Styczniowo - lutowe mamusie 2013 - część XXV:D - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-05, 20:18   #2251
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 - część... kolejna :D

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
]Wracam od dermatologa. Yae nabawila sie typowo letnich chorob skory: mieczak zakazny i liszajec zarazliwy (albo odwrotnie przydawki ). Bylam tez w urzedzie dzielnicowym pytac o przedszkole i odebrac "pesele" dla naszej czworki, bo kochany tz nawet nie otwierajac listu wyrzucil go a teraz panika, bo w pracy o numery wolaja
zdrówka dla Yae!
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Ja pier......... Niech se pracownice zmieni
!
Ale to nie kierowniczka mi wypłaca kasę tylko przelewy robią babki w kadrach. To one zgubiły moje L4. I to one mi nie wypłacą kasy dopóki tego nie załatwię.... aż brak mi słów
Byłam dziś u położnej. Skserowała mi te L4. Ale tylko teraz czekam co jeszcze wymyślą z tych kadrach......
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
w ogóle w szoku byłam, bo w pierwszy dzień nawet dzieciaczki nie płakały za bardzo, tak spokojnie było; dopiero na drugi dzień pokazali co potrafią - jak weszliśmy na podwórko, to już było słychać płacz, masakra napędzały się nawzajem
u nas w przedszkolu o dziwo nikt nie płakał
Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
A mówiłam Wam, ze jutro pogrzeb kolejnego znajomego? Tym razem o wiele dalszego. W podróż poslubna pojechali motorem za granice. W Czarnogórze mieli wypadek

nie z ich winy. On nie żyje, ona prawdopodobnie na wózku bedzie. Straszne to.
straszne
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie chcę, żebyście się dowiedziały gdzieś tam, od kogoś tam, z jakiegoś wątku. TP 16.05.2017.
GRATULUJĘ !! ale super,że Wam się udało!

Gojka, kciuki!

Ifwka, kupiłabym te kafelki dla świętego spokoju

Fewciu, jak tam po pierwszym dniu??

Mój tż też chce drugą córę

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2016-09-05 o 20:20
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 20:35   #2252
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, nie chcę, żebyście się dowiedziały gdzieś tam, od kogoś tam, z jakiegoś wątku. TP 16.05.2017.
Super gratulacje!

Przed chwilą była histeria że nie pójdzie do przedszkola bo nie będzie leżakował nigdy przenigdy... Mam nadzieję że to zmęczenie i jutro pójdzie chętnie.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 20:39   #2253
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Super gratulacje!

Przed chwilą była histeria że nie pójdzie do przedszkola bo nie będzie leżakował nigdy przenigdy... Mam nadzieję że to zmęczenie i jutro pójdzie chętnie.
A mają tak,że muszą spać? U Darii w przedszkolu mają odpoczynek po obiedzie, mają swoje poduszki na których się kładą ,ale jak nie chcą spać to nie muszą. Ważne żeby odpoczęli.
Stary 2016-09-05, 20:55   #2254
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
A mają tak,że muszą spać? U Darii w przedszkolu mają odpoczynek po obiedzie, mają swoje poduszki na których się kładą ,ale jak nie chcą spać to nie muszą. Ważne żeby odpoczęli.
Spać nie muszą ale leżeć muszą na leżaczkach, nie wolno im na dywanie bo sanepid im wielkie kary nałożyć może ponoć. Jutro się okaże co będzie.
Stary 2016-09-05, 21:02   #2255
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Spać nie muszą ale leżeć muszą na leżaczkach, nie wolno im na dywanie bo sanepid im wielkie kary nałożyć może ponoć. Jutro się okaże co będzie.
To trzymam kciuki za jutro.
U Darii dzieci leżą właśnie na dywanie.
Stary 2016-09-05, 21:09   #2256
Lenova
Wtajemniczenie

Black gratuluję !!!!

U nas Blanka też właśnie nie chce leżakować a też muszą leżeć na leżaczkach, problemy mamy z rana, że nie chce iść i przy rozstaniu w przedszkolu nie chce mnie lub tż wypuścić. Mi serce pęka, ale jak wraca to buzia jej się nie zamyka i opowiada jak to fajnie było .
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 21:42   #2257
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Fewciu słońce i jak??? Na pewno dałaś radę

Black, gratuluję A. z 17 maja jest, świetna dziewczyna, więc wiesz...
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-05, 22:01   #2258
Ultra81
Rozeznanie

Black - gratulacje!

