Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegnamy - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-06-12, 11:01   #2251
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

Koniecznie smaruj sobie czymś, nawilżaj i wodę pij!!
Właśnie jakiś czas temu uświadomiłam sobie że zdecydowanie za mało piję. Nie wiem jakoś nie mogę się przemóc do picia tej wody, niby mi sie chce pić ale jakoś nie mogę i w sumie tak od początku ciąży mało piję

13.03.2016 II kreseczki

https://mkuchara.blogspot.com/
teczowa dlolinka 21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 11:03   #2252
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe Mamy 2016 cz.III II trymestr witamy, siły znowu mamy i mdłości żegn

Jeszcze co do fotelików to szukajcie takich, które będą pasować na stelaż wózka - przydaje się to

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 11:08   #2253
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teczowa dlolinka 21 Pokaż wiadomość
Właśnie jakiś czas temu uświadomiłam sobie że zdecydowanie za mało piję. Nie wiem jakoś nie mogę się przemóc do picia tej wody, niby mi sie chce pić ale jakoś nie mogę i w sumie tak od początku ciąży mało piję
Spróbuje z cytryna, czy wrzuć sobie jakieś owoce do środka. Może taka smakowa będzie lepiej ci wchodzić ? Ja to pije bardzo dużo i bardzo smakuje mi zwykła niegazowana cisowianka. Wypijam nawet 1,5 litra dziennie. Juz nie potrzebuje soków. Słodkie i tak podjadam :P właśnie zjadlam cala miseczka owoców: winogrono, brzoskwinia, kiwi, banan.
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 11:11   #2254
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
My kupujemy.
Trochę mnie przeraża cena tych baz bo nie wiedziałam, że one prawie w cenie fotelików są, ale mąż stwierdził, że weźmiemy.
Ten fotelik kosztuję 1100zł bo bierzemy ten co może dziecko w nim leżeć też na płasko (super sprawa na dłuższe trasy), chyba Cloud Q się nazywa plus baza 700zł prawie.
Tylko w czasie jazdy nie może być rozłożony na płasko

Ja jeszcze nic nie mam, nic nie oglądam za bardzo. Myślę że dopiero od sierpnia zacznę o wszystkim myśleć
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 11:11   #2255
Listopadowaa
Zakorzenienie

A tak w ogóle nie wiem czy to dziecko ale podczas jedzenia owoców tak mnie zasmyralo cos, na wysokości macicy bardzo ale to bardzo delikatnie ale ciężko mi stwierdzić czy to tylko skóra swedzi czy to dzidzi. To był takie delikatne smyranie, ale siedzialam w pol zgięta i ciężko stwierdzić. Bo czasami tak mocno mnie gila po całym brzuchu ale to wiem ze raczej skora się rozciąga bo to. za wysoko na dziecko.
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 11:12   #2256
doooti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
A jaki fotelik?

Dooti do wczoraj byla ta promo jeśli sie nie myle.

W reserved tez faktycznie malusi wybor. Mnie tam nic w oko nie wpadlo.

Co do spiworkow to zamierzam kupic na pewno do fotelika samochodowego ten od kompletu.

Do wczoraj? Smuteczek ja cały dzien latałam po sklepach z przyjaciółka i dopiero wieczorem na forum przeczytałam jak szlam spac :p
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 11:13   #2257
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pije bardzo duzo wody z cytryna. Polecam. Smakuje, jest troche kwasna, naturalna witamina C, malo kalorii. Moze taka Ci bedzie odpowiadac ?
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-12, 11:14   #2258
doooti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nulka90 Pokaż wiadomość

A to promo w Smyku do dzisiaj także dziewczyny jeszcze zdążycie
Jupi !
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 11:14   #2259
zielinka_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Do wczoraj? Smuteczek ja cały dzien latałam po sklepach z przyjaciółka i dopiero wieczorem na forum przeczytałam jak szlam spac
Ktos tu pisal ze jeszcze dzis mozna zamawiac.

