![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Cytat:
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2254 |
Wtajemniczenie
|
No mój ani butli ani smoka, co za szogun mi się trafił
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2255 | |
Wtajemniczenie
|
Jej, chyba tylko ja jestem taka dziwna że w ogóle nie czuję się uwiązana 😏 Decydując się na dziecko zakładałam, że to pierwsze pół roku tak będzie i chyba dlatego w ogóle mi to nie przeszkadza. Jeszcze 3 miesiące, wprowadzimy stałe posiłki i będzie można zostawić nasze szkraby 😋
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- A mój mały krzyczy przez sen ;( Bidulkowi się coś śni, a matka od razu na posterunku i spać nie może. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Wtajemniczenie
|
Ewlina Mój 10 minut i po jedzeniu, czasami nawet krócej. Pamiętam piękne początki to jedzenie trwało 20 minut. Mamy bardzo aktywne dzieci w dzień
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Mala nie byłam jeszcze w tym.sklepie. ciągle zapominam że jest w moim mieście ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Niud nie gniewam się ![]() Btw no to z tym odkryciem tez mi pomoglas bo młody ma tak samo ![]()
![]() |
#2257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gabi cycoli smoka z LOVI dalej tego 0-3 bo większego nie chce ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No jasne ze opłaca, to dopiero 3msce, a ile atrakcji typu ząbkowanie przed nami.... Jeszcze 1 nie ma a ja juz 3 pobudki zaliczyłam z karmieniem.... A raczej ciumkaniem suta zeby usnal...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po drugie mam jakieś takie poczucie, ze nikt inny nie zajmie sie dzieckiem lepiej niz matka ![]() My właśnie po pierwszym nocnym karmieniu po którym sie rozryczala nie wiem czemu?! W pionie ponosilam i zasnela z brodka na moim ramieniu. Sent from my D5803 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wrzucałam kiedyś jak na ustach wyglądają ![]() Tez mam świra na pomadki ![]() Tylko teraz do nowych włosów chyba już takie kolory jak lubię pasować nie będą ![]() Miałam nie wchodzić na fb ale jakoś weszłam raz i wyjść nie mogę ![]()
![]() |
![]() |
#2261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Maggie a co Twój luby robi, że go tak długo z Wami nie ma ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2262 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się tam nie udzielam, chyba że mi się rzuci w oczy coś istotnego, ale jakoś mnie w ogóle nie ciągnie do fb.
![]() |
![]() |
#2263 |
Raczkowanie
|
Agatka czekamy na fotencje wlosow ;-)
Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Wtajemniczenie
|
No moja też juz jest bezbutelkowa (bo wcześniej nie robiło jej różnicy) i bezsmoczkowa, ale akurat jej bezbutelkowość traktuję jak strzał w kolano, bo o ile nie bardzo mam z kim ją zostawić jak chce wyskoczyć na zakupy albo kawkę z koleżanką tak w pewnych sytuacjach kiedy nie mam wyjścia bejtam mamę i ostatnio ta jej bezbutelkowość dała nam mocno w kość, bo pojechałam przed chrzcinami na nauki, spowiedź, ostatnie zakupy oraz odebrać placki (czas był wyliczony=2h) i padła mi skrzynia biegów (automat)... i lipa, musiałam być holowana, zeszło w cholerę, oczywiście nie muszę chyba zaznaczać, że jej pora jedzenia minęła i dziecko chciało powietrze ze złości pogryść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak się buntowała przeciwko FB ![]() JA tez się nie czuję jakoś szczególnie uwiązana. Jakbym się czuła to bym wciskała codziennie teściowi Gabi a staram się jak najrzadziej to robić. W ogóle jak osttanio byliśmy u teściów to teściowa nosiła małą i posżły do kuchni a ta do Niej mówi "No babcia jeszcze nie może Ci nic dac do jedzenia, ale niedługo jak będziesz zostawała u dziadków to babcia CI będzie dawała pyszności" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Może to co napisałam źle zabrzmiało
.ale do tej pory wyszłam bez małej raz do lekarza..do sklepu nie wychodze sama, gdyby mała mniej dawała q kość może bym tak nie napisala;-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2267 |
Zadomowienie
|
