie ;( Z lenistwem walcze, ale na razie idzie mi nie najlepiej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2252 |
Raczkowanie
|
Dramatyzujesz, na prawdę, z tą talią - ja też mam 60 a w biodrach około 87, wiec tylko 3 cm mniej niż Ty. Jestem na prawdę bardzo szczupłą osobą i nikt nie mowi mi, że mam ogromne biodra :p
Ja zawsze mówię, że denerwuje mnie u mnie to, że mam bardzo długie nogie - za dlugie do wzrostu - i nie mieszczą mi się, jak jadę autobusem. Oprocz tego nie lubiłam koloru swoich dłoni kiedyś, bo miałam problemy z krążeniem i były wiecznei sine.
![]() |
#2253 |
Przyczajenie
|
A ile masz wzrostu?? Ja jestem dość niska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
Ja to jestem raczej jednym chodzącym kompleksem
![]() I żeby sobie ulżyć i sprawić przyjemność innym w tym ze tez nie są same w posiadaniu kompleksów podzielę się swoimi: -rozstępy (na łydkach i piersiach); -krótkie grube nóżki (wszystkie złe kilogramy ida mi własnie w uda! a gdy chudnę to ni chole*y tam nic się nie zmienia!); -brzydkie zęby(mimo leczenie i mycia psuja się dość regularnie i są krzywe); -krótkie palce u rąk; -kwadratowa twarz, wysokie czoło, blisko osadzone oczy i wąskie usta; (kiedyś usłyszałam, że mam męskie rysy twarzy O_O!) -okropne cienie pod oczami ![]() -niski wzrost (ledwo ponad 150 cm); -strasznie szybko odrastają mi włoski!!! ![]() -słomiany zapał; -lenistwo; -boje się nowych ludzi (mam wrażenie, że nigdy nie mam o czym z nimi ciekawym porozmawiać, jakby trafiała na nie 'swoich') i ta niezręczna cisza... ![]() -nie umiem się dobrze ubrać :P No wygadałam się...
![]() |
![]() |
#2255 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Raczkowanie
|
mam 173
hehe, a poza tym nobody's perfect ;p Kiedyś drażniły mnie moje włosy - niby kręcone takie
![]() |
#2257 |
Przyczajenie
|
uhm. kompleksy. możnaby dużo pisać
![]() * nierówne piersi ... *krzywa przegroda nosowa, a co w moim przypadku za tym idzie mam krzywy nos *grube uda *cienkie włosy nie do ułożenia *zęby wysunięte w przód |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
Raczkowanie
|
ej, ja też mam zęby wysunięte w przód (gorne) ale nigdy nie poczytywałam tego za kompleks, tymbardziej, że mało kto to zauważa. Niestety u mnie zęby powodują to, że mam często otwarte usta, ułożone w 'rybi pyszczek'.
![]() |
#2259 |
Raczkowanie
|
mam krzywe zeby
jestem leniwa przede wszystkim strasznie glupia sie czuje i chyba nigdy sie to nie zmieni, nie pytajcie czemu, ale pwoody sa i nie moge ich zmienic bo mozgu nie zmienie ;( za bardzo przejmuje sie opinai innych mimo swaidomsoci,ze to dziecinne i ze nie powinnam przejmowac sie kims kto nei mna wplywu na moje zycie ;( jestem strasznei bojazia jak cos tzreba zrbic, stres mnei tak zzera ,ze logicznie nie myse, a jak ludzie na mnei aptrza gdy ide ulica to mam wrazenie, ze chyba wygladam jak jakis potwor a kiedy nie moge mowic ze sstresu ladnei i skladnie , z eodbieraja jak debilke... ktora nawte zdania nie potrafi zlozyc ;(
'Niech każda chwila uświadamia↵Ci jak wspaniałą Istotą jesteś.' Edytowane przez myiabi Czas edycji: 2009-10-09 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a nie słyszałyście, że to jak nas widzą i oceniają inni ludzie zależy od tego jak same siebie widzimy?
Wystarczy, że ubierzecie się w ładne, ulubione ciuszki, w których podobacie się sobie, ułożycie włosy, podmalujecie się (jeśli się malujecie ![]() ![]() Większość kompleksów nikt nie zauważy do póki same nie zaczniemy ciągle o nich powtarzać. Dodam jeszcze, że: - każde włosy można zmienić, bądź "polepszyć" odpowiednią pielęgnacją, ścięciem, stylizacją itp. - cienie pod oczami można zatuszować podkładem, pudrem itp. - pryszcze można leczyć dermatologicznie - cellulit można redukować - dieta, masaże, ćwiczenia (nawet osoby ze schorzeniami mogą wybrać lżejszy, nieobciążający trening) - zęby można wyleczyć, wybielić, wyprostować - biust, talia, nogi - dobieramy odpowiednie ubrania, które ukryją co trzeba a wyeksponują to czym chcemy się pochwalić Wystarczy tylko chcieć i próbować a nie narzekać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2261 |
Raczkowanie
|
No tylko, że wiesz, większości osób się nie chce :P
Jak byłam młodsza (w gimnazjum) uważałam, ze jestem okropnie brzydka i nie wiem czy to prawda, ale chyba w istocie tak było. Żaden chłopak nie chciał ze mną gadać, a co dopiero zatańczyć na dyskotece, więc nie chodziłam i nie umiem tańczyć (to jest prawdopodobnie mój największy kompleks, choć juz go zwalczam). Potem zaczęłam nad sobą pracować, przestałam nosić obleśne rozciągnięte swetry, które mnie 'zobrzydzały', ufarbowałam się i ostrzygłam inaczej włosy. Na prawdę można się zmienić. Teraz jestem ładną kobietą, tylko mam za dużo nóg ![]()
![]() |
#2262 |
Raczkowanie
|
Długie nogi są sexy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Rozeznanie
|
moim JEDYNYM kompleksem jest to ze nie umiem opszec sie czekoladzie
![]() ![]()
![]() |
#2264 |
Przyczajenie
|
Marcia_E pisze, że tak jak nas oceniają jak my siebie. Ale czasem bardzo trudno jest zmienić o sobie własne zdanie. Mi nikt nie mówi że jestem gruba czy coś, wręcz przeciwnie wszyscy mówią, że mam ładne kobiece kształty, ale czasem poprostu to siedzi w nas głęboko i nie chce wyjść. Wiem coś o tym
![]() Moja koleżanka miała w zeszłym roku kompleks dużych bioder, a teraz mimo że nie zchudła ani centymetra mówi że ma za małe. Choć w rzeczywistości wygląda ładnie. No i tak to jest z nami, że ciągle nam coś nie pasuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Przyczajenie
|
odstające uszy.. robię wszystko by je zakryć, żeby "ograniczyć ich widoczność".
poobgryzane paznokcie - choć bardzo chcę, nie umiem przestać obgryzać. nierówna talia.. i.. bardzo długie paluchy w stopach (tzw. stopa egipska)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Sexi_Pistol -mam nadzieję, że też tak się zmienię jak Ty
![]() i też nikt mnie nie prosi do tańca ;O
![]() |
#2267 |
Raczkowanie
|
Mój chłopak też nie potrafi się oprzeć swoim paznokciom, a raczej ich wrakom bo są co raz krótsze i nierówne.
Nie działają żadne "zniechęcacze". ![]() A co do tańca to niestety też czuję się drętwo i ciężko mi się przełamać żeby swobodnie pokręcić ciałkiem, ale staram się to zmienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Raczkowanie
|
No, czemu nie
![]() No niby są sexy te długie nogi, ale czasem słyszy się przykry tekst, że wyglądają jak szczudła itp. http://www.fotka.pl/albumy/ninadamar...255210239#foto tu jest moje zdjęcie z nogami ;p
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
mam ten sam problem :/ .. 165 cm wzrostu .. stopa 39 bardzo szczupła i te paluchy ;o nie nawiedze swoich stóp
![]() a co do innych kompleksów .. : małe piersi - ale podobno nikt ze swoich nie jest zadowolony ;D.. odstające żebra ;/ i fałdka na brzuchu ;o no i garbaty nosek .. Edytowane przez c0c0 Czas edycji: 2009-10-11 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
Coco, pokaż się, może Ty jesteś moją bliźniaczką zaginioną?
![]()
![]() |
#2271 |
Raczkowanie
|
Hmm.. Ja odnosnie wygladu zew w sumie nie mam, raczej jezeli chodzi o mozg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2273 |
Raczkowanie
|
Nie byłam szpetna, ale nie bylam ładna i bardzo dręczyła mnie samotność. Ja sie urodziłam chuda, a w okresie szkolnym to była masakra, bo raz pani w sklepie powiedziała do mnie 'chłopczyku, a co ci podać?'. To uświadomiło mnie, że jeśli się nie zmienię, będę 'brzydalem' a nie kobietą ;p Musiałabym poszukać zdjęcia, bo to z okresu przedcyfrówkowego, ale wstydzę się, bo chciałabym zapomnieć o tym, że nie zawsze wyglądałam ok
![]()
![]() |
#2274 |
Rozeznanie
|
Widziałam różne strony z Twoimi fotami i dla mnie jesteś ideałem!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2275 |
Raczkowanie
|
A ile twoje mają? Ja miałam mierzone jakiś czas temu do bioder i wyszło 115 czy 116 cm. I nie przeszkadzają Ci np w siedzeniu (w sensie mieszczą się pod stół, w autobusie itp)? Miło mi, ale ja na komplementy zwykle się czerwienię
![]()
![]() |
#2276 |
Przyczajenie
|
W tym wątku to mam pole do popisu
![]() 1. włosy zbyt puszyste, wychodze na wilgotne powietrze i puszek okruszek zamiast ładnie wyprostowanych włosów 2. paskudna cera... muszę wkońcu wybrac się do dermatologa 3. ogólnie zbyt tłuściutka, zamiast mięśni tłuszczyk a co za tym idzie, że nie lubie swoich świnskich nóżek itd (za dużo wymieniać) 4. wiem jak wszystko idelanie zrobić, teoria w małym paluszki, ale jakoś nie idzie mi z wprowadzaniem tego w życie ![]() 5. zbyt leniwa, żeby zrobic coś z powyższymi punktami ![]() No i wiele, wiele innych. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Raczkowanie
|
Oj walcz, dziewczyno z tym!
Przecież można się zmienić. Z cerą ja miałam problem całe gimnazjum i LO, dermatolog mi nie pomogł mimo roznych lekow. Dopiero tabletki anty nastawione na eliminacje hirsutyzmu mnie wyleczyły ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A głupie teksty mówią ci, którzy zazdroszczą. P.S. Mam takie same butki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Raczkowanie
|
A Twoje botki też skrzypią przy zakładaniu?
![]() No może i z zawiści, ale wiesz, w małym mieście mieszkam, to trochę jestem jak żyrafa w gąszczu. Kiedyś śmieli się ze mnie, że wyglądam jak taki pająk co ma długie chude nogi.
![]() |
#2280 |
Raczkowanie
|
Też skrzypią
![]() Nie przejmuj się głupim gadaniom, piękna laseczka z Ciebie i już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.