18cs, 5cs po laparo
szczęście trwało za krótko (8tc)

I ivf
II ivf Beta 9dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1244

zielinka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 11:17   #2260
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Tylko w czasie jazdy nie może być rozłożony na płasko

Ja jeszcze nic nie mam, nic nie oglądam za bardzo. Myślę że dopiero od sierpnia zacznę o wszystkim myśleć
Może. Nam mówił facet w sklepie, że może. Tylko musisz wtedy przednie siedzenie dopasować.
A skąd wiesz, że nie może?
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 11:22   #2261
zielinka_87
Zakorzenienie

Cytat:
Może. Nam mówił facet w sklepie, że może. Tylko musisz wtedy przednie siedzenie dopasować.
Sprzedawcy zawsze chca sprzedac drogi produkt jak maja na niego klientow. Wszystko trzeba jeszcze samemu weryfikowac przed zakupem.

http://foteliki-pod-lupa.pl/kompatyb...w-samochodzie/

18cs, 5cs po laparo

I ivf

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-12, 11:22   #2262
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tak samo i już nie wiem co z tym zrobić
Przed ciąża piłam bardzo dużo wody, bo lubiłam a teraz po prostu mi nie smakuję, momentami wręcz mnie cofa od niej.
I piłam z cytryną, ale już tez mi zbrzydła, z gruszką próbowałam też nie wchodziła.
Teraz przestawiłam się na wodę naturalnie lekko gazowaną Muszyne i wypijam troszke więcej, ale to i tak nie ta ilość jaką bym pić chciała.
Arbuza jem codziennie więc staram się nim nadrabiać.
Stary 2016-06-12, 11:23   #2263
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;61601471]a ja chyba dzisiaj kupię pierwsze ubranko Z okazji zbliżającego się dnia taty myślę o tym: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0399335002.html
Ciekawa jestem miny męża [/QUOTE]

ale świetne
też planuję kupić coś w tym stylu na dzień taty

13.03.2016 II kreseczki

Stary 2016-06-12, 11:27   #2264
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Sprzedawcy zawsze chca sprzedac drogi produkt jak maja na niego klientow. Wszystko trzeba jeszcze samemu weryfikowac przed zakupem.

http://foteliki-pod-lupa.pl/kompatyb...w-samochodzie/
Oooo no to o tym nie wiedziałam.
Pewnie byśmy do tego jeszcze doszli zanim byśmy kupili.
Ale faktycznie w takiej sytuacji nie opłaca się płacić za to 400zł więcej.
Stary 2016-06-12, 11:30   #2265
zielinka_87
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo no to o tym nie wiedziałam.
Pewnie byśmy do tego jeszcze doszli zanim byśmy kupili.
Ale faktycznie w takiej sytuacji nie opłaca się płacić za to 400zł więcej.
Chyba ze bedziecie duzo z fotelika poza autem korzystac, bo jesli nie, to faktycznie zbedny wydatek.

18cs, 5cs po laparo

I ivf

Stary 2016-06-12, 11:34   #2266
MajWija
Wtajemniczenie

W ogóle powiem Wam, że naprawde dobrze mieć skompletowaną wyprawkę dużo szybciej przed porodem.
Męża bratowa obecnie w 33tc będąc na ostatniej wizycie u ginekologa miała szyjkę 3,5cm więc idealnie.
Teraz po 3 tygodniach na wizycie ma już niecały centymetr! 0,9cm, mała obrócona główką do dołu.
leży w szpitalu, dostaję zastrzyki na szybsze dojrzewanie płuc małej i jakieś leki na podtrzymanie i jeżeli przez 3 dni szyjka nie zacznie się wydłużać to lekarz mówi, że na pewno urodzi jeszcze w czerwcu (termin na 1 sierpnia) i być może będzie już leżec w szpitalu a jeśli zacznie się wydłużać a ponoć już zaczęła bo ma 1,1cm to do domu, ale się oszczędzać i przygotowywać do przyjścia na świat szybszego córki, tak oscylują, że w lipcu urodzi, małe szansę już na termin.
Stary 2016-06-12, 11:39   #2267
mietowka25
Zakorzenienie

