![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Ja jestem totalnie zielona w temacie zabiegów medycyny estetycznej...
Ładnych kilka lat temu zrobiłam zwykłą mikrodermabrazję (korundową?) u kosmetyczki i efektem były jedynie przebarwienia... Od tamtej pory mam po prostu stracha. Obawiam się, że moja skóra nie reaguje dobrze na zabiegi polegające na uszkadzaniu. Kama - czym się różnią te kaniule? Podawanie igła vs rolki, tak? ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Fuerta, nie chcę Cię martwić, ale ten szampon jest konserwowany formaldehydem (!!!) |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Caffe, klasyczna igła, kontra cos wprowadzanego trpche głebiej, ale mniej bolesnego, przy czym z jednego wprowadzenia można podac w kilka punktów - czyli 1 ukłucie, a nie 3-5 na przykład
![]() na light eyes zapisałam się dopiero na wrzesień. |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Caffe na kleszcze dobra jest właśnie ziemia okrzemkowa(kosztuje 12zł)Wystarczy zwierzę oprószyć i nie powinno łapać kleszczy.Naturalnie i bez chemii..Do ogrodu tez możemy ją wykorzystać..I do zwalczania pełzająco-latających po domu..Szereg zastosowań
![]() ![]() Muggę mam w sprayu .. Ilka a wszak mówiłam ,że Wasiluk jest dobry w newsach urodowych.. Warto wejść,poczytać.. Co obala,co poleca... Wonder balsam zamówiłam. Mam jak na razie ziemie okrzemkową. Jem dla urody.Zwiększa produkcje kolagenu. Robię sobie z niej maseczki i powiem Wam-rewelacja ![]() Do włosów nie zmiennie polecam K.Murphy,Goldwell(maskę wygładzającą)i Moroccanoil.Krem do stylizacji-nawilżający,olejek light, maska nawilżająca -to bestsellery ![]() Mezoterapii -nie robię. Na osocze tej nowej generacji IPRF-zapisałam się na środę i wciąż się waham ![]() Dobrze jest osocze połaczyć z laserem,tylko,ze nie latem..No i mam dylemat..Finansowy rzecz jasna.Teraz naI-PRF jest promocja 599zł.Cena normalna 1200.. ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2016-07-21 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zadomowienie
|
Kupiłam sobie dziś klaputki do chodzenia po domu, sa bardzo wygodne i "miłe":
http://www.tchibo.pl/kapcie-japonki-p400090342.html Popijam winko I się relaksuję ![]()
![]() |
#2255 |
Raczkowanie
|
Wonder, fajne te Twoje paputki
![]() A ja podziwiam pełnię księżyca za moim oknem ![]() Edytowane przez m@skotka Czas edycji: 2016-07-21 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też dzisiaj podziwiałam pełnię ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
fajne kapcie, choć po domu wolałabym nie-japonki
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Piękna pogoda ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Fajne paputki, Wonder
![]() Ja zawsze śmigam boso ![]() Kawa? Dajcie kawy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez słonecznie i już nie 13 stopni, jak rano, gdy szłam na basen...
![]() Wolny piątek...Czyli nie pracuje w gabinecie, ale roboty mam tyle, ze nie wiem, w co rece wsadzić ![]() Kupiłam to http://allegro.pl/buty-damskie-nike-...193066883.html i to http://allegro.pl/vita-liberata-mask...356753907.html http://allegro.pl/hydra-4-mask-maska...337217609.html http://allegro.pl/pure-bee-venom-fac...356753882.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-07-22 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() U mnie na razie szaro i ponuro. Słoneczko się gdzieś schowało. Kama, fajne buty ![]() Caffeine, ja też lubię śmigać boso. Wonder, mnie też uspokaja pełnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę klikać w linki polecne przez Kamę,bo zawsze się skuszę..
No i teraz też sie skusiłam.. ![]() Hydra 4 jest i moja.. ![]() Be Kama,beeee ![]() Nikt mi nie doradzi co robić ![]() Czekać na jesień i połaczyć z laserem,czy iść na wampirzy lifting teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Raczkowanie
|
Miszka, ja chyba poczekałabym do jesieni, ale nie jestem ekspertem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Miszka a ja poszłabym teraz na wampirzy, jeszcze jest promocja. Nie ma co odkładać na później.