Fewciu - powodzenia w nowej pracy!

Silver - oby już było ok z tym L4, żebyś się już nie musiała denerwować.

U nas na razie w przedszkolu ok, na razie jest spoko, Mycha jak zwykle dużo opowiada, więc mam relację na bieżąco.

Pojechałam dziś złożyć papiery na podyplomówkę, za tydzień będę mieć info o przyjęciu lub braku miejsc. Rozmawiałam z trzema osobami, każda co innego mówiła.

Miłego wieczoru dziewczyny!
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-06, 00:03   #2259
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Gojka tak wróciliśmy w sobotę popołudniu, wczoraj chrzciny w rodzinie a dzis pierwszy dzien w przedszkolu ocxywiscie durna matka pojechala zaraz po obiedzie odebrać bo biedak na pewno płacze po wakacjach i co nie mial czasu laurek narysowac dla kolegow bo za wcześnie przyjechałam , poza tym jestem dumna jak paw Julo dzis spi bez pieluchy kazal wyrzucic już

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Gojka bylyscie w Rabkolandzie ? Julo kazal was szukać cały czas , gdzie Paulinka mamo zadzwon gdzie sa , chcial ja na karuzeli przewieźć

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Black Ogromne Gratulacje
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-06, 00:05   #2260
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-06, 06:19   #2261
gojka24
Zakorzenienie

Mika, Paulinka tez ciągle wspomina Julka i Irenke

W Rabkolandzie byliśmy. A jak sie wybawilismy.. Zwłaszcza mój tato z Paulinka. Ale Was nie widziałam. Pewnie wczesniej byliście.
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-06, 06:49   #2262
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Dzień dobry! Dziękuję Wam dziewczyny za kciuki . Pierwszy dzień przebiegł spokojnie, poza tym, że sie dowiedziałam ze w szkole nie funkcjonują dzwonki i nie odróżniam sie od uczennic Ponadto to takie duuuuuze dzieci, ze zdecydowana większość patrzyła na mnie z gory Chyba muszę zainwestować w wygodne szpilki, przynajmniej 12 cm , tyle że ja tak bardzo nie lubię obcaskw Zobaczymy dzisiaj, jak juz normalne lekcje musze poprowadzić... Miłością do matematyki to oni nie pałają

Black gratulacje!

Silver tak czytam o Twoich perypetiach związanych ze zwolnieniem i w głowie mi sie to nie mieści! Ja dokumenty niemalże w zębach trzymam, a tu nie dość ze zgubiły to jeszcze nie ich własne! Szok, jak mozna kobiete ciąży narażać na taki stres. Bądź dzielna Kochana!
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-06, 07:34   #2263
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Silver tak czytam o Twoich perypetiach związanych ze zwolnieniem i w głowie mi sie to nie mieści! Ja dokumenty niemalże w zębach trzymam, a tu nie dość ze zgubiły to jeszcze nie ich własne! Szok, jak mozna kobiete ciąży narażać na taki stres. Bądź dzielna Kochana!
Podobno ta osoba już nie jeden ważny dokument zgubiła. Ja nie rozumiem czemu ona tam jeszcze pracuje. Jak się takie coś powtórzy jeszcze to napewno tego tak nie zostawię. One dziś wysyłają w pracy te ksero mojego L4,ale obawiam się tego czy w tym miesiącu dostanę wypłatę skoro zaraz będą robić przelewy :/

Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-09-06, 08:44   #2264
sylwietta1988
Zakorzenienie

BLACK, ale z Ciebie numer! Wpadasz i z taką nowiną od razu cudnie! powodzenia

SILVER, bosz co za nieodpowiedzialnosc

LAURKO, kurcze, mozę Michałkowi przejdzie

Mój dzis przytulił sie, dał buziaka i poszedł pani tłumaczyc co to są paluchy z serem
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-06, 09:21   #2265
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Black gratuluję !!!!

U nas Blanka też właśnie nie chce leżakować a też muszą leżeć na leżaczkach, problemy mamy z rana, że nie chce iść i przy rozstaniu w przedszkolu nie chce mnie lub tż wypuścić. Mi serce pęka, ale jak wraca to buzia jej się nie zamyka i opowiada jak to fajnie było .
Widzę że nie tylko Miś nie lubi tego.