MajWija Zielinka już Ci wyjaśniła więc nie pisze drugi raz tego samego ;-)

Ja dużo rzeczy mam w "przestrzeni". Tzn ktoś ma łóżeczko dla mnie, ktoś ma jakieś ciuszki, koce, pościele itd, itd.
Dwa dużo będę zamawiać przez internet. Więc czy leżę czy chodzę i tak da się to załatwić ;-)
Stary 2016-06-12, 11:41   #2268
Betameta
Raczkowanie

Cytat:
Hej
Jak ktoras zainteresowana to w smyku internetowym jest promocja -30% na ubranka niemowlece. Rabat odlicza sie po dodaniu zakupow do koszyka. Trzeba wybierac wsrod ciuszkow w ktore wchodzi sie na glownej stronie na banerze promocji. A jak sie do newslettera zapiszecie to jeszcze odliczy wam kolejne 30% po wpisaniu kodu rabatowego "ubrania30"
Takze lacznie 60% taniej nawet.
Ja tak.poplynelam dzisiaj, ale sie oplacalo.
Dzięki Tobie odważyłam się i zakupiłam pierwsze ciuszki dla naszego dziecka! Mega śliczne w mega cenach Dziękuję!
Betameta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 11:43   #2269
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle powiem Wam, że naprawde dobrze mieć skompletowaną wyprawkę dużo szybciej przed porodem.
Męża bratowa obecnie w 33tc będąc na ostatniej wizycie u ginekologa miała szyjkę 3,5cm więc idealnie.
Teraz po 3 tygodniach na wizycie ma już niecały centymetr! 0,9cm, mała obrócona główką do dołu.
leży w szpitalu, dostaję zastrzyki na szybsze dojrzewanie płuc małej i jakieś leki na podtrzymanie i jeżeli przez 3 dni szyjka nie zacznie się wydłużać to lekarz mówi, że na pewno urodzi jeszcze w czerwcu (termin na 1 sierpnia) i być może będzie już leżec w szpitalu a jeśli zacznie się wydłużać a ponoć już zaczęła bo ma 1,1cm to do domu, ale się oszczędzać i przygotowywać do przyjścia na świat szybszego córki, tak oscylują, że w lipcu urodzi, małe szansę już na termin.
Tak, nigdy nic nie wiadomo. Ubranka, fotelik dobrze mieć, zwłaszcza, że bez fotelika nie wypuszczają ze szpitala jeśli jedzie się autem.
Ja urodziłam w 35 tygodniu mieliśmy wszystko, tylko mąż musiał rozłożyć łóżeczko jak mu zadzwoniłam rano ze szpitala: wiozą mnie na cesarkę (był po jakiejś imprezie i mówi, że momentalnie wytrzeźwiał). Ubranka były nie posortowane, więc wziął c miał pod ręką, w rezultacie Kacper mający 49cm topił się w pajacu 62 (dodam, że rozmiar 50 był za duży). Nie miałam przygotowanych rzeczy dla siebie, więc musiał szukać po szafach. No i trzeciego dnia wysłałam go po większy biustonosz do karmienia jak miałam ten słynny nawał i ten co miałam ledwo zakrywał mi sutki.

Żona kolegi męża miała przedwczoraj cesarkę w 36 tygodniu - miała łożysko przyrośnięte do blizny po cesarce i nie chcieli dłużej czekać (na szczęście obyło się bez usunięcia macicy).
O ekstremalnych porodach w 25 czy 27 tygodniu wolę nawet nie pisać - nikomu tego nie życzę i mam nadzieję, że żadna z nas chociaż przez 30 tygodniem nie będzie rodziła.

