|
|
#2251 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: W oczekiwaniu na dwie kreski cz.4
Mieszanka 3
Edytowane przez sadonkowa Czas edycji: 2015-08-24 o 18:24 |
|
|
|
|
#2252 |
|
Konto usunięte
|
Kasiu idź do lekarza jeśli @ nie przyjdzie ok. 14 dni.
Kamila Ty nasza nowa Basiu ![]() Pyati zioła Ojca Sroki są nr 3 inne mieszanki to innych mniszków. |
|
|
|
|
#2253 |
|
Zadomowienie
|
Basia mi mówcie
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
Karola piękny pierścionek. Faktycznie masz teraz dużo do załatwiania, ale na pewno wszystko będzie po twojej myśli i będzie cudny ślub i super weselicho
. Dobrze, ze firma wyśle kasę, bo teraz się tobie bardzo przyda, a teściowie cóż... Ja z moja teściową mam zawsze spięcia bo ona tez sobie różne dziwne rzeczy wyobraża. Grunt to się nie przejmować.Ja na początku też płakałam, ze o mnie źle myśli i gada, ale teraz olewam bo znam swoja wartość i nie dam się stłamsić.Kasiu szkoda... Marta śliczny brzusio, a zakupy faktycznie okazałe ![]() Mnie tez dzisiaj głowa boli. Chyba coś się z ciśnieniem dzieje. Dzisiaj tak jest duszno. Jakby na burze się zbierało. Dzisiaj kupiłam Mai kapcie, szczoteczkę i pastę do przedszkola a resztę kupię jak już dostane listę od jej pani.Małemu jakoś ostatnio nic nie kupiłam, ale myślę, ze wszystko przede mną ![]() Dzisiaj Majka mnie tekstem załatwiła. Mówi "Oślubię się z Filipem, nie chcę innego mężczyzny ". Filip to jej chłopak z przedszkola![]() Ja mam z kolei do oddania luteinę (nieotwierane opakowania) i duphaston (bez 6 tabletek).
|
|
#2255 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
mnie tez glowa bolala, nie obeszlo się bez proszku przeciwbólowego. Jutro w Wawie podobno ma byc burza
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2015-08-24 o 19:02 |
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Kocia mama
|
Aaaa
To może bym wzięła. Napisz mi jeszcze co i jak. Ja jeszcze poczytam o tym troszko
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia dzięki
dobre podejście, mam nadzieję że na dniach wszystko się wyjaśni. Pierwsze spięcie za nami odnośnie wesela haha Data 21 listopad godz. 14:00 wspólnie podjęta decyzja.. WESELE - On chce małe przyjęcie, ja chce małe wesele .. no i dogadaj się. Chodzi o to że znalazłam dobrą oferte, 120 zł za osobe (normalne wesele) A zwykłe przyjęcie do UWAGA 22:00 130 zł za osobe... Gdzie sens? Wesele byłoby oczywiście bez profesjonalnego kamerzysty, fotografa, dj i orkiestry bo zdjęcia zrobimy sami a muze też załatwie sama... EH! Następny problem - sukienka... znalazłam piękną chińszczyznę na allegro, ale co z tego jak nie wiem jaki rozmiar będę mieć w listopadzie! Jest cudna.. ale co jak kupie i nic nie bedzie sie dało z nią później zrobić? .. Ale wam bede marudzić teraz
|
|
|
|
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
Teraz maja mega przeceny w salonach z sukniami. U mnie w jednym maja modele nawet za 500zl
---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Moze tak cos trafisz?
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
W przyszłym tygodniu wybieram się do Katowic na oglądanie sukienek
|
|
#2260 |
|
Konto usunięte
|
Yyyyy Basiu no weź odpisz Pyati
- ja nie wiem co i jak bo po raz pierwszy będę pić.Ana to się dowiedz od lekarza czy będzie Ciebie stymulować bo przy tych tabletkach musisz być pod kontrolą i jak cosik to napisz mi adresik na priv. Gosia ja mam produkcję luteiny Mam mase nierozpoczętych opakowań po in vitro doustnych jak i dopochwowych ale daty są dość długie, więc sobie zachowam w razie potrzeby kolejnego icsi.
|
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu zaraz skarbowke na Ciebie nasle haha
|
|
#2262 |
|
Konto usunięte
|
Karolina każdą recepte na te leki mam rozpisaną w zaleceniach, poza tym wydałam na nie sporo pieniążków, więc mogą mi naskoczyć
|
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu jesli z duphastonem aktualne to ja chętna
|
|
#2264 |
|
Konto usunięte
|
HurraVita, KarolinaK - dziewczyny zapraszamy MY nie gryziemy
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Konto usunięte
|
Szpadam szpać bom zmęczona. Dobrej nocy.