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
BLACK, ale z Ciebie numer! Wpadasz i z taką nowiną od razu cudnie! powodzenia

SILVER, bosz co za nieodpowiedzialnosc

LAURKO, kurcze, mozę Michałkowi przejdzie

Mój dzis przytulił sie, dał buziaka i poszedł pani tłumaczyc co to są paluchy z serem
Dziś wstał, zapytał czy do przedszkola idzie, jak się dowiedział że tak, to znów że nie chce leżakować. Tłumaczyłam mu że trzeba odpocząć, naładować bateryjki. Nie chciał wstawać. To mówię mu śpij. Nie zdążyłam wyjść z pokoju i wstał sam, zjadł śniadanie i poszliśmy. Wszedł do sali bez problemu. Poprosiłam tylko panią, żeby go na siłę nie przebierać na drzemkę, żeby położyły go w jego ubraniu bo to też przezywał bardzo. Zobaczymy co będzie. Obiecałam mu że po przedszkolu będziemy malować. Oby bez wielkiej histerii było

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-09-06, 09:29   #2266
elllmi
Zakorzenienie

hej

dzisiaj poszedł bez płaczu do sali oby już tak zostało

wczorajszy tekst podczas kąpieli:
"Mamoooo, a wiesz, że ja umiem narysować sikami ośmiornicę?"

zaniemówiłam; chciał mi pokazać jak się to robi, ale stwierdził jednak, że w wannie nie będzie widać, bo to musi być jakiś mur albo chodnik

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o te chropowate płytki koleżanki to nie narzeka na czyszczenie tego?

Jak oboje z tż macie inny zamysł to ciężko to będzie pogodzić Tym bardziej że to dwa inne style

Ja chyba zdecyduje się na białe,połyskujące. Kuchnię chce całą w bieli. Bardzo jasną dlatego też będzie wybijane dodatkowe okno.

nie, to nie są jakieś głębokie bruzdy i zagłębienia, tylko taka delikatna faktura, więc po prostu ściera podłogę i jest ok;
co do białych połyskujących plytek na podłodze, to ja jednak nie zdecydowałabym się na takie; moi rodzice mają w korytarzu własnie takie duże w połysku, tylko bardziej takie kremowe i widać na nich wszystko, masakra - każdy pyłek, plamki, coś kapnie; dla mnie odpadają, a w kuchni to już w ogóle, bo tam ciągle coś się papra ale fakt, super powiększają i rozjaśniają pomieszczenie

no niby ciężko, ale on miał większy wpływ na projekt domu (do tej pory nie wiem dlaczego się zgodziłam, bo moja koncepcja była zupełnie inna), więc teraz przy urządzaniu jest na straconej pozycji

Cytat:
super gratulacje ogromne
my też planowaliśmy na maj i tak nam zeszło do lipca

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Moj maz tez chcial core. No ,,niestety", wygralam tym razem
tym razem na serio podziwiam kogoś, kto w ogóle zastanawia się nad trzecim dzieckiem

Cytat:
To trzymam kciuki za jutro.
U Darii dzieci leżą właśnie na dywanie.
u nas też na dywanie, z pluszakami i słuchają bajki; taka chwila odpoczynku po obiedzie

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Pojechałam dziś złożyć papiery na podyplomówkę, za tydzień będę mieć info o przyjęciu lub braku miejsc. Rozmawiałam z trzema osobami, każda co innego mówiła.
trzymam kciuki

Cytat:
Dzień dobry! Dziękuję Wam dziewczyny za kciuki . Pierwszy dzień przebiegł spokojnie, poza tym, że sie dowiedziałam ze w szkole nie funkcjonują dzwonki i nie odróżniam sie od uczennic Ponadto to takie duuuuuze dzieci, ze zdecydowana większość patrzyła na mnie z gory Chyba muszę zainwestować w wygodne szpilki, przynajmniej 12 cm , tyle że ja tak bardzo nie lubię obcaskw Zobaczymy dzisiaj, jak juz normalne lekcje musze poprowadzić... Miłością do matematyki to oni nie pałają
super nie daj się
jak mi koleżanka, która uczy angielskiego w liceum czasem opowiada, co te "dzieci" wyprawiają, to głowa mała
powodzenia

Zapisz

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-06, 10:17   #2267
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

zaniemówiłam; chciał mi pokazać jak się to robi, ale stwierdził jednak, że w wannie nie będzie widać, bo to musi być jakiś mur albo chodnik
aaaaaa Picasso jak nic!

Ty z niego nie rob sobie podsmiech.ujek tylko uwieczniaj te jego arcydziela. za pare lat moga byc warte miliony

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-06, 10:25   #2268
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi powiedziała kierowniczka że jak tego nie załatwie to nie dostane wypłaty

Tapatalka
Ja pierdziele, nir do pomyślenia u mnie by było coś takiego.
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

IFWKA, ale z Ciebie numer

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Ifwka, przepraszam, wiem, że sprawa nie jest w ogóle śmieszna, ale jak tylko przeczytałam, to przed oczami stanęła mi Hanka w kartonach...

Sylwietta, heloł

Cytat:

Ifwka, jak gdybym miała możliwość finansowa to będąc na Twoim miejscu odkupiłabym te plytki.

.
Już odkupione, leżą bezpiecznie w garażu, całe 38 zł . Ale niestety dowody zbrodni wożę w bagażniku bo nie ma gdzie tych potłuczonych wywalić. A czasem Tż korzysta z mojego samochodu i tak trochę się dygam ze odkryje jednak wszystko.
Cytat:

no to jesli chodzi o podłogę - teraz mam panele, bo aneks kuchenny połączony z pokojem; moja znajoma ma takie długie płytki, które wyglądają jak panele, nie są błyszczące, tylko takie lekko chropowate (super to wygląda); natomiast w przyszłej kuchni chcę dać panele/deski, bo pociągnę całość podłogi salon-jadalnia-kuchnia;
TŻ natomiast upiera się przy matowych płytkach biało - czarnych układanych w karo, niby fajnie to wygląda, ale mam inny zamysł chyba

Zapisz
My teraz zmieniliśmy podłogę w kuchni i łazience, przy okazji jak kładliśmy płytki w korytarzu i ganku, i na całą powierzchnię daliśmy takie same szare drewnopodobne i jest super, śmieci i brudu wogole nie widąc.

Cytat:
WOW Gratulacje
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-06, 10:57   #2269
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
hej

dzisiaj poszedł bez płaczu do sali oby już tak zostało

Zapisz
Stary 2016-09-06, 11:04   #2270
Lenova
Wtajemniczenie

Ellmi- ja nie wiem skąd Ty wziełaś to swoje dziecko jest genialny !

Laurko- Ja wczoraj panie też poprosiłam rano, żeby Blankina siłę nie usypiały i że ona w domu już dawno nie śpi. Panie powiedziały, że ok bedą czytac jej ksiązki lub pozwolą się bawić ale aby nie przeszkadzała dzieciom którę śpią. No i wczoraj jak wychodziła już była zadowolona i nic o leżakowaniu nie wspomniała
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-06, 11:28   #2271
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaa Picasso jak nic!

Ty z niego nie rob sobie podsmiech.ujek tylko uwieczniaj te jego arcydziela. za pare lat moga byc warte miliony
taaa, żeby tak ochoczo chciał kredkami malować

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Już odkupione, leżą bezpiecznie w garażu, całe 38 zł . Ale niestety dowody zbrodni wożę w bagażniku bo nie ma gdzie tych potłuczonych wywalić. A czasem Tż korzysta z mojego samochodu i tak trochę się dygam ze odkryje jednak wszystko.
może gdzieś jest miejsce, gdzie wyrzucają gruz; albo do pojemnika na mieszane odpady na sam spód wsyp i przykryj czymś innym

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ellmi- ja nie wiem skąd Ty wziełaś to swoje dziecko jest genialny !
no ja też się w takich sytuacjach zastanawiam

Zapisz

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-06, 12:10   #2272
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
taaa, żeby tak ochoczo chciał kredkami malować
kredki to juz przezytek. teraz w modzie sa siki

Stary 2016-09-06, 12:56   #2273
Ultra81
Rozeznanie

Ellmi - Fifi genialny!
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-09-06, 17:01   #2274
gojka24
Zakorzenienie

Uwaga, chwale sie. Jestem mega dumna z mojego dziecka. Bylysmy u dentysty. Dziura bardzo duza sie zrobila od momentu zapisania. (ponad 2mce czekaliśmy na prywatna wizytę), juz do nerwów prochnica dochodzila. Moje dziecko pięknie otwieralo buziaka, współpracowała idealnie. No szok normalnie. Tak sie balam wizyty a tak super poszlo. Teraz chodzi dumna, ze ma różowego ząbka, ze dostala od P.dr opaskę i pierścionek.
Stary 2016-09-06, 19:26   #2275
pstryczek84
Zakorzenienie

Gojka - wow, brawa dla P.!
I jak jej leczyla ta dziure? Normalnie borowala jak doroslym?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Stary 2016-09-06, 19:44   #2276
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:

Black gratulacje!

