Sierpnióweczki 2016! Część II. - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-24, 16:36   #2251
tija93
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.

Cytat:
Napisane przez di_anna Pokaż wiadomość
Jestem farmaceutką, choć obecnie siedzę w domu i zajmuję się "byciem inkubatorkiem" (to słowa mojego męża, który dodał po chwili.. "ale takim najlepszym modelem na świecie").

Z kulinariów to ja robiłam dzisiaj domowe kostki rosołowe. Na razie masa chłodzi się w lodówce. Przepis teściowa wynalazła w internecie. Zobaczymy czy da się coś na tym ugotować

Fajne te kocyki colorstories, ja mam obecnie fazę na takie plecione,te bardzo ładnie wyglądają. Ich porodukty są dostępne tylko online czy gdzieś stacjonarnie można zobaczyć?
Super mieć kogoś z tej branży na wątku! Nie damy Ci spokoju z pytaniami Inkubatorku

Ooo te plecione też mi sie meega podobają!
Stary 2016-02-24, 16:47   #2252
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem farmaceutką, choć obecnie siedzę w domu i zajmuję się "byciem inkubatorkiem" (to słowa mojego męża, który dodał po chwili.. "ale takim najlepszym modelem na świecie").

Z kulinariów to ja robiłam dzisiaj domowe kostki rosołowe. Na razie masa chłodzi się w lodówce. Przepis teściowa wynalazła w internecie. Zobaczymy czy da się coś na tym ugotować

Fajne te kocyki colorstories, ja mam obecnie fazę na takie plecione,te bardzo ładnie wyglądają. Ich porodukty są dostępne tylko online czy gdzieś stacjonarnie można zobaczyć?
Musiałabys poszukać u siebie w dizeciecych showroomach.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 16:49   #2253
Piernik Torunski
Zakorzenienie

di_anna no to się nie opędzisz od pytań
ja mam taka domową bulionetkę i zupki/risotto są na niej pycha..
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 17:07   #2254
di_anna
Raczkowanie

Od pytań i odpowiedzi to mamy już naczelną położną wątku
Ciąża to dla mnie nowość totalna więc sama jak wchodzę do lekarza to mam miliony pytań w głowie, z czego oczywiście połowy nie zadam bo w międzyczasie zapomnę Na forum to można się powymieniać doświadczeniami ale leczenie to trzeba zostawić ginom. W końcu robią to "z powołania"
di_anna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 17:09   #2255
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Ciąża to dla mnie nowość totalna więc sama jak wchodzę do lekarza to mam miliony pytań w głowie, z czego oczywiście połowy nie zadam bo w międzyczasie zapomnę Na forum to można się powymieniać doświadczeniami ale leczenie to trzeba zostawić ginom. W końcu robią to "z powołania"
wiadoma sprawa, ale jednak wiedzę masz to i się chętnie z koleżankami w razie potrzeby podzielisz
Stary 2016-02-24, 17:18   #2256
tija93
Zakorzenienie

Cytat:
Naczelna farmaceutka też nam się przyda
Stary 2016-02-24, 17:59   #2257
pysiaczek21
Raczkowanie

Hej dziewczyny ale zasowacie z postami
Wiecie ze dziś pojawiła mi się siara?! Tzn wydaję mi się że to ona bo co innego?
Miłego wieczorku
pysiaczek21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-24, 18:16   #2258
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Super mieć kogoś z tej branży na wątku! Nie damy Ci spokoju z pytaniami Inkubatorku

Ooo te plecione też mi sie meega podobają!

Ja moim dzieciom robię po kocyku. Synkowi robiłam w pierwszej ciąży, teraz się zabieram za kocyki dla bliźniaków.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Planuję szary i miętowy. Na drutach oczywiście, bo tego nie napisałam.

kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 18:39   #2259
pati0090
Zakorzenienie

dziewczyny mam pytanie w jakich kolorach planujecie zrobić pokoik dla waszych dzidziusiów?

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 18:56   #2260
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysiaczek21 Pokaż wiadomość
Wiecie ze dziś pojawiła mi się siara?! Tzn wydaję mi się że to ona bo co innego?
Miłego wieczorku
szybko dość..nie byłam świadoma,że to już może się wydarzyć
Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Ja moim dzieciom robię po kocyku. Synkowi robiłam w pierwszej ciąży, teraz się zabieram za kocyki dla bliźniaków.

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

super sprawa.. i piekne kolorki.. kiedyś zabrałam się za druty,ale szybko mi zapał minął.. także tym większy podziw dla Ciebie..

