![]() |
#2251 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Trusiulandia i tez ja szoruje, czesze? Mój ma specjalny olejek do brody i wciera namiętnie hahaha zeby ja zmiękczyć
#2252 |
Zakorzenienie
|
Ja już sama nie wiem co kupić maluchowi do spania. Nie mam pojęcia co jest dobre na lato a co na zimę a co wogole nie jest dobre. Mam dużo do nadrobienia
#2253 |
Zadomowienie
|
Mój mąż też brodacz
![]() ![]() Szczotek nie kupuje, mazideł też nie - mam kolegę, który zajmuje się ich wyrobem i ogólnie tematem bród, często szuka modeli na pokazy czy szkolenia golibrodów, nawet go namawiałam (obcinają ładnie, nie żadne szaleństwa), ale nie chce. Jego generalnie nawet do fryzjera wygonić trudno, już nawet pytał, czy jakby kupił maszynkę, to bym go obcinała w domu ![]()
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2255 | ||
Rozeznanie
|
Paprika Dzika jakie cudne zdjęcie! gratuluję chłopca
![]() alloffkowa i MartasSul gratuluję Wam dziewczynek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kattoo nasza kochana! spóźnione sto lat! dużo zdrówka dla Ciebie i dzieciaków, spełnienia marzeń ! ![]() olutka i Lazurowa gratuluję chłopaków! ![]() ufff, nadrobiłam Was ![]() ![]()
![]() |
#2256 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja męża jadę równo dookoła maszynką na 0,6cm, ale do brody dotknąć się nie da, sam się trymeruje ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
http://www.poczujzew.pl/sklep/ ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- A z tą pępowiną to jak to możliwe żeby 2h nie odcinać? Jak się urodzi łożysko to co z tym zrobić? Myślałam, że wystarczy poczekać max. kilka minut żeby pępowina przestała tętnić.
![]() |
#2257 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, od środy jestem u mamy i powiem Wam, że jest cudnie!
![]() ![]() Wczoraj poganiałam po lumpeksach u siebie w mieście i mam całą siatę ubranek - bodziaki, pajacyki, kombinezon, kocyk ![]() ![]() No i najważniejsze... Miałam Wam pisać wczoraj ale nie byłam pewna... Mój bąbel obudził mnie wczoraj o 7 rano kopniakami! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2258 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Superrrrr ![]() ![]() ![]() O matko same chłopy ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wow, jaki duuuzy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zadomowienie
|
Ale super!! ja wciąż czekam, i się doczekać nie mogę
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Ja nie widzę tu zdjęć wstaw Monia zdjęcie do klubu! :-*
Ej same chłopy to ciekawe co u mnie :-D Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#2261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i zazdroszczę kopniaków.. taka pobudka to az chce sie wstać ![]() ![]() ![]() a w temacie promocji, bardziej dla mamy i taty ![]() WIOSNA -40% na markę New Balance PĄCZEK -37% na markę Nike i Adidas |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2263 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi dlaczego w Polsce trzeba wszystko pyskiem załatwiać???
o 12.30 sie wkoncu dodzwoniłam, bo jak nie odbierały to było zajete a jak odebrały to moj lekarz jeszcze przyjmował, wiec w biegu sie ubierałam i leciałam, byłam o 12:59, a Pani mi powiedziałą ze juz mnie moj lekarz nie przyjmie, na co ja jej mowie ze dzwonilam przed chwila i Pani powiedziała ze mnie przyjmie!! A ona ze moze mnie teraz inny lekarz przyjac. A ja jej mowie ze jestemw 15tc ciazy i jak mnie P doktor przyjmie poza kolejnoscia to nie ma problemu, popatrzyły sie na mnie jak na debila (5ich tam siedziało) i mowi w koncu to ja zapytam Pana doktora czy Pania przyjmie, przychodzi i mowi, zaraz Pan doktor przyjdzie. Podziekowałam, a Pana doktora potem przeprosiłam i podziekowałąm mu (był juz po swoim duzyrze o czym mi nie powiedziały) Poczatki grypy, dostałam leki ale osłuchowo czysto, gardło bardzo brzydkie, teraz leze bo tak mnie wszystko boli ze nie jestem w stanie nawet na chwile wyjsc zeby zrobic sobie herbate. W aptece 100 nie moja :/. Ten kraj jest jakis chory!! Po co te pielegniarki takie głupoty ludzia mowia,a potem sie wypieraja??!! Zadnych tabletek na gardło nie moge ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2265 |
Zadomowienie
|
Tylko mam hascosept? To jest to samo co tantum verde, moge??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Wtajemniczenie
|
współczuję, ja w przychodni mam na szczeście miłe babki.. jak zadzwonisz i ci nawet powie, że miejsc juz na dzis nie ma, to pyta czy cos sie dzieje i zazwyczaj mowi zeby przyjsc i zapytac lekarza.. a lekarz jeszcze nigdy nikomu nie odmowil
![]() ![]() edit: niby Hascpsept to to samo tylko tańsze.. ja miałam od lekarza psikałacz Tantum Verde, dla nawilżenia miałam Isla i dużo gorącej herbaty, wody z cytryną, sokiem malinowym.. https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=201341 Edytowane przez marcylina Czas edycji: 2016-02-05 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojej, biedactwo! Wyleż to choróbsko, co by szybko przeszło. A na gardło mnie zawsze pomagało płukanie wodą z pól łyżeczki soli kuchennej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Tego niestety nie wiem nigdy nie korzystałam :-( może dziewczyny pomogą. Mnie tak bardzo bolało że ani woda z solą ani domowy syrop nic! Piłam mleko z masłem i miodem i tantum verde psikalam i moment pomogło!
