|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie Dziewczyny
![]() Je jestem swieżo zareczona i szykuje się na ślub w przyszłym roku. Czytam wasze wypowiedzi i widze ile przygotowań mnie czeka Straszne ![]() 1. małej sali ale fajnej, 2. fajnego zespołu, 3. fotografa i kamerzysty POMÓŻCIE Liczę strasznie na wasze podpowiedzi i z góry dziękuję ![]() I mam jeszcze jeden problem i pytanie do Was. Zarezerwowałam wstępnie termin 20 pażdziernika 2007 roku Co myslicie o tym terminie? Jak ze zdjęciami bo wiadomo w lecie ładniejsze są bo jest słońce, ciepło i kolorowo a Pażdziernik to juz jesień a patrząc na naszą pogode ostatanio to różnie może być ![]() Jeszcze jedno pytanie Zajazd "Katarzyna" nad Zalewem Zemborzyckim obok Zajazdu Anastazja(tam maja tylko duże sale i musi byc min 100 osób) Ktoś moze cos wie o tym zajedzie? Sale mają akurat taką do 100 osób cena 100 zł od osoby wiec może być. Miało byc ostatanie pytanie ale mam jeszcze jedno :P:p co z hotelem dla gości. Ja wszystkimw mieszkaniu nie zmieszcze Czy polecanie jakis dobry i niedrogi.(no wałaśnie w Zajedzie pod Gwiazdami jest jeszcze ten plus że na górze można wynająć pokoje i 1 apartament dla nowożeńców jest gratis ![]() POMÓŻCIE !!! proszę i dziekuję z góry za wszelkie propozycje, rady i w ogóle bo ja nie wiem jak od tego wszystkiego sie zabrać ![]() Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Kami5 - cudna suknia
![]() 26 sierpnia - to już całkiem niedługo ![]() Ja w poniedziałek dostałam zaproszenie na 5 sierpnia na wesele do Apexu, za tydzien 12 sierpnia do Bosmana ![]() ![]() Freciu ja biegałam w sobote po wyprzedażach i nic nie kupiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
To i ja postanowiłam się przyłączyć. Witam wszystkie Lubelskie przyszłe Panny Młode jak i te które już są po ślubie.
Od jakiegoś czasu czytam sobie ten wątek, ale nie miałam jeszcze odwagi się w nim wypowiedzieć. Ślub mój i TŻ będzie w kwietniu 2007r. Liczę na rady od Was, bo ja to zielona jestem w tych sprawach. Na początku dodam, że salę i zespół już mamy zarezerwowany. Teraz poszukuję kamerzysty. W necie znalazłam ze 20 różnych ogłoszeń Lubelskich kamerzystów, ale jeszcze z żadnym sie nie umawialiśmy na jakieś demo. Czy macie jakiegoś dobrego, sprawdzonego kamerzystę? |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Witam Neiti i Wojtusię
![]() Neiti - właśnie się zastanawiam nad salą, sama robiłam wesele na ok 100 osób i nie bardzo się orientuje w tych mniejszych ale pomyslę, poszukam i ci odpowiem. Z zespołów mogę ci polecić Betę (grali u mnie ![]() Miałam też fajnego fotografa/kamerzystę. Jeśli chcecie moge wam podać namiary na PW Wojtusia jaki macie lokal i zespół?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Raczkowanie
|
![]()
Witaj Yoola
![]() ![]() ![]() Jeszcze mam jedno pytanie jak kształatują sie ceny zespołów tak mniej wiecej przynajmniej ![]() Czy dużo wczesniej trzeba rezerwować zespół? CO MYŚLICIE O ŚLUBIE W PAŻDZIERNIKU 2007 ![]() ![]() Co to jest PW??? ale chętnie skorzystam z tych namiarów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Konto usunięte
|
kami5 piękna suknia! Nie wiem czy to różowe wykończenie welonu pasuje do ercu.... jakoś nie moge sobie wyobrazić. Ale sukienka I klasa!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
My za zespół zapłaciliśmy 1800zł i rezerwowaliśmy jakoś tak w listopadzie na czerwiec i już było ciężko z terminami, chcieliśm Alien ale nie mieli juz wolnego terminu.