Mój gin ostatnio od razu mówił, że będę miała wcześniejszą cesarkę (zwykle taką planowaną robi się jak najpóźniej, im bliżej 40 tyg tym lepiej) z uwagi na wcześniejsze obumarcie dziecka w 33 tygodniu i urodzenie Kacpra w 35. Wyraził się ostatnio, ze ma nadzieję, że do 37 tygodnia wytrzymam, ale jak już będę nerwowo nie wytrzymywać albo on, to będzie wcześniej. Więc w sumie jestem październikowa niż listopadowa.
Ok 30 tygodnia planuję wszystko przewieźć od teściów (u nich w domu mamy osobne pomieszczenia na nasze dzieckowe niepotrzebne już dla Kacpra rzeczy), wyprać ubranka, posegregować itp.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2016-06-12 o 11:49
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-12, 11:50   #2270
zielinka_87
Zakorzenienie

Dla mnie jak ja mam termin na 10 listopad to optymalnym terminem na kupienie tych wiekszych rzeczy typu wozek, fotelik, lozeczko jest poczatek wrzesnia, no najwczesniej koniec sierpnia. Jakby sie tak bardzo wczesnie urodzilo to i tak taki wczesniak zostanie w szpitalu a mama wypisana do domu. Wiadomo, ze wybrane opcje mam juz powoli teraz. Jeszcze je pojedziemy obejrzec, ale zamowienie zloze dopiero za jakis czas. Boje sie tego ze moze mi sie zmienic i cos innego spodobac jeszcze. A ciuszki na takiego ekstremalnego wczesniaka to tez trzeba szukac 44 a nikt tu chyba nie ma w planach takich kupić ot tak po prostu. W razie co sa dostepne to po te pare ciuszkow do inkubatora jesli wogole pozwola ubrac takiego malucha to maz.pojedzie. Ale my tu wszystkie ładnie w terminach urodzimy i tego siw trzymamy!

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Betameta Pokaż wiadomość
Dzięki Tobie odważyłam się i zakupiłam pierwsze ciuszki dla naszego dziecka! Mega śliczne w mega cenach Dziękuję!
Gratki, prawda że to super przyjemne

18cs, 5cs po laparo

I ivf

Stary 2016-06-12, 11:54   #2271
MajWija
Wtajemniczenie

Lekarz jej powiedział, że lepiej żeby teraz w czerwcu jeszcze nie rodziła, ale jak dotrzyma do lipca to już ok.
No wiadomo niech urodzi tego 1 sierpnia, ale już jest taka zestresowana tą sytuacją i taka niepewnością.

Ja od kilku dni codziennie rano leżąc na płasko mam te "gule" na brzuchu. Dokładnie na podbrzuszu, tam gdzie macica.
Pojawia się i po chwili znika, raz z prawej a raz z lewej.
I dzisiaj akurat mama u mnie była jak tak leżałam i ta gula się zrobiła i powiedziała mi tylko jak spojrzała, że to dzidzia
Przemieszcza się a że jestem szczupła, brzuch przed ciąża to był płaściutki to u mnie to tak bardzo już widać. W dzień w innych pozycjach tego nie odczuwam bo już automatycznie brzuch inaczej się układa więc tego nie widać, a rano na czczo tak się uwydatnia
Stary 2016-06-12, 11:56   #2272
mietowka25
Zakorzenienie

Słuchajcie a tak pisząc o tych rozkladanych fotelikach.
Kupiła by któraś tylko taki fotelik i spacerówke?
Stary 2016-06-12, 11:57   #2273
zielinka_87
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchajcie a tak pisząc o tych rozkladanych fotelikach.
Kupiła by któraś tylko taki fotelik i spacerówke?
W sensie ze bez gondoli?
Ja nie.