Misia smacznego i daj jednego
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Rozeznanie
|
Basiu ;-) Wywołałaś mnie do tablicy to się zgłaszam;-)
Rzeczywiście Dziewczyny podczytuję Was od jakiegoś czasu, chyba dlatego że szukałam ratunku dla siebie...żeby nie zwariować z tymi staraniami. Nie dość, że pozytywne z Was Babeczki, to jeszcze skarbnice wiedzy z Was;-) Witam się ;-) Jeśli można to chętnie się podłączę ;-) |
|
|
|
|
#2268 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta jasne że aktualne.Podaj mi dane to ci wyslę.Opakowanie jest napoczete,ale 14 tabletek zostalo i szkoda zeby sie zmarnowalo.
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Hurravita naszym największym skarbem wiedzy jest właśnie ta co cię wywołała
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Basia nawet widzi kto nas podglada
hahahaGosiu zaraz napisze do ciebie na priv
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja tez sie przedstawię. Faktycznie podczytuje Was od kilku dni. Czy sie staram... Ciezko powiedzieć ale jestem juz w takim wieku ze albo teraz albo nigdy. Czekałam świadomie do ostatniego momentu bo nigdy wczesniej nie czułam sie gotowa na taki krok (zawsze byłam pewna ze dzieci to nei dla mnie) a teraz im starsza jestem tym coraz bardziej zaczynam chyba dojrzewać do tej decyzji
i zdałam sobie sprawę ze chyba to jest to na czym mi zalezy. Decyzje podejmuje świadomie. Jestem mężatka od kilku lat. Maż chciał dziecko ale wiedział od pczatku ze może nigdy na nie sie nie zdecyduje. Wiec zdecydowaliśmy niedawno ze jesli sie pojawi to bedzie super jesli nie to tez bedzie tez dobrze .Nigdy w ciąży nie byłam, nigdy nie poroniłam. Witam Was .
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Rozeznanie
|
Nie dość, że skarbnica wiedzy, to jeszcze z nadprzyrodzonymi mocami;-) Siedzę sobie grzecznie przed kompem, a Tu widzę, że Basia do mnie pisze! Czarownica;-)
Dziewczyny podczytując Was, zdążyłam troszkę Was poznać. Ja jestem aktualnie w 15 nieudanym cyklu. Wcześniej od 2012 ciągle coś ;-( Pierwszym smutkiem było poronienie właśnie w 2012, a potem się potoczyło. W skrócie: usuwanie guzków z piersi (na szczęście nie były złośliwe), potem zapalenie przydatków, torbiele, zdiagnozowana endometrioza i 9 miesięczne leczenie Vissane, laparoskopia, teraz HSG. Teraz musi być już dobrze! U nas wszystkich ;-) Edytowane przez HurraVita Czas edycji: 2015-08-24 o 21:27 |
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe dziewczyny, powodzenia
|
|
#2274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za miłe powitanie
. Ja gratuluje wszystkim dziewczynom którym juz sie udało i życzę owocnych starań pozostałym .
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wrocilam od kuzynki i dostane od niej lozeczko, przewijak, wanienke i kolyske
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Erudycja
|
Basiu w piątek po wizycie zdam relacje
na zioła jestem chętna tak czy siak, a co do reszty, liczę ze nie będzie konieczne... Ehh mój Tz czasami mnie dobija. Widzimy się tylko dziś po kilku dniach, potem dopiero za tydz we wtorek, a on się dasa bo obcielam mu włoski o pół cm za krótko. Przykro mi się zrobiło :-(
|
|
#2279 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki za każdą z Was i za siebie ;-) Kilka dni temu podczas HSG okazało się, że mam niedrożne oba jajowody. Udało się jeden udrożnić. Zrobiłam wyniki hormonów i zgodnie z wartościami referencyjnymi mam za niski estradiol. LH w czasie owulacji w dolnej granicy normy. Myślę sobie jednak, że nie będę się nakręcać tylko starać się o dzidzię.
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

To może bym wzięła. Napisz mi jeszcze co i jak. Ja jeszcze poczytam o tym troszko
Jest cudna.. ale co jak kupie i nic nie bedzie sie dało z nią później zrobić? .. 

.