Październik, hmm.. różnie może być z pogodą, a takie jesienne zdjęcia mogą być sliczne. Kiedyś byłam na weselu chyba w połowie października - było ładnie słonecznie i ciepło. Ja wybrałabym jednak lato, najpozniej wrzesien. PW - prywatna wiadomość, możesz ją wyslać klikając na nicka osoby do której chcesz wysłać, rozwija ci się lista czynności, które możesz zrobić. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 |
Raczkowanie
|
Yoola w takim razie czekam na namiary
![]() Te wszystkie przygotowania są przerażające. Ale najpierw sala pózniej zespół i jakos pójdzie. A kamerzyste i fotografa to tez tyyyyyyle wczesniej trzeba umawiać ![]() Ja chyba też jednak jestem za latem. Trzeba bedzie poszukać innego fajnego i małego lokalu ![]() ![]() ![]() PS. Czy nie zauważyłyście dziewczynki, że to Kobietki głównie sie tym wszystkim przejmują, zajmują przygotowaniami a Faceci starają się jak moga żeby uczestniczyć w tym jak najmniej A może to tylko u mnie tak jest ?? hmmmmm ![]() Najważniejsza rzecz suknia ![]() ![]() ![]() Strasznie dziękuje za wasze rady. |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
już ci wysłałam namiary. Żeby odebrać wiadomość na PW musisz kliknąć na Prywatne wiadomości na górze strony, nad menu forum obok Twojego nicka i informacji kiedy sie ostatnio zalogowałaś, chyba że wyskoczy ci okienko o tym, że dostałaś prywatną wiadomość.
Kamerzystę i fotografa tez trzeba troche wczesniej rezerwować, szczególnie jak chcesz kogoś dobrego i znanego. Masz racje, to my kobitki najczęściej wszystko organizujemy, martwimy sie zeby wszystko wypadło jak najlepiej, faceci maja wszystko w nosie i zostawiają wszystko na ostatnią chwilę. Suknię ja wypożyczałam w Amandzie na Wyszyńskiego, nie miałam czasu na chodzenie po salonach, mierzenie, przymiarki, szycie i pozniej nie miałabym co z nią zrobić, szanse na sprzedanie raczej marne. A tak oddałam zpowrotem i mam spokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Raczkowanie
|
![]()
Yoola Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcieliśmy, żeby wesele było blisko domu dlatego tak sie zdecydowaliśmy. No i koszt trochę mniejszy niż w lokalu, bo u nas wesele bedzie na 200 osób. A co do zespołu to mamy jakiś z Parczewa (3 chłopaków) , tzn to jest brat mojego TŻ, ale nazwy nie pamietam, jak sie dopytam, to podam. Nie są drodzy, bo biorą chyba 1200 zł. Tzn termin sobie u nich zerezerwowaliśmy, ale jeszcze tak sie rozglądamy, może jakiś lepszy się jeszcze trafi. A namiary na kamerzystę poproszę ładnie na PW ![]() A suknię też chyba wypożyczę sobie, a ile wcześniej trzeba ją sobie zerezerwować w salonie czy tam wypożyczalni? Jeśli możesz to też podaj namiary na jakieś wypożyczalnie, bo w necie nie moge znalesc, same salony z sukniemi do kupienia tylko znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Ja wypożyczałam w Amandzie na Wyszyńskiego, ale jest jeszcze gdzieś na Narutowicza. Zarezerwowałam sobie pod koniec grudnia (ślub w czerwcu) ale jak byłam tak jakoś w marcu to dziewczyna zamawiała na kwiecień
![]() Wypożyczenie kosztowało mnie 450zł (pranie jest juz w tej cenie), sukienki z nowszej kolekcji sa troche droższe, chyba ok 600zł, ale lepiej zamówić sobie starszą, pozniej można zmienic na najnowszy modej nic nie dopłacając. Pani oczywiście wciska dodatki: welon taki do tyłka - 100zł, stroik 40zł, rękawiczki krótkie 20zł ![]() Na wszystkim muszą zarobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Yoolia
![]() A jeszcze zapytam nie wiecie w której hurtowni w Lublinie mają najlepsze ceny na alkohol? Chyba bede musiała podzwonić po wszystkich i się zorientować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Ja znam Rapid, MTC, Bis, Eldorado - niestety nie wiem jakie mają ceny.