#2269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bidulko! ![]() ![]() Pielęgniarki rządzą, wiem to doskonale, więc ja zawsze rozmawiam z lekarzem, bo one z góry są na nie. ![]() Jakie leki dokładnie Ci zalecił? Ssij coś ziołowego lub IslaMoos, byle nie wysuszać gardzieli.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, znowu słabiej się udzielam, bo u mnie dużo złego się dzieje, na jutro zostałam skierowana do Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego, pewnie będę hospitalizowana.
Z ciekawostek to miałam ekstra USG dziś, mój maluch przez niecałe 2tyg urósł z 10 do 15cm ![]() Trzymajcie za mnie kciuki, żeby wszystko dobrze się ułożyło i żeby maluszek wyszedł obronną ręką z naszych problemów! Zaraz biorę się za nadrabianie Was.
![]() |
#2271 |
Wtajemniczenie
|
Confused Women powodzenia! Wszystko się wyprostuje, popatrz jaki mały silny i rośnie jakbyś drożdże wpierniczała
![]() Pisz do nas co i jak.
#2272 |
Zakorzenienie
|
Confused women : trzymaj się tam
![]() ![]()
#2273 | |||||||
Zadomowienie
|
Szybko odpisze odnośnie pępowiny, bo zaraz zapomne
![]() Na 1 stronie w rankingu szpitali często jest adnotacja, że pępowinę przecinają wtedy i wtedy. np w szpitalu który wybrałam, przecinają kiedy krew przestaje tętnić, wiec myślę, że tez dobre rozwiązanie. Co do komórek macierzystych to poczytałam troche i niezła Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeżeli nie dostałaś skierowania na PAPPA albo na konsultacje do jakiegoś neonatologa, to widocznie aż takiej potrzeby nie było. Poczekaj do połówkowego, wtedy już lepiej widać co i jak. A teraz robienie PAPPA jest bez sensu Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Blue hscosept ma takie samo działanie jak tantum verde ale czy takie same w składzie to nie wiem niestety. Szkoda Twoich nerw przez głupie pielęgniarki, ja ze wzg na niemiłą obsługę i długi czas oczekiwania na wizytę mimo, że są zapisy na godzinę zmieniłam przychodnię. Mam do niej niestety spory kawałek ale wolę to niż oglądać niezadowolone miny pielęgniarek i wykłucać się z nimi.
Confused o rety kochana a w związku z czym ta hospitlizacja jeśli mogę spytać, w związku z tymi wynikami? A co do płci to sama się tego obawiam, żeby teraz lekarzowi nic się nie zmieniło jak ja już nastawiona jestem na dziewczynę.
#2275 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dobre wieści będą tak naprawdę najwcześniej dopiero po porodzie, ale mam nadzieję, że będę mogła je przekazać. Zagrożenie jest ogromne i nawet nie chcę o nim myśleć. Wczoraj po raz pierwszy w ciąży musiałam wziąć tabletkę na uspokojenie, bo dostałam takiego ataku paniki, że myślałam, ze zemdleję, także stres mam przeogromny.
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
Ola trzymaj sie dzielnie, dużo dużo zdrówka dla Was
![]() ![]() ![]() ![]()
#2277 |
Zakorzenienie
|
Misia, tak Kochana, w związku ze złymi wynikami.
![]() |
#2278 |
Wtajemniczenie
|
Confused czyli potwierdził się ten zespół antyfosfolipidowy?
Są tego jakieś objawy, czy bez diagnostyki nie da się tego wyłapać?
#2279 |
Zakorzenienie
|
Ola trzymaj się kochana dzielnie i jak tylko będziesz mogła czy będziesz potrzebowała naszego wsparcia to pisz, pomożemy jak możemy
![]()
#2280 |
Wtajemniczenie
|
wszystko będzie dobrze!! wszystkie trzymamy nie kciuki, a palce i rąk i nóg!! przesyłam ogrom siły!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.