Fewciu nie odbierz tego jako wscibskosc ale ciekawi mnie( i pewnie nie tylko mnie) jak rozwiazalas swoje sprawy z M. ?

Ja po drugim dniu pracy :P Przyznaje, ze dziwnie przestawic sie na luzna prace u prywaciarza, bedac 'wytresowana' przez korporacje . Poki co podoba mi sie, tylko troche dziwnie, bo na moim pietrze i w sumie 'dziale' jestem jedyna kobieta .

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-06, 20:05   #2277
gojka24
Zakorzenienie

Pstryku, tak normalnie jak doroslemu. Bynajmniej tak to wygladalo. Tylko plomba z lekarstwem no i różowa.

Szaja i mamy chłopców. Potrzebuje prezentu dla 4 letniego chłopca. Do 50 zl. Dostępnego stacjonarnie.

Nie mam pojecia czym się interesuje, czym bawi. Jak przyjeżdża do teściów to ogląda caly czas bajki na yt. Wiem, ze rodzice mu lego City kupują, ale nie wiem jakie ma juz zestawy i wogle.

Myślałam o jakiejś grze. Tylko jakiej?? T twierdzi, ze on w warcaby gra.. Taaa juz wierze..

Pomożecie??

II kresek nie bedzie. Czuje sie typowo przed@..
Stary 2016-09-06, 22:13   #2278
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
kredki to juz przezytek. teraz w modzie sa siki
i dziewczynki na straconej pozycji

Cytat:
Uwaga, chwale sie. Jestem mega dumna z mojego dziecka. Bylysmy u dentysty. Dziura bardzo duza sie zrobila od momentu zapisania. (ponad 2mce czekaliśmy na prywatna wizytę), juz do nerwów prochnica dochodzila. Moje dziecko pięknie otwieralo buziaka, współpracowała idealnie. No szok normalnie. Tak sie balam wizyty a tak super poszlo. Teraz chodzi dumna, ze ma różowego ząbka, ze dostala od P.dr opaskę i pierścionek.
pięknie !

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Ja po drugim dniu pracy :P Przyznaje, ze dziwnie przestawic sie na luzna prace u prywaciarza, bedac 'wytresowana' przez korporacje . Poki co podoba mi sie, tylko troche dziwnie, bo na moim pietrze i w sumie 'dziale' jestem jedyna kobieta .
ale to tylko na plus

Cytat:
Pstryku, tak normalnie jak doroslemu. Bynajmniej tak to wygladalo. Tylko plomba z lekarstwem no i różowa.

Szaja i mamy chłopców. Potrzebuje prezentu dla 4 letniego chłopca. Do 50 zl. Dostępnego stacjonarnie.

Nie mam pojecia czym się interesuje, czym bawi. Jak przyjeżdża do teściów to ogląda caly czas bajki na yt. Wiem, ze rodzice mu lego City kupują, ale nie wiem jakie ma juz zestawy i wogle.

Myślałam o jakiejś grze. Tylko jakiej?? T twierdzi, ze on w warcaby gra.. Taaa juz wierze..

Pomożecie??

II kresek nie bedzie. Czuje sie typowo przed@..
A proszę:

http://www.smyk.com/adamigo-gra-eduk...tre-oczko.html

http://www.smyk.com/trefl-koty-gra-familijna.html

A choćby i prosty Chińczyk, ale z bohaterem jakimś:

http://www.smyk.com/trefl-tomek-i-pr...familijna.html

i ta gra fajna, mamy:

http://www.empik.com/trefl-lody-gra-...6436,zabawki-p

albo ciastolinę
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-07, 06:08   #2279
gojka24
Zakorzenienie

Dzieki Szaja, cos na pewno wybiorę
Stary 2016-09-07, 08:00   #2280
ezzo
Zadomowienie

Gojka a moze jakis fajny samochodzik? Polecam firmę siku, sa stalowe,wiec trwałe,maja rożne fajne wzory: tramwaje, autobusy przegubowe, pociągi moi chłopcy bawią sie tym nieustannie.

Black gratuluje- zycze spokojnych najbliższych miesiecy!
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości