|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Galeria :)
ka.si, przypomnialas mi o moich wakacjach w Grecji
![]()
|
|
|
|
|
#2252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tym bardziej (jak już się zagoi) będe musiała sporo czasu odczekać i nosić tylko porządne srebrne kolczyki od porządnego jubilera, a mi się marzą te wszystkie kolorowe ze straganów jeju, w życiu nie odważyłabym się sama sobie przekłuć CZEGOKOLWIEK mam taką jedną na studiach, co ma pięć agrafek w uchu, zwykłych agrafek z pasmanterii i nimi sobie zrobiła dziurki, mdleję na samą myśl Suzano,, a tak w ogóle to co to ma być, jaka to pewna jesteś, że jak raz się pokazałam, to będę to wciąż robić [powiedzcie mi, takie zdj z telefonu dobrze wyglądają później wywołane? chyba małe są i kiepskiej jakości...bo nie wiem, czy ciągnąc ze sobą mój zwykły, zabytkowy już aparat ]Coś mam wrażenie, że byłaś już na wakacyjnych wojażach,Suzano, bo tak cicho było na forum, no i co teraz, GDZIE TE WSZYSTKIE TWOJE ZDJĘCIA, SIĘ PYTAM ??? Bez ociągania, raz-raz
Edytowane przez ula-po-prostu Czas edycji: 2006-07-16 o 12:55 |
|
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ula ja robiłam dziurki kolczykami Miałam trzy w jednym uchu. Nie noszę w nich kolczyków od paru miesięcy i chyba zarosły, a boję się sprawdzić ![]() Nie wiem, jaki masz aparat w telefonie, ale z mojego zdjęcia wychodzą takie sobie :/ A co do fotek to nie mam ich dużo. Tych plażowych nie pokażę, bo się po prostu wstydzę ![]() EDIT: nie wiem czemu ale nie mogę zmieścić fotek! Spróbuję później jeszcze raz.
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Suzanko kto jak kto, ale Ty plazowych nie masz sie wstydzic
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Nati, właśnie to miałam napisać. Ja nie jakiś chłop, ale nie powiem, bo chętni bym zobaczyła
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aha...też bym nie sprawdzała ![]() mhmh to pewnie i z aparatu TŻta nie za specjalne będą..dobra, poszukam mojego staruszka jeszcze z komuniii ZUPEŁNIE nie rozumiem!! czego akurat TY!!! masz się wstydzić, chyba że jakieś ekscesy na tej plaży były albo opalasz się topless innych powodów wg mnie brak, ale nie naciskam pokaż choć te, które możesz wiernie czekam
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
toples
|
|
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
nie no!! jak możecie!! teraz to już się w ogóle wystraszy!!
okropne baby
|
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2261 |
|
żona
|
Ka.Si jejku slicznie
a jakie widoki, i wogole pieknie Zazdroszcze hehe
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Na życzenie Naszej Suzanki wklejam zdjęcia z mojego ostatniego weekendu w... Pucku.
2 pierwsze to Puckie molo, a dokładnie restauracja Bursztynia tam właśnie 3 zdjęcie to bonus, bo TŻa chcę pokazać :P |
|
|
|
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
hihi fajne fotki.Super restauracja,z widokiem na morze
|
|
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba będzie pomyśleć o pozwiedzaniu Pucka Czy dobrze odmieniłam?
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze o moich fotkach
![]() Nie opalam się toples Kiedyś się opalałam na odludziu - tzn myślałam, że to odludzie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 |
|
żona
|
Suzanko ja z checią pooglądam
![]() ![]() hihi- slicznie tam Molo mi sie spodobalo moze na którys wakacjach tam zawitam![]() Wstawie fotki z mojego pobytu u kuzynki ![]() 1. Na piaskach. 2. Na torach (podobaja mi sie zdjecia na torach )3. Z malutkim pączuszkiem
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Zadomowienie
|
PaLLitQa śliczne zdjęcia,a jeszcze ten koteciek
|
|
|
|
#2268 |
|
Wtajemniczenie
|
Pallitqa zdjecia sa boskie
krajobraz taki ładny pustynny (foto1) potem ozezwiajaca zielona trawka, sliczny slodki kotek, a przedewszystkim Twoja figura WOW boSsko ![]()
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Pallitqa
![]() Po pierwsze masz bardzo ładną dziewczęcą urodę i śliczną figurę ![]() Po drugie mam takie same czarne spodenki Po trzecie pokaż się jeszcze
|
|
|
#2270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oooo jak fajnie zobaczyc Bursztynie !!!Bylam tam 2lata temu na sylwestra - to byl moj i mojego TZ pierwszy wspolny sylwester - dlatego tak milo mi sie patrzy na te Twoje fotki Ehhh teskni mi sie za tym moim pomorzem, kazde miejsce to jakas historia, wspomnienie buuu
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
1. Jarosławiec
2. Obrona 3. Niedzielny spacer 4. Inny niedzielny spacer 5. Ustka
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2007-01-20 o 22:01 |
|
|
|
|
#2272 |
|
Zadomowienie
|
Suzana super fotki.Ładny piesek,jak sie wabi
|
|
|
|
|
#2273 |
|
żona
|
ewa&wiewioreczka- dziekuje
Suzanko- Po pierwsze dziekuje po drugie- spodenki są wygodne np. na rower czy jakies takie dluzsze wypady, lubie je bardzo hehepo trzecie- wstawiam specjalnie na twoje zyczenie kilka fotek ![]() A twoje fotki są śliczniutkie, i ta Twoja figurka :rolleye s: uwielbiam oglądac Twoje fotki Tz'a to masz przystojniaka hihi1) z kolegą niestety musialam go 'zaspreyowac' bo nie pozwolil mi pokazywac![]() 2) z kuzynką ![]() 3) na ławce przed domem
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Zadomowienie
|
PaLLitQa kolejna sesja jest również świetna.Fajne kapciuchy
|
|
|
|
|
#2275 |
|
xxyy
|
PallitQa zdjecie na torach najlepsze
tez uwielbiam zdjecia na torach ![]() suzana narobilas mi ochoty na ta Ustke jade tam 11 sierpnia udalo mi sie namowic TŻ na wspolny wyjazd ![]() a tak poza tym to sliczne jestescie dziewczynki
|
|
#2276 |
|
żona
|
ewa i Atram- dziekuje
![]() Atram tez uwielbiam na torach... zarabiscie wychodzą tory w oddali
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Suz, miło Cię znowu widzieć.. i znów muszę to powiedzieć - uroczo wygladacie razem
![]() Pallitqa - ale czarujesz Ślicznie
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Suz, takie fotki z rana!! Nawet nie wiesz, jaką mi radość sprawiłaś, juz miałam pytać, kiedy będą.
Ale ciacha |
|
|
|
|
#2279 |
|
Wtajemniczenie
|
Suz, jak zwykle co fotka to piekniejsza
![]() cudowna aura
|
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
Wow! Dziewczyny, coraz śmielej się tu robi
Spodenki, kostiumy kąpielowe... ![]() ![]() Suz, ślicznie wyglądasz. Wiem wiem, już tyle osób Ci to mówiło, ale raz uciszę moją potrzebę indywidualizmu i powiem to co mówią wszyscy Pallitqa - bardzo fajne zdjęcia. Masz świetną figurę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

tym bardziej (jak już się zagoi) będe musiała sporo czasu odczekać i nosić tylko porządne srebrne kolczyki od porządnego jubilera, a mi się marzą te wszystkie kolorowe ze straganów
mam taką jedną na studiach, co ma pięć agrafek w uchu, zwykłych agrafek z pasmanterii i nimi sobie zrobiła dziurki, mdleję na samą myśl
Bez ociągania, raz-raz 

Miałam trzy w jednym uchu. Nie noszę w nich kolczyków od paru miesięcy i chyba zarosły, a boję się sprawdzić