Ja na początku czułam się bardzo uwiązana do młodej. Chyba miało to związek z jakimś baby bluesem, który wtedy miałam. Ale przemyślałam wszystko, kilka razy pogadaliśmy o tym z tztem i doszłam do wniosku, ze teraz ma tylko mnie i ja jestem dla niej całym światem. Dalej traktuje samotne wyjście do sklepu, jak jakieś święto lasu, ale już nie mam ciśnienia, żeby się uwolnić od małej, co w pierwszym miesiącu jej życia często mi towarzyszyło.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
To ja chyba wcześniej tak nir mialam;-) i teraz jakoś tak są dni kiedy chętnie gdzieś bym sama wyszla;-)
![]() |
#2269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zabieram wszędzie Wiktora ze sobą i do tego ewentualnie tż na ten czas kiedy muszę być sama - u lekarza, fryzjera, kosmetyczki, czy dentysty. Zaraz po tym jak wyjdę mogę go nakarmić. Jakoś udaję nam się tak organizować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze ze Nel jest inna niż Inga bo ta to wogole nie chciała smoka, butli nic nawet z moim mlekiem
![]() ![]() Ale się fajna pogoda robi i nawet jasno jest ![]()
![]() |
#2271 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z dzieckiem sama nie jeżdżę autem, bo to dzikus niereformowalny i jedna osoba prowadzi samochód a druga musi dziecko uspokajać, bo się wydziera w niebogłosy podczas jazdy, nie rozumiem tego bo ja całą ciążę jeździłam autem i ją z nim oswajałam, w poniedziałek miałam cesarkę umówioną, a w czwartek się jeszcze sama szlajałam autem od 11 do 22 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Moja uwielbia jazde;-) gorzej z zapinaniem w fotelik ale potem przejezdzam 5 metrów i czuje się jakbym sama jechala:-P. No chyba ze głodna albo coś to wtedy yez ryk;-)
![]() |
#2273 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Faktycznie jak nie chce jeździć to ciężko ![]() ![]() Też jeździłam do samego końca i dopiero w ciąży nauczyłam się jeździć ![]() Ewlina żadne wyrzuty sumienia, nie chciałam żeby to tak zabrzmiało. Ty masz bardzo absorbujące dziecko i nie dziwię Ci się że marzy Ci się odrobina samotności ![]() Mi się nawet udało idealnie załapać na odrobinę słońca, bo tak cały dzień u mnie pochmurny, tylko niestety mega wiało. Jednak czuć już wiosnę w powietrzu ![]() Jej jak to fajnie jak mój książę śpi po spacerze. Poćwiczone, obiad zjedzony, kuchnia ogarnięta - idę otworzyć paczkę z lakierami - małe szczęścia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
Ja mam o tyle dobrze teraz ze jak czuje ze zaraz wybuchne albo po prostu potrzebuje pobyc z dala od dziecka to wychodze a mlody z tz zostaje. Wlasnie aiedze na przystanku haha pojechalam kupic jakies ubranko do wozka bo to zimowe za cieple a trafilam w hm na wyprzedaz wiec super. Zaszlam do M&S a tam clearance! Takie xeny ze wyszlam z przecudowna kurtka i seksowna sukienka omg. Sukienka w oryginale
.55 funtow a ja dalam 6.99 a kurtka w cudnym kolorze z 75 na 16.99 Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
po drugiej stronie szafy
|
Nic z tych rzeczy, po to tu jesteśmy, żeby móc wywalić swoje frustracje do kogoś, kto to zrozumie
![]() Dokładnie ![]() ŁOT?!? A słuchawkę bt to nie łaska kupić? ![]()
![]() |
#2276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Dokładnie tak jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój by chciał automata, ale nie kupi z tego względu, ze cieżko u nas znaleźć zadbanego, używanego automata. Nad czym strasznie ubolewa ![]() Moja, choćby głodna była, to zaśnie w samochodzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co Ty Kochana, ja go biorę dopiero jak zaczyna się awanturować. Nawet próbuje go uspokoić w lozeczku, potem na rękach a dopiero na koncu daje cyca...az się boję dzisiejszej nocy, dziś pierwszy raz poczułam mega zmęczenie w dzien, aż miałam mroczki przed oczami :/ dobrze, że kumpela do mnie przyszła posiedzieć, a potem wyszłam z małym na spacer dwugodzinny bo chyba bym padła
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Mam to samo;-) yez biorę jak jesy darcie, tylko o 2 jak się budzi tp wole wziąć na śpiocha bo o tej godzinę coś się strasznie wubudza:-/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.