18cs, 5cs po laparo

I ivf

Stary 2016-06-12, 11:58   #2274
shine_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sosowhat Pokaż wiadomość
18t0d czyli 19tydz. na przedniej scianie. Jak buszuje to czuć, zwłaszcza jak się ręke przyłoży, no a jak mnie gdzieś dźga to nie da rady chyba pomylic ze cos tam innego boli- zupełnie inne uczucie.
jejkuuu, ale zazdroo

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Nawet nie wiecie jak sie ciesze. Ogromny ciężar spadł mi z pleców. Tak oczekiwałam tego listu...
bardzo się cieszę

Cytat:

Jeżeli chodzi o wózki to obecnie jesteśmy zdecydowani na Mutsy Igo
Też go upatrzyłam, piękne są, ale też cena też piękna

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;61604186]Dużo z Was jeszcze pracuje? [/QUOTE]

mnie sama kiero w pracy "wywaliła", powiedziała, że po co mam się denerwować z klientami, zresztą praca do 11h, przy kompie, więc w miarę szybko się pożegnałam z praca, nikogo w firmie to nie zdziwiło

Cytat:
A ja właśnie zamówiłam sushi! Miałam mega smaka i nic tylko czekać :-D
ale takie sushi bez surowej rybki tak? Ja kocham sushi, ale nie jadłam w ciąży właśnie ze względu na rybę, ale zastanawiam się nad zrobieniem wersji dla kobiet w ciąży

Cytat:
Ja przelewam wodę do dzbanka, dorzucam cytrynę, limonkę, miętę, korzeń imbiru, a nawet ogórka zielonego(w zależności co mam) i mam smakową może miodem sobie dopraw?
Ja ogólnie przy piciu wody polecam zasadę przelewania do dużych szklanek lub kubków, one bardziej "motywują" do wypicia aniżeli prosto z butelki.

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
A tak w ogóle nie wiem czy to dziecko ale podczas jedzenia owoców tak mnie zasmyralo cos, na wysokości macicy bardzo ale to bardzo delikatnie ale ciężko mi stwierdzić czy to tylko skóra swedzi czy to dzidzi. To był takie delikatne smyranie, ale siedzialam w pol zgięta i ciężko stwierdzić. Bo czasami tak mocno mnie gila po całym brzuchu ale to wiem ze raczej skora się rozciąga bo to. za wysoko na dziecko.
Gdzie Wy czujecie ruchy, w dole brzucha, u góry czy po bokach? /Ja już 19tc, a nie czuję nic

Cytat:
Dlatego ja mam większość z pielęgnacji dla malucha, rzeczy dla szpitala dla mnie,wanienki przewijaki itd, mebelki kupujemy w tym msc i zostanie mi wózek, fotelik, ciuchy(czekam na koniec wakacji) i koszule do szpitala, ale to wiadomka - nie wiem ile urosnę wiec się wstrzymuję
czuję się spokojniejsza, co miesiąc odkładam pewną kwotę i kupuję rzeczy z listy. Nigdy nie wiadomo co może się wydarzyć.
po pierwsze nie chcę żeby Tżtet za tym wszystkim biegał, jeśli okażę się że np. musiała tylko leżeć, po drugie sporo tego i pod względem finansów lepiej sobie te wydatki rozłożyć, a po trzecie przyjemność kupowania jest rozłożona w czasie

Witam się w piękny, słoneczny dzień ja na ogródku wcinam owoce i się relaksuje na leżaku i jak w piątek Wam pisałam, że schizuję się brzuchem to dziś ewidentnie mi go "wywaliło" haha

Edytowane przez shine_sky
Czas edycji: 2016-06-12 o 12:01
shine_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 11:58   #2275
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
W sensie ze bez gondoli?
Ja nie.
Tak bez gondoli.
Stary 2016-06-12, 12:01   #2276
KarolinaNL
Zadomowienie