Kama a masz już jakieś airy? Świetne są, mam. Ciepłe jak kozaki ![]() U mnie ciepło, ale robi się dość spore zachmurzenie. Jutro mam imprezę. Koleżanka ma imieniny. Kto teraz wyprawia imieniny hmmmm, ale mamy iść tańczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Rozeznanie
|
Miszu nie ma co czekać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na jesieni jak będziesz mieć sakiewkę pełną ![]() ![]() choć z drugiej strony nie wiem czy za moją rada warto iść ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego weekendu dziewczyny ![]() ![]() Edytowane przez fuertavertura Czas edycji: 2016-07-22 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Gang Iren
|
Dziewczyny, znacie kosmetyki Mavala (fajne kolorki lakierów do paznokci mają, ale nie wiem jak z trwałością) i Inika (jakieś australijskie kosmetyki mineralne)? W apteko-drogerii je mają i się zaciekawiłam.
#2267 |
Zakorzenienie
|
Gosiu znam mavala. Małe pojemności- rewelacja. Co do jakości hmmmm co kolor to inne odczucie. Jeden kolor- coś wspaniałego jak na zwykły lakier, inna barwa i do bani. Jeden i drugi kolor pokryty zawsze tym samym topem.
Ilana ale nic nie miałaś znieczulającego na ustach? nawet chwilę przed ? współczuje działania pod wpływem chwili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Miszka, 2 kompletnie rozne zabiegi, czemu niby je łaczyc...? za jednym bólem...? Ja tez bym korzystała z promocji, a laser na jesien...
![]() A maska będzie jak znalazł po zabiegach ![]() ![]() Anyz, nie mam zadnych AIRów ![]() ![]() ![]() Ilana, ale w sumie babka powinna Ci odradzić konturowanie bez znieczulenia? Powiedziec uczciwie, ze to strasznie wrazliwa okolica, a zabieg nie jest ekspresowy i przełozyc na inny dzień? to by było logiczne... Nie miałam ust konturowanych, powiększanych, rewitalizowanych itp. Moje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w sobotni poranek
![]() Piję drugą kawę, do pracy się zabieram. Szybko dziś kończę, po pracy trening a wieczorem tańce ![]() Dziś dzień rozpusty i od rana podjadam chipsy ![]() Szaro u mnie. Kama podobno wersja "Nike Air Max Breathe" to model letni. Są lżejsze, przewiewne i obszar palców wykonany jest z siatki. Twoje jak mnie pamięć nie myli tego nie mają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
moje maja opis: wiosna lato, maksymalna perforacja cholewki, na stopie tez
![]() Leniwa sobota, ale ciśnienie fatalne, ciężkie, szaro, ponuro - wbrew zapowiedziom. musiałam wziąć tabletke, tak mnie glowa rozbolała... |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
co tak pusto...? U mnie nadal szaro i "chłopcy" znowu na rybach...Wczoraj zmusiłam się i zrobiłam rzeczy typu : "nie chcem ale muszem" - i dziś mam wolne...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Dalej cicho...?
![]() U mnie leniwy dzień przerodził się w pracowity dzień, bo zabrałam się za kolejną ostoję przydasiów, czyli pawlacz nad garderobą...Z użyciem drabinki...No i teraz tam zdecydowanie poprawił się wygląd góry, a ja pije zasłuzona wielka frappe kokosową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zadomowienie
|
Rzeczywiście - cisza jak makiem ...
Ja wczoraj cały dzień w podróży. Dziś ogarnięcie rzeczy i zakupy po tygodniowej nieobecności. Dopiero teraz laba. Frappe kokosowa brzmi zachęcająco, zwłaszcza, jeśli nie jest zbyt słodka. Jak ją przyrządzasz, Kama? Może komuś się przyda informacja, że w Superpharm dla posiadaczy karty Lifestyle w promocyjnych cenach są aktualnie filtry Uriage - wersje do ciała w cenie około 42-44 zł za spf 30 i 50 z bardzo dobrymi składami. Skusiłam się też na próbę na serum Flavo-C forte w promocji. "Zwykła" wersja była taka sobie. Ta wersja(forte) - ma 15% lewoskrętną witaminę C +kwas ferulowy, który w serum Skinceticals był dla mnie świetny. Zobaczymy, czy będzie lepsze niż Liq CC. Ciekawe... Aaa, jeszcze z grzeszków kosmetycznych skusiłam się na kompakt Shiseido Sheer &Perfect, bo nie miałam żadnej puderniczki do torebki. Zapowiada się świetnie - na lato, przy dobrym stanie cery wystarczy chyba za całość makijażu a skóra "w nim" wygląda świeżo, świetnie. Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2016-07-24 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
Dircikowa, dzięki za info o filtrach. Nie używałam Uriage. Może jutro zajrzę do SP.
Ja nie mam zbyt dobrych wspomnień po Flavo C. Zapychało mnie. Kama, widzę, że cały cas intensywnie działasz. Podziwiam. Ja dzisiaj eksperymentowałam w kuchni. Robiłam kotlety mielone z fetą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zadomowienie
|
M@skotka - z kotletów na jutro planuję kalafiorowe z kaszą jaglaną: http://www.kwestiasmaku.com/przepis/...kaszy-jaglanej
Gdy nie ma (mięsożernych) dzieci w domu - mój koszyk zakupowy jest bardzo kolorowy, a przy okazji te zdrowsze zakupy dużo mniej kosztują ![]() I dzięki za sygnał ostrzegawczy o Flavo-C. Jak będzie zapychać - zużyję w miejscach mniej podatnych u mnie - np. na szyję i dekolt, nie zmarnuje się na pewno. Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2016-07-24 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Raczkowanie
|
dircikowa, a robiłaś już wcześniej te kotlety kalafiorowe?
Wyglądają smacznie ![]() Odnośnie Flavo C to może Cię nie zapcha. Ja niestety tak reaguję na większość kosmetyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Kotlety kalafiorowe brzmia ciekawie
![]() Frappe kokosowa: kawa nescafe do frappe, woda gazowana, ubijac z dodatkiem stevii w płynie, az powstanie wysoka piana. do szklanki lód, dodaje kawe z pianka, dolewam mleko kokosowe i zwykłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zadomowienie
|
Nie próbowałam jeszcze kotletów kalafiorowych - jutro dam znać jak wyjdą. Ale lubię kalafior a na kwestii smaku jeszcze się tak całkowicie nigdy nie zawiodłam. Najgorsze co mi się przydarzyło to bardzo mało słodkie jagodzianki, które można było uratować warstwą lukru
![]() Kama - dziękuję za przepis. Niestety Nescafe mnie rozczarowała - jestem kawoszem i kawę rozpuszczalną toleruję tylko wtedy jak już nie mam wyboru, ale spróbuję coś wyczarować z kawy zaparzonej w ekspresie. Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2016-07-24 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Gang Iren
|
Jadłam kotlety z kalafiora. Smaczne. Wszystko kotletopodobne lubię: z boczniaków, z bakłażana chyba najbardziej.
#2280 |
Zakorzenienie
|
Jestem fanką jedzenia jarskiego, vege, choć vege nie jestem. Najbardziej lubię kotlety z soczewicy, szpinaku i tofu
![]() ![]() Moja córka dużo gotuje tego typu potrawy. Robi się to szybko i dobrze się po tym człowiek czuje. Wczorajszy dzień spędziłam na leżaku. Plotkując. Dogadzając sobie dobrym towarzystwem i jedzeniem. Oczywiście wszystko działo się na plaży przy maxymalnym zachmurzeniu ![]() Na sobotnią planowaną imprezę nie dojechałam, nie miałam ochoty. Wieczorem opadłam z sił i spędziłam resztę doby na kanapie z książką. Edytowane przez Anyzkowa Czas edycji: 2016-07-25 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.