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie w jakich kolorach planujecie zrobić pokoik dla waszych dzidziusiów?
mój dzidziuś będzie mieszkał w pokoju ze mną i moim mężem..mamy szarą sypialnie, z resztą jakbym planowała osobny pokój to pewnie też wybrałabym kolor szary/biały, dodatki czarne..tak mamy większość mieszkania
Stary 2016-02-24, 19:01   #2261
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mogę za bardzo malować ścian, wynajęty dom
Pózniej bym musiała przemalowywać na spowrotem gdybyśmy mieli się przeprowadzać. Za dużo zachodu. Powiesze pewnie jakies dekoracje, obrazki, zdjecia i tyle.

Maluszek nie bedzie mial typowego pokoiku, drugi pokój słuzy nam za "biuro". Stoi tam stacjonarny komputer, dwie szafy i komoda. Takze wstawimy łózeczko i to tyle.
Oczywiscie na początek maluszek bedzie spał w sypialni z nami.

Oficjalnie wrócił mi apetyt. zjadłam dwie miseczki żurku. Tesc gotuje swietny zurek zjadłam tez kawalek pieczonego królika.
Co dwie godziny jestem głodna. Przestało mnie mdlić na widok jedzenia i często odwiedzam lodówke Nadal tez mam ochotę na czekolade i przestało mnie ciągnąc do chipsów. Zjadłam pare dni temu frytki z majonezem
Zmierzyłam dzisiaj brzuch tydzien temu mialam 111 cm teraz 113cm
rosniemy, rosniemy.

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 19:25   #2262
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego wieczorku
w którym tygodniu jestes?
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 19:27   #2263
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Ja nie mogę za bardzo malować ścian, wynajęty dom
Pózniej bym musiała przemalowywać na spowrotem gdybyśmy mieli się przeprowadzać. Za dużo zachodu. Powiesze pewnie jakies dekoracje, obrazki, zdjecia i tyle.

Maluszek nie bedzie mial typowego pokoiku, drugi pokój słuzy nam za "biuro". Stoi tam stacjonarny komputer, dwie szafy i komoda. Takze wstawimy łózeczko i to tyle.
Oczywiscie na początek maluszek bedzie spał w sypialni z nami.

Oficjalnie wrócił mi apetyt. zjadłam dwie miseczki żurku. Tesc gotuje swietny zurek zjadłam tez kawalek pieczonego królika.
Co dwie godziny jestem głodna. Przestało mnie mdlić na widok jedzenia i często odwiedzam lodówke Nadal tez mam ochotę na czekolade i przestało mnie ciągnąc do chipsów. Zjadłam pare dni temu frytki z majonezem
Zmierzyłam dzisiaj brzuch tydzien temu mialam 111 cm teraz 113cm
rosniemy, rosniemy.
żurek mam w planach na przyszły tydzień..mniam
nieźle sobie dogadzasz
Stary 2016-02-24, 19:28   #2264
di_anna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
wiadoma sprawa, ale jednak wiedzę masz to i się chętnie z koleżankami w razie potrzeby podzielisz

Pokoik na początku nie był w planach w ogóle tylko łóżeczko w sypialni, mieszkamy z teściami, zaczęliśmy budować dom, ale chyba z budową w tym roku przystopujemy, więc jednak pokoik zrobimy. Nie wiem jeszcze jaka będzie płeć Maleństwa ale w sumie ściany i tak machniemy neutralne czyli w odcieniach szarego, może trochę w beż wpadający. W salonie mamy cappucino beckersa (jest trochę bardziej szary w świetle dziennym a ciepły wieczorem) i ja się w tym kolorze zakochałam Mebelki białe, nawet już wybrane A dodatki w kolorze to wybiorę jak płeć będzie znana, ale raczej nie róże albo błękity tylko żółty, albo miętowy albo granat z czerwienią w takim morskim klimacie
di_anna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 19:47   #2265
agnieszkaruta1
Raczkowanie

Ja dla chlopca bym zrobila pokoj w odcieniach niebieskiego, dwie sciany jasne i dwie w poziome pasy z ciemnym niebieskim przeplatanym bialym, a dla dziewczynki w odcieniach rozu i szarosci.