Dagnieszk pisała, że najtaniej wyszła Soplica w Eldorado, taniej niż w Bisie, chyba niecałe 16zł za 0,5l U nas był Bols i Smirnof po bardzo kupiony okazyjnie i już chyba szybko druga taka "okazja" nam sie nie trafi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
W Bisie to chyba jest Soplica po 18 zł za 0,5l. To jak w Eldorado jest po 16 zł to jest różnica 2 zł na butelce a przy 200 szt (bo tyle nam potrzeba) to już jest 400 zł taniej.
Jeszcze się porozglądam, jak znajde gdzies jeszcze taniej, to dam znać, może komuś się przyda ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Raczkowanie
|
![]()
Wojtusia mi się wszystkie informacje przydadzą już zaczynam sobie zapisywać bo sie gubię
![]() Siedzę w pracy i zamiast pracować to przegladam www ![]() ![]() Ja lubie mieć wszystko wczesniej zalatwione poukłądane a nie na ostatnią chwilę i deneruje mnie że nie mam jeszcze lokalu ![]() ![]() Jeszcze jedno pytanie na dzisiaj ostatanie ![]() ![]() Trzymajcie sie dziewczynki jeszcze godzina i zmykma do domu ale jutro sie pojawię ![]() ![]() ![]()
#2267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() Nie zagladam na ten watek tak czesto jak kiedys,ale jesli bede mogla Wam w czyms pomoc to pytajcie,postaram sie podzielic moimi doswiadczeniami slubno-weselnymi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
Co do Kosciola to my poszlismy na poczatku stycznia a slub byl w ostatnia sob kwietnia i terminy byly juz w wiekszosci zarezerwowane,ale udalo nam sie wcisnac
![]() Co do zespolu to u nas gral Alien, placilismy 1800 zl (graja do 5 rano) i 50 zl za dodatkowa godzinke dorzucilismy, a sa naprawde super - graja przktycznie wszystko,co tylko chcecie i robia to naprawde dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zadomowienie
|
Witam Neti i Wojtusia
![]() Neti - bardzo łądna sala na 80 os jest wWólce Lubelskiej (w stronę Łęcznej) Restauracja Gościniec - oto adres http://www.gosciniec-lublin.pl/ . Cena to 100 zł/os, właścicielka przemiła i konkretna, sam lokal uroczy. Tak jeszcze myślę o Dworku Grafa... ale tam jest strasznie drogo 150 zł/os. Hotel Europa organizuje również takie małe przyjęcia. Zespoł to już wiesz co i jak ![]() Moim fotografem jest pan Artur Zomer - http://www.fotograf.fr.pl/ . Co tam jeszcze...jak załatwisz te trzy rzeczy to następne załatwianie czeka cię dopiero w przyszłym roku.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zadomowienie
|
Dla dziewczyn które są z nami od niedawna: mój ślub będzie 14 lipca 2007 i moje przygotowania wznowię dopiero w grudniu lub styczniu gdyż teraz to za wcześnie. Owszem byłam w kościele chcąc zarezerwować godzinę i datę ale ksiądz powiedział, że z takimi rzeczami to dopiero w styczniu więc czekam...
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Wtajemniczenie
|
Kami bardzo ładna sukienka i masz racje z welonem itd.bedzie wygladac wspaniale!Mozesz dac namiary na salon?przyda mi sie jak bede szukała swojej sukni...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Wtajemniczenie
|
Witam Neiti i Wojtusie!!!!Widze,ze weselicha macie za rok tak jak ja i Frecia.Super,ze do nas dołaczyłescie!Ja mam ślub 23czerwca 2007 w Łecznej wesele tam gdzie Frecia czyli dom weselny Robertino w Mełgwi 15km.od Łecznej 90zł od osoby.Zespoł tez juz mam Alien ten sam co Neska płacimy 2000 mamy umowe.Neiti ja uparłam sie ,ze chce miec wesele w letnich miesiacach.Lubie ciepło,wtedy jest mniejsze ryzyko,ze bedzie padac,spokojnie mozna robic zdejcia,zyczenia składa sie przed kosciołem a nie jak na jednym z wesel w sali(bo bylo zimno).Wiec jak masz do wyboru sierpien a pazdziernik to stawiam na sierpien ale decyzja nalezy do Was.Miałam podobna sytuacje z sala.Jak ładna to droga albo za duza!Sala Bosman nad zalewem jest ładna nieduza 85zł od os.Mielismy tam nawet juz rezerwacje ale zrezygnowalismy bo znalezlismy sale blizej Łecznej.Bardzo fajnym miejscem na niewielkie wesele jest Villa Vanet nad zalewem przy szosie na ulicy Niezapomnajki.Bardzo miła,konkretna włascicielka.Któras z dziewczym miala tam swoje wesele
![]() Jesli wychodzi Ci wstepnie 80osob to polecam sale Fiesta.oto ich strona www.fiesta.lublin.pl Bardzo chcialam tam miec swoej wesele ale jedna sala była dla nas za mala (na 80 osób)a druga za duza 150os. |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Wtajemniczenie
|
Wojtusia mieszkasz moze blisko Parczewa??ja znam tamte okolice mój narzyczony pochodzi z pod Parczewa a ja mam tam dom letniskowy po mojej babci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Wtajemniczenie
|
Bywam,bywam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Raczkowanie
|
WITAJCIE DROGIE WIZAŻANKI!!!!
Z tej strony już mężatka ![]() ![]() Podróż poślubna była cudowna, Egipt to bardzo specyficzny kraj i bardzo cieszę się że miałam okazję go zobaczyć....Było bosko ![]() A jak wasze przygotowania...jutro odbieramy zdjęcia z sesji, już nie mogę doczekać się... ![]() W załaczniku przesyłam Wam małą namiastkę relacji z tego wielkiego dla nas dnia....reszta fotek będzie umieszczona na naszej stronce, o czym oczywiście napiszę...pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa i życzenia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny!!!!!!!!!!! witam szczególnie nowe lubelskie panny młode!!!
kupiliśmy dzisiaj lodówke, pralke i odkurzacz. pan nam polecil hurtownie na ul. Długiej-w sumie zaoszczedzilismy jakies 500-700zł!!!!!!!!! a jutro wchodzą juz na powaznie panowie od remontu. czas mi leci niesamowicie szybko. w sobote jedziemy do relaxu, a w piatek kupuje butki (o ile bedzie rozmiar). Już nie mogę się doczekać ![]() co do fotografa-polecam bardzo Wojtka Korneta!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! http://kornet.enterpol.pl/slub/ Naszym kamerzystą bedzie pan Tomasz Widło www.video-artstudio.pl Kami-suknia przepiękna! Ja na swoja miarę już nie mogę się doczekać ![]() wydrukowłam I wersję księgi ślubnej-to naprawdę fajna sprawa, mam nadzieje, że goście mnie nie zawiodą i beda się wpisywac. w piatek mam wymarzone wolne ![]() ![]() dziewczynki pozdrawiam Was gorąco może w sobotę zrobię kilka zdjęć w relaxie, tylko najpierw proszę o szybki kurs jak zmniejszyć do rozmiarów przyjmowanych przez wizaż Buziaki kobietki, trzymajcie się cieplutko i obysmy sie jutro nie rozpłynęły - ma być 36 stopni!!!!!!!!!!!!!!!
#2280 |
Zadomowienie
|
Fajnie, że robi się nasz coraz więcej
![]() A oto spis salonów z sukniami slubnymi w Lublinie: http://branze.teleadreson.com.pl/lub...ie_slubne.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.