![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.
Cytat:
![]() Ooo te plecione też mi sie meega podobają! ![]()
![]() |
#2252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
di_anna no to się nie opędzisz od pytań
ja mam taka domową bulionetkę i zupki/risotto są na niej pycha.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
Od pytań i odpowiedzi to mamy już naczelną położną wątku
![]() Ciąża to dla mnie nowość totalna więc sama jak wchodzę do lekarza to mam miliony pytań w głowie, z czego oczywiście połowy nie zadam bo w międzyczasie zapomnę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2257 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Wiecie ze dziś pojawiła mi się siara?! Tzn wydaję mi się że to ona bo co innego? Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja moim dzieciom robię po kocyku. Synkowi robiłam w pierwszej ciąży, teraz się zabieram za kocyki dla bliźniaków. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Planuję szary i miętowy. Na drutach oczywiście, bo tego nie napisałam. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie w jakich kolorach planujecie zrobić pokoik dla waszych dzidziusiów?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mój dzidziuś będzie mieszkał w pokoju ze mną i moim mężem..mamy szarą sypialnie, z resztą jakbym planowała osobny pokój to pewnie też wybrałabym kolor szary/biały, dodatki czarne..tak mamy większość mieszkania |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pózniej bym musiała przemalowywać na spowrotem gdybyśmy mieli się przeprowadzać. Za dużo zachodu. Powiesze pewnie jakies dekoracje, obrazki, zdjecia i tyle. Maluszek nie bedzie mial typowego pokoiku, drugi pokój słuzy nam za "biuro". Stoi tam stacjonarny komputer, dwie szafy i komoda. Takze wstawimy łózeczko i to tyle. Oczywiscie na początek maluszek bedzie spał w sypialni z nami. Oficjalnie wrócił mi apetyt. zjadłam dwie miseczki żurku. Tesc gotuje swietny zurek ![]() ![]() Co dwie godziny jestem głodna. Przestało mnie mdlić na widok jedzenia i często odwiedzam lodówke ![]() ![]() Zmierzyłam dzisiaj brzuch tydzien temu mialam 111 cm teraz 113cm ![]() rosniemy, rosniemy. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieźle sobie dogadzasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pokoik na początku nie był w planach w ogóle tylko łóżeczko w sypialni, mieszkamy z teściami, zaczęliśmy budować dom, ale chyba z budową w tym roku przystopujemy, więc jednak pokoik zrobimy. Nie wiem jeszcze jaka będzie płeć Maleństwa ale w sumie ściany i tak machniemy neutralne czyli w odcieniach szarego, może trochę w beż wpadający. W salonie mamy cappucino beckersa (jest trochę bardziej szary w świetle dziennym a ciepły wieczorem) i ja się w tym kolorze zakochałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Raczkowanie
|
Ja dla chlopca bym zrobila pokoj w odcieniach niebieskiego, dwie sciany jasne i dwie w poziome pasy z ciemnym niebieskim przeplatanym bialym, a dla dziewczynki w odcieniach rozu i szarosci.
Nie bylo mnie tu pare dni i nie moglam nadrobic takiej ilosci stron:p Bylam ostatnio na sh i korcilo mnie by cos kupic no i kupilam cos uniwersalnego bo plec jeszcze nie znana. Jutro znowu uderzam i jak cos upatrze to juz nie bede sie zastanawiac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Jeśli Bobo zostanie w naszej obecnej sypialni to będzie miało zieleń i jasny beż/krem (białe wino duluxa). Jeśli zamieszka w gościnnym to lodowy brzask (trochę niebieskawy) i beż. Zmian kolorów nie planujemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
17t2d
![]() Dla mnie to szok, siedziałam bez stanika i jakoś się tak nacisnelam i patrze a tu leci hehe ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Dziewczyny co myślicie o wózku RIKO nano? Nad takim się zastanawiam https://www.google.pl/search?q=riko+...B6KcfFOcugM%3A |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Generalnie powtarzam to co usłyszałam a czy to prawda to kto wie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
hej,
mam ciężkie dni w pracy ostatnio ![]() wracam to jestem okropnie padnięta. Wczoraj byłam też u endokrynologa, narazie czekamy jeszcze 3-4 tygodnie, do 18 tc i tsh powinno zacząć iść w góre. Zobaczymy .... ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
kurcze, jakby poszperać na strychu to może bym znalazła wózek po mnie. Jeszcze bym zarobiła ![]() ![]() Edytowane przez iweczka Czas edycji: 2016-02-24 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W naszej sypialni, gdzie zamieszka dziecko, a pózniej my sie z niej wyprowadzimy mamy kolor lniane lato. jest w miarę neutralny (lekko żółta biel 🤓- nie wiem skąd mi takie określenie do głowy przyszło). Malowania sypialni nie przewidujemy zatem dzidzia będzie musiała zaakceptować zastany stan. W razie wyraźnego braku akceptacji koloru z sypialni, zostanie mu salon a tam.... Lniane lato oraz dulux dryfujące kry... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
ok... dzięki
![]() Ale trafiłyście z tymi kolorami własnie płakałam do siostry, że pomieszało mi sie z kolorami i już nie wiem jakie mają być ![]() Na chwile obecną, jeśli będzie chłopiec: szary, biały, mięta, granat limonka (przy czym kolory w dodatkach), jesli dziewczynka: szary biały, pudrowy róż, i nie wiem jeszcze czy malina czy żółty. Też tylko w dodatkach. W obu przypadkach baza zostaje ta sama. |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | ||||||||
Zadomowienie
|
hejo, najpierw nadrabiam
![]() łączę się w bólu, rwa kulszowa żyć mi nie daje Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a wózek łądny, podoba mi się, ale jedź do sklepu i pomacaj te wózki, pooglądaj, ja przez internet chciałam inny wózek, później zobaczyłam go na żywo i mnie nie zachwycił, wręcz przeciwnie
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czuję, że znów rosnę ![]() ![]()
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Widzę że ostatnio moda na szarość. Kazdy ma takie kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj na pogrzebie, pierwszy raz widziałam pogrzeb z urną. Dziwnie. Po stypie łeb mnie tak rozbolał, że masakra.
Trochę się pożalę... Myślałam ostatnio, że już mi mdłości przechodzą, a dziś znowu przylazły bleeeh i masakra, źle się czuję . W dodatku rwa kulszowa żyć mi nie daje ![]() Więc w pełni stwierdzam, że u mnie dolegliwości ciążowe są nadal, włącznie ze spaniem, bo wczoraj byłam u rodziców i znowu zasnęłam, nawet nie wiem kiedy, ale rodzice dali mi się przekimać ze 2 godzinki ![]() A oprócz żali to powiem Wam, że szczęśliwa jestem bo mój tż wraca z zagramanicy w sobotę ![]() ![]() a teraz uciekam spać, bom słaba ![]()
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrzebuję dużo snu. Dzisiejszy dzień zapowiada się ciężko i stresująco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() hej dziewczyny, witam się z kawką.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.