Nie bylo mnie tu pare dni i nie moglam nadrobic takiej ilosci stron:p

Bylam ostatnio na sh i korcilo mnie by cos kupic no i kupilam cos uniwersalnego bo plec jeszcze nie znana. Jutro znowu uderzam i jak cos upatrze to juz nie bede sie zastanawiac
agnieszkaruta1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-24, 19:49   #2266
LunaLov
Raczkowanie

Cytat:
Miłego wieczorku
Ja bardzo przepraszam ale co to jest "siara"? Mój mózg=kalafior.
LunaLov jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 19:55   #2267
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LunaLov Pokaż wiadomość
Ja bardzo przepraszam ale co to jest "siara"? Mój mózg=kalafior.
mleko z cyca
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 19:58   #2268
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli Bobo zostanie w naszej obecnej sypialni to będzie miało zieleń i jasny beż/krem (białe wino duluxa). Jeśli zamieszka w gościnnym to lodowy brzask (trochę niebieskawy) i beż. Zmian kolorów nie planujemy.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 20:12   #2269
pysiaczek21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
w którym tygodniu jestes?
17t2d
Dla mnie to szok, siedziałam bez stanika i jakoś się tak nacisnelam i patrze a tu leci hehe

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Dziewczyny co myślicie o wózku RIKO nano? Nad takim się zastanawiam https://www.google.pl/search?q=riko+...B6KcfFOcugM%3A
pysiaczek21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-24, 20:28   #2270
Georgia1976
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
Ale może tylko stacjonarnie w tym sklepie? Bo raczej online zostaną, tak myślę.
W tym sklepie akurat wogole nie mieli tego działu - pani raczej mówiła o całej sieci..... Ale czy to dotyczy tez online to nie wiem
Generalnie powtarzam to co usłyszałam a czy to prawda to kto wie
Georgia1976 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 21:01   #2271
iweczka
Zakorzenienie

hej,

mam ciężkie dni w pracy ostatnio
wracam to jestem okropnie padnięta.

Wczoraj byłam też u endokrynologa, narazie czekamy jeszcze 3-4 tygodnie, do 18 tc i tsh powinno zacząć iść w góre.
Zobaczymy ....

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
dziewczyny jakby któraś szukała hipsterskiego wózka w dobrym stanie, sorry - w bardzo dobrym (zgodnie z opisem aukcji) to rzućcie okiem http://olx.pl/oferta/wozek-dzieciecy...tml#6e10d1c4b5

kurcze, jakby poszperać na strychu to może bym znalazła wózek po mnie.
Jeszcze bym zarobiła

Edytowane przez iweczka
Czas edycji: 2016-02-24 o 21:05
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 21:03   #2272
Krefetka
Zadomowienie

Cytat:

W naszej sypialni, gdzie zamieszka dziecko, a pózniej my sie z niej wyprowadzimy mamy kolor lniane lato. jest w miarę neutralny (lekko żółta biel 🤓- nie wiem skąd mi takie określenie do głowy przyszło). Malowania sypialni nie przewidujemy zatem dzidzia będzie musiała zaakceptować zastany stan. W razie wyraźnego braku akceptacji koloru z sypialni, zostanie mu salon a tam.... Lniane lato oraz dulux dryfujące kry...
Krefetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 21:03   #2273
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Odezwali sie do mnie brat i siostrzeniec. Szkoda, ze tylko po tym jak naskarzyłam sie mamie, ze w ogóle nikt sie mną nie interesuje i mają mnie gdzieś. :/ Takze, łaski bez.
buuuu
kiepsko, że sami nie wpadną na pomysł, żeby się odezwać
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 21:16   #2274
LunaLov
Raczkowanie

Cytat:
mleko z cyca
ok... dzięki

Ale trafiłyście z tymi kolorami własnie płakałam do siostry, że pomieszało mi sie z kolorami i już nie wiem jakie mają być
Na chwile obecną, jeśli będzie chłopiec: szary, biały, mięta, granat limonka (przy czym kolory w dodatkach), jesli dziewczynka: szary biały, pudrowy róż, i nie wiem jeszcze czy malina czy żółty. Też tylko w dodatkach. W obu przypadkach baza zostaje ta sama.
LunaLov jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 22:02   #2275
kropla_deszczu
Zadomowienie

hejo, najpierw nadrabiam

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ja tam czuje zeww ciąży jestem. Kuleje i chodzę jak pingwin. :
łączę się w bólu, rwa kulszowa żyć mi nie daje
Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość
Zapytałam jednej znajomej o model wózka, jaki mają (rodziła 4 miesiące temu). Zeszła dyskusja na mamusiowe tematy. Zaczęła wymyślać jakieś poduszeczki ortopedyczne, żebym kupiła, jak odpisałam, że nie zamierzam na razie w ogóle korzystać w pościeli, to wielkie oburzenie, bo czy ja nie wiem, że dziecięca główka to jak plastelina Hehe, skwitowałam, że wiem jaka jest niemowlęca główka Ajajaj, jak to łatwo wpaść w przesadę

