|
|
#2251 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 - część... kolejna :D
Cytat:
Ale to nie kierowniczka mi wypłaca kasę tylko przelewy robią babki w kadrach. To one zgubiły moje L4. I to one mi nie wypłacą kasy dopóki tego nie załatwię.... aż brak mi słówByłam dziś u położnej. Skserowała mi te L4. Ale tylko teraz czekam co jeszcze wymyślą z tych kadrach...... Cytat:
![]() Cytat:
straszneCytat:
Gojka, kciuki! Ifwka, kupiłabym te kafelki dla świętego spokoju Fewciu, jak tam po pierwszym dniu?? Mój tż też chce drugą córę
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2016-09-05 o 20:20 |
||||
|
|
|
#2252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed chwilą była histeria że nie pójdzie do przedszkola bo nie będzie leżakował nigdy przenigdy... Mam nadzieję że to zmęczenie i jutro pójdzie chętnie.
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
A mają tak,że muszą spać? U Darii w przedszkolu mają odpoczynek po obiedzie, mają swoje poduszki na których się kładą ,ale jak nie chcą spać to nie muszą. Ważne żeby odpoczęli.
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
Spać nie muszą ale leżeć muszą na leżaczkach, nie wolno im na dywanie bo sanepid im wielkie kary nałożyć może ponoć. Jutro się okaże co będzie.
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Darii dzieci leżą właśnie na dywanie.
|
|
#2256 |
|
Wtajemniczenie
|
Black gratuluję !!!!
U nas Blanka też właśnie nie chce leżakować a też muszą leżeć na leżaczkach, problemy mamy z rana, że nie chce iść i przy rozstaniu w przedszkolu nie chce mnie lub tż wypuścić. Mi serce pęka, ale jak wraca to buzia jej się nie zamyka i opowiada jak to fajnie było . |
|
|
|
#2257 |
|
Konto usunięte
|
Fewciu słońce i jak??? Na pewno dałaś radę
![]() Black, gratuluję A. z 17 maja jest, świetna dziewczyna, więc wiesz...
|
|
|
|
#2258 |
|
Rozeznanie
|
Black - gratulacje!
![]() Fewciu - powodzenia w nowej pracy! Silver - oby już było ok z tym L4, żebyś się już nie musiała denerwować. U nas na razie w przedszkolu ok, na razie jest spoko, Mycha jak zwykle dużo opowiada, więc mam relację na bieżąco. Pojechałam dziś złożyć papiery na podyplomówkę, za tydzień będę mieć info o przyjęciu lub braku miejsc. Rozmawiałam z trzema osobami, każda co innego mówiła. Miłego wieczoru dziewczyny! |
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka tak wróciliśmy w sobotę popołudniu, wczoraj chrzciny w rodzinie a dzis pierwszy dzien w przedszkolu ocxywiscie durna matka pojechala zaraz po obiedzie odebrać bo biedak na pewno płacze po wakacjach i co nie mial czasu laurek narysowac dla kolegow bo za wcześnie przyjechałam , poza tym jestem dumna jak paw Julo dzis spi bez pieluchy kazal wyrzucic już
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Gojka bylyscie w Rabkolandzie ? Julo kazal was szukać cały czas , gdzie Paulinka mamo zadzwon gdzie sa , chcial ja na karuzeli przewieźć ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Black Ogromne Gratulacje
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Mika, Paulinka tez ciągle wspomina Julka i Irenke
![]() W Rabkolandzie byliśmy. A jak sie wybawilismy.. Zwłaszcza mój tato z Paulinka. Ale Was nie widziałam. Pewnie wczesniej byliście.
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Dziękuję Wam dziewczyny za kciuki
Ponadto to takie duuuuuze dzieci, ze zdecydowana większość patrzyła na mnie z gory Chyba muszę zainwestować w wygodne szpilki, przynajmniej 12 cm , tyle że ja tak bardzo nie lubię obcaskw Zobaczymy dzisiaj, jak juz normalne lekcje musze poprowadzić... Miłością do matematyki to oni nie pałają ![]() Black gratulacje! Silver tak czytam o Twoich perypetiach związanych ze zwolnieniem i w głowie mi sie to nie mieści! Ja dokumenty niemalże w zębach trzymam, a tu nie dość ze zgubiły to jeszcze nie ich własne! Szok, jak mozna kobiete ciąży narażać na taki stres. Bądź dzielna Kochana! |
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
BLACK, ale z Ciebie numer! Wpadasz i z taką nowiną od razu
cudnie! powodzenia SILVER, bosz co za nieodpowiedzialnosc LAURKO, kurcze, mozę Michałkowi przejdzie Mój dzis przytulił sie, dał buziaka i poszedł pani tłumaczyc co to są paluchy z serem
|
|
|
|
#2265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
dzisiaj poszedł bez płaczu do sali wczorajszy tekst podczas kąpieli: "Mamoooo, a wiesz, że ja umiem narysować sikami ośmiornicę?" zaniemówiłam; chciał mi pokazać jak się to robi, ale stwierdził jednak, że w wannie nie będzie widać, bo to musi być jakiś mur albo chodnik Cytat:
nie, to nie są jakieś głębokie bruzdy i zagłębienia, tylko taka delikatna faktura, więc po prostu ściera podłogę i jest ok; co do białych połyskujących plytek na podłodze, to ja jednak nie zdecydowałabym się na takie; moi rodzice mają w korytarzu własnie takie duże w połysku, tylko bardziej takie kremowe i widać na nich wszystko, masakra - każdy pyłek, plamki, coś kapnie; dla mnie odpadają, a w kuchni to już w ogóle, bo tam ciągle coś się papra ale fakt, super powiększają i rozjaśniają pomieszczenieno niby ciężko, ale on miał większy wpływ na projekt domu (do tej pory nie wiem dlaczego się zgodziłam, bo moja koncepcja była zupełnie inna), więc teraz przy urządzaniu jest na straconej pozycji ![]() Cytat:
![]() my też planowaliśmy na maj i tak nam zeszło do lipca ![]() tym razem na serio podziwiam kogoś, kto w ogóle zastanawia się nad trzecim dzieckiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie daj się![]() jak mi koleżanka, która uczy angielskiego w liceum czasem opowiada, co te "dzieci" wyprawiają, to głowa mała ![]() powodzenia ![]() Zapisz
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty z niego nie rob sobie podsmiech.ujek tylko uwieczniaj te jego arcydziela. za pare lat moga byc warte miliony
|
|
|
|
|
#2268 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Ale niestety dowody zbrodni wożę w bagażniku bo nie ma gdzie tych potłuczonych wywalić. A czasem Tż korzysta z mojego samochodu i tak trochę się dygam ze odkryje jednak wszystko.Cytat:
WOW Gratulacje
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2270 |
|
Wtajemniczenie
|
Ellmi- ja nie wiem skąd Ty wziełaś to swoje dziecko
Laurko- Ja wczoraj panie też poprosiłam rano, żeby Blankina siłę nie usypiały i że ona w domu już dawno nie śpi. Panie powiedziały, że ok bedą czytac jej ksiązki lub pozwolą się bawić ale aby nie przeszkadzała dzieciom którę śpią. No i wczoraj jak wychodziła już była zadowolona i nic o leżakowaniu nie wspomniała |
|
|
|
#2271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no ja też się w takich sytuacjach zastanawiam ![]() Zapisz
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
kredki to juz przezytek. teraz w modzie sa siki
|
|
|
|
#2273 |
|
Rozeznanie
|
Ellmi - Fifi genialny!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, chwale sie. Jestem mega dumna z mojego dziecka. Bylysmy u dentysty. Dziura bardzo duza sie zrobila od momentu zapisania. (ponad 2mce czekaliśmy na prywatna wizytę), juz do nerwów prochnica dochodzila. Moje dziecko pięknie otwieralo buziaka, współpracowała idealnie. No szok normalnie. Tak sie balam wizyty a tak super poszlo. Teraz chodzi dumna, ze ma różowego ząbka, ze dostala od P.dr opaskę i pierścionek.
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Gojka - wow, brawa dla P.!
I jak jej leczyla ta dziure? Normalnie borowala jak doroslym? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2276 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Ja po drugim dniu pracy :P Przyznaje, ze dziwnie przestawic sie na luzna prace u prywaciarza, bedac 'wytresowana' przez korporacje . Poki co podoba mi sie, tylko troche dziwnie, bo na moim pietrze i w sumie 'dziale' jestem jedyna kobieta
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryku, tak normalnie jak doroslemu. Bynajmniej tak to wygladalo. Tylko plomba z lekarstwem no i różowa.
Szaja i mamy chłopców. Potrzebuje prezentu dla 4 letniego chłopca. Do 50 zl. Dostępnego stacjonarnie. Nie mam pojecia czym się interesuje, czym bawi. Jak przyjeżdża do teściów to ogląda caly czas bajki na yt. Wiem, ze rodzice mu lego City kupują, ale nie wiem jakie ma juz zestawy i wogle. Myślałam o jakiejś grze. Tylko jakiej?? T twierdzi, ze on w warcaby gra.. Taaa juz wierze.. Pomożecie?? II kresek nie bedzie. Czuje sie typowo przed@..
|
#2278 | |||
|
Konto usunięte
|
i dziewczynki na straconej pozycji
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.smyk.com/adamigo-gra-eduk...tre-oczko.html http://www.smyk.com/trefl-koty-gra-familijna.html A choćby i prosty Chińczyk, ale z bohaterem jakimś: http://www.smyk.com/trefl-tomek-i-pr...familijna.html i ta gra fajna, mamy: http://www.empik.com/trefl-lody-gra-...6436,zabawki-p albo ciastolinę
|
|||
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Szaja, cos na pewno wybiorę
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
Gojka a moze jakis fajny samochodzik? Polecam firmę siku, sa stalowe,wiec trwałe,maja rożne fajne wzory: tramwaje, autobusy przegubowe, pociągi moi chłopcy bawią sie tym nieustannie.
Black gratuluje- zycze spokojnych najbliższych miesiecy! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

napędzały się nawzajem

TP 16.05.2017.

Ponadto to takie duuuuuze dzieci, ze zdecydowana większość patrzyła na mnie z gory
Chyba muszę zainwestować w wygodne szpilki, przynajmniej 12 cm , tyle że ja tak bardzo nie lubię obcaskw
Zobaczymy dzisiaj, jak juz normalne lekcje musze poprowadzić... Miłością do matematyki to oni nie pałają

na serio podziwiam kogoś, kto w ogóle zastanawia się nad trzecim dzieckiem 

22.05.2008
14.08.2011