![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)
Totalna bezsennosc
![]() ---------- Dopisano o 06:07 ---------- Poprzedni post napisano o 05:29 ---------- Ogladam uwage i jem kisiel.. jest 6 rano. Porazka |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Znów nie śpię od 5.
![]() A TŻ wczoraj tak strasznie chrapał, że poszedł spać na kanapę. ![]()
![]() |
#2254 |
Konto usunięte
|
Witam się z rana, dziś pospałam dłużej
![]() Dorka__00;- OMG, chyba bym się porzygała obok!!! Feee!! Ja nie darzę biezdomnych ani alkoholików pomocą, wywołują u mnie strasznie złe emocje, boje sie ich i w ogóle..najlepiej nie widzieć. CAŁE SZCZĘŚCIE ŻE MIESZKAM W MAŁEJ MIEJSCOWOŚCI I WSZYSTKICH TAKICH JUŻ ZNAM I PRZYWYKŁAM emma;-My też mamy 4 chrzestniakow. Ale w tym roku ustalilismy że robimy skromniejsze prezenty , lub w ogóle. Ja dałam dzieciom (było ich w summie 6-ro na imieninach teściowej) po takim zestawie mikołajkowym, a mój mały nie dostał od chrzestnego ani cioć nic. Ale nie było mu przykro, bo babcia obdarowywała dzieciaków większymi prezentami- dostał cały wór słodyczy i fotel z dinozaurami obrotowy. Zresztą dostał wiele prezentów w tym roku, a jeszcze jeden na dojezdzie. gwiazdka997- mnie też pod koniec dnia bolą biodra i mam conocny ból rąk, braki w magnezie, wapniu zmęczenie.. Biorę paracetamol na ostrzy ból i większe dawki magnezu polly_;- ja mam jakiś najtańszy podgrzewacz z allegro chyba za 60 zl. i powiem że słuzył mi przez 3 lata, i dla Oskara będzie słuzył, jesli jeszcze nie zardzewiał na tym strychu ![]() Abii84;5- zdrówka zyczę! nieznajoma- ojej, nie zamartwiaj się aż tak, dziei takie noworodki mają rózne formy- duże głowy, małe głowy. Później to wszystko jakoś normalizuje się. Bądź pozytywnej mysli ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- Misia Jeśli chodzi o gorąc - to nieeee, ja jestem zmarzluchem, teraz czuje się ok, a jesli temperatura spada poniżej 21 stopnia, palę w kominku i jest git ![]() Jak mieszkałam u teściów, to tam non-stop zimno, bo teściowa klimaks przechodzi (już chyba z 10 lat ![]() Bosz!!! a dla mnie zimno to jest coś nie do zniesienia, nie mogę szczęśliwie funkcjonować, i nawet pod kołdrą cieplą czuje dyskomfort, serio! |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Idę zjeść śniadanie, bo się powoli głodna robię.
![]() ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- A jak tam jego sytuacja z policją? Wiadomo coś?
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Ja ogladam wiadomosci na polsacie - nuda jak szlag
![]() ![]() Wstalabym posprzatac ale po co skoro TZ po poludniu znowu nabrudzi Musial poprawic badania krwi bo ma za niski cholesterol hahaha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Jak tż nie było w domu, to był super porządek. Po jednym dniu od jego przyjazdu już był burdel w mieszkaniu.
![]()
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Moj to pedancik ale ten remont jest wszedzie.. kurz, slady po butach itp
![]() Ja wycieram a za godz znowu widze kurz wrr |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
No to jest niestety nieuniknione.
Ja już bym chciała mieć odświeżanie ścian za sobą. A to dopiero za miesiąc. ![]()
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieje ze dzis skonczy malowanie, wkreci halogeny i bede mogla w koncu posprzatac
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
A ja wstałam ledwo z budzikiem i zbieram dupę na krzywą.. Ja to znowu odwrotnie jak wy, nie śpię w nocy nawet do 2-3 a rano wyrwać mnie z łóżka przed 9 to cud :|
---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- I trzymajcie kciuki żebym się tam nie porzygala :-P
#2262 |
Zakorzenienie
|
Wez sobie wode do popijania
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dostałam na 157 dni. A kontrolę z Zusu miałam jeszcze przed tym zwolnieniem :-D
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Abi woda z solą kuchenną jest ok 😉 mozesz dodać jakiś olejek ale niekoniecznie.
---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Misia ja też mam za niski cholesterol 😀
#2266 |
Zadomowienie
|
Hej.
Ja już odsiaduję w przychodni swoje dwie godziny po wypiciu glukozy. W głowie mi się kręci po pobraniu krwi. Ale jak tu fiknę, to przynajmniej pomoc medyczna na miejscu ![]() Wczoraj się dowiedziałam, że w Legnicy w końcu są porody ze znieczuleniem zewnatrzoponowym. Co prawda ja i tak nie skorzystam z racji cesarskiego cięcia, ale cieszę się, że kobiety rodzące siłami natury będą mogły w końcu godnie rodzic. Nie cierpiąc w bólach ![]() Mi z kolei jest ciągle zimno. Mam w domu ustawioną temperaturę na 21,5 stopnia i cały czas marzne. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
#2268 |
Zadomowienie
|
Tż mnie wkurzył. Ma dzisiaj wolne i umówiliśmy się wcześniej, że przyjdzie na badanie ze mną.. A rano kiedy wychodziłam z domu, to zapytalam czy dojdzie do mnie, jak zaprowadzi dzieciaki do przedszkola. Wyskoczył do mnie z tekstem, że on też chce mieć czas dla siebie. To po co wcześniej mi mówił, że ze mną pójdzie???!!!! Gdyby nie fakt, że mam dzisiaj przed 11:00 wizytę położnej, to nie wrocilabym cały dzień do domu. Niech by się udławił tym czasem dla siebie.
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
#2269 |
Zadomowienie
|
Witajcie.
Ja juz wstalam, mialam koszmary w nocy pierwszy raz, snilo mi sie ze mala nie zyje w dodatku wczoraj chyba.miala lenia i malo sie ruszala mam nadzieje ze dzis nadrobi. O 3 tz wyjechal i zostawil tel rozladowany, ktory co troche brzeczy, dobrze,ze pies wstal teraz ze mna. ![]() Zaraz sie podniose zjem i.dzis spedzam dzien u mamy bo tz wroci dosyc pozno takze chociaz do 13 bede miala towarzystwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja skorzystam jak tylko będę mogła ![]() Już mam umówione spotkanie z anestezjologiem nawet ![]() Dzień dobry ![]() Witam się dziś już z nieco lepszym humorem, a wszystko za sprawą tego, że dziś z Kruszynką moją zaczynamy 28 tydzień, 7 miesiąc i III trymestr ![]() I nagle zrobiło się już jakoś tak powazniej ![]()
![]() |
#2271 | |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
Cytat:
Ja za to kazałam się wieśc tam gdzie jest znieczulenie. Życzę miłego dnia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zadomowienie
|
Fajna stronka z pieknymi ciuszkami, wrxucam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry,
Witam sie w troche lepszym nastroju..zrobilam rano przebiezke po bagietke i troche mi glowa odparowala ![]() Darka, Kinga kciuki za krzywa.. Emma ja tez mialam obawy co do znieczulenia..ale w pn bylam w szpitalu na wykladzie z anastezjologiem i rozwial moje watpliwosci co do powiklan. Mam jeszcze przewidziane indywidualne bardzo konkretne spotkanie z anastezjologiem na ktorym w razie potrzeby zleci dodatkowe badania w razie watpliwosci i wytlumaczy jeszcze raz co i jak. Nadia dobrze ze napisalas o podgrzwaczu..wlasnie sie zastanawialam czy taki zwykly da rade..bo rozbieznosc cen jest naprawde ogromna..a jakos nie mam ochoty wydawac 200zl.. O ile dobrze pamietam ktoras z Was tez byla Rh-..bedziecie beac zastrzyk anty -D w 30 tyg? Czy tylko przy porodzie? Mnie wlasnie kazala sie lekarka zastanowic czy chce czy nie.. Dowiedzialam sie tez przy okazji wykladu ze partner moze byc obecny rowniez przy cesarce.. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- [/COLOR]Misia ja też mam za niski cholesterol 😀[/QUOTE] Emma ja sie dopisuje..a myslam ze tylko ja taki ewenement..lekarz jak zobaczyl ze zly cholesterol mam ponizej normy to pokrecil glowa i stwierdzil ze musze bardzo zdrowo sie odzywiac..oczywiscie przytaknelam i przemilczalam moje uzaleznienie od slodkiego ![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Malinka gratulacje..trzeci trymestr to brzmi powaznie.. ja nie moge wyjsc z szoku ze to juz.. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jaki mam bo nigdy nie badalam
![]() Zeby podnies cholesterol moj jadl na kolacje golonke i jajecznica hahaha bo wynik musi byc w normie. Ani za niski ani za wysoki - masakra xd |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Ale mam lenia. Ubrałam się, ogarnęłam i mogłabym iść spać.
![]()
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
Mira u nas niestety partner nie może być przy cesarce. Może jedynie czekać na sali porodowej na dziecko.i my z tej opcji chcemy skorzystać. Dzięki temu malutka trafi od razu w ręce taty. Szkoda tylko, że ja tego nie zobaczę bo będę jeszcze na sali operacyjnej.
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
#2277 |
Rozeznanie
|
Witam się z rana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ciągle nie wierzę, że już za 3 miesiące będzie koło mnie moje Serduszko leżało ![]()
![]() |
#2279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.