Dobrej nocy
uwielbiam takie mamusie, albo takie co boją się o wszystko
Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość
Asiulek (i inne już mamusie ) -> a Wy poduszeczkę podkładałyście niemowlakom? Moja siostra mówiła, że nie podkłada ...
ja córeczce nie dawałam poduszki na początku wcale, jedynie pod materacem miała podłożony segregator, żeby miała lekki spadek (coś a'la ten klin) po roku dałam jej płaską, a jak skończyła dwa latka to dostała najpierw taką średnią poduszkę, a teraz już ma dużą bo sama sobie zażyczyła
Cytat:
Napisane przez emenyx Pokaż wiadomość
a w Niemczech nie praktykuje sie kolderek tylko spiwory. Wklada sie niemowle do takiego spiwora i nie ma szans, aby sie odkrylo albo udusilo kolderka. Tez nie wiedzialam. kolezanka w pracy mi opowiadala. jeszcze nie mam zadynch ubranek dla dziecka, ale bylam juz w sklepach obczaic asortyment i sie dziwilam do czego sa te spiwory...
tak to wyglada, wersje na lato i na zime: http://www.baby-walz.de/Wohnen-Schla...chlafsack.html
ja miałam dla córeczki takie śpiworki i uważam, że jest to super wyjscie, o ile dziecko da się do takiego włożyć, bo z tym też różnie bywa
Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Chyba jestem jedyną osobą na tym formum, która marzy o tym aby mój biust się nie powiększył.
I bez ciąży mam problem ze znalezieniem odpowiedniego biustonosza, a co dopiero, jeśli się jeszcze powiększy. Jakiś producent namiotów by się przydał
przypomniały mi się słowa pięknej piosenki czyli: nie jesteś sama, nie jesteś samaaaaaa

Cytat:
Napisane przez grazia0 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny
znalazłam to forum dziś....także jestem tu nowa

Jestem w 14t1d i też spodziewam się mojego pierwszego maleństwa w sierpniu
Dziś mam chwilę ponieważ dopadło mnie przeziębienie i byłam u lekarza który od razu odesłał mnie do łózka i zabronił iść do pracy, tak zawsze nie było kiedy zalogować się na żadnym forum.
Pani doktor przepisała mi krople quixx i rutocal c plus . czy któraś brała rutocal bo nie ma nic konkretnego na necie. A także kazała pić kwiat lipy i rumianek używałyście?

Są może na forum jakieś Mamy ze Śląska ?
hejo ja również śląsk skąd dokładniej jesteś?
Cytat:
Napisane przez Agnieszka257 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!dawno mnie nie było,ale nie mam czasu.Byłam u lekarza w poniedziałek i moje maleństwo ma się dobrze.Okazało się że będzie dziewczynka,bardzo się cieszę troszkę w szoku byłam bo myślałam o chłopaku.Najbardziej to się ucieszyła moja siostrzenica,no ona tak się bardzo cieszyła,hehe. Idę czytać was.pozdrawiam
super, sukieneczki, kokardki i inne, pokochasz to
Cytat:
karteczki i jeszcze raz karteczki, w pierwszej ciąży wszystkie pytania zapisywałam, bo na wizycie czarna dziura
Cytat:
17t2d
Dla mnie to szok, siedziałam bez stanika i jakoś się tak nacisnelam i patrze a tu leci hehe

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Dziewczyny co myślicie o wózku RIKO nano? Nad takim się zastanawiam https://www.google.pl/search?q=riko+...B6KcfFOcugM%3A
siara u niektórych szybciej, u niektórych dopiero po porodzie się pojawia. To nic dziwnego, choć może się wydawać dziwne, lub jeszcze nie chciane

a wózek łądny, podoba mi się, ale jedź do sklepu i pomacaj te wózki, pooglądaj, ja przez internet chciałam inny wózek, później zobaczyłam go na żywo i mnie nie zachwycił, wręcz przeciwnie
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 22:02   #2276
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grazia0 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny
znalazłam to forum dziś....także jestem tu nowa

Jestem w 14t1d i też spodziewam się mojego pierwszego maleństwa w sierpniu
Dziś mam chwilę ponieważ dopadło mnie przeziębienie i byłam u lekarza który od razu odesłał mnie do łózka i zabronił iść do pracy, tak zawsze nie było kiedy zalogować się na żadnym forum.
Pani doktor przepisała mi krople quixx i rutocal c plus . czy któraś brała rutocal bo nie ma nic konkretnego na necie. A także kazała pić kwiat lipy i rumianek używałyście?

