|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Cytat:
![]() Hmm... Ja bym sobie to odpuściła. Chciałabym jak najmniej kosmetyków na małej używać.
|
|
|
#2252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ciągle coś remontował, zmieniał auta, na obiadki do restauracji jeździł i znajomych miał na całym świecie był na misjach w Afryce i kiedyś stwierdził, że lepiej się z murzynami dogadywał niż z parafianami :PI podobno miał dwoje dzieci ![]() Kiinga szaleństwo! Spore zaopatrzenie
+ = Edytowane przez sloneczko4477 Czas edycji: 2015-11-18 o 22:55 |
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, dziękuję za odpowiedź
przez to pytam, bo kompletnie nie wiem czy jest to potrzebne i czy mieści się w tym 'minimum', ale jak widać - chyba nie :-D
|
#2254 |
|
Zadomowienie
|
Kiinga śliczne łupy
![]() Darkanddark ja bym nie brała, raz że nie wiesz w jakim są stanie i do kiedy termin wazności a dwa to wiem że johnsony mają tragiczny skład i często uczulają
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Może i się opłaca ale produkty Johnsons mają okropne składy i często uczulają, puder nivea
odchodzi się już od pudrów na rzecz mączki ziemniaczanej bo te pierwsze są niepotrzebnie perfumowane, mydełka.. czy ktoś ich jeszcze używa? Kremy i oliwki nie są potrzebne przy takich maleństwach.
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, to odpuszczę.
tak tylko wpadło mi w oko i myślę, czy się to opłaca i czy warto. Czyli widzę, że u nas będzie minimalistycznie - woda i mączka ziemniaczana ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Dziękuję za opinie, buziaczki :-* ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- U nas, w sensie na wątku. Jejku, drażni mnie brak edycji postów, bo nie lubię spamować
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Konto usunięte
|
Jesu znów naskrobałyście, a ja zapomniałam co komu miałam napisac zanim się dostałam do lapka.
Dzień dzis nie najlepszy Polazłam w deszczu na ten spacer, doprawdy krótki, wydrukowałam przy okazji listę wyprawkową!! Wooow!progres, pierwsza rzecz do wyprawki uczyniona! Następnie pisałam list do Św.Mikołja malowałam Batmana i prezenty które ma dostarczyć synkowi w tempie natychmiastowym a na koniec dnia mąż mnie wkurzył, nie mam siły do chłopa Olgietka widze że wróciłaś, przepiękne te rzeczy masz hand maid ![]() ja własnie zleciłam mamie kocyk +poszewkę na podusie i osłonkę nie jestem pewna czy mi to zrobi, ale widziałam na jakiejś stronie że takie rzeczy są mega drogieWitam nową marcówkę i jak na razie to tyle mam wam do powiedzenia. Miłej nocy! |
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Kiinga super ciuszki i chyba za jednym zamachem załatwiłaś połowę wyprawki
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jade na 8 jak otwieraja haha chce kupic parking albo lotnisko
|
|
|
|
#2262 |
|
Zadomowienie
|
Misia, skąd takie info?
u mnie położna mówiła że do kapieli oilatum a na pupkę linomag ![]() Chociaż mam oliwkę na brzuszek z hippa i przyznaję że jest ekstra
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Darkanddark mamy jeszcze czas na kosmetyki, lepiej kupić te świeższe i niekoniecznie te które masz w zestawie. Tu masz analizy kosmetykówhttp://www.srokao.pl/ i sama zobacz jaka różnica jest między produktami drogimi, naszprycowanymi detergentami, a tymi z krótkim i niegroźnym składem
ja na początek stawiam na mączkę ziemniaczaną i płyn/żel do kąpieli baby dream, jeśli dzieciątko będzie miało suchą skórę to kupię jakiś "nawilżacz".
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała tylko zainwestować w coś do kąpieli, mączkę i krem do pupy, chusteczki nawilżane. No i na początek coś do pępka.
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Emmo,dziękuję za wyczerpująca odpowiedź.
jutro odpale tego bloga srokao.
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2268 |
|
Zakorzenienie
|
Z bloga sroka o :d haha
Nie no trzeba rozne wyprobowac, to moje pierwsze dzidzi i nie znam sie zupelnie |
|
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
Ja kiedyś pisałam nawet prace na temat pielęgnacji skóry dziecka, musze odszukać ją. W związku z moim zboczeniem zawodowym pewnie przeprowadze dokładna analizę składu wszystkich produktów dostępnych na rynku :P
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Za dużo zjadłam dziś słodkiego i przez to za mało obiadu.. teraz jestem głodna ale chyba nic nie przełknę o tej porze.. Przypomniałam sobie, że mąż kupił dziś kremówki, których jeszcze nie zjedliśmy nie wiem, czy dam radę się jej oprzeć
|
|
#2271 |
|
Wtajemniczenie
|
Emma to jak to tak ksiądz ma babe z dzieckiem i dalej jest jak gdyby nigdy nic księdzem nie wyrzucili go z kościoła albo sam nie wystąpił?
Monikmi strasznie podobał mi sie ten film dziewczyna z tatuażem robiłam juz 2razy podejścia ale zawsze cos wypadlo i ostatecznie nie oglądałam teraz w tv leciało a nie miałam żadnej misji to doglądnęliśmy i rzeczywiście mega
|
|
|
|
#2272 |
|
Konto usunięte
|
kallina, ]Malinka , - ja zrobiłam 5 l. zakwasu z buraka, i po tygodniu wylałam do zlewu, nie dałam rady tego przełknąć
mam sokowirówkę, a soku mi sie nie chce robić -leń-leniem ![]() Darkanddark;, Mira- niema niema, we Włoszech też niema, tylko gotowane takie sloneczko4477;- OMG apropos księdza to w zeszłym roku własnie nie wziął kasy, ale śmiechu było! Pogoda była deszczowa a tacy butów nie ściągają, przyszedł ksiądz z ministrantami w butach po białej podłodze, po dywanie a synek:"Mamo patc, patc oni Ci błota nanieśli!! kto to spsątać bedzie?" ![]() misia880";Ja nawet do koperty ksiedzu nie daje na kolendzie -"- my dajemy, ale uważam że kościół przybiera parametry urzędowe a nie duchowne . Nie podoba mi się to co się w nim dzieje Bonku;- aha, to własnie dla tego koperty nie wziął ![]() Emma, - nie oglądam żadnych filmów, nie lubie płakać przez głupoty, a zawsze beczę prawie przy każdym filmie. fasolka- śliczna figurka i brzuszek , ładna kobieta z Ciebie
Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2015-11-19 o 06:26 |
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie daje bo to ze on do mnie na kolede przyjdzie to jego wola. Jak chodzi dla kasy to niech spada.. jak dla "odwiedzin" to kasa mu niepotrzebna - znajomym tez kasy za wizyte nie daje
|
|
|
|
#2274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzę do niego do spowiedzi, nie ufam mu, brzydzę się nim i nie będę się zwierzać z grzechów człowiekowi, który jest dużo gorszy ode mnie.. potrafi nachlany odprawić mszę![]() Cytat:
dla synka! Uważam, ze człowiek z kulturą widząc, że wchodzi do czystego, zadbanego domu ściąga buciory i tyle.. no sorry chodzenie w buciorach po białym dywanie?! U siebie też tak robi?!
|
|
#2275 |
|
Zadomowienie
|
Pytanko do mam po cc jak tam wasza blizna? ja coś ostatnio źle wstałam i mnie pociągnęło jak zaraz po porodzie, a teraz co jakiś czas coś tam ukuje. Wiem że wszystko się naciąga ale czy ma prawo bolec w tym miejscu?
Olgietka ja ci nie wierzę że czegoś tam jeszcze dla maleństwa nie kupisz lub nie zrobisz, piękne te króliki zleciła bym mamie ,ale Babcia już robi żółte gwiazdki dla wnuczki. |
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem wredna bo ja bym powiedziala ze prosze o zdjecie butow. Sorry jest zima, śnieg - bloto ani mi sie śni sprzatac czy prac dywan
|
|
|
|
#2278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do księży to nasz aktualny proboszcz ma romans z gosposia. Moja mama nawet kiedyś spotkała go jak sie przechadzał po plazy nad morzem z nią. Podobno nawet ma dorosłego syna z nią, Ci co ją znają tak twierdza, bo owdowiała a dopiero po jakimś czasie zaszła w ciąże a on cały czas tam sie u niej kręci. Natomiast kilka lat temu pewien wikary zrobił dziecko jednej z naszych parafianek, wystąpił z kościoła i z nią układa sobie zycie. Niby fajnie wziął odpowiedzialność za swe czyny itd. Ale wybudowali dom w naszej miejscowości, wiec szkoda mi tylko dziecka które w szkole napewno bedzie szykanowane. Niestety taki "urok" małych miejscowości. |
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy matki Polki :-P
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem po cc ale koleżanka, która rodziła w zeszłym roku i teraz znów jest w ciąży strasznie narzeka na ból zrostów, nawet pojechała raz do szpitala bo myślała, że zaczyna rodzić, a to synek tak się ustawił.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

ja daję 50zł na kolędzie ale nie dokładam się do reszty inwestycji. Nasz ksiądz co chwilę coś remontuje, a zimą du.pa do ławki przymarza
Gdyby mój ksiądz był księdzem z prawdziwego zdarzenia, a nie biznesmenem, którego zna pół Polski, co chwilę podróżuje po całym świecie i ma babę z dzieckiem to chętnie dołożyłabym się do interesu, a tak wiem, że stać go żeby zrobić wszystko z własnej kieszeni 

był na misjach w Afryce i kiedyś stwierdził, że lepiej się z murzynami dogadywał niż z parafianami :P

mam sokowirówkę, a soku mi sie nie chce robić -leń-leniem