![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Baby ja tez biore leki teraz,ja biore Letrox (odpowiednik euthyroxu) 50tke.
Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2015-10-02 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny fajnie, że dobre wyniki glukozy
![]() Uaoo ![]() ![]() Magda może rzeczywiście przeczucie Cię nie myliło ![]() ![]() Mojakaren nie ma się kompletnie co przejmować takim głupim gadaniem !! ![]() ![]() ![]() ![]() Dotka ja robiłam CRP i mam wynik 11,8 (norma 0,0 - 5,0), ale też słyszałam, że w ciąży zawsze jest wyższe, a poza tym ja miałam (mam ?) stan zapalny jelit. Lekarz wynik widział i mówi, że mam się nie przejmować ![]() Malwi - mi się marzyła trójka w krótkich odstępach czasu ![]() ![]() Kupiłam kombinezon z H&M na allegro taki jak Ewusia ![]() ![]() Edytowane przez Kruszynkaa86 Czas edycji: 2015-10-02 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie kupuje, bo mam po córce. Dwie są ze smyka (polecam), a jedną mi teściowa uszyła. Ja również podawałam córce w tych kapsułkach.
![]() |
#2256 |
Rozeznanie
|
Wróciłam z tej głupiej imprezy
![]() Jeszcze od tż śmierdzi na kilometr alkoholem i pcha się do sypialni ![]() Musiałam się wygadać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Koktajlowa nie przejmuj się tymi ich "mądrymi" radami. Tz wagon do drugiego pokoju, niech śpi na kanapie albo podłodze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Spac nie moge :-(
---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ---------- Koktajlowa nie przejmuj sie ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
No to wstalam, posprzatalam dom z pierwszego kurzu, zrobilam pranie, nastawilam zmywarke, pomylam podlogi nawet w kuchni, ktorej trwa remont, tylko po to, zeby sie nie nosilo. I dalej nie chce mi sie spac. Zrobilam sobie kisiel i sie zatykam chwilowo.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Rozeznanie
|
Hej strasznie się rozpisalyscie wczoraj. Ja mam już dosyć remontu a skończy się dopiero za tydzień bo mojemu mężowi szkoda urlopu.
Koktajlowa nie przejmuj się nie ma czym. Malwi ja też nie pospałam poszłam spać o 23 pzebudzilam się o 1 a spowrotem usunęłam po 3, a teraz wstawać musze bo zaczynam dzisiaj szkołę
#2262 |
Zakorzenienie
|
Jestem nieprzytomna, zasnelam ok 6, o 7.30 sie obudzilam i ziewam caly czas. Nie wiem o co chodzi
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Kruszynko, w sumie ja też mam CRP pewnie podwyższone z racji moich innych problemów, więc może nie ma się czym martwić.
Koktajlowa, ludzie nawet na trzeźwo będą mieć dla Ciebie same świetne rady ![]() A wiesz, to że mąż nie pomaga itp to już są pryzpadki indywidualne. Jak sobie tak dasz żeby Ci nie pomagał, to tak będzie ![]() U nas TŻ po imprezach firmowych najczęściej spał w salonie ![]() ![]() Teraz w sumie dawno nie miał imprezy firmowej ![]() Najgorsze, że Wigilię firmową mają w Warszawie na początku grudnia, mam nadzieję, że 1,5 m-ca przed terminem nic się nie będzie u mnie działo, bo zostaję sama w domu.. Pogadam z kumplem jednym żeby był pod telefonem jakby co. Malwi, matko i córko, 5:40 a Ty już perfekcyjna pani domu ![]() Ja nienawidzę jak nie śpię do rana i potem zasypiam nad ranem, bo jestem nie do życia cały dzień ![]() Najgorzej było przed ślubem, bo kładłam się, nie mogłam zasnąć do 2, więc wstawałam, siedziałam do 5 na kompie, kładłam się i o 7:30 wstawałam do pracy, gdzie szłam na 12h ![]() My dzisiaj w planach ogarnięcie domu + przy domu*, a potem jedziemy na zakupy, bo TŻ potrzebuje buty zimowe, ja też bym jakieś sztyblety chciała. No i jakiś obiadek w fajnej knajpce ![]() *miał kosić trawę z rana, ale jest 2,5 stopnia ![]() Najgorsze, że ja ustawiłam sobie wieczorem pranie zeby mi się na 9:00 wyprało i mam iśc teraz wieszać ![]() A póki co, leżę w łóżku, a TŻ robi na śniadanko zapiekane jajka w bułkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze Ci tego sniadania!
Przypuszczam, ze nie moge spac, bo jutro tz wraca i juz czekam na niego. Najgorsza bedzie dzisiejsza noc, bo wracaja, a wiadomo z droga roznie bywa. Hehe perfekcyjna, to moze bylabym jakbym wstala zaraz po tym jak sie przebudzilam, a tu jeszcze 4h sie krecilam z boku na bok. Nooo i od wczoraj wieczora moj dziec ani na chwile mi nie daje spokoju. Chyba tez czuje, ze ojciec wraca i bedzie ustawial wszystkich po katach ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Aaa wlasni Dotka jak tam kot, juz wczoraj mialam pytac i mi ucieklo.
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Malwi, koteł dobrze
![]() Tzn. dziwny jest mocno, ale nie wiem, hmm może naćpany jeszcze, albo w szoku. Nawet zjadł coś wczoraj ![]() Chodzi, ale niepewnie, nie wyskoczy na łóżko/na kolana no i ciągle chce iść na pole, ale go nie puszczamy na razie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, malwi ja czasami przez cały dzień tyle nie zrobię co Ty z samego rana
![]() Dotka ja tu dietę mam a Ty o takim śniadaniu piszesz. Co do diety ta szok przeżyłam rano. Od dwóch dni mi się wydawało, że mam spodnie za duże w nogach, ale nie stawałam na wagę bo się bałam po ostatniej wizycie jaki mi pokazała ponad 6 kg więcej od początku, ale dziś staje i wiecie co 3 kg mniej. Nie wiem czy to normalne Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-10-03 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ja dziś tylko od rana kuchnie sobie troszkę ogarnęłam, a reszty nie robię bo niedługo teść przyjeżdża i kontynuuje remont łazienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja wczoraj siedziałam u znajomej na małej imprezie.. O 22 już ledwo siedziałam na tej kanapie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Kinga, ale jestes na diecie, wiec mozliwe, ze waga spada
![]() ![]() A sniadanko moze i Ty moglabys zrobic, nie wiem czego unikasz, ale tu masz bułki grahamki, szykę, jajka, szczypiorek i ser żółty, no to pewnie bez sera bys musiala. |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Ja o 2 wrocilam od sasiadow i dopiero wstalam, wreszcie przespalam cala noc z tylko jedna przerwa na siku ![]() A moj od wczoraj jakis spokojny, teraz z rana nawet nie fiknal.... Musze go rozbudzic chyba Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
koktajlowa7 i jak przetrwaliście z TŻ noc?
![]() Co do rad pijanych ludzi - nie ma nic gorszego serio też bym się mega irytowała ![]() Dotka90 mmm pycha śniadanko ![]() Powodzenia na zakupach ![]() kinga1701 pierwsze zrzucone kg to zazwyczaj woda wiec moim zdaniem nie masz się czym martwić, zwłaszca, że tak jak piszesz poszło Ci z nóg ![]() dzień dobry ![]()
#2273 |
Zakorzenienie
|
Kinga, więcej nie znaczy źle
![]() ![]() Ja jak zaczęłam w końcu jeść WIĘCEJ, ale tego co powinnam, to schudłam 16kg, więc wiesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
16 kg jej gratulacje po ciąży tez tyle chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Kinga jakby Ci nikt nie przeszkadzał, miałabyś siły, to w takie 2h więcej się zrobi niż w dzień jak ktoś chodzi (u mnie pies)
Myślę, że to woda, ale kontroluj wagę, a najlepiej, to sobie ja zapisuj.
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze mowilam, ze Mż (mniej zrec), LŻ (lepiej zrec) i WR(wiecej ruchu) to jest niezawodny sposob na schudniecie
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest dobre tylko, że często brakuje motywacji, tzn jest bo chce się schudnąć, ale za mała, a teraz dla dzidziusia zrobi się wszystko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Kinga, dokladnie
![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie często. W tym roku jeszcze wigilijka ale ja na pewno nie idę i mam nadzieję, że on też nie pójdzie, a jak pójdzie to i tak nie będzie pił bo będzie sobie musiał wrócić autem. Ogólnie to tak 2-4 imprezy przez cały rok. Cytat:
![]() Ja spałam dzisiaj nawet dobrze ale od kilku dni boli brzuch jak śpie i się budzę, i wiercę w łóżku ale jeszcze nie ma najgorzej. Dopiero się pewnie zacznie w 3 trymestrze ![]() Nie wiem jak u was ale u mnie straszna wichura dzisiaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
koktajlowa pisząc o 3 trymestrze, przypomniałaś mi, że aplikacja dziś wita mnie w 27 tygodniu
![]() I kurcze przegapiłam swoja 100 dniówkę bo pisze, że zostało 98 dni do porodu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.