Są może na forum jakieś Mamy ze Śląska ?
witaj ja jestem ze śląska

Cytat:
dziewczyny jakby któraś szukała hipsterskiego wózka w dobrym stanie, sorry - w bardzo dobrym (zgodnie z opisem aukcji) to rzućcie okiem http://olx.pl/oferta/wozek-dzieciecy...tml#6e10d1c4b5
wow ale cudo do zdjęć świetny mój mąż jest fotografem więc mamy małe zboczenie
Cytat:
ja dopiero zrobiłam leczo i mus, wcześniej ogarnelam kuchnie ale znowu brudno. teraz mi się chce spać. i nie umiem doprawić lecza od początku ciąży mam problem z ogarnianiem takich rzeczy
szarlotki niestety nie będzie bo nie mam w domu piekarnika

cześć. ja rumianek piłam na początku ciąży, żeby złagodzić nudności i coś tam pomagało, ale szału nie było
Mam podobnie wczoraj pół godziny doprawiałam zupę dyniową
Cytat:
ale się wysilili..

to czym konkretnie się zajmujesz? żebym wiedziała z jakimi pytaniami "walić"

ja zprzyprawianiem też mam problem w ciąży, ale leczo mam obcykane..na dwie porcje daję pół łyżeczki wędzonej papryki, pół łyżeczki ostrej, całą łyż. słodkiej..na koniec pieprz i sól..

colorstories jest boski, jeden zamówiłam.. z kapturkiem i frędzlem

dla córci

byłam w pepco i kupiłam fajne pojemniki do kuchni, potrzebowałam na przygotowaną sól (Tinkerbell - boska jest, jak masz jeszcze jakies patenty kulinarne to dawaj).. jakby któraś szukała to polecam wycieczkę
oo jak tak chwalicie to ja jutro robię tą sól
Cytat:
Miłego wieczorku
mi też cieknie

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość

fajny pomysł

Czuję, że znów rosnę wieczorami brzuch i piersi mi strasznie ciążą i 1 kilo przybrałam w tydzień

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 22:03   #2277
pati0090
Zakorzenienie

Widzę że ostatnio moda na szarość. Kazdy ma takie kolory ja się jeszcze zastanawiam. Mam malo czasu bo właśnie zaczynam komplelsowy remont mieszkania. Na pewno jedna ściana będzie w grochy. Myślę o limonce i .... Sama nie wiem z szarym nie chce bo szara bedzie kuchnia i moj salon a całego mieszkania nie chce w tym kolorze

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 22:07   #2278
kropla_deszczu
Zadomowienie

Byłam dzisiaj na pogrzebie, pierwszy raz widziałam pogrzeb z urną. Dziwnie. Po stypie łeb mnie tak rozbolał, że masakra.

Trochę się pożalę...
Myślałam ostatnio, że już mi mdłości przechodzą, a dziś znowu przylazły bleeeh i masakra, źle się czuję .

W dodatku rwa kulszowa żyć mi nie daje

Więc w pełni stwierdzam, że u mnie dolegliwości ciążowe są nadal, włącznie ze spaniem, bo wczoraj byłam u rodziców i znowu zasnęłam, nawet nie wiem kiedy, ale rodzice dali mi się przekimać ze 2 godzinki

A oprócz żali to powiem Wam, że szczęśliwa jestem bo mój tż wraca z zagramanicy w sobotę i już się doczekać nie mogę

a teraz uciekam spać, bom słaba
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 05:21   #2279
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę że ostatnio moda na szarość. Kazdy ma takie kolory ja się jeszcze zastanawiam. Mam malo czasu bo właśnie zaczynam komplelsowy remont mieszkania. Na pewno jedna ściana będzie w grochy. Myślę o limonce i .... Sama nie wiem z szarym nie chce bo szara bedzie kuchnia i moj salon a całego mieszkania nie chce w tym kolorze
Szarą mamy tylko kuchnię, reszta bardziej w beżu z kolorem na 1-2 ścianach. A że jesteśmy 0,5 roku po remoncie to nic nie zmieniamy. Dziewczynka i tak by nie miała różowego pokoiku, chłopiec niebieskiego to nie ma to znaczenia.
Potrzebuję dużo snu. Dzisiejszy dzień zapowiada się ciężko i stresująco coś czuję że o 20 to ja będę slodko spać.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 06:12   #2280
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaruta1 Pokaż wiadomość

Nie bylo mnie tu pare dni i nie moglam nadrobic takiej ilosci stron:p
niestety z zaległościami tak jest, ze się nawarstwiają..

Cytat:
17t2d

kolory fajne, ale sam fason nie przekonuje mnie..

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość

kurcze, jakby poszperać na strychu to może bym znalazła wózek po mnie.
Jeszcze bym zarobiła

hej dziewczyny, witam się z kawką..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości