|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
zuy mod
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#2252 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no ale tutaj wspomniane nwm ocb wgl do takich nie naleza. |
|
|
|
|
|
#2253 |
|
zuy mod
|
Ale IMHO za taki można uznać.
|
|
|
#2254 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie! Jest tego więcej, jak czytam komentarze na fb pod zdjęciami siostrzenicy (gimnazjum) to czasem mam wrażenie ze czytam jakiś tajny szyfr albo całkiem inny język. To chyba znaczy ze jestem stara... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2256 | |
|
ctrl alt delete
|
Cytat:
Najpierw opis zupełnej katastrofy, coś w stylu:"Zwolnili mnie z pracy dyscyplinarnie, za zupełnie nieistotną pierdółkę, no ale nie będę o tym pisać. Problem polega na tym, że jestem teraz w ciąży z trzecim dzieckiem, a już jest nam cieżko, bo ojcowie moich starszych dzieci nie płacą alimentów. Dodatkowo muszę spłacać kredyt, który z byłym mężem wzięliśmy na wesele, bo tego on też nie spłaca. Mój obecny TŻ nie pracuje, bo niedawno wyszedł z zakładu karnego, gdzie siedział za niewinność. No i nie może podjąć legalnej pracy, bo od razu komornik wszedłby mu na pensję - ma zasądzone alimenty, ale to zupełnie co innego niż moi byli, bo misiaczka dziewczyna wrobiła w dziecko. Mnie w szóstym miesiącu też nikt nie zatrudni. Co robić?" Oczywiście co tu można zrobić, ale kilka wizażanek zawsze wyrazi zdumienie, jak można sie w taką sytuację wpakować. I wtedy niezmiennie padają słowa oburzenia, że wszystkie wizażanki na pewno mają takie idealne życie i "co, wy nigdy nie popełniliście błędu / nie podjęliście głupiej decyzji?!???" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Kwintesencja wizażu - strona tak za&*()_ reklamami, że ciężko cokolwiek przeczytać.
Północ, ja "buszuję" po wizażu a tu ☠☠☠ jak filmik z głośników nie ryknie, aż z łóżka prawie spadłam. Starzeję się i już serce nie takie wytrzymałe. |
|
|
|
|
#2258 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z zaświatów doradzam: zablokuj! Strony 81 i 82. Poczytaj, poklikaj, ciesz się ciszą. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=824174&page=81 |
|
|
|
|
|
#2259 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
A jak wizazanka w końcu powie, że macie racje, on jest faktycznie zlamasem i mnie krzywdzi. Dziękuję ze otworzylyscie mi oczy.
Wtedy zawsze jakaś oburzona napisze "No ale tak po prostu wiesz czy złożyłas juz papiery rozwodowe/spakowalas mu walizki/wyprowadziłas sie?!?!?!" Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, irytuje mnie to tu strasznie... W życiu bym z żadnym problemem się nie zwróciła :Hahaha: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2262 |
|
Konto usunięte
|
Ogólne stwierdzenia dziewczyn w stylu:
- No jeszcze nigdy nie widziałam, żeby..., - Nie słyszałam nigdy, żeby ktoś..., - Nigdy nie spotkałam się z tym, że... - co oznacza, że taka rzecz, zjawisko lub osoba definitywnie nie istnieje i koniec kropka
|
|
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam to samo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2264 | |
|
Rozeznanie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;72345946]Ogólne stwierdzenia dziewczyn w stylu:
- No jeszcze nigdy nie widziałam, żeby..., - Nie słyszałam nigdy, żeby ktoś..., - Nigdy nie spotkałam się z tym, że... - co oznacza, że taka rzecz, zjawisko lub osoba definitywnie nie istnieje i koniec kropka [/QUOTE]Jak się żyje na tym świecie ledwo 15 lat to się jeszcze nie widziało i nie słyszało ![]() I jeśli coś odbiega od rzeczywistości danej wizażanki to obowiązkowo zarzuty, że troll.
|
|
|
|
#2265 |
|
ctrl alt delete
|
Kwintesencją Wizażu ostatnich dni są wyjątkowo słabe trolle i liczne grono wizażanek, które poważnie odpowiada na ich posty.
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Forum włosowe, przychodzi po poradę jakiś chłopak, który przeważnie ledwo wie, jakiej marki szamponu używa, prosi o polecenie czegoś na suche/zniszczone/sztywne/z łupieżem włosy, zaznacza, że się nie zna. Odpowiedzi: kup sobie olej, taki, śmaki, a najlepiej to z pięć i olejuj na sucho, mokro, na odżywkę, z głową w dół, na noc. Kup sobie odżywki humektantowe i emolientowe. Poczytaj o porowatości, przeczytaj bloga Anwen, kup sobie jej książkę i jej maski. Nacieraj się wcierkami/nerwosolem/rosołem/końską maścią/czy co tam jest aktualnie u włosomaniaczek na tapecie.
|
|
|
|
|
#2267 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z forum włosowego do kwintesencji zaliczyłabym facetów, którym nie podoba się ich kolor włosów i pytają jak je pofarbować bez farbowania
|
|
|
|
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;72524472]Ale o co właściwie chodzi? Żeby mu nie udzielać rzetelnych rad, bo jest facetem?
[/QUOTE] O to, że jak ktoś zaznacza, że jest kompletnie zielony w temacie i prosi o polecenie konkretnych produktów, to na nic się takiej osobie nie zdadzą dywagacje o porowatości oraz równowadze proteinowo-humektantowej. Raczej zadziałają odstraszająco. No i ja bym jednak miała wątpliwości, czy większość tych włosomaniaczych metod to jest "rzetelna wiedza". Edytowane przez chimay Czas edycji: 2017-04-03 o 14:21 |
|
|
|
|
#2269 |
|
lokalna gwiazda
|
Ostatnio, jak zapytałam męża, czym mył włosy, to powiedział - "tym, co na wannie stało".
Wiele różnych rzeczy tam stoi.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2270 |
|
Konto usunięte
|
Faktem jest, że dobranie sobie odpowiedniego produktu za pośrednictwem forum oznacza, że o tych tematach trzeba samodzielnie przeczytać i zrozumieć. W przeciwnym razie będzie to kupowanie w ciemno przypadkowych produktów, aż któryś zadziała. Im wcześniej nowicjusz(ka) to sobie uświadomi, tym lepiej.
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;72524787]Faktem jest, że dobranie sobie odpowiedniego produktu za pośrednictwem forum oznacza, że o tych tematach trzeba samodzielnie przeczytać i zrozumieć. W przeciwnym razie będzie to kupowanie w ciemno przypadkowych produktów, aż któryś zadziała. Im wcześniej nowicjusz(ka) to sobie uświadomi, tym lepiej.[/QUOTE]
Niekoniecznie trzeba, włosy to nie fizyka kwantowa. Żeby je mieć w dobrym stanie nie trzeba kupować książki Anwen, czytać blogów włosowych, dumać na porowatością, kisić ich godzinami pod warstwami masek, odżywek, olejów i czego tam jeszcze. Zwłaszcza jak ktoś zaznacza, że nie używa właściwie niczego poza pierwszym lepszym szamponem, a odżywki włosy nigdy nie widziały. Wystarczy, że zacznie wtedy jakiejś używać. A kupowanie nowych produktów zawsze jest kupowaniem w ciemno, wróżenie po składzie to wróżenie z fusów. |
|
|
|
|
#2272 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2273 |
|
zuy mod
|
To jest poziom odpowiedzi z gatunku:
- Chciałbym zacząć chodzić po bułki, lepiej do biedronki czy lidla? (parafrazuje bo nie wypada wklejać całej pasty, polecam wygooglowac) - To super, ale nogi pewnie masz te same od urodzenia to trzeba je uciąć i zamontować tytanowe protezy za 5000 złotych no i kupić urządzenie do mierzenia tętna bo inaczej jest ryzyko zawału" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2274 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2275 |
|
zuy mod
|
To tak jak ktoś pyta mojego Tzta jaki rower kupić a on zamiast pytać go o preferencje pt do czego ten rower na być, ile ma kosztować zacząłby pytać czy wystarczy mu Alivio czy potrzebuje Deore.
|
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2277 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zgadza się ![]() To samo jest, kiedy prosisz o polecenie jakiegoś miejsca w jakimś mieście lub szukasz jakiejś miejscówki, i zaznaczasz, że kompletnie miasta nie znasz, a dostajesz odpowiedzi typu: na dole w okrąglaku / na szostaku koło wejścia na portiernię/ tam, gdzie kiedyś był magiel, tylko musisz skręcić w lewo/ w przejściu na ruskim targu/ w podwórku obok tablicy ogłoszeń/ etc.
|
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Zadomowienie
|
- Ludzie biorą mnie za dziecko i często jestem niepoważnie traktowana
- Ja też wyglądam młodo Za parę lat to docenisz ![]() - Ja mam 26 lat a dają mi max 23 ![]() - Mnie zawsze proszą o dowód w sklepie, dla mnie to miłe
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
"Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Nuova Czas edycji: 2017-04-04 o 14:03 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

"
Najpierw opis zupełnej katastrofy, coś w stylu:

Bardzo to pomaga