Ja w 36 tyg mialam juz 2 cm rozwarcia. Lezalam 5 dni na patologi i dostawalam tylko zastrzyki na pluca dla malucha. Po 5ciu dniach wyslali mnie do domu i kazali czekac. No i maly sie urodzil w 40 tygodniu o terminie. A nie dali nic na podtrzymanie.
KarolinaNL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 12:01   #2277
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shine_sky Pokaż wiadomość
jejkuuu, ale zazdroo

bardzo się cieszę

Też go upatrzyłam, piękne są, ale też cena też piękna

mnie sama kiero w pracy "wywaliła", powiedziała, że po co mam się denerwować z klientami, zresztą praca do 11h, przy kompie, więc w miarę szybko się pożegnałam z praca, nikogo w firmie to nie zdziwiło

ale takie sushi bez surowej rybki tak? Ja kocham sushi, ale nie jadłam w ciąży właśnie ze względu na rybę, ale zastanawiam się nad zrobieniem wersji dla kobiet w ciąży

Ja przelewam wodę do dzbanka, dorzucam cytrynę, limonkę, miętę, korzeń imbiru, a nawet ogórka zielonego(w zależności co mam) i mam smakową może miodem sobie dopraw?
Ja ogólnie przy piciu wody polecam zasadę przelewania do dużych szklanek lub kubków, one bardziej "motywują" do wypicia aniżeli prosto z butelki.

Gdzie Wy czujecie ruchy, w dole brzucha, u góry czy po bokach? /Ja już 19tc, a nie czuję nic

Dlatego ja mam większość z pielęgnacji dla malucha, rzeczy dla szpitala dla mnie,wanienki przewijaki itd, mebelki kupujemy w tym msc i zostanie mi wózek, fotelik, ciuchy(czekam na koniec wakacji) i koszule do szpitala, ale to wiadomka - nie wiem ile urosnę wiec się wstrzymuję
czuję się spokojniejsza, co miesiąc odkładam pewną kwotę i kupuję rzeczy z listy. Nigdy nie wiadomo co może się wydarzyć.
Ppo pierwsze nie chcę żeby Tżtem za tym wszystkim biegał, jeśli okażę się że np. musiała tylko leżeć, po drugie sporo tego i pod względem finansów lepiej sobie te wydatki rozłożyć, a po trzecie przyjemność kupowania jest rozłożona w czasie

Witam się w piękny, słoneczny dzień ja na ogródku wcinam owoce i się relaksuje na leżaku i jak w piątek Wam pisałam, że schizuję się brzuchem to dziś ewidentnie mi go "wywaliło" haha
Wszystko było w wersji grillowanej aż Tż mi się przyglądał ile zjadłam i jak mi smakowało :-D
Stary 2016-06-12, 12:04   #2278
Betameta
Raczkowanie

Cytat:
Gratki, prawda że to super przyjemne
Jaram się niesamowicie
Betameta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 12:12   #2279
bluesberry
Zakorzenienie

Cytat:
W trakcie jazdy samochodem fotelik musi być złożony ale mi bardziej przypadł go gustu np na zakupy, kiedy maluch śpi w foteliku wpiętym na stelaż wózka lub np na przerwę w trakcie jazdy. My podróżujemy bardzo dużo, długie trasy po ponad 1000 km więc dla nas rozwiązanie super

Cytat:
Tak bez gondoli.
Nie. Co innego na pół h na zakupach wpiąć fotelik na stelaż a co innego spacer czy jakieś dłuższe "pobyty" w wózku typu długi spacer czy jakaś impreza
bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-06-12, 12:19   #2280
teczowa dlolinka 21
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Źle mnie zrozumieliscie. Ja mam na myśli śpiworek do wózka/fotelika a nie do spania :P
Co do smyka to nie składałam tam zamówienia bo unisexy słabe a typowo pod chłopa jeszcze się wstrzymuje
Z kolei w Reserved jak ja weszłam to rozmiarów praktycznie żadnych i dwa body na krzyż. Słaby ma asortyment dla niemowląt Reserved.
a jesli chodzi o spiworek do wózka to ja już mam
na zimę będzie super na wiosnę myślę też , z zewnątrz jest taki śliski w środku mieciutki jak kocyk , zapinany na suwak tak jakby w około, granatowy

13.03.2016 II kreseczki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości